מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ivf וספורטפוליציסטית02/08/2015
שלום,
אני בת 28, בחורה רזה שנמצאת בכושר, מתחילה טיפול ראשון של IVF, אני מתאמנת באופן יומיומי במשך שנים, רציתי לדעת אם אני יכולה להמשיך להתאמן כרגיל בזמן הזריקות? אני יודעת שכשאגיע לזמן השאיבה והחזרה עדיף שלא.
אבל האם בינתיים אני יכולה להמשיך כרגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ivf וספורט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015למטופלות שלי אני מאשר פעילות ספורטיבית פרט לפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטא התאפסה מזמן..עננים02/08/2015
קיבלתי מחזור ובמעקב זקיקים ראו זקיק 22. והרירית יפה 8 .אני לפני החזרת מוקפאים מתרומה, כשהחזרה ראשונה טריים, הריתי ונפל לבד, שבוע 5.
הרופא טוען שהביוץ השבת וזה לא טוב, מוקדם מידי. לפי הבנתי בדיקות הדם בסדר גמור.אז למה הוא רוצה לחכות למחזור הבא בשביל לקחת אסטרופם? אני מבייצת תמיד ביום השביעי והוא יודע זאת...הכנתי אותו מראש שאולי עלי לקחת כבר אסטרופם שהביוץ יהיה ביום ה12 ומשום מה אני צריכה לחכות לעוד מחזור.זה ממש מייאש! זה אינדיווידואלי וכל אישה מבייצת ביום אחר ואם יתר הפרמטרים בסדר, אז למה אין החזרה שבוע הבא?
זה מתסכל ברמות ועל מה?
הרופא טוען שיכול להגרם נזק אחרי הפלה וסתם לקחת כדורים לא טוב הגוף מגיב אחרת הורמונאלית ויש לחכות.אני לא מצליחה להבין למה? רק בגלל שהכל תקין ואין שום עכבות להמשך.בהתייעצות עם רופאים בפורום אחר, אמרו שאין כל סיבה לא להחזיר, אם הרחם נקייה מזמן ויש ביוץ(שני)
מאז ההפלה...עובדת עיצות וחושבת, כי אולי אני עדיין בשבעה הימים הנקיים מהמחזור...והרופא דתי.אולי חלק מהמחשבה שלו שאני טמאה? לא רוצה להאמין שהדת משחקת פה משחק, אבל ממש מיואשת.האם משהי יודעת ובעצמה מבייצת כל חייה ביום השביעי?
בקפלן כשהייתי, השאיבות תמיד היו מוקדמות, ביום השביעי שמיני, כי זה הגוף שלי! כך גם הריתי לפני שנים.האם יש קשר בין הדת והגוף? לדעתי המלומדת, גופי דופק כמו שעון ושבוע הבא אין שום בעייה להחזרת המוקפאים, חבל לי על עוד חודש...
בבקשה עזרו לי לא לאבד חודש, למרות שכבר די השלמתי עם זה בהיותי סומכת על הרופא שלי..והוא מדהים ללא ספק, אבל
ממש צריכה ומבקשת עזרה ...תודה.
תודה רבה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים בדיקות דם
עננים02/08/2015אסטרדיול 929.4
פרוגסטרון6.4
LH 21.2
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבטא התאפסה מזמן.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015חזקה על הרוא שדלך שמכיר אותך שימליץ לך על התזמון האידיאלי להחזרת העוברים המוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ביום ה-7
עננים02/08/2015תודה על התשובה הקודמת ועוד שאלה:
האם זה נורמאלי להחזיר עוברים קפואים , אם הביוץ מוקדם כלכך? אני ממש לא מבינה מה הבעייה?
הרירית יפה ובדיקות הדם גם. אז למה בעצם?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני הזרעות- דחוףtimi02/08/2015
שלום ,
יש לי שחלות פוליציסטיות , לאחר זריקות גונאל 50 ביצעתי מעקב זקיקים
יום 11 למחזור:
שחלה ימנית זקיק אחד 10 מ"מ וזקיק נוסף 12 מ"מ
שחלה שמאלית :זקיק אחד 10
עובי רירית 5.5
יום 13 למחזור
שחלה ימנית: 3 זקיקים 11 מ"מ ואחד נוסף 10 מ"מ ,
שחלה שמאלית 2 זקיקים גודל 11 ו- 12
עובי רירית 7.3 מעט נוזל בחלל
שאלתי היא זה לא מוזר שהזקיקים לא גודלים ? והאם זה לא יותר מדי זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפני הזרעות- דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015עלייך להמשיך במעקב ועל הרופא לשקול באם להעלות את מינון התכשיר להשראת ביוץ על מנת לגדל ולהבשיל את הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפני הזרעות- דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015עלייך להמשיך במעקב ועל הרופא לשקול באם להעלות את מינון התכשיר להשראת ביוץ על מנת לגדל ולהבשיל את הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהענת02/08/2015
עשיתי אולטרסונד מעקב זקיקים בת 27 שחלות פוליציסטיות ארבעה ימים הזרקתי 62.5 גונל וגם היום בבוקר עשיתי מעקב זקיק בגודל 11 בשחלה ימנית וזקיק בגודל 10 בשמאלית בנוסף נצפה ציסטה בגודל 32על 48 .ממצא ציסטי חדש . עזה פעם שלישית שאני עם הזרקות .מה זה אומר ממצא ציסטי? האם צריך להפסיק את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015התהוות ממצא ציסטי הינה כתוצאה מהגירוי ומחייבת התייחסות של הרופא ,ויתכן אפילו של ביטול המחזור הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות ללא קירורmichal01/08/2015
אתמול המקרר בביתי נשכח פתוח למשך כארבע שעות. כיוון שהיה אתמול מאוד מאוד חם
האם עלי לזרוק את זריקות שאוחסנו שם?
מדובר באוביטרל
דקפפטיל
ומנופור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות ללא קירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015גם שהמקרר היה פתול נשמרה טמפרטורה שאמורה לשפמר את פעילות התרופות,למיטב הבנתי לא נגרם כל נזק-בכל מקרה בררי זאת עם הרוקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי סיום ההנקה...חני01/08/2015
1.כמה זמן אחרי סיום ההנקה זה תקין לא לקבל וסת?
2. מה מוגדר אי ספיקה של הגופיף הצהוב האם פחות מ12 יום או פחות או רק פחות מ11 יום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן אחרי סיום ההנקה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015הופעת המחזור לאחר הפסקת ההנקה עשויה להתרחש תוך 6-8 שבועות.
אי ספיקה של הגופיף הצהוב כוללת שת אבחנות:
1.משך פזה לוטאלית לאחר ביוץ-פחות מ-10 ימים.
2.רמות פרוגסטרון נמוכות במהלך הפזה הלוטאלית לאחר הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמאוד חשובה לישירה01/08/2015
שלום רב
מאוד חשוב לי לשאול
אני נשואה וסובלת מטוקופוביה
אני נשואה 3 שנים
בת 25.
ברצוני לשאול מבחינת סטטיסטיקה והצלחות.
אם אני עושה פונדקאות בחול .
האם אני אזדקק להרבה שאיבות?
האם שאיבת ביציות מסוכנת ?
האם ניתן לעשות שאיבה עם מינון הורמונלי נמוך??
אשמח להתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה שמאוד חשובה לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015לפחד מלידה אין הגדרה מוסכמת ,ולכן ראוי שתקבלי בראש ובראשונה את הטיפול הפסיכולוגי והתמיכתי הראוי לפני כניסתך להיריון ובמהלך ההיריון,בכל מקרה תמיד ניתן לבצע ניתוח קיסרי על מנת לא להעמיד אותך במבחן הלידה אם קיים חשש למצבך הנפשי.
מעבר לזאת בכל שאלה הנוגעת לאלטרנטיבות טיפוליות יש להכין אותך באופן הראוי ולא בתשובות זמינות הנתנות מעל דפי הפורום-עלייך לפנות למומחה בתחום לקבלת הסבר מפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי גרידהדנה01/08/2015
שלום רב,
עשיתי גרידה בתאריך 21.7 הייתי בשבוע שמיני + 4.
הניתוח עבר בצורה תקינה.
ואציין שלאחר הניתוח כמעט ולא היה דימום.
חוץ משאריות פה ופה.
ביומיים האחרונים כבר לא היה לי כלום.
פתאם עכשיו התחיל לי דימום.
אני מניחנ שזה מוקדם בשביל מחזור.
השאלה שלי, האם ייתכן שאני לקראת ביוץ, וההפרשות מוציאות את שאריות הדם?
אבל, אציין שלא היו לי הפרשות עד עכשיו.
או שהדימום שיש לי עכשיו לא תקין, ואני צריכה לעשות א.ס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
דנה01/08/2015במידה ובמידע רלונטי, אציין שבדכ המחזור שלי היה 25 יום.
ואת כל ההזרעות שעברתי עד כה. עשיתי ביום ה 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015מתקבל הרושפ שהכול בטווח התקין,יחד עם זאת בהחלט יש לשקול ביקורת רפואית במידה והדמם ימשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםאני01/08/2015
באתר של משרד הבריאות רשום שאם אחרי 8 מחזורי טיפול לא הושג הריון ישנה ועדה שדנה בהמשך הטיפולים. למה הכוונה מחזור טיפול ? כל שאיבה או כל החזרה כולל מוקפאים. אין לי ילדים ואני מאוד חוששת שיגבילו את הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/20158 שאיבות.
אבל עניין הועדה לא כל כך מתבצע בשטח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבעה שבועות לאחר ניתוח קיסריאנונימית01/08/2015
שלום לכם, הייתי בהריון IVF וילדתי בקיסרי לפני שבעה שבועות, אתמול הופיע דימום, לדעתי זה מחזור שהגיע, האם יכול להיות שאחרי לידה המחזור הראשון הוא מאוד מאוד חלש? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבעה שבועות לאחר ניתוח קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2015זה לא מתאים לביוץ ,בכל אופן אם זה חשוב לדעת מה קורה אז צריך לעשות בדיקות דם להורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך,
אנונימית01/08/2015תוכל לציין בפניי איזה הורמונים צריך לבדוק?
האם כדאי לבדוק גם בטא? אסטרדיול? פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך, - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2015אסטרדיול ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והחזרת קפוא באותו מחזור טיפולאריאלה01/08/2015
שלום רב,
החודש עברתי הזרעה, ללא תמיכה הורמונלית, למעט זריקת אוביטרל לתזמון הביוץ, ולאחר ארבעה ימים, בנוסף להזרעה, החזירו לי עובר קפוא (שנותר מטיפול ivf שהתבצע חודש לפני כן) .
האם במקרה זה קיים סיכוי שישתרש יותר מעובר אחד? כלומר ששתי השיטות יניבו הריון?
תודה,
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה והחזרת קפוא באותו מחזור טיפול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/08/2015כן, בהחלט. קיים סיכוי להשתרשות של שני העוברים - זה שנוצר באותו מחזור ספונטני והעובר הקפוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי ביוץשרון31/07/2015
שלום. אמורה להתחיל סבב לפני שאיבה. היה לי מחזור מוזר שלווה בגושים חומים אדומים ללא דם טרי ונמשך שבועיים. השבוע עשיתי בדיקות דם וביום שלישי היה ביוץ. ההיום לאחר קיום יחסי מין שוב הופיע דימום כמו שהופיע במחזור. מה עליי לעשות? מה זה יכול להיות? האם יש צורך בבדיקה וגינאלית לפני תחילת הטיפול להכנה לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2015יש צורך בבדיקה וגינלית.
כמו כן לבצע אולטרה סאונד.
אם עשית בדיקות לאסטרוגן ופרוגסטרון אזי מה הערכים?
כמו כן יש לעשות בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של בדיקות שיצאו ביום שני
רחל01/08/2015בגלל שהמחזור התארך עשיתי בדיקות דם ביום שני והביטא הראתה שאין הריון. פרוגסטרון יצא 2.8 ואסטרדיול 1930. היו 3 ימים ללא דימום ואתמול הוא חזר. ממה זה יכול להיות? אין הרבה דם הדם יוצא רק בניגוב אך יש מעט כאבים באים והולכים באיזור תחתון ימיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים של בדיקות שיצאו ביום שני - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2015הערכים האלה הם טרם הביוץ.
צריך לבדוק אותך על מנת להבין מהיכן הדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה זמן עד לקבלת תור נורמלי מהקופה
רחל01/08/2015יש צורך לדעתך להגיע למיון? או לנסות לבקש מהרופא המטפל בי לקבל אותי לבדיקה למרות שאין לי תור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה זמן עד לקבלת תור נורמלי מהקופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/08/2015אין צורך להגיע באופן דחוף למיון. ניתן להמתין מספר ימים לבדיקת הרופא המטפל או במקרה הצורך להגיע למוקד נשים של קופת החולים במהלך השבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהחסוי31/07/2015
ב 9.7 הייתה החזרה מתרומת ביצית שלא צלחה, לפני כשבוע החל שיעול טורדני, נזלת וכאב גרון. בפנייה למוקד נאמר שזה ברונכיט וקיבלתי אנטיביוטיקה בשם רוקסו ומכייח סולבקס.
השאלה שלי אולי קצת מוגזמת אבל האם יש קשר בסמיכות לתרומת ביצית . היות ולפני כן לא היה לי מעולם ברונכיט. האם לא נדבקתי ממחלה זיהומית ? איך בודקים שאין קשר בין המקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2015לא סביר שיש קשר בין המקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בשבוע 17 פלוספיל31/07/2015
היי בהריון מהפריה, בת 28.. מלפני שבוע החלו כאבי גב ובימים האחרונים יש כאבי מחזור קלים שהולכים ובאים.. הבטן מרגישה לי קשה מבפנים אבל שאני נוגעת היא רכה. הייתי במיון לפני שבוע אמרו שהכל תקין והצוואר ארוך וסגור .... אחרי כמה ימים הגעתי לרופא מעקב שאמר שהכל נראה תקין... אבל ביומיים האחרונים הצטרפו גם כאבי מחזור קלים... אני שותה עד 3 ליטר ביום. אבל אני הרבה בשירותים.. רוב הכאבים הם כשיש לי פיפי ועשיתי תרבית שיצאה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות בשבוע 17 פלוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2015סביר להניח שמדובר בפעילות שגרתית של ההיריון,בכל מקרה יש לקוות שהביקורות שעשית שלא העלו כל ממצא חריג ,תרמו לבטחונך שלא מדובר באירוע חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שדיים וביוץאתי31/07/2015
אני בת 25,מנסה להרות מס חודשים.מחזור סדיר ועוקבת אחר ביוץ בעזרת מקלוני ביוץ. כמה ימים לפני קבלת המחזור יש לי כאבי שדיים. הפעם התחילו לי כאבי שדיים מהביוץ שממשיכים להחמיר מאז הביוץ עד כדי שאי אפשר לגעת. ( עבר שבוע מאז הביוץ)
חשוב לי לציין שעשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי שהיה תקין.
השאלה שלי: כאבי השדיים נחשבים תקינים לאחר הביוץ שממשיכים להחמיר?זה יכול להעיד על הריון שנקלט? אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי שדיים וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2015סביר להניח שהכול תקין,אם כי לא הייתי מסתמך על זה כמדד להיריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)