מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב ממושךאופיר07/08/2015
שלום רב,
שבועיים לאחר גירוי יתר בינוני
בטא שלילית
וסת לא רגילה (התחילה חזק, עם קרישי דם הפסיקה לאחר יום וחצי וחזרה שוב ליום אחד) עדיין מרגישה כאבים בבטן תחתונה ומעט התכווצויות
האם הוסת לא אמורה לנטרל את גירוי היתר?
האם יש מקום לבדיקה ? או שזה נורמלי?
לרוב אנני סובלת מכאבי מחזור ביום השלישי או הרביעי
סופש נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ממושך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015גירוי היתר אמור לעבור בהדרגה. כדאי לעשות בדיקות דם ואולטראסאונד לוודא שהכל חזר לנורמה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרופסורים והדוקטורית אולי בחו"ל?...07/08/2015
בד"כ עונים מהר
רק בשורות טובות לכולן
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרופסורים והדוקטורית אולי בחו"ל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרולענת07/08/2015
קיבלתי הוראה מרופא שלי להזריק היום בשמונה בערב אוביטרול וביום ראשון להגיע להזרעה .לפי מה שקראתי ביוץ מתרחש 24 שעות עד 36 .נניח והזרעה תתבצע בשעה עשר בבוקר זה כבר 38 שעות . האם אפספס את ההזדמנות? יש מצב שיהיה ביוץ לפני 24 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ענת07/08/2015אני קיבלתי זריקןת גונל . יש מצב לביוץ עצמי בלי אוביטרול? יש לי שחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015הביוץ נמשך 12-24 שעות כך שאין סיבה שתפספסי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור אשכנזי עזרה!!!יסמין07/08/2015
שלום בת 26 +ילד אחד הריון ספונטני ותקין לידה רגילה לאחר לידת בני נטלתי גלולות מרסילון כ2 שנים יש לציין שלפני נטילת הגלולות ווסתות סדירות מאוד לאחר הפסקת הגלולות הווסת התחילה להגיע פעם ב3 חודשים מיזה 8 חודשים מנסה להיקלט להריון ללא הצלחה בדיקת פאפ תקינה ללא שחלות פוליסציטית רופאת הנשים המליצה על ייעוץ עם מומחה בפריון האם יש לדעתך בעיה מה אוכל לעשות מה אתה ממליץ במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוקטור אשכנזי עזרה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015בראש ובראשונה יש לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי עם קבלת המחזור כדי לראות עם קיימת הפרעה שניתן להתגבר עליה בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אשכנזי תודה
יסמין07/08/2015תודה על התגובה המהירה קיבלתי מרופאת נשים בדיקת הורמונים בדיקת דם אעשה אותה נקווה לתוצאןת טובות תןדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דוקטור אשכנזי תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע להריון לאחר החזרת עוברסיגל07/08/2015
שלום רב,
אני מטופלת בטיפולי ivf בעכבות בעיית זרע
ב 22/7/2015 עברתי החזרת עובר מוקפא מסוג בלסטוציסט
לאחר 12 יום ב 3/8/2015 בדיקת בטא : MIU/ml 360
לאחר 14 יום ב 5/8/2015 בדיקת בטא שניה: 829.0 IU/L
בדיקות הורמונים:pmol/l Estradiol (E2)876.0
Progesterone: 39.9 nmol/l
שאלותיי הן:
1.האם הבדיקות תקינות?
2.איך אני מחשבת את שבוע ההריון בהחזרה של עובר מוקפא מסוג בלוציסט?
3.עד מתי לפי דעתך כדאי להמשיך את התמיכה?
אני מקבלת:פרוגינובה בכדורים ואוטרוגסטן בנרות 3 פעמים ביום
המון המון תודות מראש
וסוף שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע להריון לאחר החזרת עובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015הבדיקות תקינות. מחשבים את גיל ההריון כשבועיים לפני הביוץ המחושב. ממשיכים את התמיכהעד סוף שבוע 9 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובלנה07/08/2015
אני בשבוע 5 פלוס והתחילוצלי בחילות קשות ...
האם מותר לקחת תמצית סיקריד של superherb
תמצית גינגיר בתוספת ויטמין b6??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015אין בעיה לקחת גינגר. איני מכירה את התכשיר השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרלורד07/08/2015
שלום! התחלתי להשתמש השבוע בתרסיס הסינרל. מבצעת את ההוראות הכתובות בעלון לצרכן. איך אני יודעת שאכן נספג כל המינון כולו דרך האף? יש פעמים שאני מרגישה מין טעם מר בגרון ויש כאלו שלא.......האם זה קריטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015בעוד מספר ימים תבצעי בדיקות דם שיבדקו האם הושג הדיכוי. בדרך כלל אין בעיה. לעיתים מרגישים טעם מר ולעיתים לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מבולבלתישתבח שמו לעד07/08/2015
שלום רב היום עברתי שאיבה אם ההחזרה תהיה ב"ה ביום ראשון זה נחשב עוברים ביום שלישי או רביעי???? מבולבלת איך סופרים? תודה ר בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מבולבלת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015יום השאיבה נחשב ליום אפס. אם השאיבה בוצעה בעום שישי וההחזרה תתקיים ביום ראשון, ההחזרה היא ביום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה מאוננות חיצונית לאחר החזרה...06/08/2015
שלום רב,
סליחה על השאלה המביכה
האם אורגזמה מאוננות חיצונית בלבד (דגדגן)
עלולה לפגוע בהשרשת העוברים הטריים שהוחזרו לי?
אחד הוחזר כחמישה ימים לפני האורגזמה והשני כשלושה ימים לפניה.
בתודה מראש
וסליחה על השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים יקרים בבקשה השיבונה
...07/08/2015תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים יקרים בבקשה השיבונה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2015תספרי לנו אם תהיה בהריון אז אולי נמליץ את העניין לכל המטופלות שלנו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה מאוננות חיצונית לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםליאת06/08/2015
ד"ר שלום
ווסת אחרון ב-1.8 אמורה לעשות צילום רחם +יוד ומספר ימים לאחר הצילום אמור להתרחש הביוץ.
נאמר לי שבחודש שבו אני מבצעת את הצילום כלומר לאחר הצילום רצוי לא להיכנס להריון
האם זה נכון ומדוע עם הביוץ מספר ימים לאחר ביצוע הצילום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015להפך, הסיכוי להרות גבוה יותר באותו מחזור טיפול בו בוצע הצילום. לפעמים קיימת חסימה עדינה שנפתחת תוך כדי הצילום והסיכויים להריון עולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר
ליאת07/08/2015ד"ר מכטינגר שלום
כלומר עם אני עושה את הבדיקה ושבוע לאחר מכן הביוץ אז אין בעייה לנסות להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2015כן, בהחלט. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרון06/08/2015
E2-233.00
Fsh-9.99 Lh-20.67
Progesterone-10.06
Luteal phash- 16.0
( mol/l 60-). Post menopausal<150 mol/l
לפי תוצאות בדיקת הדם הזאת, אני לאחר הביוץ או לפני? ומתי אמור להיות, במידה וטרם היה הביוץ.
תודה רבה לכם על עזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015את בהליך ביוצי המצהווה ומתרחש זה מקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עוברים -פרופסור אשכנזיא06/08/2015
לפני כמה ימים החזירו לי 3 עוברים כשכל אחד בעל 2 תאים ביום שני לאחר שאיבה.
1. מה משמעות 2 תאים? זה מראה על איכות נמוכה?
2. לא הבנתי למה לא החזירו ביום 3 אחרי השאיבה כדי שיהיו יותר תאים. האם סיכויי התפתחות והשתרשות של עוברים עם 2 תאים נמוכים יותר מאשר עוברים בעלי 4 תאים ויותר?
3. יש סיכוי להריון במצב כזה? 2 תאים? חייבת לציין בת - 42
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות עוברים -פרופסור אשכנזי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015עוברים באיכות טובה אמורים להגיע ל-4 תאים ביום השני לאחר השאיבה. עם זאת, חשוב להדגיש שהעוברים נבדקים בכל יום פעם אחת וקיימת אפשרות שימשיכו ויתחלקו באותו יום לאחר שנבדקו, אך עובדה לא תתעדכן בדו"ח המעבדה. בנשים מעל גיל 40 ראיתי לא פעם אחת חלוקה איטית יותר של העוברים (שני תאים במקום ארבעה תאים).
אני מאמינה שהיות והוחלט להחזיר לך 3 עוברים, הרופא שלך העדיף לא לקחת סיכון שחלק מהעוברים לא ימשיך להתחלק ולכן החזירו לך את העוברים ביום השני. זה מקובל ביותר. במידה והעוברים ממשיכים להתחלק, סיכוייהם להשתרש טובים בהחלט.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפסות בטאמיכל06/08/2015
לאחר הריון ללא דופק קיבלתי ציטוטק.
שבועיים אחכ:
בטא 32
פרוגסטרון 30
E2 450
האם זה מצב סביר?
מתי צפייה הבטא להתאפס והפרוגסטרון לרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאפסות בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015התגובה תקינה. תחזרי על הבדיקות עוד שבועיים לבדוק שהבטא התאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 20מאיה06/08/2015
ביום 26.7.15 עשו לי החזרה של 2 עוברים ונתנו לי אוביטרל.
היום 6.8.15 נתבקשתי להגיע לבצע בדיקת בטא ויצא 20.
האם יש סיכויי בכלל שזה יעלה? או שקרוב לוודאי שזה שאריות האוביטרל..?
יש סיכוי קלוש שזה באמת יעלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. סליחה.. תודה
מאיה07/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 20 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015קיים סיכוי שהערכים יעלו למרות שכרגע הם נמוכים מהמצופה. תחזרי על הבדיקות ביום א.
קרוב לוודאי מדובר בהריון כימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופוראני06/08/2015
שלום רב, לאחר כמה טיפולים שכשלו, טופלתי במונופור , התחלתי טיפול חדש ועכשיו אני שוב מטופלת בתרופה הזאת ,למרות שבטיפול הקודם הרופא אמר לי לקנות גונל שבכלל לא השתמשתי בו (פעמיים כבר סתם קניתי) רציתי בבקשה לשאול האם מונופור היא תרופה טובה ולמה הרופא ממשיך לתת לי כמעט אותו טיפול שלא מצליח או שאין קשר לתרופה הזאת, ויש קצת שוני לטיפול הזה שהתחלתי להזריק דקפפטיל
בתחילת המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונופור
אני06/08/2015בבדיקה שלי היום הסתבר שיש לי 2 זקיקים 16 ועוד אחד 11 ונאמר לי שאני צריכה לעבור שאיבה ביום ראשון , האם זה הגיוני שבשלב שכזה זה מספיק , ןלמה הגוף שלי מייצר קצת ביציות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
אני07/08/2015תודה אבל בקשר לשאלה מדוע הגוף שלי מייצר קצת ביציות והאם זה יכול להצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015מנופור וגונאל שתיהן תרופות טובות. קיימים ביניהם מספר הבדלים. גונאל מכיל רק את ההורמון FSH ומנופור גם LH וגם FSH. אני בטוחה שההחלטה שקיבל הרופא היא שקולה ומתבססת על התגובה שלך בטיפול הקודם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)