מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץשאלה חשובה22/06/2011
שלום רב,
אני מנסה להכנס להריון מזה 5 חדשיים עשיתי את כל הבדיקות וכל הבדיקות טובות. יש לי ילד בן 5 ההריון היה בסדר ונכנסתי להריון מפעם הראשונה שאז גם המחזור שלי לא היה סדיר כלל. עכשיו המחזור שלי סדיר בסביביות 35-37 יום בערך תמיד מאחר שבוע מתאריך המחזור האחרון.בחדשיים האחרונות קניתי ערכות ביוץ, ביוצית בחודש שעבר בדקתי ויצאה לי שאני בביוץ אך לא סמכתי על זה כלכך והלכתי ללא הפניה למקב זקיקים יום למחורת הרופא אמר שאני אחרי ביוץ, אז אך יום לפני הערכה מראה שאני בביוץ?
לא נכנסתי להריון בחודש זה. החודש הלכתי לרופא פריון שעשתה לי אולטרסאונד זה היה שבוע אחרי המחזור (שבוע ימים נקיים)נאמר לי ממנה שאני אמורה להיות בביוץ ממש בעוד שלושה ארבע ימים שהביצית מתבשלת כבר משהו לא נראה לי שיכול להיות אצלי כלכך מהר בהתחשב בעובדה שהמחזור שלי מופיע בן 35-37 ימים. לאחר שבוע שהייתי אצל רופאה הרגשתי שאני בביוץ עשיתי בדיקה בתית ויצא שאני עוד יום בביוץ. אז אך זה יכול להיות, אני נורא מבולבלת ולא יודעת איפה זה משתבש, תעזרו לי להבין בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר אריה לידור23/06/2011שלום לך
היות והוסתות לא סדירים כך גם הביוצים. מציע שתתחילי במעקב ביוץ הכולל אולטרהסאונד ובדיקות דם במקביל ובכך לתזמן את הביוץ בצורה מדויקת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)