מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקוקלומין וביוץ - דחוףיעל16/06/2015
שלום רב. אני בת 32. לקחתי במשך 5 ימים איקוקלומין (בשל ביוץ לא סדיר). בבדיקת אולטרסאונד זקיקים מהיום ניצפו 4 זקיקים בגודל 20-22 כל אחד (רירית 8 מ"מ). אני אמורה לבצע הזרעה (בשל בעיה בתנועתיות הזרע) ביום חמישי הקרוב. הכוונה היא לבצע את ההזרעה על בסיס ביוץ טבעי (כלומר ללא אוביטרל). האם במצב זה קיים סיכוי להריון מרובה עוברים? תודה רבה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקוקלומין וביוץ - דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015חבל שלרגל התגובה המצויינת לא ניתן היום אוביטרל,בכל מקרה במצבים אלו קיים סיכון סביר של היריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץלולה16/06/2015
שלום,
ביום ראשון היה לי זקיק בגודל 20 ורירית 7. הרופא פריון שלי אמר לי להזריק אוויטרל. הזרקתי ב12:30 ולמחרת הייתה לי הזרעה ב10 בבוקר. אני לא לוקחת הורמונים חוץ מהאויטרל. יום לאחר ההזרעה בערב, הרגשתי הפרשה של ביוץ שהיא קצת סמיכה ולבנה. האם הזרעים חיכו ככ הרבה זמן? האם יש סיכוי להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015להפרשה שחוית אין כל משמעות,ההוראות של הרופא מצויינות ,ולכן קיים סיכוי סביר להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- החזרהדפי16/06/2015
שלום רב.
החזרת מוקפא בן 3 ימים, 8 תאים, ב 3.6
תמיכה עם זריקות פרגניל ו 2 אנדומטרין ביום.
הייתי אמורה לקבל מחזור כבר אתמול בבוקר ולשמחתי הרבה - לא קיבלתי.
שאלותיי:
1. האם התמיכה המאסיבית עלולה להיות הגורם להיעדר המחזור?
2. הביוץ היה מוקדם והיתה בו הכתמה קלה, חד פעמית. בכל זאת, הרירית היתה מאד יפה והוחלט להחזיר בהתאם לגיל העובר - האם זה עלול להשפיע?
בטא רק בעוד חמישה ימים ואני מאד מאד במתח.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ומוסיפה - החזרה
דפי16/06/2015הי,
מוסיפה- בשבת ובראשון היו תחושות מאד חזקות כמו של מחזור, אך לשמחתי - ללא דימום!
למה התחושות האלו?
צריכה להוסיף תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה- החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015בהחלט יתכן שהסיבות שאת מעלה עשויות לעכב את הביוץ,יחד עם זאת קיימת גם אפשרות של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרה, שאלהמיכל16/06/2015
שלום רב.
13 יום לאחר החזרת מוקפא.
הייתי אמורה לקבל מחזור כבר אתמול בבוקר אך לשמחתי, לא קיבלתי.
עם זאת, קיבלתי זריקות פרגניל, האחרונה ביום חמישי שעבר 11.6 .כמו כן תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום.
אציין עוד כי הביוץ הקדים מעט ומשום מה היתה לי הכתמה מועטה פעם אחת ביום הביוץ.
הרירית היתה 9 ממ ויפה מאד
שאלתי - האם יתכן כי האיחור במחזור עלול לנבוע רק מהתמיכה המאסיבית, חלילה?
שאלה נוספת - האם האיחור עלול להיות התוצאה של הביוץ המעט מוזר?
אציין כי המחזור שלי סדיר, כל 28 יום,גם לאחר החזרות שהיו לי בעבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - מוסיפה שאלה
מיכל16/06/2015שכחתי לציין כי בשבת ובראשון סבלתי ככהים הדימים מאד לכאבי מחזור,אך לא היה שום דימום,לשמחתי.
מדוע הכאבים?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - מוסיפה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015כל האפשרויות קיימות-הפשוט ביותר לבצע בדיקה להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכרלי16/06/2015
שלום, תוצאה 131 העמסת סוכר, האם תקין?
האם צריך להימנע ממאכלים מסויימים או להתנהל כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות העמסת סוכר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015הגבול הוא 140. כעיקרון הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקותליאת16/06/2015
ד"ר שלום
עשיתי בדיקות לפרופיל הורמונלי ביום ה-4 לווסת להלן התוצאות:
TSH 1.35
LH 4.4
FSH 7.8
TESTOSTERONE קטן מ-1.5
HYDROXYPROGESTERONE 0.88nml/l
DHEA-S 2.27
האם התוצאות תקינות וניתן להרות באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015הבדיקות ההורמונליות תקינות. הסיכוי להרות באופן טבעי תלוי לא רק בבדיקות ההורומנליות אלא גם באיכות הזרע ובגורמים מכניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מום מולד=פגיעה בפוריות ?דניאל16/06/2015
שלום :) אני דתיה ומאורסת.לא אני ולא בן זוגי מקיימים יחסים עד החתונה.
הוא שיתף אותי שכשנולד היה 'ספק' לגבי מינו,שהרופאים לא ידעו אם בן/בת ,כיוון שהוא היה דבוק לאיזור שלא אמור להיות,בסופו של דבר בגיל שנה נעשה לו ניתוח ליישור איבר המין.
היום ישנה עקמת( א"א להתפנות בעמידה ) ויש גירוי וגמירה.כששאל רופא אם זה פוגע בפוריות הוא אמר שצריך לבדוק אם החדירה אפשרית.
משהו שאין באפשרותנו לבדוק עד שנתחתן.
השאלות שלי: איך אפשר לבדוק את זה לפני? אני מפחדת להתחתן ושתתגלה עקרות ,מה הסבירות?
מה עוד אני צריכה לבדוק / לברר?? תודה לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2015יש לפנות לבדיקה אצל רופא המבין בעניין, ליעוץ ,תוך כדי בדיקת בן הזוג , כי קשה, בלי לבדוק במה המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...
אתי16/06/2015אני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...
ככה אפשר לראות אם הזרע תקין, וגם אם לא תיתכן חדירה - ניתן להיכנס להריון באמצעות הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אבקש דבר כזה ? יש טיפ?
דניאל17/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אבקש דבר כזה ? יש טיפ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2015תפני לרב ותגידי לו את מה שאמרת לנו ואת מה שהמלצנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015כדאי שיבצע בדיקת זרע-במידה והבדיקה תקינה,לא תהיה בעיה להחדיר את הזרע לנרתיק או הרחם לפי הצורך בהזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ג'ייק
דניאל17/06/2015שאלה נוספת ברשותך,וסליחה על הבורות...
זה יפריע לקיום יחסי מין תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר ג'ייק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015קושי בחדירה קיים בדרך כלל כאשר נטיית הפין בשל העקמת היא בזווית משמעותית (לפחות כ- 30-40 מעלות) אך חשוב לזכור שיכולת חדירה מושפעת גם מכיוון העקמת, ממבנה גופם של בני הזוג, מגודל הפין ומשיקולים נוספים. מעבר לצד הטכני של היכולת לחדירה, עקמת בפין, קלה ככל שתהיה, משפיעה לעתים גם על תפיסת הגוף וההערכה העצמית. בהחלטה לגבי הצורך בניתוח, אין להתעלם משיקולים שאינם טכניים – שיקולים ריגשיים, אישיים ופסיכולוגיים. גברים הסובלים מעקמת הפין מפתחים לעיתים חשש ממפגשים בהם יכול הפין להיחשף במצב זקוף לעיני אחרים, או ממפגש העלול להסתיים בסיטואציה מינית. כך יכולה העקמת לגרום לירידה בביטחון העצמי או להשלכות נוספות במישור הפסיכולוגי-אישי, החברתי והזוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת העמסת סוכר 100 גר'נעמה16/06/2015
שלום רב ,
שבוע 27+ 3 ימים.
עקב וירוס שלשולים והקאות ביצעתי היום מוניטור והכל תודה לאל בסדר.
היות ולפני כשבועיים בבדיקת US מי השפיר היו בגבול העליון , רופא הנשים שלח אותי מחר לבצע העמסת סוכר 100 גר.
את העמסת הסוכר של 50 גר' ביצעתי במועד שצריך ויצא תקין.
מה האפשרות שכעת חלילה לא ייצא תקין ?
ואם לא יוצא תקין מה ההשלכות להמשך ההריון?
בשורות טובות לכולן/ם.
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת העמסת סוכר 100 גר' - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015אם ההעמסה של 50 גר תקינה, קיים סיכוי גבוה שההעמסה של 100 גר תהיה תקינה אף היא. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 וחמישה ימים כאבים בבטן התחתפיל16/06/2015
מתחילת ההריון אני מרגישה עייפות ומקיאה משבוע 7, היו כאבי מחזורמההתחלה שהיו הולכים ובאים... בימים האחרונים אני מרגישה עייפה מתמיד ולפעמים יש כאבים מוזרים איפה שנמצאת הרירית של התמתחות וכאילו נתפס שריר שם.. שאני נחה או יושבת זה עובר. בשבוע 10 ויום עשיתי אולטראסונד ונצפה עובר בגודל 30 ממ שכבר זז לו ברחם ויש לו את כל האיברים לפי דברי הרופא. ממה נובעים הכאבים? ולמה אני מקיאה רק שהבטן ריקה ושאני אוכלת אין הקאות..זה בגלל שאני רזה 46קילו?. בנוסף יש לי כבר בליטת בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 10 וחמישה ימים כאבים בבטן התחת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015הקאות שכיחות בשלב זה אך אם הן מרובות חשוב לעשות בדיקות דם ושתן לוודא שאינך מיובשת. כאבים יכולים לנבוע מגדילת הרחם ויציאתו מהאגן בשלב זה. בשבוע זה עדיין לא כל אברי העובר מפותחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונאליריקי16/06/2015
אני צריכה לעשות בדיקת פרופיל הורמונאלי כולל אנדרוגנים. נאמר לי לעשות את הבדיקה 3-5 ימים מתחילת המחזור-
במידה והיום הראשון קיבלתי את המחזור בשעה 1900 בערב. האם עדיין אני יכולה לעשות את הפרופיל ההורמונאלי ביום השלישי למחזור?
זאת אומרת שאם אני מקבלת היום יום שלישי את המחזור בשעה 19:00 האם אני יכולה לעשות את הבדיקה ביום חמישי ב7:30 בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרופיל הורמונאלי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015כן, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןאנונימית 1416/06/2015
צהריים טובים, אני בהריון שבוע 29, סובלת מטחורים חיצוניים לאו דווקא כשיש עצירות. לרוב הם יוצאים ובהתחלה מספר ימים לא כואבים אז אני לא מטפלת ואז ברגע אחד הם הופכים להיות כואבים ומציקים. שטיפות לא עוזרות לי ורציתי לדעת איך ניתן לטפל בהריון. האם מותר מגבונים ומשחה של פרוקטוגלובינל? אם כן כמה פעמים ביום? בנוסף רציתי לדעת האם יש טיפול מונע לפני לידה כדי שזה לא יהיה חמור יותר אחרי הלידה כי זה ממש מתסכל. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי16/06/2015אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/06/2015את יכולה להתייעץ עם הרוקח לגבי תרופות מומלצות לטיפול מקומי. ישנן מגוון של כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזואוספרמיהש16/06/2015
במקרה של אזואוספרמיה עם Microdeletion בכרומוזום Y על רצף AZF רציתי לדעת האם ע"י PGD או PGS ניתן למצוא עוברים ממין זכר שלא נשאים של מוטציה זאת או שתמיד זה עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזואוספרמיה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2015לא עושים לזה PGD
זה לא עובר בתורשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה?!
ש17/06/2015אולי הפרו' לא הבין שאילתי, זה ודאי עובר בתורשה עיין במאמר של ד"ר שי שי אזאוספרמיה וכן במאמר שפירסמה אוניברסיטת KORNEL בשם פרו' שלייגל אולי הפרו' לא הבין שאילתי. וכן במאמר של שי שפי בויקירפואה ערך "אזואוספרמיה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה?! - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2015זה לא תורשה כזו שבטוח שזה עובר ממך לעובר אם זה היה כך אז איך לאביך לא היה בעיה ולך כן.?
יש כל מיני סוגי תורשה וזו לא תורשה שנבדקת ב PGD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזואוספרמיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015אצל כל בן המוטציה עוברת אולם הביטוי שלה עשוי להיות שונה עפ דרגות שונות של חומרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהג'וזי16/06/2015
האם במידה ויש קליטה אחרי הפריה חוץ גופית, הגוף מפריש את הפרוגסטורון,
גם בלי תמיכה?
זה מה ששמעתי....
מה שאומר שבאופן גורף הפלה או הריון כימי נגרמים בהכרח מבעיה בעובר.
זה מה ששמעתי
אודה להתייחסותכם לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2015תלוי בפרוטוקול שקיבלת לשאיבת ביציות.
היות ומשתמשים בריכוזים שונים של הורמוני הביוץ יש מקום לתמיכה.
בפרוטוקולים מסוימים חייבים תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילנה16/06/2015
האם כאב עמום בבטן יום אחרי השאיבה זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/06/2015אין בעיה, כל עוד אין חום או כאבים חזקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא החזרות.בטי16/06/2015
בוקר טוב,
אני פונה אליכם בשנית לאחר שלא קיבלתי תשובה לפנייתי מלפני כיום יומיים.
אני ובעלי אמורים להתחיל הליך פונדקאות הכולל תרומת ביצית.
הרופא אשר יבצע את ההחזרות הסביר לנו שהוא עושה זאת עם הביוץ הטבעי של הפונדקאית כלומר ללא נטילת הורמונים כלומר הפונדקאית.
שאלתי היא האם בדרך זו סיכויי ההצלחה של התהליך קטנים יותר מאשר אשה אשר לוקחת הורמונים ?
לקבלת תשובה מכם אהיה אסירת תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנושא החזרות. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2015אם ההליך נעשה עם עוברים מוקפאים אין כל בעיה לתזמן את ההליך אל מול מועד ההחזרה של העוברים המוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)