חולשה שלא עוזבת- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה שלא עוזבת- דחוף
    עדן
    19/06/2011

שלום אז ככה אני בת 30 הריון שני נמצאת בשבוע 20+5 אני טלסמית מיינור ,חוסר ברזל מובהק, אני מזה שבועיים שפשוט לא מתפקדת חלשה מאוד בקושי עומדת על הרגלים מקיאה פעם בשבוע שבועים שזה רק התחיל עכשיו לפני כן לא הקאתי ,בחילות כאבי ראש חזקים וכאבי בטן קשים וכואבים שבאים והולכים אני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיך לתפקד נמאס לי שאני ככה חלשהה הייתי בהמון בדיקות והכל תקין ברוך ה' אני לא אוכלת מפחד להקיא למרות שהקאתי סה"כ 2-3 מתחילת ההריון וגם איןם לי תאבוןן לשתות שותה בכוח מפחדת שאני לא אוכלת כלום וזה יפגע לי בעובר אבל פשוט אין לי תאבוןן אין לי מושג ממה זה נובע אשמח לקבל עצות מה לעשות ולחזור למי שהייתי עם אותם כוחות לפני היום אני רק מחפשת איפה לשבת לא לעמוד וללכת כי יש לי סחרחורות תודה.בנוסף יש לי גם שליית פתח האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה שלא עוזבת- דחוף

הוספת תגובה

• חולשה שלא עוזבת- דחוף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/06/2011

שלום לך
    אין כל קשר לשליית פתח. .
    מציע שתפני לבדיקת רופא ולהתחלת טיפול לבחילות ולהקאות ( קיימים מספר טיפולים יעילים לעיניין) ובמידת הצורך אף ערוי נוזלים במידה וקיימת הוכחת התייבשות)
    לא ציינת את רמת ההמוגלובין שלך
    מומלץ גם לבדוק את תפקוד בלוטת המגן ולהסתייע בדיאטנית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו