מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' דוד בידרליאת22/06/2015
פרופ' בידר שלום
באחת משאלותיי תשובתך צהיתה שהיית משלב קצת הורמונים והזרעה
השאלה שלי מה ההבדל בין שילוב של קצת הורמונים והזרעה כאשר פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין(בדיוק אותם תשובות מלפני 3 שנים) וזרע תקין לבין שילוב של קת הורמונים ולנסות לבד ?
האם יש טעם להזרעה עם קצת הורמונים כאשר הזרע תקין או שזה מגדיל סיכויים בגלל ההשבחת הזרע במעבדה?
אציין שוב בת 39 בדיוק בדיקות הורמונליות מצויינות לא השתנה כלום מבדיקות מלפני 3 שנים. ההריון הקודם נקלטתי בהזרעה ראשונה והיה הזרעה עקב חובת הזרקת קלקסן 10 ימים לפני ביוץ עקב בעיית השתרשות קיצונית בעקבות קרישה . אציין שהיו לי הריונית באופן טבעי אך לא שרדו עקב פקטור 5 (לא הזרקתי קלקסן כי לא ידעתי על בעיית הקרישה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015אם את לא מצליחה להרות כבר תקופה ומעוניינת בהגברת הסיכויים אזי מתן הורמונים יגדילו את מספר הזקיקים והביוץ יהיה ביום מסויים.
זה מעלה סיכוייך להריון במידה ובאופן טבעי לא הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר
לירון22/06/2015פרופ' בידר שלום
הבנתי אותך אך האם אתה ממליץ לעשות זאת עם הורמונים בשילוב הזרעה או עם הורמונים ולנסות טבעי אציין שזרע תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר23/06/2015אפשר בלי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה בגיל 43אני21/06/2015
שלום פרופ
אני בת43 אמא ל2 הבת מהזרעה עם הורמונים
הבן הריון טבעי.שנתיים מנסה להרות קודם הזרעות עם הורמונים
ועכשיו אני אחרי 5 טיפולי I v f היה הריון אחד שהסתיים בגלל שלא היה דופק.
החודש נותנת לגוף מנוחה השאלה אם יש טעם במצבי לנסות
הזרעה ללא הורמונים?? יש לזה סיכוי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה בגיל 43 - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015צריכה לכתוב מה יצא בפרופיל ההורמונלי האחרון.
אם הזרע תקין אין סיבה להזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - דימום אחרי בטא חיוביתמיכל21/06/2015
הי
יום 18 להחזרה והבטא הבוקר 144
אחהצ בן הזוג שלי שכב עליי,לט דיימני יחסים, כאבה לי הבטן והזזתי אותו.
לאחר כשעה החדרתי את האנדומטרין וראיתי מעט דם על המוליך.
לחוצה מאד מאד.
האם גרמנו חלילה נזק?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - דימום אחרי בטא חיובית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/06/2015אין סיבה שגרמתם נזק, הדימום יכול להיות משני גם להחדרת הנר. מומלץ לחזור על בטא בעוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה דימום אחרי בטא חיובית
מיכל22/06/2015הי
הבוקר עדיין יש הפרשה חומה אדומה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה דימום אחרי בטא חיובית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2015אם את נוטלת את הטיפול התמיכתי,אין צורך בכלום בשלב זה פרט למעקב השגרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות לשימור פוריות -מחפשת מידעמקפיאה לעתיד21/06/2015
שלום,
אני בת 38, לקראת התחלת התהליך.
מכיוון שהתהליך חדש יחסית, לא נתקלתי במידע רב או בסטטיסטיקה בנושא (לגבי השרידות שלהן ולידת עובר בריא).
אני מעוניינת לדעת האם אתן מכירות מישהי שעברה את התהליך בהצלחה והיום היא כבר אמא ?
תודה מראש על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות לשימור פוריות -מחפשת מידע - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015בארצנו אין מספיק ניסיון עם הקפאת והפשרת עוברים והריונות ,וזה עדיין ניסיוני.
נשים מקפיאות כי זה הפך לטרנד חדש המעורר ויכוח רב.
סיכוייך להרות מהקפאת ביציות נמוך וממליץ לך במקביל גם להקפיא מספר של עוברים מזרע תורם חכל מקרה לעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי השתןדנה21/06/2015
שלום רב,
שבוע 15, אחרי הריון עם טיפולים רבים, עם דלקת בדרכי השתן..התחלתי לשתות תרחיף זינט, ברצוני לדעת זה בסדר בהריון ?
ובנוסף,האם מותר במקביל לשתות פרוביוטיקה ?
האם כל החברות מותרות? או שבהריון יש פרוביוטיקה או חברה מסויימת שמומלצת יותר מהשנייה ( (יש בסופר פארם לפחות 20 סוגים...)
תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי השתן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/06/2015זינאט ופרוביוטיקה מותרות בהריון. לא קיימת המלצה על חברה מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל- מנה חלקיתמודאגת21/06/2015
שלום, אני אחרי טיפול של תשעה ימים עם גונאל אף ובארבעת הימים האחרונים התווסף גם צטרוטייד. היום נראו הרבה זקיקים בגודל מתאים (גם בשל היותי סובלת משחלות פוליציסטיות). קיבלתי הוראה היום להזריק בעקב רק שלושת רבע אמפולת אוביטרל לקראת שאיבה ביום שלישי... רק שהגעתי הביתה ראיתי שהאוביטרל בכלל לא אמפולה אלא זריקה מוכנה, בפרוטוקול כתוב להתשמש ב-187.5 אוביטרל מתוך מזרק המכיל 250. איך אני אמורה בכלל לודא את הכמות שאני מזריקה? בחיפושים שערכתי באינטרנט בכלל לא ראיתי שיש הוראה כזו לקחת רק שלושת רבעי מנה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל- מנה חלקית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/06/2015קיימת הוראה כזו לעיתים. אין שנתות מדוייקות על המזרק ויש להזריק בערך שלושה רבעים ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשון נכשלשואלת21/06/2015
שלום רב
בת 24 עברתי הפריה ראשונה, עקב בעיה בריכוז זרע נמוך ומורפולגיה 2% ולצערי ההפריה נכשלה.
שאבו לי 10 ביציות מתוכן 6 היו תקינות להפריה, הופרו 3 עוברים , הוחזרו 2 עוברים לפי הרופא-אחד באיכות טובה והשני פחות השלישי לא שרד אז גם אין לי מוקפאים..
לאחר החזרת העוברים חשתי לא טוב ולמחרת והתאשפזתי עם חשד לדלקת באגן וטופלתי באנטיביוטיקה, ושוחררתי לאחר יומים כאשר רופא מהיחידה של הivf הגיעה וראה את התיק והחליט שלפי הממצאים ייתכן ולא מדובר בדלקת אגנית.
הכאבים לא חלפו וחזרתי למחרת שוב למיון לטענתם אני סובלת מגירוי יתר.
יש לציין שהתבקשתי לקחת כתמיכה אוביטרול 0.5 4 פעמים כל 3 ימים עד לבדיקת הבטא.. הספקתי להזריק רק שני פעמים עד שהרופא במיון נשים בהחלטה עם רופא מהיחידת IVF החליטו להפסיק את האוביטרול כתמיכה ולהתחיל עם נרות 3 פעמים ביום.
אני חשה שעברתי טלטלה רבה והרבה דברים לא מדויקיים ומנסה להבין מדוע הטיפול נכשל? האם בשאיבה הבאה גם אסבול מכאבים והגיע למצב של חשד לדלקת? האם יש דרך למנוע את זה לפני? מה הסיכוי הצלחה בהפריה ראשונה ?
אשמח למענה אני כל כך מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול ראשון נכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2015להערכתי יהיה צורך לשפר את התוצאות בטיפול הבא,כולל שיעור ההפריה,איכות העוברים ומערך התמיכה,תוך זהירות מירבית לא לגרום לגירוי יתר,כל הדברים האלו הינם באי הישג ,וחזקה על הרופא שלך שיכרך בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם עבהמור21/06/2015
שבוע לאחר החזרת מוקפאים קיבלתי מחזור. היום היום ה-3 למחזור בבדיקת דם
ערכים:
אסטרודיול- 160
פרוגסטרון-2.8
עובי רירית - 8 מ״מ
בחיים לא הייתה לי רירית עבה כזאת בזמן מחזור(אגב ביטא שלילית)..ממה זה עשוי לקרות והאם זה מפחית משמעותית את הסיכוי לקלוט עוברים מוקפאים בסבב נוסף?
בנוסף, האם ניתן להתחיל טיפול חדש במקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם עבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2015יש להניח שרירית הרחם בסיום המחזור תתאםס ותהיה דקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 11ליטל21/06/2015
שלום, אני כרגע בשבוע 11. ביום שישי האחרון היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה למטה שהקרינו גם לגב, הלכתי לרופא נשים בדק ואמר שהכל בסדר עשה לי אולטראסאונד ואמר לי שהכאבים בגלל שיש לי רחם אחורי משהו כזה... הייתי רוצה לדעת מה זה אומר? ודבר נוסף האם הגיוני בשבוע 11 התכווצויות חזקות כמו כאבי מחזור? אשמח לקבל מענה ל2 השאלות שלי... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 11 - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015הכאבים שלך הם לא מהרחם .
אין דבר כזה שבגלל איך שהרחם שוכב , יפריעו בגלל זה כאבים כאלה.
אני בדרך! כלל זה מהתכוצויות המעיים שקיימים בהריון וזה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ
פיל22/06/2015נאמר לי שזה מהתרחבות הרחם ... האגן מתחיל לצאת( משהו כזה) וזה לוחץ על איברים ורצועות נמתכות.. אז צפויים כאבי מחזור בטן או כאבי בטן תחתונה שהם נסבלים. האם זה נכון? וזה חלק מתופעות הריון? בנוסף ההקאות והבחילות ממשיכות, כאבי ראש ובעיקר עייפות תמידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2015התופעות המתוארות הן חלק מהתסמינים של היריון ,במידה והתופעות יחמירו תידרש הערכה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015אין דבר כזה ״התרחבות הרחם״.
מישהוא מספר לך סיפורים מאגדות עם.
אלה תופעות הריון שיחלפו, וזה קשור בעיקר לפעולות מעיים והתרחבות השרירים החלקים, הלא רצוניים, של כל האיברים הפנימיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונאלישירן21/06/2015
שלום,
אני בת 39, שני ילדי IVF הקטן בן .5
הטיפול האחרון הופסק בגלל שהיתה ביצית אחת בלבד ולא היה שווה את השאיבה.
מכבי לא אישרו לי טיפול נוסף אלא לאחר פרופיל הורמונאלי.
להלן התוצאות ביום ה3-4 לווסת :
FSH Urgent
11.7 IU/L
_________
Estradiol (E2) Urgent
226.0 pmol/l
LH Urgent
5.3 IU/L
האם התוצאות טובות?
אני יודעת רק שהFSH השתפר לפני כן היה 17
1. האם לדעתכם עם תוצאות כאלו יאשרו לי טיפולים נוספים עם הקריטריונים של הגיל ושל ילד שלישי.
2. בהדסה המליצו לי בלי קשר בגלל הטיפול האחרון שכשל לעשות בדיקה של AMH כדי לחזות האם יש סיכוי לטיפול או לא, האם כדאי לי לבצע אותה ממש לפני הטיפול, כיוון שהטיפול ידחה רק לאחר החגים, האם התוצאות הן לגבי אותו חודש כמו השונות בבדיקת הFSH?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015ה FSH לא משתפר ורמתו המתנדנדת אומרת שיש לך כבר בעיה ברזרבה השחלתית ולכן גם בדיקת ה AMH לא חשובה באמת.
יש אישורים לטיפולים מ- FSH מתחת ל 20.
מה שחשוב שתעשי טיפול בהקדם ומה שקובע זה איך תגיבי לטיפול ולא בדיקות מעבדה של ההורמונים שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתחסוי21/06/2015
אני אמורה לבצע בדיקת US מיום חמישי למחזור, רציתי לדעת ממתי סופרים את המחזור- היום הייתי אמורה לקבל ווסת, אך היום יש רק כתמים. האם מהכתמים מתחילים לספור או מהשטף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015מהשטף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהליאת21/06/2015
ד"ר שלום
עם אני אמורה להתחיל הזרעות ובזמן הביוץ בעלי נמצא בחו"ל בזמן עבודה באותו חודש מה האפשרות שניתן לעשות חוץ מלהקפיא זרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015להביא את החבר הכי טוב שלו...
אבל זה ברצינות....
ממליץ לך לעשות טיפול כאשר הוא נמצא.
אם אי אפשר אז רק זרע קפוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת21/06/2015פרופ' בידר שלום
אני בת 39 פרופיל הורמונליות זרע תקינים לחלוטין
בהריון הראשון עשיתי הזרעה לא בגלל בעיות פוריות עם פרוטוקול מאוד קל ומינון קטן ביותר של הורמונים והיה הריון בהזרעה ראשונה.(בגלל זריקות קלקסן לפני ביוץ)
אציין שהיו 5 הריונות באופן ספונטני ברצף לפני ההזרעה אך עקב בעיית קרישה פקטור 5 לא שרדו.
אני יודעת שלא תמיד עושים הזרעה שיש זרע תקין ופרופיל הורמונלי
החודש התחלתי לנסות להרות באופן ספונטני ואין הריון .
האם אתה חושב שעם קצת הזרקת הורמונים לפי פרוטוקול שרופא יחליט זה יזרז הריון כאשר אני מזריקה ואז מנסה באופן טבעי בלי הזרעה או לדעתך עקב הגיל ללכת להזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015הייתי משלב עם״קצת״ הורמונים, קלקסן והזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2015בהעדר הבעל ניתן רק חהקפיא את זרעו לצורך הזרעה במועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 60 ופרוגסטרון 45פרופ` דוד בידר21/06/2015
שלום,
אחרי הזרעה עם אוביטרל.
שבועיים לאחר ההזרעה היה לי בטא 60 ופרוגסטרון 45
יומיים לאחר מכן היה לי בטא 196 ופרוגסטרון 42.
נתבקשתי לעשות עוד שבוע בדיקה נוספת.
מה המשמעות של הפרוגסטרון אם היא במגמה של ירידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015לפרוגסטרון אין שום משמעות ולא צריך בכלל לבדוק אותו.
הבטא עלתה יפה והסיבה שמבקשים בטט נוסף זה בגלל הבטא הנמוך יחסית בבדיקה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם PROGESTRONE בין 5 ל10...שלומי21/06/2015
זה אומר שבאופן ודאי לא היה ביוץ או יכול להיות גם ביוץ מתחת ל ערכים של 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם PROGESTRONE בין 5 ל10... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2015תמיד שיש עלית פרוגסטרון מאשר רמתו בוסת אז התרחשו תהליכי ביוץ.
למשל ,אם זה עלה ל5 ואחר כל ל10 ,היה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...א"כ אני מבין
שלומי21/06/2015שאם היה דוגמה רמה של 1 ועלה ל 5 או ל7 אז יתכן שכבר היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובתך ומקפיץ
מירי22/06/2015יתכן ערכי PROGESTRONE 7 ועבר ביוץ???
ממתין לתשובתך ומקפיץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2015עליית הפרוגסטרון בטווח זה אינה מבטיחה ביוץ במובן הרחב של המילה,יתכן גם מצב הקרוי לוטאיניזציה מוקדמת הנגרמת מאירועים הורמונלים המעלים את רמת הפרוגסטרון ללא חריגת ביצית(ביוץ )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...א"כ אני מבין - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת21/06/2015
ד"ר שלום
ביוץ לפי בדיקות דם לפני 8 ימים והחלו אתמול כאבי מחזור בעיקר בלילה האם אפשר להבין שאין הריון ? ביוץ ב-13.6 אז בדיקה ב-27.6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2015לא הייתי סומך על תסמינים כאלו או אחרים כמנבאים היריון או לא
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)