מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צום במהלך הטיפולים.אני19/06/2015
שלום לכם .
האם אסור /מזיק ..להיות בצום מלא ( אוכל ומים מטעמי דת) מהבוקר עד הערב, בזמן טיפולים.
אני נמצאת בשלב הדיכוי בפרוטוקול חפיפה ...יום 14 למחזור כבר 14 ימים על גלולות ו 4 ימים דקפפטיל.
האם אסור לי להיות בצום מחשש להתייבשות בגלל ההורמונים ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום במהלך הטיפולים. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/06/2015לא מומלץ להיות בצום מלא. רצוי לפחות לשתות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בהיריוןDINA19/06/2015
היי.
האם סביב שבוע 15 אפשר להתחיל להתעמל בצורה מינורית בהיריון?? (לפני ההיריון לא עשיתי כלום אבל לא רוצה להגיע לחדר הלידה חלשלושה וללא שרירים).
הכוונה לחוג ייעודי להיריון עם מדריכה שמוסמכת לנושא...
יש לי שילית פתח נמוכה כרגע... (אולי חשוב לציין).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט בהיריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/06/2015שליית פתח נמוכה מעלה את הסיכוי לדימום. אם לא התאמנת בעבר, רצוי בשלב זה להמשיך ולעקוב על מנת לראות אם השלייה עולה למעלה. כשעושים ספורט, במיוחד אם לא עשית ספורט מסודר לאחרונה, מומלץ לבחור חוג ייעודי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותיסמין19/06/2015
אני בחורה כבת 28 ,היו לי בעבר בעיות אנורקסיה ,היום אני בריאה אבל כתוצאה מכך נפסק לי המחזור והוא אינו חוזר לי ,לבעלי גם כן יש בעיות בכך שהוא לא מייצר זרע,היינו אצל מומחה הפוריות והוא המליץ לטפל בהפרייה חוץ גופית בי,האם מכיוון שאין לי מחזור בכלל כדאי ללכת לכיוון הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2015כן , כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם קטן בבטן התחתונהשירן19/06/2015
בוקר טוב,
בהריון לאחר טיפולים רבים, שבוע 15,תודה לאל,
השבוע עשיתי סקירת איברים וגינלית (תקינה תודה לאל) אחריה היו לי כאבים בבטן התחתונה שבבוקר למחרת חלפו לגמרי (הרופא אמר שזה נורמלי לעיתים כאבים לאחר בדיקה וגינלית ארוכה ואם הם חלפו למחרת הכל בסדר..) היום שמתי לב שיש לי שטף דם קטנטן בבטן התחתונה (כמעט 10 סמ מתחת לטבור בצד שמאל), לא יודעת ממה זה, זה די בהיר וקטן מאד, אך אני לחוצה מהכל... רציתי לדעת האם יש לזה משמעות? או לעזוב את זה ולשכוח מזה ?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם קטן בבטן התחתונה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/06/2015קרוב לוודאי מדובר בארוע חסר משמעות. ליתר ביטחון כדאי שתבדקי ע"י הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים לאחר החזרהמיכל19/06/2015
הי,
האם מותר ללכת לים לאחר החזרה ובתחילת הריון? ממש ל"תפוס גלים"..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/06/2015ניתן להתנהג כרגיל לאחר ההחזרה כולל בתחילת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים במהלך טיפולמיקה19/06/2015
מותר לקיים יחסי מין באמצע טיפול זריקות להשראת ביוץ?
( מודעת לזה ששלושה ימים לפני השבחת הזרע אסור לקיים יחסים )
תודה, נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים במהלך טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2015מותר.
רק לא באמצע הזריקות אלא לאחר שאת מסיימת זריקה,
אחרי זה אפשר, או לפני הזריקות של אותו יום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
לילך20/06/2015חחח..אחלה חוש הומור פרופסור בידר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בשחלהאתי18/06/2015
שלום,
בת 33, מטופלת גונל והזרעות.
כבר למעלה מחודש, מאז הביוץ הקודם (אשר הביא עמו הריון כימי) יש לי דקירות בשחלה שמאל.
היום, 4 ימים אחרי ההזרעה (סבב חדש) - הרגשתי דקירה חזקה ביותר שגרמה לי ממש ליפול מהרגליים.
אני כל הזמן "מרגישה" את השחלה, עד רגע זה.
אין ציסטות באולטראסאונד.
ממה יכול לנבוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתם אותי... מקפיצה
אתי19/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בשחלה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2015צריך לבדוק אותך על מנת לתת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי ו...
אתי19/06/2015נבדקתי ולא ראו כלום באולטראסאונד.
ממה יכול לנבוע הכאב?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי ו... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2015כאבים לא רואים באולטרה סאונד.
אם הרופא בדק אותך כאשר לא היו דקירות אז הוא לא ידע.
אם היו מיחושים היה צריך להסביר לך מה הוא חושב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין הסתם כאב לא רואים באולטראסאונד.
אתי19/06/2015מין הסתם כאב לא רואים באולטראסאונד.
בזמן הכאב - הרופא בדק.
לא היה משהו חריג.
ולכן שאלתי אם יש לכם רעיונות...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מין הסתם כאב לא רואים באולטראסאונד. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2015יתכן וישנו גירוי אגני(חצוצרות,אגן)בעקבות ההזרעה,יש לשלול לעיתים מרכיב דלקתי למצב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - כיצד שוללים זאת? US?
אתי20/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - כיצד שוללים זאת? US? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/06/2015לא מזה באות הדקירות.
אם הרופא שבדק התקשה למצוא הסבר אז זה יחלוף לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות ..רירית וכאביםנטלי18/06/2015
שלום לכם..יש לי שתי שאלות
1.כבר במשך חודשיים..כחמישה ימים לפני ביוץ אני סובלת מכאבים איומים בבטן תחתונה וגב תחתון..ו בנוסף ביחסי מין..מיד לאח הביוץ הכל עובר..בפעם הראשונה נתנו לי אנטיביוטיקה כי חשבו שזה דלקת האגן..למרות שלא היה ממצא ברור..ובפעם השניה עשו לי אולטראסאונד וגם לא מצאו כלום רק מעט נוזל בדוגלס..האם יש אפשרות ל אנדומטריוזיס או שחלות פוליציסטיות ולא ראו את זה בבדיקות ?
2.מה העובי של רירית הרחם.מצרפת תמונה בתקווה שזו באמת האירית(האם העובי הוא מה שכתוב ,5.5 מ"מ)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות ..רירית וכאבים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/06/2015לפי הסמפטומים שאת מתארת ממליצה להמשיך בירור בכיוון של אנדומטריוזיס. עובי הרירית הוא אכן 5.5ממ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
2 שאלות ..רירית וכאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015האבחנה של אנדומטריוזיס מלבד הסמנים הקלינים נעשית באמצעות לפרוסקופיה,זהיכול להמצא גם במצבים של שחלה פוליציסטית.בהחלט מדובר ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירשירן ארי18/06/2015
האם בטיפול ivf שבו נעשתה הפריה בשיטת איקסי מומלץ לבצע בדיקות נוספות פרט לבדיקות הרגילות(שקיפות עורפית וסקירות)? האם מומלץ לבצע מי שפיר? האם הבדיקה שמחליפה מי שפיר מתאימה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/06/2015אין המלצה חד משמעית לביצוע דיקור גנטי אם בוצע ICSI. בדיקת הדם NIPT מאבחנת ליקויים ב-5 כרומוזומים עיקריים 13,18,21,X,Y
בנוסף יש לה אפשרות לגלות חסרים קטנים בגנים הגורמים למספר קטן של תסמונות. מציעה שתפני להתייעץ עם גנטיקאי שיתן לך המלצה מתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשלי18/06/2015
היי,
לאחר לקיחת גונל 150 במשך 6 ימים,ישנם זקיקים קטנים וזקיק אחד מוביל של 16,
בדיקות דם:פרוגסטרון קטן מ-2 ואסטרדיול-3980,עובי רירית 8.6
היות והיום יום חמישי וסביר להניח שהביוץ יהיה בשבת ולא ניתן לבצע הזרעה,
התבקשתי להזריק אוביטרל היום בתשע בבוקר ומחר בבוקר לבצע את ההזרעה.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי התזמון ובנוסף האם הגיוני שלאחר גונל יש רק זקיק אחד?
:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/06/2015ניתן לבצע את ההזרעה מחר. לעיתים יופיע זקיק בודד לאחר גונאל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיקה18/06/2015
אני בת 39
יש לנו ילד בן ארבע < נכנסנו להריון עם כדורים + זריקת אוביטרל >
מנסים להרות שוב ולא מצליחים
כרגע בתוך טיפול זריקות < מונופר > לקראת הזרעה
התוצאה אחרי שני מעקבי זקיקים < יום 8 ויום 12 למחזור >
"זקיקים קטנים מרובים" בשתי השחלות
רירית 6.9
פרוגסטרון 1
אסטרודיול 144
בהוראת הרופא העלנו היום מינון לעוד שלושה ימים
ואז שוב בדיקת דם ומעקב זקיקים
יש סיכוי שמשהו יתפתח?
אגב, הרזרבה השחלתית שלי 4.7 < הבנתי מהרופא שזה אחלה >
אשמח לתגובה מהירה :)
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/06/2015בהחלט יש אפשרות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והכתמותשלי18/06/2015
שלום,
שבוע 13+4, הריון ספונטני בהפסקה מטיפולים ולאחר ניתוח לפרוסקופי להסרת מיומה.
בשבוע 6 הפרשה דמית בעקבותיה נטלתי שבועיים קרינון ואכן לא חזר.
בשבוע 9, 11 ו 12 הפרשות חומות לסירוגין והפרשה אחת אדומה חד פעמית.
בכל אחת מהפעמים ניגשתי להבדק ונאמר לי כי הכל תקין, לא נמצא שום דבר חריג ושזה קורה בכמחצית מההריונות. בפעם האחרונה הרופא החליט על אוטרוגסטן 100 פעמיים ביום (רופא שאינו הרופא המלווה שלי) ואכן מאז לא היו הכתמות.
שאלתי היא - אני יודעת שלא נהוג לתת תמיכה מעבר לשבוע 10, מקסימום 12האם זה בסדר שאני נוטלת אותה? האם יכול להגרם איזה שהוא נזק לעובר? מה עשויה להיות הסיבה להכתמות ואיך זה שהתמיכה אכן עוזרת אם אין לה משמעות כביכול בשבוע זה? האם יש צורך בבדיקות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון והכתמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015יתכן ומדובר בהמטומה המגיבה היטב לטיפול התומך-אין סכנה מהתארכות הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירהשלי18/06/2015
למסירה:
- גונל אפ 450IU - אריזה סגורה, תוקף 12.2015.
- דקפטיפטיל 0.1g - חמישה מזרקים, תוקף 08.2016.
- פרוגינובה 2mg - חבילה פתוחה עם 22 כדורים, תוקף 01.2018.
- אסטרופם 2mg - חבילה פתוחה עם 25 כדורים, תוקף 05.2017.
מתגוררת באיזור רחובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמסר
שלי18/06/2015נמסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב לפרופ' אשכנזיליאת18/06/2015
פרופ' אשכנזי, מדוע צריך היסטרוסקופיה?
אציין שהריון ראשון היה רחם אטוני לאחר לידה (קיסרי חרום עקב דימום רב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוב לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015ההיסטרוסקופיה אמורה לשלול ממצא בחלל הרחם העלול למנוע השתרשות או להוות גורם בפני עצמו להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
ליאת18/06/2015פרופ' אשכנזי שלום
עשיתי ב-2011 היסטוקופיה בארצות הברית ויצא תקין לחלוטין וזה לפני ההריעון הראשון יש צורך לחזור על זה שנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015יש לכך טעם בנסיבות הדחופות של הלידה והניתוח הקיסרי הדיוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותליאת18/06/2015
ד"ר שלום
עקב הפלות חוזרות לאחר בירור בעיית קרישה פקטור 5 ליידן
הריון ראשון הומלץ אצל פרופ' להזריק קלקסן 10 ימים לפני ביוץ עקב ירידת בטא בבדיקה דם שנייהבכל ההריונות. כל ההריונות הושגו ספונטני לאחר נסיון ראשון
וכן הושג הריון עם קלקסן 40, 10 ימים לפני ביוץ על ידי הזרעה ראשונה עם מינון נמו ביותר של הורמונים למרות שהריתי באופן טבעי מס' פעמים וואין בעיית זרע. הסיבה לזרז הריון עקב זריקות לפני ביוץ.
כיום החודש בת 39 הריון קודם לפני 3 שנים פרופיל הורמונלי שעשיתי החודש תקין וזרע תקין . נסיון ראשון להרות לא היה הריון ועכשיו מחכה לראות עם אקבל ווסת אך קשה לי עם הזריקות עקב שטפי דם שזה עושה ועם אין השגת הריון מהר?
השאלה האם עדיף לנסות הזרעה עם מתן הורמונים שוב בהתאם לפרוטוקול שרופא יחליט כדי לזרז עקב הזרקה לפני ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015האפשרות של השראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות בהחלט הגיונית בהחשב בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת18/06/2015פרופ' אשכנזי שלום
התחשב בזה שכל ההריונות הקודמים שלא צלחו עקב בעיית קרישה הושגו באופן ספונטני ברצף בזה אחר זה (סה"כ 4 הריונות) והריון 5 בהזרעה ראשונה
פרופיל הורמונלי מהחודש וזרע תקינים.
האם יש סיכוי טוב להרות בהזרעה גם הפעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)