מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריון - ללא תופעות לוואי כללאור14/06/2011
שלום,
אני בשבוע חמש+6 ימים ולא מרגישה שום סימני הריון. לא בחילה, עייפות, מצבי רוח, גודש בחזה, כלום...
עשיתי בדיקת בטא בשבוע חמש+4 ימים - ויצא 6900.
האם יש סיבה לדאגה שאני לא מרגישה שום תופעת לוואי (למעט כמובן הפסקת הוסת ובדיקת הבטא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות בהריון
הריונית14/06/2011היי אור,
תהני כל עוד את יכולה, לא בהרכח יהיו לך תופעות כגון בחילות , הקאות וכד' , לעיתים התופעות מתחילות רק בשבוע השמיני ולפעמים כלל לא, אני כעת בהריון שני ובינתיים טפו,טפו,טפו, הכל בסדר... לעומת זאת בהריון הראשון הקאתי והיו לי בחילות איומות מבוקר ועד ערב. איו לזה כללים.
שיהיה בהצלחה, והכי חשוב תשמרי על עצמך ותשתי הרבה מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות בהריון
אור14/06/2011תודה רבה.. אני ממתינה שיעבור הזמן עד לבדיקת דופק, וחוששת מזה שאין תופעות לוואי...
בהצלחה לך עם ההריון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הריון - ללא תופעות לוואי כלל - תגובה
ד``ר אריה לידור14/06/2011שלום לך
לא בכל הריון מופיעים הסימנים שמנית. החשוב הוא לבצע אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אניי
שני13/07/2011שלום לך אני גם כמעט בשבוע חמש ואין לי כלוםםם ממששש!!!! עייפות קצת אבל זה נראה לי מהיום העמוס שלי וריצות אחרי בני הקטן שיהיה בריאאא)))))))) בהריון הראשון שלי זה התחיל בשבוע 8 הכל סיגריות נס קפה חזה הכל בא לי ממש לא טוב....... מקווה שיהיה לך המשך הריון ניפלא ותקין בעזרת השם))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)