מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף ייעוץקרן08/11/2015
שלום רב
שבוע 38+4. כאבי מחזור וגב פעמיים שלוש ביום כבר יומיים.
הבוקר קמתי ובשירותים הייתה הפרשה ורודה על הנייר.
חשוב לציין שהשיליה נמוכה קדמית 12.7ממ.
העובר היה גדול יחסית בהערכת משקל~3400בשבוע 38.
לפני כמה ימים מוניטור ללא צירים כלל.
האם עליי לגשת שוב להיבדק או לחכות להתפתחות העיניינים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף ייעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2015לגשת להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגמרו התופעותאביב08/11/2015
בוקר טוב, אני בשבוע 9 לאחר החזרת מוקפאים היו לי בחילות והקאות ופתאום לפני יומיים הכל נגמר אין לי שום דבר יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אביב08/11/2015ממש מחכה לתשובה אני לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2015למרות שהסבירות שמשהו אכן התרחש הינה קטנה ביותר ,על מנת שתרגעי עדיף שתבצעי אולטרסאונד לאשר שהכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירין מתי?ליה07/11/2015
הפעם הרופא מנסה לתת לי אספירין בפרוטוקול הנוכחי
כרגע אני 9 ימים עם מונופור רירית 6.2 זקיק הכי גדול 18,
מתי מתחילים עם אספירין??
נאמר לי כי אחרי השאיבה אך האם תוך יומיים שלושה אספירין יכול לעזור עד ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין מתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2015לאיזה מטרה קיבלת אספירין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
ליה08/11/2015לאחר הפלות ורירית דקה יחסית 6-7 ממ ( תמיד היתה כך לא בעקבות פעולה ניתוחית או משהו כזה) הוחלט על מתן קלקסן מיום החזרת העוברים ואספירין ( מיקרופרין)
נעשו גם בדיקות קרישיות שסהכ תקינות ופרופסור שאינו הרופא המטפל שלי בפוריות ביקש להוסיף קלקסן עקב פרוטאין סי מעט נמוך ( ממש מעט חורג 77 במקום 80 גבול הערך התחתון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2015הקלקסן והאספירין אינם מתאימים לך לפי מה שאת כותבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליה09/11/2015מדוע אינם מתאימים? הרי באספירין אמור לעבות את הרירית או לפחות לעזור לה קצת לא?
ואילו הקלקסן ניתן בגלל הפלות
אשמח לשמוע דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2015אספירין לא מעבה רירית.אבל אין מניעה לנסות לקחת אותו.
קלקסן ניתן כשיש סיבה ולא כניסוי.אם קרישיות תקינה אין בזה הצלחה יתר.
בכל אופן את יכולה לעשות ונראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור בידר!
ליה10/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרת עובריםרינת07/11/2015
שלום רב. ביום שני השבוע עברתי החזרת 3 עוברים מופשרים . אתמול ארבעה ימים אחרי התחיל דימום . לא מדובר בכתם אלא בדימום של ממש בכול התחתונית . החלפתי כול דקה תחתונית והיה דימום . היום אני כבר עם פדים ויש דימום מאסיבי . מה עושים ??? למה שיהיה דימום ארבעה ימים אחרי החזרה ??? הייתי בלילה במיון בבי"ח והרופאה אמרה שזה דימום מרירית הרחם וכרגע לא ניתן לדעת או לראות כלום על גורל העוברים .
לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום אנדומטרין ואסטרופם .
יש דימום של הפרשות צמיגיות דמיות כמו במחזור .
בדיקת דם לבטא רק ב15.11 . האם להספיד כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015אם רירית הרחם התאפסה והיא דקה,הרי שהסיכוי להיריון נמוג,אולם אם בוצע הטיפול כנדרש ולא שכחת לקחת אחד מהתכשירים לא ברורה סיבת הדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית הייתה אתמול בין 8ל9 מ"מ
רינת07/11/2015לפני שלושה ימים לא לקחת את הנר של הצהריים .
האם זה יכול לפגוע לי בסיכויים .
האם עדיין קיים סיכוי כלשהו שלפחוד אחד מהשלוש ייקלט למרות הדימום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרירית הייתה אתמול בין 8ל9 מ"מ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015האפשרות קיימת אם כי הדימום מסכן את ההליךבמידה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טעם להיבדק מחר ביחידה,?
רינת07/11/2015יש מקום לנסוע מחר ליחידת ivf בה אני מטופלת באלישע ,?
האם עד אז כדי לעלות את המינון של התמיכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש טעם להיבדק מחר ביחידה,? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2015אם את ממשיכה לדמם עדיף שתפני לביקורת ביחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלה של הבחורה הקודמת...ליאת07/11/2015
אם בחורה בגיל 44 מבצעת הפרייה עם תרומת ביצית..עדיין סיכויי הפלה שלה עומדים על 70%?????
כשמדובר בביציות של אישה בת 44 אפשר להבין את הרציונל...אבל אם מדובר בביציות של בחורה צעירה.אם זה לא אמור להקטין את סיכויי ההפלה באופן משמעותי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך לשאלה של הבחורה הקודמת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015המדק איתך,בתנאים אלו חא סביר שיהיו הפלות חוזרותאלא אם מדובר בביש מזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא הסברה!!!שוש07/11/2015
שלום רב ד"ר,
בת44, תרומת ביצית,
אם הכל בסדר בקרישיות יתר, ובקריוטיפ לבעלי,וצילום רחם, מה יכולה להיות הבעייה???
ד"ר בר חווה התראין אצל קרסו הבוקר ואמר שבגיל 43+ אחוזי ההפלות 70%???
אני עם הפלה שלי פעם אחת ופעמיים עם תרומה, מה זה אומר?
להמשיך לנסות, עד שאקלט?
יש לי עוד 3 עוברים יפים,"לבזבז" אותם?
לפעמים אין סיבה, אני יודעת, אז זה אומר פשוט לנסות עד שיקלט?
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא הסברה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015אם הכול בסדר כולל הזרע של בעלך,הביציות מתרומה,והרחם,הרי שסיכוייך להרות גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מעודד
שוש08/11/2015תודה ואני באמת מקווה שזו ההפלה האחרונה.
יישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא הסברה!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2015למרות , שכביכול, הכל בסדר, זה קצת בעייתי שהפלת כבר שלוש פעמים והייתי מוסיף קלקסן לפעם הבאה, בתנאי שבדקו שחלל הרחם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא הסברה!!! - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/11/2015אחוז ההפלות שאת ראית בתוכנית, הכוונה לביציות של האישה בגיל זה ולא בתרומה!!!
בתרומה האחוז קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלסטן
שוש08/11/2015תודה על תשובתך המהירה והמעודדת.
אני ביקשתי קלקסן והרופא אמר שאין צורך. כעסתי קצת, כי אולי ההפלה הייתה נמנית.
אני מאוד סומכת על הרופא שלי, רק מצער אותי שעברתי כבר 3 הפלות, כששתיים מהן מתרומה של בת 24, מה שהיה אמור לעבור חלק, פחות או יותר.
אני דואגת לשאר העוברים. בתקווה גדולה שהזריקות קלסטן יעזרו הפעם.
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהלילך07/11/2015
שלום נותרו לי תרופות למסירה כדלקמן:
1. 3 קופסאות של דקפפטיל 0.1 mg
2. 6 קופסאות utrogestan 100
3. 4 קופסאות פרוגינובה 2 מ"ג
4. 3 קופסאות גיסטון 50 מ"ג
לילך
בהצלחה לכולן ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את הדקפפטיל
מורי08/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדקפפטיל אם עדיין לא נלקח
שומרת פוריות10/11/2015מאיפה את בארץ?תשלחי הודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלום.האם המודעה בתוקף?
אור12/12/2015אשמח לתרופות:
מנופור 75iu
דקפפטיל
אוביטרל
צטרוטייד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
אורטל13/12/2015אם זה עדיין רלוונטי אשמח אם תוכלי לצור עמי קשר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילך.אשמח לדקפפטיל.כיצד ניתן
אור14/12/2015ליצור קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי האם זה רלוונטי לגבי התרופות ?
Efrohit12/01/2016הי אם זה עדיין רלוונטי המסירת תרופות אשמח אם תחצרי קשר
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשותשחר07/11/2015
שלום,
כמה זמן אחרי הזרעה (יום הביוץ) יכולה להיות השתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/20155-6 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה,,נטע06/11/2015
האם יום אחרי ההזרעה אפשר להמשיך בפעילות גופנית רגילה? אירובי/קיקבוקס? או שעדיף לנוח ולהימנע מספורט מספר ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ועוד שאלה,, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015ניתן לפעול כרגיל,פרט להתעמלות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע07/11/2015תודה ולאחר כמה ימים ניצן לחזור לפעילות אירובית רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015אם תהרי לא לחזור לפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר הזרעהנטע06/11/2015
הי היום הייתה הזרעה ומאז יש לי הפרשות חומות..
מה הסיבה לכך? האם זה תקין? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן זה תקין
יולי06/11/2015גם לי מיד לאחר הזרעות לפעמים היו כתמים קשור להחדרת הצינורית והחיכוך עם הרחם משהו כזה. וזה לא מנבא היריון כן או לא.
הפרשות לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015תקין,נובע מצואר הרחם בעקבות מעבר הקטטר להזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי רצפת אגן מכווצים וכניסה להריורעות06/11/2015
האם מצב של כיווץ יתר בשרירי רצפת האגן יכול למנוע כניסה להריון או להוות בעיה בכניסה להריון? ( המחשבה שכאילו בגלל שהכל מכווץ ו"סגור" אולי הזרע לא מגיע לביצית?)
האם עשיית תרגילים של כיווץ והרפייה של שרירי רצפת האגן לאחר קיום יחסים יכול למנוע מהזרע להגיע ליעדו לביצית?
ובגדול האם יש קשר בין שרירים מכווצים יתר ברצפת האגן לכניסה להריון ובריאותו של הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרירי רצפת אגן מכווצים וכניסה להריו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015אם קיימת חדירה מליאה ושפיכה ,לא אמורים להיות בעיות בכניסה להיריון,לעומת זאת אם מדובר בוגיניזמוס המתבטא בהתכווצות מקומית המונעת חדירת אבר מין,הרי שהדבר מהווה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות עבור בן זוג של מטופלת פריוןליאת06/11/2015
מטפלת פריון לאחר החזרת עוברים, אם יחידנית
יש לי בן זוג חדש ואנו מעונינים לקיים יחסי מין
האם יכול להיות לי סיכון בריאותי מכך ?
האם יש בדיקות מומלצות שכדאי שהוא יעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות עבור בן זוג של מטופלת פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015בעיקר חשובים בדיקות האידס והצהבת-B ו-C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול הקפאת ביציות - שאלה דחופהשילה06/11/2015
שלום רב
מתחילה פרוטוקול לקראת שאיבה עבור הקפאת ביציות. התבקשתי לקחת ב 7 ימים הראשונים גלולה (בדרך כלל לוקחת אותה בערב בסביבות 9) ולאחר סיום 7 ימים מלאים להמתין 4 ימים ולהגיע לבדיקת דם ואולטרסאונד. לצערי אתמול בערב (הלילה ה4 ללקיחת הגלולה) שכחתי לקחת אותה. מייד לקחתי אחת ברגע שנזכרתי (11 בבוקר).
האם לקחת בערב את הגלולה של היום החמישי כרגיל? האם יש בעיה?
אודה למענה בדחיפות כדי לדעת מה לעשות בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול הקפאת ביציות - שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2015לקחת את הגלולה של היום החמישי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת חצוצרהמור05/11/2015
לרופאים שלום,
רציתי להתייעץ בנושא שעלה בזמן האחרון כאופציה שעלול לשפר את סיכויי להרות.
חשוב לי קודם לציין שאני בת 23, בריאה לחלוטין, חוץ מחצוצרה שמאלית חסומה שהתגלתה לפני כשנה בצילום רחם. בנוסף לכך, לבעלי יש בעיית זרע, תנועתיות איטית, וחלק מהזרעונים אינם תקינים. עם זאת, התחלתי טיפולי הפריה. בטיפול הראשון נשאבו מגופי 12 ביציות, 6 הופרו והוקפאו- 3 החזרות ללא הצלחה. כרגע אני בטיפול השני, בו שאבו מגופי 15 ביציות, 11 הופרו,ו-7 הוקפאו, הוחזרו 2 עוברים טריים ללא הצלחה, כעת ניסו לגדל עובר אחד לבלסטוציסט ואכן הצליחו והרופא מעוניין להחזירן החודש.
עם זאת, הוא טען כי במידה והחזרה זו לא תצליח, יש לשקול ניתוח להסרת החצוצרה החולה.
למען האמת, אני נורא חוששת ודואגת מההשלכות של הניתוח. האם זה כן יעזור ויגביר את סיכויי להרות? האם זו באמת בעיה רצינית שצריך לטפל בה?
האם זה עלול להביא לסיבוכים?
אני מאוד דואגת וחוששת, אשמח לקבל תשובות בהקדם. וכמובן חשוב לי שתגידו לי מה דעתכם על הסטוריית הטיפולים שעברתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת חצוצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2015אם מדובר בחסימה הגורמת להצטברות נוזלים בחצורה,אזי כריתת החצוצרה מתבקשת על מנת להכפיל את סיכוייך להרות בטיפול IVF,ולהפחית את שיעור ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת לך את הבדיקה
מור06/11/2015תודה פרופ׳, אני מצרפת לך תוצאות הצילום הרחם שעשיתי בערך לפני כשנה. לצערי לא מצאתי את הצילום עצמו אלא רק את התוצאה בכתב.
האם לאור זאת , לדעתך יש להוריד את החצוצרה השמאלית? הרופא אומר שהיא נפוחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מור06/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2015תוצאות הבדיקה מצביעות על הצטברות נוזלים בחצוצרה,לכן ההמלצה היא לכרות אותה לפני כל טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשחר05/11/2015
שלום,
וסת אחרונה-18.10
אוביטרל-27.10
הזרעה-28.10
מאיזה תאריך ניתן לעשות בדיקת דם (ביטא)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/201511/11
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)