מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך טיפולענת18/11/2015
בת 28 עשיתי 4 הזרעןת שנכשלו פעם אחרונה נצפה זקיק של 20 ממ בערב של אותו יום הזרקתי אוביטרול ולמחרת הלכתי להזרעה ערכי בדיקה נצפו 10-12 מיליון טובים MOTILITY 35-40 MORPHOLOGY 4 הלכתי למחרת ערכים יותר טובים 20 מיליון זרעונים טובים MOTILITY 50 . אך יכול להיות שפעם שנייה ערכים יותר טובים? האם הבעיה זה המורפולוגיה ארבע אחוז? מה אתם ממליצים לעשות עוד הזרעה? יש דרך לשפר את המורפולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015בשלב זה את מטופלת היטב,המשיכי באותו קו טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםמיכל18/11/2015
הי,
במחזור טיפול הקודם רירית רחם כ-5.4 מ"מ בסיום הטיפול (ביום הזרקת אוביטרל)
האם יש דרך טבעית ולא תרופתית לעיבוי הרירית ?
למרות שנאמר לי כי רירית רחם בעובי של 5 מ"מ, שלא בגלל גרידה או דלקות ברחם , אינה מונעת קליטת הריון , האם נכון?
האם ניתוחים קיסריים בעברי משפיעים לרעה על עובי הרירית?
תודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015ההנחה היא שאכילת סלק עשויה לשפר את הרירית.בהחלט יתכן שניתוחים קיסריים הינם הרקע והסיבה למאפייני הרירית.יש מקום לביצוע היסטרוסקופיה של הרחם לצורך הערכת המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיכל18/11/2015תודה על תשובתך.
מדוע יש צורך לבצע היסטרוסקופיה?
האם אין אפשרות להיקלט עם רירית בעובי 5-6 מ"מ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..
מיכל18/11/2015מה הסיכוי לקליטת הריון בכל מחזור טיפול? בהנחה והזרע תקין ומקיימים יחסים לאחר האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015בהחלט יש לשלול הידבקויות ברחם באמצעות היסטרוסקופיה,בתנאים האלו תמיד קיים סיכוי להרות למרות העובדה שהרירית אינה מתעבה מספיק,אולם הדבר ללא ספק מפחית את הסיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שיכול בהחלט לעזור
א22/11/2015אני משתמשת בצמחי מרפא סיניים ברפואה הסינית וזה בהחלט עוזר לי. הרירית שלי היתה 5.5 מ"מ בביוץ ואחרי שימוש של חודשיים זה הגיע ל- 7 מ"מ בביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משהו שיכול בהחלט לעזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/11/2015בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם או בלי צמחי המרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריוןיוכי18/11/2015
וסת אחרונה 14.10.2015
הזרעה 29.10
בדיקת בטא ראשונה 258 15/11
שניה 17/11/2015 530
האם תקין ? איזה שבוע זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015שבוע חמישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריגנובההודיה17/11/2015
בעלון לצרכן כתוב שאסור לקחת בהריון אז למה נותנים את זה אחרי החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריגנובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015כל יצרן ממליץ להתיעץ עם הרופא המטפל בקשר לנטית תכשיר בהיריון,וזאת על מנת להסיר מעצמו כל אחריות,התרופה ניתנת בטיפול פוריות ותמיכה בהיריון,והיא די בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ואיקוקלומיןאני17/11/2015
שלום, אתמול אני ובעלי עשינו הזרעה לא ראשונה אבל לראשונה עם איקוקלומין לפי דברי הרופא הגוף שלי הגיב ממש טוב לתרופה והיה לי המון זקיקים מה שמגדיל את הסיכוי להיריון מרובה עוברים ולכן הוא גם אמר שלא אקח אוביטרל. עשינו את ההזרעה אתמול כשהיו לי זקיקים בגודל 24 ומטה ולכאורה עוד לא התפוצצו אבל הרופא אמר שאבייץ ביממה הקרובה ככל הנראה ולכן אין טעם לעשות הזרעה כפולה כי הזרע שורד. רציתי לשאול באמת מה הסיכויים להיכנס להיריון מהטיפול אם הביוץ מתרחש יום אחרי ההזרעה במידה והכל תקין בשאר הבחינות ? ואם אני ובעלי מקיימים היום יחסים בערב זה טוב ומגביר את הסיכוי למרות שהזרע בלי השבחה או שלהפך עדיף להימנע?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה לפני ביוץ
אני17/11/2015שאלה נוספת אם אפשר, אתמול בערב כמה שעות טובות אחרי ההזרעה יצאה לי הפרשה מאוד צמיגית ושקופה נמתחת.. רציתי לדעת אם זה אומר שהביוץ כבר מתרחש או עתיד להתרחש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני18/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה ואיקוקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015סיכוייך להרות הינם בגבולות 12-15%,בהחלט יש ערך להזרעה נוספת או קיום יחסים,ללא מתן האוביטרל אין כלל ביטחון שהביוץ התרחש כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהליה17/11/2015
לאחר שאיבה נשאבו 8 ביציות הופרו 6,
ביום ההחזרה הגעתי עם בטן כמו חודש שמיני ומאוד קשה הוחלט לא לבצע החזרה
נאצר לי כי הוקפאו 4 עוברים,
כרגע אני ממתינה לסבב החזרה של מוקפאים,
הפסקתי תמיכה ואני מחכה לווסת,
החזרה עך מחזור טבעי לא באה בחשבון מכיוון שאני תמיד מדממת סביב הביוץ
שאלתי היא האם אחרי הווסת הזאת כדאי לבצע החזרה? או להמתין לווסת הבאה?
שאלה נוספת הרירית תמיד סדירה אך לא עוברת את ה7 ממ לפני השאיבה,
עד היום בסבב מוקפאים נקלטתי פעם אחת לצערי הריון נפל, עם הכנה לרירית של אוורל קרינון ,
האם יש דרך אחרת להכין את הרירית שתביא לתוצאות טובות יותר?
( הרירית כך באופן טבעי לא בגלל פעולות תוך רחמיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015המלצתי היא להחזיר את העוברים כבר במחזור הקרוב באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי -כדורי אסטרופם בשלב ראשון ולאחר מכן עם אסטרופם ונרות אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור שאלה נוספת
ליה19/11/2015האם יש הבדל בין כדורי אסטרופם ( אגב עכשיו שאני נזכרת נקלטתי איתם בהריון הראשון עם 2 מדבקות אוורל וקרינון, מדום מה הרופא לא נתן אותם יותר,
ונרות אנדרו מטרין מאוורל וקרינון?
אשמח להסבר כי גם אני בתחושה חושבת שצריך לשנות קצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015עניין של העדפה של כל רופא,מתן במדבקות וספיגה דרך העור מונעת חשיפה לרמות אסטרוגן גבוהות בדם כפי שהדבר קורה בשימוש פומי וספיגה למערכת הדם המתנקזת לכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואוטרוגסטן - דחוף!יעל17/11/2015
בת 39, ללא ילדים, כעת בטיפולי IVF. עברתי שאיבת ביציות, וכעבור 3 ימים, ב 4.11.15 הוחזרו לי 3 עוברים. כתמיכה לאחר ההחזרה נדרשתי לקחת 3 אסטרופם ו 4 נרות של אוטרוגסטן ביום. בדיקת הבטא נקבעה לי למחר [ה-18.11.15]. שאלותיי:
1. בגלל נסיבות מיוחדות איני יכולה לבצע את בדיקת הבטא מחר, ואוכל לבצע אותה ביום ראשון. לפיכך אמשיך לקחת את התמיכה [אוטרוגסטן ואסטרופם] במשך חמישה ימים נוספים, למרות שיתכן שאיני בהריון. האם הדבר מסוכן?
2. האם האסטרופם והאוטרוגסטן מעכבים את תחילת המחזור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואוטרוגסטן - דחוף! - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2015זה בסדר להמשיך עם התרופות עד לבדיקה.
לרוב התרופות לא מונעות מדימום להגיע אל יש אפשרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי17/11/2015
רציתי לשאול
האם בביוץ טבעי עם זקיק 21 הבוקר
אוביטרל מחר בבוקר
מתי יהיה הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015מחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להתחיל טיפול פוריותרינת17/11/2015
בת 36 נשואה עם שני ילדים בני 4 ושנתיים שהגיעו בהריונות ספונטאניים ומהירים . בחצי שנה האחרונה ניסינו שוב , לפני חודשיים הריון טבעי נפל בשבוע 7 . לא היה לעובר דופק. קיבלתי כדורים וההריון יצא בשלמותו. עקב כאב באשך בעלי עבר אולטרסאונד שגילה וריקוצלה בינונית. ספירה לא תקינה של ריכוז 5 מיליון ומורפולוגיה 3 אחוז מלפני חודש. מה האפשרויות העומדות בפנינו ? טיפולי פוריות ? אלו טיפולים ? אילו בדיקות עליי לעבור? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צריך להתחיל טיפול פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2015להמשיך לנסות להרות לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת18/11/2015תודה על התשובה. כמה זמן לנסות לבד? האם יש סיכוי בכלל לנסיונות כאלה עם ספירה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2015כ -שלושה- ארבעה חודשים.
זרע משתנה באיכותו כל הזמן.
עצם העובדה שהרית מספר פעמים זה אומר הכל על הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשירה17/11/2015
שלום, לפני 8 ימים הפסקתי לקבל זריקות פיוריגון עקב ביוץ ספונטני שהיה ( פרוגסטרון עלה ביום ה20 למחזור) , היום עשיתי בדיקה ביתית של הריון והראה פס חזק ופס חלש הנראה לעין... יכול להיות שנקלטתי לבד? חשוב לציין שלא היה שימוש באוביטרל...
קבעתי בדיקת דם לעוד יומיים.. מה הסיכוי שהתשובה חיובית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015קיים סיכוי בהחלט שהייתה קליטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית בילד שלישימיכל17/11/2015
בת 40 ומעונינת בתרומת ביצית.
יש לי 2 ילדים מטיפולי IVF.
האם יש השתתפות של קופת חולים לילד שלישי בתרומת ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית בילד שלישי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2015זה תלוי בביטוח המשלים שלך.
תבררי במזכירות הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהלירון17/11/2015
ד"ר שלום
פיוריגון 50 שתמיסה שמכילה 300 IU האם לשים במקרר וכל יום להזריק 50 עד שנגמרת התמיסה ומחליפים שוב?
הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
לירון18/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמוניםלירון17/11/2015
ד"ר שלום
התחלתי להזריק היום פיוריגון 50 שסך הכל התמיסה מכילה 300IU
בקופסא יש 6 .
סך הכל הרופא נתן לי 2 קופסאות כלומר 12 מחטים
סך הכל מספיק ל-12 זריקות האם זה מספיק מחטים עד ההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם עם תענו
לירון18/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2015ביכוי סביר שיספיק,בכל מקרה הרופא שלך יכול לספק לך מחטים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שמונה עצירות קשהשואלת17/11/2015
הי ..יש לי עצירות ממש נוראית..כבר כמעט שבוע שלא מתפנה..
לוקחת אנדומטרין אבל לא חושבת שזה קשור כי כבר לוקחת את זה מההחזרה..
ברזל התחלתי לקחת לפני כמה ימים בודדים כך שגם לא חושבת שזה מהברזל...
מה עוד יכול להיות הסיבות?
האם מותר להשתמש בחוקן בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע שמונה עצירות קשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2015שתי האפשרויות שהעלית בהחלט יכולות חהיות סיבה לעצירות שתארת(נטילת תכשיר ברזל,ותמיכה הורמונאלית פרוגסטטיבית),בהעדר ברירה ניתן לבצע גם חוקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה על פרופיל הורמונלישירה17/11/2015
פרופיל הורמונלי שמבוצע ביום 2-3 למחזור שהגיע לאחר כשלון סבב מוקפאים עם פרוגינובה ואנדומטרין, האם ההורמונים של הסבב יכולים להשפיע על התוצאות ?
צריכה לבצע הפרופיל לצורך סבב שאיבה, FSH גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעה על פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2015לא סביר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)