מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מותר ללחוץ בשירותים כמה שעות אחריהודיה14/11/2015
החזרה של עובר או שזה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר ללחוץ בשירותים כמה שעות אחרי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/11/2015פשוט אין ברירה אחרת.
זה לא מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יכול לפלוט את זה החוצה? תודה
הודיה14/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יכול לפלוט את זה החוצה? תודה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/11/2015לא.
חוץ מזה אין דרך אחרת מאשר ללחוץ ולהתאמץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
מיקה15/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז לידהלבנת14/11/2015
שלום רב,
אני כמעט נכנסת לשבוע 40 עם חשש למקרוזומיה.
האם יש דרך טבעית לזרז לידה?
מה ההמלצות בהיריון עודף? עד מתי מחכים ועושים זירוז מאולץ.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זירוז לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2015השיקול לוקח בחשבון את משקל העובר,לידה קודמת,גובהך,מהלך ההיריון,והתנאים מבחינת צואר הרחם,להערכת סיכוייך ללדת בלידה וגינאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין גונאל למונופורשירן13/11/2015
אני ככ מבולבלת אני עושה טיפול ivf דרך בית חולים כך שכל פעם יש רופא אחר שמטפל ואת ההוראות מקבלים דרך האחות ואני קצת הלכתי לאיבוד בלי מענה... אני בת 39 עם שני ילדי ivf הקטן בן 5 בשנתיים האחרונות עשיתי שני טיפול אחד עם 5 הפריות שגודלו עד שנותר עובר אחד שלא נקלט ובטיפול השני היה זקיק אחד ולא היה טעם לשאיבה, הרפא אמר שאולי התרופה פחות התאימה לי ושנשנה ונחזור לטיפולים שכן הצליחו ואבל שוב קיבלתי מונופור 300 מג ? האם מונופור זה במקום גונאל?? והאם מינון 300 זה נמוך צריכה להזריק 4 ימים ואז לבוא לבדיקה זה לא יהיה מאוחר מידי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין גונאל למונופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2015מנופורמהיא התרופה של גונדוטרופין המופקת מנשים בגיל המעבר בטיהור גבוה. היא מכילה FSH ו- LH ביחס 1:1.בעוד שגונל הינה תרופה המכילה רק FSH המיוצר בהנדסה גנטית,השיקולים לבחירת התרופה והמינון הינם באחריות הרופא המטפל המכיר את הנתונים ההורמונאלים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם הורמנליותלילך13/11/2015
היי, בת 26. מאז הצבא המחזור שלי לא סדיר והתחלתי לקחת גלולות. כעת שאני נשואה ורציתי לנסות להכנס להריון המחזור שלי שוב לא סדיר. הייתי אצל 2 רופאים ושניהם אמרו לי שיכול להיות שיש לי שחלות פוליצטיות ( אבל שניהם לא היו בטוחים) הם שלחו אותי לרופא מומחה לפריון ששם שלחו אותי לעשות בדיקות דם הורמנליות וצילום רחם. הוא אמר שלפי הבדיקות נוכל לדעת אולי אם יש לי שחלות פוליסטיות. יש לציין שאני עושה במשך המון זמן בדיקות ביוץ ביתיות וטרם עליתי על הביוץ.
כיוון שהתור לצילום רחם יהיה רק עוד חודשיים אשמח לדעת
האם הבדיקות דם שלי תקינות? לא תקינות? האם יש משהו שם שמעיד על שחלות פולציסטיות?
אשמח לעזרתכם
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם הורמנליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015
קיום שניים משלושת התנאים הבאים מספיק לאישור האבחנה:
-חסר ביוץ או ביוץ מועט ונדיר (Oligo- or anovulation)
-היפראנדרוגניזם ביוכימי או קליני
-מבנה פוליציסטי של השחלות בבדיקת על-שמע
בדיקות הדם שלך אינן מקיפול ואין להסיק מכך על קיומן של שחלות פוליציסטיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדידות דם הורמנליות
לילך13/11/2015קודם כל תודה רבה על המענה המהיר!
אז האם זה אומר שהבדיקות שלי תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם הורמונליות
לילך13/11/2015התכוונת שהן אינם מקיפות? האם זה לא מספיק מה שעשיתי? זה מה שהרופא שלי שלח אותי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות דם הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015הבדיקות שבוצעו תקינות,אולם הן אינן מקיפות את כל מכלול הבדיקות הנדרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים בבטן תחתונה מקרינים לרגלאני13/11/2015
לום לכם.
שבוע 14+0 ,תאומים .
מלפני שעה כאבים חדים בבטן תחתונה מצד שמאל ובגב מאותו צד ,הכאבים מקרינים לרגל שמאלית .העוברים נמצאים בצד הזה של הרחם .
האם זה נורמאלי ?
אתמול נבדקתי בגלל הפרשות דמיות שהיו בתחילת השבוע והעוברים בסדר וצוואר רחם סגור ללא עדות לדימום בתוך הרחם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים חדים בבטן תחתונה מקרינים לרגל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015יש להיבדק בשנית ולשלול גם דלקת בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדרלירון13/11/2015
שלום, בת 39 רווקה, יש רזרבה שחלתית נמוכה
החודש קיבלתי ווסת מלאה שלוש פעמים בהפרש של שבוע
מה ניתן לעשות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי סדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015חזקה על הרופא שלך שיתן לך טיפול הורמונאלי מתאים להסדיר את ההפרעה,יחד עם זאת יש לברר את הרקע האפשרי להפרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירון13/11/2015תודה על תשובתך.
טיפול הורמונלי, הכוונה לגלולות או שיש טיפולים אחרים ?
ואם המצב מעיד על הידרדרות הרזרבה או שלא מחייב ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?ש.ש13/11/2015
שלום רב.
בת 40. מנסה להרות ללא הצלחה מספר חודשים. אחרי הוצאת מיומה תוך רחמית בלפרוסקופיה.
אחרי איחור של 3 ימים: בטא 16 פרוגסטרון 1.5.... (מאוד מאוד נמוך?).
עכשיו דימום כבר שבוע.
מה עושים כאשר לא מופרש פרוגסטרון?
האם מצביע שזה היה הריון כימי? היתה הפרייה?
האם ניתן לעשות משהו לפני "התותחים הכבדים"?? (הזרעות/הפריית מבחנה)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015כנראה היריון כימי,ניתן לספק פרוגסטרון כתמיכה ממקור חיצוני(בנרות,כדורים,או זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
ש.ש13/11/2015תודה על ההתייחסות לשאלותיי.
בנוסף... בהתחשב בגילי (בת 40 + 2 ילדים גדולים מהריונות ספונטניים)
fsh 8.2
האם היית ממליץ מיד על הזרעות או שיש בכלל סיכוי להשפעה של תוספת פרוגסטרון ממקור חיצוני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקוקלומיןאני12/11/2015
שלום רב. ברצוני לדעת בעקבות טיפול שהתחלתי האם אקוקלומין משפיע על העובר במידה והטיפול מצליח ומשיגים היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
רונית13/11/2015אני ילדתי בן מקסים מהאיקוקולמין עבר עלי הריון תקין וילד בריא ושלם! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אקוקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015לא משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאום הנעלם - שקיפות, מי שפיר וכלליקובי12/11/2015
שלום רב,
אשתי בשבוע 11 לאחר הפרייה (ICSI).
בשבוע 5 (+1) נצפו 2 שקים.
בשבוע 5 (+6) הרופא הודיע ששק אחד נספג ברובו, והשק השני מתפתח בצורה תקינה. בבדיקות בשבועות לאחר מכן, ראו שהשק השני נעלם לחלוטין.
ביצענו השבוע שקיפות עורפית בה נמדד ע"י הרופא קוטר תקין של 0.7 מ"מ,
ולמחרת ביצעה אשתי את בדיקת הדם שבמסגרת בדיקת השקיפות.
עדיין לא קיבלנו תוצאות.
ברצוני לשאול על השלכות של תופעת התאום הנעלם בהקשרים הבאים:
1) האם בדיקת הדם שבמסגרת השקיפות העורפית מושפעת מכך?
כיצד מתייחסים לתופעה זו בבדיקת הדם?
2) קראתי שבדיקות הדם שמבוצעות בהריון שבו היה תאום שנעלם אינן רלוונטיות, מכיוון שלא ניתן לדעת מה השפעת העובר שנעלם בהן. האם אכן כך הדבר? במידה שכן, כיצד מבצעים מעקב בהריון כזה? האם יש המלצות ספציפיות?
3) שקלנו לבצע בדיקת דם NIPT במקום מי שפיר, אך קראנו שבדיקות אלו אינן רלוונטיות בהריונות עם תאום שנעלם. האם ישנה המלצה ספציפית לנשים במצב זה לבצע בדיקת מי שפיר? האם מומלץ במקרים אלו לבצע צ'יפ גנטי?
4) האם בהריון כזה ישנה סכנה מוגברת למומים בעובר שנותר?
אשמח לקבל תשובה לשאלותיי,
תודה
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאום הנעלם - שקיפות, מי שפיר וכללי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015מדובר בהיריון עם סיכון מוגבר היות ומקורו מהפריה ,מביצוע ICSI,עובר שנספג,כל אלו מגדילים את הסיכון להפרעה גנטית אצל העובר,מנגד הבדיקות האחרות כולל הבדיקות של החלבונים שבוצעו בהקשר עם השריפות העורפית פחות אמינים-לטעמי בדיקת מי שפיר עם צ׳יפ גנטי נותנת את המענה האופטימאלי הרצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהיוכי12/11/2015
האם ציסטה של הגופיף הצהוב
יכולה לגרום לעיכוב במחזור למרות לקיחת אוביטרל?
איזה תופעות היא גורמת? האם לכאבים דמויי וסת
?
תוך כמה זמן מקבלים וסת במידה וזו הסיבה לעיכוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015יכולה לעכב מחזור ולגרום לכאבים,אולם היא נמוגה והוסת מגיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה בבקשהאני12/11/2015
בהזרעות מדוע יש כאלו שמקבלות תמיכה לאחרי ההזרעה ויש כאלו שלא
במה זה תלוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015זהו נושא המצוי במחלוקת לגבי נחיצות התמיכה ולכן יש כאלו שמוסיפים וכאלו שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדברה של פשפשיםדנה12/11/2015
שלום רב,
בעבודה שבה אני עובדת התגלו פשפשים.
זה התחיל במחסן, ואחכ המחסנאי כנראה הביא אותם לחדרים שבמשרד.
אני לפני תחילת טיפול להפרייה חוץ גופית
היום עושים הדברה במחסן שבחניון.
1. במידה ועושים הדברה גם בחדרים (החדרים סגורים ואין כמעט חלונות).
כמה ימים עליי להיות מחוץ למשרד?
2. במידה ולא יעשו הדברה במשרד עצמו ורק במחסן, האם פשפשים יכולים להזיק לפריון? להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדברה של פשפשים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015הפשפשים לא יזיקו,בעניין ההדברה יש לברר עם המדביר את מספר הימים שעלייך להיות מחוץ למשרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה של הורמונים אחרי ההזרעהאני12/11/2015
היי,
מדוע נדרשת תמיכה של הורמונים אחרי ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה של הורמונים אחרי ההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015לגבי הנחיצות בתמיכה לאחר החזרה הדעות חלוקות,ולכן חלק תומכים וחלק לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעימור12/11/2015
לרופאים שלום,
אני במעקב לפני החזרה, מעקב נטול טיפול תרופתי.היום יום ה-14 למחזור, בבדיקת הדם
פרוגסטרון- 3.4
אסטרודיול- 246
ובאולטרסאונד - בשחלה שמאלית שני זקיקים מובילים
14 מ״מ ו-13 מ״מ
מתי צפויי הביוץ לפי ערכים אלה? בעוד שבוע או לפני?
שוב פעם, זה ביוץ טבעי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015עוד מספר ימים יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותאני12/11/2015
ילדתי בת לפני חמישה חודשים כתוצאה מסבב מוקפאים. ההריון התחיל כהריון תאומים ובוצע דילול בשבוע 16 בגלל בעיה גנטית שהתגלתה בבדיקת סיסי שיליה. בשבוע 30 התגלתה התקצרות צוואר ובשבוע 34 ילדתי
אני עומדת להתחיל תהליך להריון נוסף ויש לי מספר שאלות.
- מה הסיכוי באחוזים להקלט להריון מעובר מוקפא חצי שנה אחרי לידה?
- יש לי 2 עוברים מוקפאים במבחנה אחת, האם אפשר להחזיר עובר אחד ולהקפיא את השני? (מדובר בתרומת זרע ואין לי עוד זרע מהתורם, רוצה להגדיל את הסיכוי להביא אח ביולוגי לילדה)
- האם הלידה המוקדמת קרתה כתוצאה מהדילול? אם לא, מה הסיכוי שזה ייקרה שוב בהריון הבא והאם הוא מוגדר אוט' כהריון בסיכון?
תודה על התשובות
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015בהחלט סביר שהדילול תרם במידה כזו או אחרת ללידה המוקדמת,כדי להגדיל את סיכוייך עדיף להחזיר את שני העוברים המוקפאים שהופשרו בתנאי שישרדו שניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל אני לא יכולה להסתכן
אני13/11/2015בהריון תאומים. הרופא גם אמר לי שלאור הלידה המוקדמת בהריון הקודם הקיון תאומים יהיה מסוכן עכשיו
תודה אבל אני לא יכולה להסתכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015חזקה עליו שהמלצתו ראויה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)