הריון בסיכון ושילשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בסיכון ושילשולים
    לירון
    19/06/2011

שלום
    כרגע בשבוע 20 בהריון בסיכון עקב לידה קודמת של פג- מהלך ההריון הזה היה תקין והגעתי עם פתיחה מלאה לבית החולים וצירים סדירים . ככל הניראה ירידת מים אחרי קיום יחסים יום קודם . ניתוח קיסרי בחירום עקב צניחת חבל טבור וסגמנט שלא היה מוכן . פרט לכך דוח ניתוח תקין ולא נלקחה פתלוגייה של השלייה . הריון נוכחי ואורך צוואר שנע בין 4 ל2.2
    נוטלת קרינון ומיקרופרין עקב ממצאים מעבדתיים של אניקרדיוליפינים מוגברים שהגבוה -80 . שלאחרונה היו 10 בשתי בדיקות .
    התחלתי לשלשל ולהקיא אתמול . יש בהקאה זרזיפי דם כמו רוק נמתח עם דם .
    עשו לי בבית חולים שאיבת מים מהקיבה שיצא תקין ובדיקות דם ואמרו שיש לי זהום חיידקי .
    אני עם כאבים חזקים ברום הבטן.
    כרגע אמרו לי להפסיק אספרין כמה ימים ולקחת לוסק .
    חוץ מהחשש להתייבשות - במידה ואני שותה כ3 ליטר ביום . האם יש סכנה לאורך הצוואר ?
    או לעובר?
    והאם יש תחליף לאספרין כמדלל דם?
    האם אני מוגדרת כחולת אפלא בגלל ממצא המעבדתי ?
    ושאלה האחרונה האם לאור הדינמיקה הצווארית שבבוקר יכולה להיות 3.9 ובערב עם זה שאני משתדלת לנוח מגיע ל3.1 מצדיקה לשקול יציאה לשמירת הריון ?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בסיכון ושילשולים

הוספת תגובה

• הריון בסיכון ושילשולים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/06/2011

שלום רב
    את אכן מוגדרת כAPLA ויש לשקול תחילת קלקסן . לעצם ההקאה אין סיכון לעובר או להריון בתנאי ואינך מיובשת.
    אורך צוואר של 3 הוא תקין. יש להמשיך במעקב אורך הצוואר כמובן
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו