CMV בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV בהריון
    דניאלה
    27/06/2011

שלום רב,

.לפניי כשנה, חצי שנה לאחר לידת בני הבכור, חליתי לראשונה ב-CMV(יודעת שלא הייתי חולה בעבר כי נבדקתי לאורך כל ההריון ו-IGM ן-IGG שניהם היו שליליים). לפניי שלושה חודשים ביצעתי בדיקה חוזרת והפלא ופלא, IGG חיובי ומאוד גבוה, IGM אומנם קצת נמוך ממה שהיה בהתחלה אבל חיובי, ותקופת ההידבקות נצפתה כגבולית-בהתחלה נראתה הידבקות בשלושה חודשים האחרונים AVIDETY=0.18 לפניי שנה וחצי והיום AVIDETY=0.72.
    האם יכול להיות ששנה אחריי עדיין IGM יהיה חיובי?? אני מאוד לחוצה מהנושא למרות שמועד ההידבקות שלי ידוע ומובהק הואיל ואני בתחילת הריון חדש-שבוע שישי.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV בהריון

הוספת תגובה

• CMV בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    28/06/2011

שלום לך
    תמיד יכולה להיות חשיפה חוזרת לCMV. האווידיות הנמוכה מלמדת על חשיפה קרובה ( פחות מ 3 חודשים) עלייך לבצע מעקב נוגדנים ובאם אכן האוידיות נמוכה וערכי הIGG והIGM עולים הרי זו חשיפה טריה הטומנת סכנות לעובר ולהריון. פני לרופא שלך. פני במקביל ליעוץ זהומי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו