תחילת הריון - ללא תופעות לוואי כלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון - ללא תופעות לוואי כלל
    אור
    14/06/2011

שלום,
    אני בשבוע חמש+6 ימים ולא מרגישה שום סימני הריון. לא בחילה, עייפות, מצבי רוח, גודש בחזה, כלום...
    עשיתי בדיקת בטא בשבוע חמש+4 ימים - ויצא 6900.

האם יש סיבה לדאגה שאני לא מרגישה שום תופעת לוואי (למעט כמובן הפסקת הוסת ובדיקת הבטא)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות בהריון

הריונית
    14/06/2011

היי אור,
    תהני כל עוד את יכולה, לא בהרכח יהיו לך תופעות כגון בחילות , הקאות וכד' , לעיתים התופעות מתחילות רק בשבוע השמיני ולפעמים כלל לא, אני כעת בהריון שני ובינתיים טפו,טפו,טפו, הכל בסדר... לעומת זאת בהריון הראשון הקאתי והיו לי בחילות איומות מבוקר ועד ערב. איו לזה כללים.
    שיהיה בהצלחה, והכי חשוב תשמרי על עצמך ותשתי הרבה מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות בהריון

אור
    14/06/2011

תודה רבה.. אני ממתינה שיעבור הזמן עד לבדיקת דופק, וחוששת מזה שאין תופעות לוואי...
    בהצלחה לך עם ההריון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת הריון - ללא תופעות לוואי כלל - תגובה

ד``ר אריה לידור
    14/06/2011

שלום לך
    לא בכל הריון מופיעים הסימנים שמנית. החשוב הוא לבצע אולטרהסאונד לתקינות ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אניי

שני
    13/07/2011

שלום לך אני גם כמעט בשבוע חמש ואין לי כלוםםם ממששש!!!! עייפות קצת אבל זה נראה לי מהיום העמוס שלי וריצות אחרי בני הקטן שיהיה בריאאא)))))))) בהריון הראשון שלי זה התחיל בשבוע 8 הכל סיגריות נס קפה חזה הכל בא לי ממש לא טוב....... מקווה שיהיה לך המשך הריון ניפלא ותקין בעזרת השם))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו