טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 28, והיום הייתי אצל הרופא בבדיקת US והתברר שהשיליה (שעד כה ידעתי שהיא קדמית) היא גם נמוכה, אך מכיוון שהעובר שכב עם הראש כלפי מטה, הרופא ראה שהראש יכול לעבור ולא מדובר בשלית פתח. יש לי מס' שאלות: 1. האם בשלב זה של ההריון השליה עדיין יכולה לעלות? 2. יש לי סוג דם A- והשבוע אני צריכה לקבל אנטי די. הבנתי שבמקרים של שליה נמוכה עלול להיות דימום. אם חלילה יהיה לי דימום, האם צריך לדאוג בגלל סוג הדם שלי? 3. האם שליה נמוכה/שלית פתח יכולה להשפיע על ההריון הבא? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד