הריון תקין או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון תקין או לא?
    מצפה לישועות
    20/06/2011

בס"ד

אני בת 24 אימא לילד בן 3.5 הריון ולידה תקינים, לאחר לידה הריון שני ( שנה וחצי אחרי ) אשר נגמר בהפלה טבעית לחלוטין בשבוע 5 עקב חוסר התפתחות העובר. עכשיו אני שבוע 8 , בשבוע 8 עשיתי אולטרהסאונד לדופק והרופא אמר כי הוא רואה שק הריון ושק חלמון אומנם עובר - יכול להיות מאוד מאוד קטן או שאין קל וחומר שדופק לא נמצא
    הוא הפנה אותי לבדיקה חוזרת עוד שבוע ובפנייה כתוב: חשש להפלה נדחית. האם יש איזשהוא סיכוי שההריון יתפתח או שאבדו כל התקוות?

בבקשה,
    אני ממש מתחננת שתענו לי אני ממש עצובה!! :( :( קשה לי נורא להתמודד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תקין או לא?

הוספת תגובה

• בינתיים - עד שהרופאים יענו לך

נירית
    21/06/2011

אמנם בשבוע 8 צריך לראות כבר דופק, ואם לא נצפה דופק זה סימן שההריון אינו תקן (וזוהי למעשה הפלה).
    אבל - לעיתים הביוץ הוא מאוחר או שיש טעויות בחישוב שבועות ההריון, לכן יתכן שההריון שלך צעיר ועדיין לא רואים דופק, לכן הרופא הציע לחכות זמן מה עד שתהיה התמונה ודאית וברורה. מקווה שיהיו בשורות טובות.אל תהיי עצובה, את צעירה ופוריה, ובשביל ידע כללי, 15% מההריונות מסתיימים בהפלות בשבועות הראשונים. נקווה שזה לא המקרה שלך.שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרות

מצפה לישועות
    22/06/2011

בס"ד

לרות....

לא עניין הדופק הוא המטריד אותי כי לפעמים לוקח קצת זמן עד שנצפה! אבל העניין שבשבוע זה ראו נקודה בתוך שק ההריון ולא עובר והרופא כינה זאת שאריות עובר לדעתו זה אומר הכל לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון תקין או לא? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/06/2011

שלום לך
    עלייך לבצע בדיקת ביטא כמותית ולחזור על בדיקת הואלטרהסאונד בכדי לקבוע אם ההריון תקין ומתפתח
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו