נוגדנים וסיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים וסיכון
    מילי
    15/06/2011

שלום אני בשבוע 25 , אין לי נוגדנים לCMV והרופא אמר לי לעשות השבוע בדיקת דם פעם אחרונה בהריון לוירוסים לCMV וטוקסופלזמה. הכל נמצא תודה לאל וברוך השם טפו טפו תקין negative בשני המדדים. אני כל הזמן בסטרס מהוירוס הזה.
    לא יודעת למה לא מתנהלת נורמלי בגללו.
    האם אכן מספיק פעם אחרונה לעשות בהריון בשלב זה את הבדיקה והאם כבר חלף הסיכון חס וחלילה לעובר מהידבקות בCMV?
    כי פשוט היום בעבודה ישבתי עם חברה(ילדיה חולים שפעת לא ידוע שזה cmv חס וחלילה, ולה יש נוגדנים לCMV והיא לא חולה או משהו ולכן בהריון לא נדרשה כמוני לעשות שוב ושוב את הבדיקה, ואני שמתי שתי כוסות חד פעמיות עם מים לשתיה ובסרט שאני אוכלת הוא שהם חלילה חולים בזה, שהיא נדבקה מהם למרות שיש לה נוגדנים ושהיא טעמה ממני בזמן שהלכתי לרחוץ ידיים, מה שלא ממש הגיוני כי התישבנו דקה אחת אחרי השניה, אבל בראש שלי אני מריצה את הסטטיסטיקות) איך זה נשמע לכם?כי אני מפוחדת, האם זה בכלל עוד רלוונטי הפחד שלי?כי בעלי אומר שלא עקב זה שהרופא אמר שזוהי הפעם האחרונה שעליי לבצע את בדיקת הדם, וכאמור היא יצאה תודה לאל ברוך השם טפו טפו תקינה לגמרי..

אנא עזרו לי להפיג חרדות...תודה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים וסיכון

הוספת תגובה

• נוגדנים וסיכון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/06/2011

שלום לך
    אם סקר הנוגדנים שלילי סימן שלא נחשפת. עד כה וזה כמובן טוב.
    מעתה והילך הסיכוי לפגיעה בעובר גם אם תחשפי קטנה.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו