שבוע הריון- ספירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע הריון- ספירה
    עופר
    12/06/2011

שלום,
    בבדיקת הדופק הראשונה הגעתי לרופא שעל פי החישוב של המחזור האחרון אני נמצאת בשבוע שמונה+1. הרופא אחרי האולטרסאונד קבע כי גיל העובר הוא שבוע שבע+4 - פער של 4 ימים. האם ספירת שבועות ההריון היא לפי מה שהרופא קבע כגיל העובר? או לפי תאריך המחזור האחרון?

ועוד משהו קטן. אני כרגע שבוע 11+2 (לפי בדיקת הרופא)- האם זה נחשב שבוע 11 או שבוע 12. יש המון מידע סותר באתרי האינטרנט לגבי זה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע הריון- ספירה

הוספת תגובה

• שבוע הריון- ספירה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/06/2011

שלום לך
    באם וסתותייך סדירים אפשר להתבסס עליהם לקביעת גיל ההריון
    שבוע 11 +2 נחשב לשבוע 11 ועוד 2 ימים ולא שבוע 12
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב הריון אחרי הזרעה

חלי
    09/11/2011

שלום,
    ב- 27/9 היה הוסת האחרון שלי , המחזור שלי לא סדיר ויום הביוץ יצא ב- 19/10 עשו לי הזרעה וב- 27/10 קיבלתי חצי זריקת אוביטרל לשמירה. ב- 8/11 עשיתי בדיקת דם להריון ויצא לי 853 איך אני מחשבת את שבוע ההריון ?
    אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב הריון אחרי הזרעה - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    09/11/2011

מספר השבועות שחלפו מההזרעה ועוד שבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו