מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך סיפור חלק 3 : הנס שלי CMVגליה23/06/2011
כשהילד שלי נולד הייתה לי איזו תחושה שהוא זר לי כאילו שלא יצא מתוכי הרגע, זאת אחת החוויות הקשות שהיו לי, להרגיש את תחושת הניכור, מרוב זמן שחלף והדחקתי ובניתי סביבי חומות להגן על הרגש, פתאום ברגע המרגש הזה לו ייחלתי הרגשתי זרה לו, פחדתי לגעת בו, להרגיש אותו.
הייתה בי שמחה גדולה כשהבנתי שהכל בסדר והבדיקה הראשונית תקינה. אבל הרגשתי את האכזבה שלו ממני על התקופה הארוכה שנתתי לו להרגיש "לא אהוב" ואת הצורך הגדול שלו בחיבוק והרבה אהבה, חיבקתי ונישקתי אותו חזק.
כשיצאנו מבית החולים רצנו למרפאה בהמלצת הרופאים לבדיקת CMV בשתן היילוד.
קיבלנו את התשובה הראשונית תוך שבוע ימים: CMV בשתן היילוד- שלילי.
חודש שלם לא השתחררתי מפחד יום ועוד יום בדקתי וניסיתי להבחין אם משהו לא תקין בתינוק שלי.
שאלתי כל יום: "האם הכל אצלך בסדר? האם אתה בריא? שומע? רואה?
התשובה הסופית הגיעה בחודש לאחר הבדיקה, אכן כן CMV שלילי.
לקח לי מספר חודשים להרגיש מוכנה לכתוב על החוויה הזאת, עדיין קצת קשה לשכוח שבעה חודשי הריון- גיהינום.
הנה הוא כבר זוחל לי תחת רגליי, בריא, שמח, שובב ואפילו מפותח מגילו, מחייך לי מכל ליבו ומסב לי אושר גדול. הדבר הנפלא הזה שרצו לקחת לי והכל בגלל סטטיסטיקות.. רופאים שחושבים שהם יודעים את העולם. הריי יש רופא אחד לכולם, והוא המחליט על כל נשמה שבאה לעולם! הקדוש ברוך הוא יצר את כולנו, גם את אותם רופאים, כולם הם שליחים, ישנם טובים וישנם פחות וישנם ששוכחים או מתבלבלים בין תפקידם לתפקיד הבורא, מי השליח ומי היוצר.
מאז למדתי אני ומשפחתי שכל דבר שקורה לנו בחיים הוא לטובה, הריי השם בחר בנו מכולם, כי הוא יודע שאנחנו מספיק חזקים לניסיון הזה, מספיק טובים לעבור אותו ויחד, חשוב להתאחד ולהיות שותפים כל בני המשפחה ולתמוך. השם הוא טוב וכל מה שהוא רוצה שיהיה לנו טוב. לפעמים הוא מעמיד אותנו למבחן, או כי אנחנו קצת שכחנו מאיפה באנו, אז הוא מזכיר לנו שצריך להודות על הכל ולשמוח בחלקנו תמיד והחשוב הוא להאמין רק בו למעלה ולא באף אחד פה למטה, רופאים הם בני-אדם והם גם עוזרים אך לפעמים הם טועים באופן חמור שמביא להשלכות שעלולות לפגוע בנו לכל חיינו!
מי שעשה לאבותינו ניסים בימים ההם הוא עושה ניסים גם בזמן הזה!
תודה לבורא עולם שמנהיג בעולמו רק טוב, שומע תפילת אביון ונענה לכל תפילה שבאה מעומק ליבו של כל יהודי בכל זמן ומקום שהוא!
ותודה לבורא על האנשים שהעמיד לצידי שיעזרו ויתמכו בי ובראשם בעלי היקר!
CMV
וירוס ה-CMV הינו וירוס נפוץ מאוד שברוב המקרים גורם לתחלואה קלה החולפת ללא סיבוכים מיוחדים.
עבור נשים בהריון הדבקות ראשונה בווירוס במהלך ההיריון מהווה סיכון לפגיעה אפשרית בעובר, העלול לגרום לתחלואה קשה בעובר המערב את מערכת העצבים המרכזית ואיברים נוספים ואף עלול לפגוע בשמיעה ובראיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה
הריונית23/06/2011ריגשת אותי עד דמעות, אני שמחה בשבילך שהתינוק שלך בריא ושאתם מאושרים....
אמן ותזכו לגדלו בנחת, אהבה ואושר גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גליה23/06/2011תודה רבה לך. מאחלת לכולן לידה קלה ולזכות לחבק את הילד/ה באהבה אין סופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)