הפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    דיקלה
    24/06/2011

שלום רב,
    ביום ראשון הזה התחלתי את השבוע ה-7 שלי להיריון. בתחילת החודש כשהייתי 5 שבועות בערך הייתי בבדיקה של אולטאסאונד ונצפה שק היריון. הרופא אמר שההיריון תקין ולבוא פעם בחודש לביקורת.
    לפני יומיים התחילו לי הפרשות חומות. לא דימום אלא סימנים חומים בתחתונית. אין לי כאבים או תופעות למיניהם.
    מהלחץ שהייתי ניגשתי למיון נשים בקופ"ח שלי והרופא עשה לי אולטסאונד ונצפה שוב שק היריון ודופק. הרופא אמר שאין דימום בתוך השיליה והכול נראה בסדר.
    מה שהלחיץ אותי זה שהוא מילמל משהו כמו הפלה.
    אני לא צריכה לומר שזה לא מלחיץ, ואם הייתי לחוצה לפני אז אני היום לחוצה יותר. הוא אמר לי לנוח וזה מה שאני עושה.
    הפחד שלי הוא כזה, האם אני נמצאת בסכנה מסויימת?. זה היריון ראשון שלי ואני בת 40. לעולם לא הייתי בהיריון או הפלה. חיכיתי לילד הזה המון המון זמן ואני חוששת שעכשיו יקרה משהו.
    בדקתי באינטרנט ושם מצאתי שנשים נוספות חוות בשבועות האלה סימנים כאלה ודיברו על השתרשות שיליה. האם יכול להיות שההפרשות החומות זה דם ישן שמוצא עצמו החוצה? האם זה בראמת יכול להיות השתרשות שיליה?
    עד מתי אני יכולה לצפות שזה ימשך ומתי אני צריכה לדאוג?
    אקבל כול תשובה שתינתן לי ותודה מראש על המענה
    דיקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

• מתרגשת בשבילך !!! שיהיה לך בהצלחה !

שבוע 37
    24/06/2011

גם לי נראה שזו השתרשות שיליה .. ואל תלכי לרופא ממלמל- אלא לרופא שמדבר ברור וייתן לך את כל התשובות שאת צריכה -זו זכותך !!

תבטחי בה' ...ושיהיה לך המון בהצלחה !! (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו