מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובבקשה עוד שאלה זה ממש דחוףףף!חן23/06/2011
כל הזמן שאני ובן הזוג שלי מקיימים יחסים
תמיד אבל תמיד...יש לי כאבים עזים ברחם בזמן החדירות הראשונות..
ולאחר הגממירה שלי הכאבים טיפה ממשיכים, וטיפה שורף לאחר הקיום יחסי מין
רציתי לדעת למה זה קורה? למה בכלל יש לי את הכאבים האלה...?
אם זה בככלל נורמלי? קראתי באיזשהו מאמר שזה התכווצות או משהו כזה..
ולא בדיוק הבנתי.. =\
אשמח לתשובה טיפה יותר מסבירה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובבקשה עוד שאלה זה ממש דחוףףף! - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/06/2011שלום.
קודם כל יש לגשת ולהיבדק כדי לשלול בעיה רפואית מקומית כגון דלקת וכו.יש להתיעץ עם הרופא, במידה ואין בעיה רפואית,,על שימוש בקרמים להקלה על החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין מענה?
חן23/06/2011בבקשה אפשר שתעזרו לי עם שתי השאלות שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חלי23/06/2011היי, הייתה לי אותה בעייה עם זה ירגיע אותך זה קורה וזה טיבעי אחרי אורגזמה הרחם מתכווץ טיפה ונוטה לכאוב גם בחדירות הראשונות
אחרי בדיקה מול רופא נאמר לי שזה דבר נורמטיבי לחלוטין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלייי...
חן27/06/2011עזבי את האורגזמה שאחרי זה אני לא יכולה שבן זוגי יבצע בי חדירה..
אבל הכניסות הראשונות.. אמאלהה הן כל כך כואבות שלפעמים מביאות אותי על ידי בכי
זה ממש ממש בלתי ניסבל.. אני באמת מקווה שזהו משהו נורמטיבי ושאין לי ממה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חן...28/06/2011אני עד שבוע 15 ככה בכלל לא יכלתי שייגע בי גם עכשיו בקושי,
אבל לפעמים צריך לחשוב גם על הבן זוג מסכן שלא יתייבש חחח
בכל אופן הכל טיבעי ההורמונים שלנו בעייתיים אבל מבטיחה לך שזה ישתנה מחודש לחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)