מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תקין או לא?מצפה לישועות20/06/2011
בס"ד
אני בת 24 אימא לילד בן 3.5 הריון ולידה תקינים, לאחר לידה הריון שני ( שנה וחצי אחרי ) אשר נגמר בהפלה טבעית לחלוטין בשבוע 5 עקב חוסר התפתחות העובר. עכשיו אני שבוע 8 , בשבוע 8 עשיתי אולטרהסאונד לדופק והרופא אמר כי הוא רואה שק הריון ושק חלמון אומנם עובר - יכול להיות מאוד מאוד קטן או שאין קל וחומר שדופק לא נמצא
הוא הפנה אותי לבדיקה חוזרת עוד שבוע ובפנייה כתוב: חשש להפלה נדחית. האם יש איזשהוא סיכוי שההריון יתפתח או שאבדו כל התקוות?
בבקשה,
אני ממש מתחננת שתענו לי אני ממש עצובה!! :( :( קשה לי נורא להתמודד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינתיים - עד שהרופאים יענו לך
נירית21/06/2011אמנם בשבוע 8 צריך לראות כבר דופק, ואם לא נצפה דופק זה סימן שההריון אינו תקן (וזוהי למעשה הפלה).
אבל - לעיתים הביוץ הוא מאוחר או שיש טעויות בחישוב שבועות ההריון, לכן יתכן שההריון שלך צעיר ועדיין לא רואים דופק, לכן הרופא הציע לחכות זמן מה עד שתהיה התמונה ודאית וברורה. מקווה שיהיו בשורות טובות.אל תהיי עצובה, את צעירה ופוריה, ובשביל ידע כללי, 15% מההריונות מסתיימים בהפלות בשבועות הראשונים. נקווה שזה לא המקרה שלך.שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות
מצפה לישועות22/06/2011בס"ד
לרות....
לא עניין הדופק הוא המטריד אותי כי לפעמים לוקח קצת זמן עד שנצפה! אבל העניין שבשבוע זה ראו נקודה בתוך שק ההריון ולא עובר והרופא כינה זאת שאריות עובר לדעתו זה אומר הכל לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תקין או לא? - תגובה
ד``ר אריה לידור22/06/2011שלום לך
עלייך לבצע בדיקת ביטא כמותית ולחזור על בדיקת הואלטרהסאונד בכדי לקבוע אם ההריון תקין ומתפתח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)