מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופות פיריון למסירהאילנה27/08/2015
סיימתי את תקופת הטיפולים בחיי.
נשארו לי כמה תרופות ושמח למסור אותן:
3 צטרוצייד
שני מזרקים של מונאפור
3 חב' אנדומטרין
2 אסטרופם
אריזה גונאל F
2 קופסאות של קרינון
אני נמצאת באזור בנימינה-זכרון יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אילנה.האם המסר בתוקף?..חשוב חשוב
אור13/12/2015כיצד נתן ליצור קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לפריון
גלית09/02/2016היי אילנה,
האם זה עדיין רלוונטי לגבי המנופור והגונאל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין שנגע בבגדמיכל27/08/2015
שלום.. שאלה קצת מוזרה אולי אבל אני מוטרדת. היום בעבודה שמתי אנדומטרין. בטעות לפני ששמתי אותו הטבליה עצמה נגעה לי בבגד. האם זה יכול לעשות זיהום או לפגוע בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין שנגע בבגד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015בשום פנים ואופן לא,הנרתיק בעצמו מכיל מגוון חיידקים ולא קורה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה על מונוסודיום גלוטומט
מיכל28/08/2015אני אוכלת פרינגלס ופתאום ראיתי על האריזה שהוא מכיל מונוסודיום גלוטומט. האם החומר הזה יכול לפגוע בהתפתחות העובר בשלבים הממש ראשונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה על מונוסודיום גלוטומט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/08/2015יש להגביל את האכילה של מוצרים המכילים את החומר בהיריון עקב ריכוז גבוה של מלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי....
מיכל29/08/2015אז יש סיכוי שמאעילה מרובה שכבר נעשתה.. של פרי גלס.. משהו כמו 6 אריזות בשבועיים! עשיתי נזק בלתי הפיך? אני מקווה שלכ כי עכשיו סה ממש מלחיץ אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2015נזק לא נגרם ,ככלל יש להקטין את הצריכה של מוצרים המכילים את המונוסודיום גלוטמט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת השרשהיפעת27/08/2015
שלום,
רציתי לשאול - תוך כמה זמן ממועד החזרת עוברים אמורה להתבצע השרשה?
האם הסיכוי שזה יקרה לאחר יומיים ולאחר 12 יום הוא זהה?
ואם ההשרשה מתבצעת לדוגמה רק ביום ה- 13 לאחר ההחזרה, אז - האם בדיקת הריון למחרת (יום ה- 14) תראה בכל זאת תשובה חיובית?
ומה לגבי בדיקה ביתית? האם היא אמינה במקרה כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת השרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015ההשרשה מתבצעת 5-6 ימים לאחר שאיבת הביציות והפרייתן,בשלב הקרוי בלסטוציסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לפרופסור אשכנזינירה27/08/2015
שלום,
אני אחרי כמה ניסונות של החזרת עוברים שלא צלחו (שלושה).
יש לי עוד שישה עוברים מוקפאים. הרופא שלי הציע שכדי שלא אתכזב כל פעם מהניסיונות החזרה, נפשיר את כולם (הוקפאו ביום 2) ונגדל בלסטו ואותם נחזיר (במקום לנסות שלוש פעמים להחזיר כל פעם שניים). אני מגיבה טוב לטיפול ivf ולכן הוא לא חושש לעשות לי שוב.
מה דעתך על הרעיון הזה? האם יש סיכון בגידול עוברים מיום 2 ליום 5? יש סיכוי שיצליחו לגדול? יש לך המלצה אחרת? (הם מוקפאים בקשיות של 2)
במידה שיצליחו לגדל שלושה בלסטו (נשמע לי אופטימי מדי), האם ניתן להקפיא שוב את העוברים שיוותרו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בבקשה לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015הברירה הזו מצויינת,אולם בכל מקרה אל תחזירי יותר משני בלסטוציסטים(במידה ויתפתחו יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתליאת27/08/2015
ד"ר שלום
רירת הרחם ביום הביוץ היתה 6.3 האם זה תקין לקליטה והצלחת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015הרירית גבולית,אולם יכולה גם בתנאים אלו לאפשר השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת27/08/2015פרופ' אשכנזי שלום
אני מתחילה סבב הזרעות חודש הבא האם יש אפשרות לבדוק עם הרופא המטפל לתת בזמן הזרקת הורמונים טיפול לעבות את הרירית כגון פרוגינובה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015חזקה על הרופא שלך שידע כיצד לפעול לעיבוי הרירית לקראת המחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוייה26/08/2015
האם בבדיקת אולטרסאנד רגילה או בסקירת מערכות מוקדמת יכולים לראות שהכל בסדר עם העובר וההתפתחות שלו והכי חשוב זה השילייה..יכולים לראות מה מצב השילייה ואם הכל בסדר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/08/2015ניתן לראות אברים רבים במהלך הבדיקה ובנוסף את השליה. הבדיקה אינה שוללת לחלוטין מומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת עובריםליה26/08/2015
שלום
לאחר החזרה של עובר בן 3 ימים
מתי ההשתרשות
והאם עובר שמוזרק לרחם ביום ההחזרה נצמד לדופן הרחם ומתחיל את ההשרשה או שהוא יכול להיפלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פליטת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015עובר המוחזר ביום 3 לרחם אינו מתחיל בהשתרשות לפני יום 5 עד אז הוא מצוי בצמידות לרירית.אם הוא לא מתפתח הוא עובר תהליך הקרוי אפופטוזיס(מות התא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! המשך
ליה27/08/2015תודה על התשובה
שאלה נוספת ,
הבטן שלי מאוד מאוד נפוחה ( כמו חודש חמישי)אחרי שאיבה של 20 ביציות,
האסטרודיול יומיים לפני שאיבה היה על 11 אלף!
אחרי החזרה היו לי כאבי בטן עליונה די חזקים
ואתמול שהיה יומיים אחרי החזרה כאבה לי הבטן נורא! ( כמו דקירות כאלו שמשתקות לכמה שניות ונעלמות)
האם אני סובלת מגירוי יתר?
ולמה אומרים שגירוי יתר מגביר סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי לציין גם
ליה27/08/2015ש... קיבלתי אוביטרל לפני שאיבה
והתמיכה היא קרינון פעמיים, מדבקת אוורל , וזריקת ריטהרד כל 3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015יתכן ומדובר בגירוי יתר,ואם המצב יחריף יהיה צורך להיבדק כדי לשלול גירוי חמור שמסכן אותך,לעיתים בעקבות הכניסה להיריון והפרשת הורמון ההיריון-HCG ישנה החמרה בגירוי השחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחיד...
...29/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, טעות לא התכוונתי
...29/08/2015בטעות הגבתי על הודעה זו במקום על אחרת
סליחה, טעות לא התכוונתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/08/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אנדומטריןמיכל26/08/2015
הי
מצפה בע"ה להחזרת בלסטוציסט ביום א.
הרירית היתה ביום א האחרון 8.7 ובאותי ערב הזרקתי אוביטרל
1. מתי צריכה להתחיל לקחת אנדומטרין?
2. כמה פעמים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015אם ההליך הביוצי בוצע ע"י השראת ביוץ,יש להתחיל בשני נרות אנדומטרין למרת האוביטרל ,וההחזרה של בלסטוציסט ביום א הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותב26/08/2015
שלום ,
אני בת 44.5 ובעלי בן 45.9 .
לבעלי יש ילדים מנישואים קודמים , אנחנו לא מצליחים להכנס להריון באופן טבעי .
אני עשיתי בדיקות ואצלי הכל תקין , בעלי צריך לעשות בדיקת זרע של P 6000
שאלתי ואני אשמח לקבל תשובה כנה וישירה - האם כדאי להתחיל בטיפולי פוריות או שיכול להיות שאיחרתי את "הרכבת " ?
תודה על התשובה המהירה והכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015יתכן מאוד שהחמצת את הרכבת,בכל מקרה בצעי בדיקה לרזרבה שחלתית,ובכל מקרה אם הבדיקה תקינה האפשרות הטיפולית היחידה העומדת עדיין לרשותך הינה הפריה חוץ גופית (עד לגיל 45)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עוברים לבלסטוציסטיםתום26/08/2015
הי
אחרי שלוש החזרות של עובר מוקפא אחד בכל פעם (בן יומיים), הריון אחד שנפסק בשל היעדר דופק.
הרופא שלי הציע להפשיר כמה עוברים הפעם, ולנסות לגדל לבלסטוציסטים, ולבחור את העובר הטוב ביותר.
מה דעתכם?
האם הסיכויים של שלושה עוברים שיופשרו הם טובים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול עוברים לבלסטוציסטים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/08/2015בהחלט רעיון טוב. סיכוי העוברים להתפתח תלוי באיכות שלהם לפני ואחרי ההפשרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, אוד לתשובתכם
מיכל27/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גידול עוברים לבלסטוציסטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015החזרת שלושה העוברים לפי מועד ההקפאה שלהם תפיק אותו שיעור הצלחה לעומת האפשרות של גידולם לבלסטו,שהרי אף אחד לא מונע מהם להתפתח לבלסטו ברחם לאחר הפשרתם והחזרתם (במועד המוקדם יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבהורד26/08/2015
שלום!א חרי שאיבה שבוצעה אתמול לא הלכתי היום לעבודה כיוון שלא חשתי בטוב. אני עוסקת בעבודה פיזית הדורשת עמידה ממושכת והתכופפות. יש לי עדיין כאבים אם כי לא חמורים. האם להמנע מעבודה גם מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי שאיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/08/2015יכולים להיות כאבים קלים לאחר שאיבה. בדרך כלל מקובל לנוח 1-2 ימים לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הרמונליאנה26/08/2015
מה המשמעות של בדיקת פרופיל הרמוני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הרמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015בדיקת פרופיל הורמונלי בימים 3-5 למחזור בודקת את כל הצירים ההורמונלים של הבלוטת הנוטלות חלק בהליך הרביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבצעת כמו בדיקת דם רגילה?
אנה27/08/2015האם היא דומה לבדיקת דם רגילה ?
מתבצעת כמו בדיקת דם רגילה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותטלי26/08/2015
רציתי להבין- 1.בהחזרת עוברים מוקפאים מתרומת ביצית עם טיפול תרופתי יש יותר סיכוי גדול יותר מאשר החזרה על בסיס טבעי? כי כשביצעתי החזרה טבעית הביטא הייתה שלילית.
2. האם יש השפעה לגיל?
3. כמו כן יש שרירן קטן פונדלי, סבסרוזי בקיר השמאלי 16*18.6 ממ , האם זו הסיבה לבטא שלילית?
4. הממצא הנ"ל היה בחודש מאי, מתכננת החזרה נוספת, האם השרירן גדל ב 3 חודשים והאם הוא יכול להפריע?
אשמח לתשובותכם המלומדות ביחס לכל השאלות.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי27/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/20151.הטיפול התרופתי נשלט יותר טוב ומאפםשר תמרון ההחזרה בהתאם
2.לגיל יש השפעה שולית על כניסה להיריון מתרומת ביציות
3.שרירת סובסירוסי אינו משפיע על הסיכוי להשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לסיים עם התמיכה ההורמונליתמיכל26/08/2015
ברוך השם אני בהריון לאחר טיפולי IVF ב25 ליוני החזירו לי את העובר שזה אומר אם אני לא טועה שביום חמישי אני נכנסת לשבוע 11 אני לוקחת אסטרופום ואוטרוגיסטן האם עלי לקחת את התרופות ההורמונליות עד יום חמישי הבא או עד יום חמישי בעוד שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לסיים עם התמיכה ההורמונלית - תגובה
פרופ` דוד בידר26/08/2015תמיכה מפסיקים בשבוע8-9.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמוניםליאת26/08/2015
ד"ר שלום
מתחילה סבב הזרעות חודש הבא מתי מתחילים להזריק הורמוונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2015בין יום 3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת27/08/2015פרופ' שלום
האם זה משנה מבחינת הצלחת הטיפול עם זה היום ה-3 או ה-5 ? מתי לדעתך עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2015עדיף להתחיל ביום 3 כדי לאפשר גיוס זקיקים אופטימלי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)