cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv
    שני
    18/06/2011

שלום יש לי 2 שאלות.
    הראשונה היא: אני בשבוע 33 כל חודש מתחילת ההריון עשיתי בדיקת דם ל CMV ויצא שלילי גם ה IGG וגם IGM בשבוע 30 יצא IGG שלילי וIGM חיובי גבולי הרופא נתן לי לעשות בשבוע 32 עוד בדיקה ויצא אותה תוצאה בידיוק כמו בשבוע 30 הרופא חושב שלא נידבקתי בגלל שהערכים לא עלו ורוצה שאני יעשה שוב בדיקה בשבוע 36? מה לעשות מה זה אומר ? יש לי מימה לדאוג?

שאלה השניה היא: פעמיים ב3 שבועות האחרונים אני רואה מטושטש בעין אחת ואז לא רואה בא את הצד זאת אומרת צלינדר ואז העין מסתדרת אך היד באותה צד נירדמת לי ולאחר מכן הצד בפנים זה עובר אחרי כמה דקות זה מסוכן או שהתינוק יושב לי על עצב?
    זה קרה רק פעמיים פעם ימין וםעם שמאל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv

הוספת תגובה

• cmv - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    18/06/2011

לגבי הCMV הרופא שלך צודק
    לגבי התלונות האחרות רצוי להבדק עי נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היש סיכוי

שני
    18/06/2011

היש סיכוי שהתינוק לוחץ לי על עצבים אני חייבת לציין שאני נורא קטנה ובשבוע 33 אני עם לחצים וצירים מוקדמים בשמירת הריון לכן חשבתי שאולי יש סיכוי שהוא לפעמיים לוחץ לי על עצבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו