מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השבחה והזרעה יום שישי שבתענת06/08/2015
עשיתי בבוקר בדיקת דם יש לי זקיק בגודל 19 עם הזרקות גונל אף אין לי עדין תוצאות של בדיקת דם .אני מאוד מודאגת אם צריכה השבחה והזרעה בשישי שבת ? איפה עושים קופת חולים מאוחדת אני עוד צריכה אוביטרול . עד איזה גודל אפשר להגיע להזרעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבחה והזרעה יום שישי שבת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2015כדי לענות לשאלתך כדאי שתמציאי גם את בדיקת הדם,באשר לפתרון האפשרי אם ההזרעות יפלו בשישי שבת עלייך לפנות לרופא המטפל בקופ"ח,אם לא ימצא לך פתרון יהיה צורך לפנות לרופא שיהיה מוכן להרתם לעניין באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
ענת06/08/2015E2 781
LH 2.80
PROGESTRONE 1.38
עוד כמה זמן יש ביוץ? זקיק 19 ומתי לדעתך צריך להזריק אוביטרול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015האפשרות של ביוץ בשישי שבת בהחלט אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די דוחה, מתנצלת מראששירה05/08/2015
אחרי סבב החזרת מוקפאים עם הורמונים שכשל, 3 ימים אחרי הגיע מחזור, במקלחת יצא ממש גוש בצבע אדום / סגול / שחור, די גדול, נגיד מלבני, ולאורכו היו אזורים כאלה בולטים יותר בצבע שחור, חלק כמו נקודות בולטות ועוד איזה שני עיגולים גדולים יותר. בחיים לא ראיתי דבר כזה. האם יכול להיות שזה חלק מהרירית ? אולי זה העוברים שהתפתחו עד חשב מסויים ? אפשר להסיק מזה משהו ? סליחה עם הפירוט הנרחב אבל הייתי חייבת לדעת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה די דוחה, מתנצלת מראש - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/08/2015מדובר בהתקלפות של רירית הרחם לאחר שמחזור המוקפאים לא הצליח. לא ניתן לראות עובר בשלב זה ולא ניתן להסיק מכך משהו. על כל פנים, ארוע חד פעמי כזה עלול לקרות ואין סיבה לדאגה. בהצלחה בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתגלית05/08/2015
ערב טוב
אני בת 43 לאחר 2 הזרעות, אחת טבעית ואחת עם הורמונים
לאחר מכן עברתי ל- IVF כשבינתיים בוצעה שאיבה אחת, בה נשאבו 10 ביציות ו-8 הופרו לעוברים טובים.
רירית רחם תלת פאזית ובעובי מצויין
היו 2 החזרות - בראשונה 3 עוברים ובשניה 4 שעברו הנצה, אולם עד היום 0 הריונות.
בבדיקה שגרתית של רופא הנשים לפני תחילת תהליך הכניסה להריון היה חשד לשרירן אשר בבדיקה מעמיקה יותר (אולטרסאונד ע"י מומחה פריון) נראה שזה לא כך.
האם כדאי לבקש הפניה להיסטרוסקופיה אבחנתית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/08/2015בהחלט יש מקום לבצע הסטרוסקופיה כדי לשלול שרירן או כל סיבה אחרת לאי השתרשות של ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, השרירן נשלל
גלית06/08/2015אבקש לשם שלילת דברים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, השרירן נשלל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/08/2015בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחת ולתמיד-כמה מיל יש בגונלענת05/08/2015
הי בנות...
אחרי יותר מדי זריקות... חשבתי שנוכל להעזר בחוכמת ההמונים שלנו ואחת ולתמיד- ונדע כמה מיל יש בכל מזרק באמת ונוכל לחסוך כסף רב, על תרופות שהן במילא ממש יקרות... אם כן-אני בכללית, ולרוב אני מזריקה גונל 300,בדקתי את העניין ותמיד בפועל יש בו 362.5 מיל. כלומר בשלושה מזרקים של 300 אני "מרוויחה" עוד יום של הזרקות [ לעומת מזרק אחד של 900מיל]. הבנות שרוכשות את ה450 או ה900, בדקתן פעם כמה כמות בפועל יש בכל מזרק?? מבחינת עלויות, לפחות בכללית- המחיר של כל המזרקים זהה למדי.. זה צעד פשוט שיכול לחסוך לנו הרבה כסף :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחת ולתמיד-כמה מיל יש בגונל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2015תודה על האינפורמציה המדוקדקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות מטיפול שונהאלי05/08/2015
שלום,
נפגשתי עם רופא חדש לטיפול IVF. בכל הטיפולים הקודמים קיבלתי מינונים דיי מקסימליים של הורמונים. תמיד שואבים בין 5-8 ביציות ויש החזרות של 2-4 עוברים לרוב באיכות טובה (עד 10% שברים אם בכלל). בחודש שעבר גם עשיתי פרופיל הורמונלי וFSH ביום חמישי למחזור היה 13.80 (לא להיט אבל להבנתי עדיין אפשר לעבוד עם זה).
הרופא החדש החליט לעשות ההפך הגמור ממה שעשיתי עד כה. הוא החליט לעשות טיפול על מחזור כמעט טבעי (5 ימים של אסטרופם ובאיזה שלב מאוחר יותר קצת מנופור, צטרו ואוביטרל). אני אפילו לא יודעת אם הוא מתכנן על תמיכה לאחר החזרה (שרק תהיה בע"ה). הוא גם המליץ על מיון זרע כי הזרע לא ככ חזק.
הוא מקווה להוציא ממני ביצית אחת באיכות טובה ולהפרות אותה עם זרע ממויין.
חייבת לציין שאני ממש ממש מפחדת.
האם יש סיכוי שלא תהיה ביצית בכלל? האם יש סיכוי ליותר מאחת?
לא מכירה אף אחת שעשתה טיפול כזה.
האם זה יכול להצליח?
אשמח לחוות דעת מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
אלי06/08/2015תודה על תגובתך.
מאחר ואת ההורמונים אתחיל להזריק רק בשלב מאוחר יותר, אני לא מאמינה שאצליח להבשיל עוד ביציות אבל לפחות אקווה לאחת האמת טובה ובע"ה עובר יפה ואפילו הריון.
שאלה אחרונה- האם בטיפול כזה עדיין ממתינים כרגיל לגדילה הזקיק ל 20 ומעלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילנה05/08/2015
האם אחרי בדיקה וגינאלית בשבוע 5 יכול להיות הפרשה דמית אחרי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/08/2015כן, בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייתכן ביוץ למרות אורגלוטרן?אלה05/08/2015
שלום.
בהמשך להודעתי אתמול ,
לקחתי חמישה ימים רצופים אורגלוטרן וגונל.
למרות האורגלוטרן lh שלי זינק אתמול בבוקר ל 25.
האם ייתכן שבייצתי מאז אתמול בבוקר (בלילה למשל) ואם כן מה הטעם לקחת אוביטרל לתזמון ביוץ? (לקחתי אוביטרל אתמול בערב ועשיתי הזרעה הבוקר)
מה משמעות האוביטרל נניח שכן היה ביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן ביוץ למרות אורגלוטרן? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/08/2015כן, יש מקרים של ביוץ למרות האורגילוטרן. אם ה-LH אתמול היה גבוה, הביוץ יתרחש היום, כך שהתזמון מדוייק. אוביטרל במקרה כזה לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוייה05/08/2015
שלום..
רציתי לדעת איך יודעים שהשילייה בסדר והכל בסדר איתה ושהעובר בסדר?!
האם דברים חמוצים ומלוחים זה בסדר??רציצי לדעת םחות או יותר מה המאכלים המומלצים לאכול..בהריון ומזינים לעובר טני עד עכשיו לא הייתי אוכלת כל כך עוף ועכשיו אני מתחילה לאכול ואני בחודש 3 זה בסדר??זה יכול לא לפגוע בעובר חלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי..
חסוייה06/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עונים לי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2015כדאי לך לחפש בגוגל על תזונה בהיריון ,ותקבלי המלצות מה לאכול וממה להמנע,ובעיקר תוספות המזון הרצויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוגע לשילייה?!
חסוייה06/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ובנוגע לשילייה?! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2015בדיקות האולטרסאונד יכולות להעריך את מצב השיליה ,ואפילו את זרימות הדם שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי_עזרהגלית05/08/2015
שלום רב!אני בת 39 ביצעתי היום פרופיל הורמונלי ,לאחר שנה של ניסיונות להריון.
טסטרון -1.46
פרולקטין _320
Lh _1.81
Fsh-13.5
dhea_9.82
e2-77
רזרבה שחלתית נמוכה.
מה דעתך ?יש סיכויים להריון טבעי ,הפריה חוץ גופית ללא תרומת ביצית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה-פרופסור יעקב אשכנזי
גלית05/08/2015פרוגסטרון -3.29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףף
גלית05/08/2015תשובה בבקשהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2015בהתחש בגילך והרזרבה השחלתית שלך הייתי שוקל פנייה לרופא פריון כדי שיפנה אותך לטיפול הפריה בהקדם.ללא ספק יש לך בהחלט סיכוי להרות בטיפול הייעודי למרות נתוני הפתיחה המצביעים על רזרבה שחלתית מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףף _פרופ יעקב אשכנזי
גלית06/08/2015תודה על תשובתך המעודדת.ברצוני לציין שהרזרבה השחלתית קטנה מ 0.16 האם זה משנה את תשובתך!!תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
גלית07/08/2015תשובה בבקשההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015ברור שיש בעיה קשה עם הרזרבה,אולם שווה לעשות את הנסיון הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלת אלנטרנטיבית מהעמקספיר151105/08/2015
שלום לכולן ! אני בטיפולי ivf .האים יש מישהי מכירה מנסיון אוו ממליצה על מטפלת דיקור אוו רפלקסולוגיה מאזור צפון / העמק.אני גרה בעמק ומחפשת לטפל בסביבה.אודה לקבלת עצות .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לחוצהלנה05/08/2015
הי.... קצת רקע
15.7 החזרת עוברים
בטאות יפות שמכפילות את עצמן
360..950...אחרי שבוע 11000
היו לי קצת הפרשות חומות היום באתי לקחת רק מרשם ומסקרנות כמה עוברים יש עשיתי טולורסאונד.. . הרופא אמר שזה נראה מצויין יש שק הריון וחלמון.. ויש נקודה שזה כנראה עובר שני שהיה ונפל ויש לי טיפה דימום האם זה נורמאלי שאם אחד נפל יהיה דימום? ומתי זה אמור להפסיק... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
לנה05/08/2015יכול להיות שיצא קצת דימום בגלל הבדיקה הןאגינלית?
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2015ספיגת עובר היא הליך מוכר ושכיח במיוחד בטיפולים שבו נקלטים יותר מעובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לנה05/08/2015וכמה זמן יהיה דימום??
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2015יכול להמשך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל אףענת04/08/2015
אני צריכה להזריק 62.5 נשאר לי במזרק אחד 12.5 אני יכולה להזריק אותו ואז להחליף מזרק חדש שיש בו 50 או שאי אפשר כי י אני מזריקה מוציאה מחט ומזריקה שוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונל אף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2015יכולה בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור אשכנזי!ליה04/08/2015
שלום פרופסור יקר
בהתייעצות קודמת איתך בפורום , לאחר שהסברתי
כי עברתי פרוטוקול קצר שהניב הריון ממוקפאים, לצערי נפל ולאחריו עוד פרוטוקול קצר ללא הצלחה
פעם שלישית פרוטוקול ארוך ללא הצלחה ושוב התחלתי פרוטוקול ארוך שהופסק כי ה׳ דקפפטיל לא השפיע עליי
המלצת לי על פרוטוקול קצר.
היום לאחר הטיפול שהופסק ( הארוך) עם דקפפטיל ולאחר דימום של כמעט שבועיים
עשיתי אולטרסאונד רירית 3.9
2 זקיקים קטנים, אסטרודיול 186 ופרוגסטרון קטן מ0.9
הייתי אצל הרופא ואמרתי לו שאני רוצה שוב לנסות קצר
מתחילים היום מונופור 75,
האם לאור הבדיקות של היום זה הגיוני להתחיל טיפול???
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסור אשכנזי! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2015הבדיקה מצביעה על היותך מבחינה הורמונלית בשלב כמו בהתחלת מחזור,כך שלטעמי ניתן בהחלט להתחיל טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליה05/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת צחצוחפיל04/08/2015
אני בהריון שבוע 18 ובערך לפני 3 שבועות בעת צחצוח מופיע דם במברשת.. לא באופן יומיומי.. יש ימים שאין וימים שיש.. החניכיים אדומות יותר מהרגיל. לפני ההריון עשיתי בדיקת תפקודי קרישה שיצאו תקינים, האם לבצע שוב?
דימום בעת צחצוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2015תופעת דמם בעת צחצוח שיניים שכיחה בהיריון בגלל השינוים ההורמונלים בחניכיים בעת ההיריון(EPULIS ),אין כל סיבה לדאגה,יחד עם זאת כדאי לפנות לרופא השיניים לצורך הערכת מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוההטליה04/08/2015
אני ביום השלישי של המחזור כתוצאה מטיפול קודם בתמיכת גסטון הפרוגסטרון נשאר גבוה 12.6 הרופא בכול זאת התחיל טיפול בגונל האם זה יפגע בביציות? בכמה זה מוריד לי את הסיכויים? זה טיפול עבוד מראש? עם הפרוגסטרון ירד עד יום השאיבה זה יעזור???
פרוגסטרון גבוהה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2015הערכתי היא שהפרוגסטרון ירד לערך תקים תוך יומיים שלושה ,ולא יגרם נזק לטיפול
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)