מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmvשני18/06/2011
שלום יש לי 2 שאלות.
הראשונה היא: אני בשבוע 33 כל חודש מתחילת ההריון עשיתי בדיקת דם ל CMV ויצא שלילי גם ה IGG וגם IGM בשבוע 30 יצא IGG שלילי וIGM חיובי גבולי הרופא נתן לי לעשות בשבוע 32 עוד בדיקה ויצא אותה תוצאה בידיוק כמו בשבוע 30 הרופא חושב שלא נידבקתי בגלל שהערכים לא עלו ורוצה שאני יעשה שוב בדיקה בשבוע 36? מה לעשות מה זה אומר ? יש לי מימה לדאוג?
שאלה השניה היא: פעמיים ב3 שבועות האחרונים אני רואה מטושטש בעין אחת ואז לא רואה בא את הצד זאת אומרת צלינדר ואז העין מסתדרת אך היד באותה צד נירדמת לי ולאחר מכן הצד בפנים זה עובר אחרי כמה דקות זה מסוכן או שהתינוק יושב לי על עצב?
זה קרה רק פעמיים פעם ימין וםעם שמאל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
ד''ר גדעון נגר18/06/2011לגבי הCMV הרופא שלך צודק
לגבי התלונות האחרות רצוי להבדק עי נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיש סיכוי
שני18/06/2011היש סיכוי שהתינוק לוחץ לי על עצבים אני חייבת לציין שאני נורא קטנה ובשבוע 33 אני עם לחצים וצירים מוקדמים בשמירת הריון לכן חשבתי שאולי יש סיכוי שהוא לפעמיים לוחץ לי על עצבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)