מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זועקת לעזרה...מישהי16/06/2011
אני בשבוע שמיני, סובלת כבר כשבועיים מכאבי ראש חזקים שלא עוברים, מהרגע שאני קמה בבוקר עד שאני הולכת לישון, וכשאני נשכבת זה אפילו מחמיר, כך שאני לא מצליחה לשון כמו שצריך. לא עוזרים אקמול ואופטלגין. לחץ דם תקין, הייתי אצל הרופאה שאמרה שאין לה מה לעשות איתי, אין לה איך לעזור.
הכאבים בעיקר מימין אך גם במצח ובכל הראש,
האם זה תופעה מוכרת בהריון? זה הריון חמישי ולא היה לי את זה אף פעם!
מה ניתן לעשות??? אני ממש סובלת ולא מתפקדת! (יש לי גם בחילות והקאות אך זה לא נראה לי מזה כי הם לא כ"כ חמורות )
הייתי היום אצל נוירולוג שהמליץ על MRIדחוף. האם ניתן לבצע בדיקה זו בתחילת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך
מישהי18/06/2011גם לי היו כאבי ראש כאלה בהריון בערך עד שבוע 18, עכשיו אני בשבוע 27, יש לי מדי פעם כאבי ראש עדיין... בעקרון לא מומלץ לעשות סי טי או אמ אר איי, קראתי שבמקרים נדירים עושים ללא חומר ניגוד, אבל לא ניתן לראות הרבה... תקראי באינטרנט יש הרבה חומר על זה. גם לי היה ככה, פשוט הפריעה לתפקד ושום דבר לא עזר... תקפידי לשתות הרבה, לעשות פיפי, לישון לפחות 7 שעות. תנסי לפני השינה לקשור צעיף ממש חזק על הראש, ככה שיופעל לחץ על הרכות, לי זה עזר כמה פעמים בבוקר שהתעוררתי... זה מן תרופת סבתא, תראי אם נוח לך עם זה, חלילה שלא יגרום לך איזה נזק. כשרק את מרגישה טיפה כאב קחי אקמול ותוכלי שוקולד. רופא משפחה שלי נתן לי גם רוקסט,אמר שאפשר בהריון... עזר לי טיפה יותר מאקמול.
מה שעוד המליצו לי, זה ללכת לרופא עיניים ולבדוק את דופן העין, זה גם גורם לכאבי ראש. ממש מבינה אותך, אני התחלתי כבר לחשוב מחשבות מפחידות...
מאחלת שיעבור לך מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקונת
רווית18/06/2011האם ניסית גם לקחת אופטלגין בטיפות?
הוא מאוד מאוד עוזר
תרגישי טוב נשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזועקת לעזרה... - תגובה
ד''ר גדעון נגר18/06/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)