מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בסיכון ושילשוליםלירון19/06/2011
שלום
כרגע בשבוע 20 בהריון בסיכון עקב לידה קודמת של פג- מהלך ההריון הזה היה תקין והגעתי עם פתיחה מלאה לבית החולים וצירים סדירים . ככל הניראה ירידת מים אחרי קיום יחסים יום קודם . ניתוח קיסרי בחירום עקב צניחת חבל טבור וסגמנט שלא היה מוכן . פרט לכך דוח ניתוח תקין ולא נלקחה פתלוגייה של השלייה . הריון נוכחי ואורך צוואר שנע בין 4 ל2.2
נוטלת קרינון ומיקרופרין עקב ממצאים מעבדתיים של אניקרדיוליפינים מוגברים שהגבוה -80 . שלאחרונה היו 10 בשתי בדיקות .
התחלתי לשלשל ולהקיא אתמול . יש בהקאה זרזיפי דם כמו רוק נמתח עם דם .
עשו לי בבית חולים שאיבת מים מהקיבה שיצא תקין ובדיקות דם ואמרו שיש לי זהום חיידקי .
אני עם כאבים חזקים ברום הבטן.
כרגע אמרו לי להפסיק אספרין כמה ימים ולקחת לוסק .
חוץ מהחשש להתייבשות - במידה ואני שותה כ3 ליטר ביום . האם יש סכנה לאורך הצוואר ?
או לעובר?
והאם יש תחליף לאספרין כמדלל דם?
האם אני מוגדרת כחולת אפלא בגלל ממצא המעבדתי ?
ושאלה האחרונה האם לאור הדינמיקה הצווארית שבבוקר יכולה להיות 3.9 ובערב עם זה שאני משתדלת לנוח מגיע ל3.1 מצדיקה לשקול יציאה לשמירת הריון ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון ושילשולים - תגובה
ד``ר אריה לידור19/06/2011שלום רב
את אכן מוגדרת כAPLA ויש לשקול תחילת קלקסן . לעצם ההקאה אין סיכון לעובר או להריון בתנאי ואינך מיובשת.
אורך צוואר של 3 הוא תקין. יש להמשיך במעקב אורך הצוואר כמובן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)