מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי אמור להגיע מחזורנטע18/03/2015
שלום,
לפי מה שקראתי מחזור מגיע שבועיים לאחר הביוץ במידה ולא נקלט הריון..
האם זה יכול להיות יותר משבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אמור להגיע מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2015יכול להיות בנסיבות של פעילות עודפת של הזקיק הצהוב(ציסטה לוטאלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית לאחר ivfלי18/03/2015
היי ב 9 למרץ שאבו לי ביציות וב11 במרץ החזירו לי 2 עוברים באיכות מעולה כדברי הרופא והאמבריולוגית באותו ערב של ההחשרה הזרקתי אוביטרל ואני מחדירה אנדומטרין 3 פעמים ביום רציתי לדעת אם ביום שישי הקרוב אעשה בדיקת הריון ביתית והתוצאה תהיה חיובית האם זה יהיה עדיין בהשפעת האוביטרל או שזה יהיה הריון וודאי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
לי18/03/2015ב8 למרץ הייתה השאיבה ולא ב9 כפי שכתבתי בטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי18/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי18/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2015בצעי את הבדיקה רק לאחר 12 יום מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה לפרופ אשכנזי
לי19/03/2015פרופ סליחה שוב שאני שואלת אתמול בערב ביצעתי בדיקה ביתי וזה היום ה7 להחזרה ויצא שלילי האם זה אומר שאין הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה קטנה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2015לא אומר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אין לי מילים
לי19/03/2015החזרת אותי לשפיות
אלוהים יברך אותך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומדובר בבלצוסיט?
מיכל19/03/2015האם בדיקה ביתית 10 ימים לאחר החזרה יוצאת שלילית. ניתן להספיד את האפשרות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ומדובר בבלצוסיט? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/03/2015בדיקות ביתיות הינן רגישות פחות מאשר בדיקות דם לבטא. במקרה כזה כדאי להמתין יומיים ולבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור בזמן שימוש באנדומטריןפרופ` דוד בידר17/03/2015
האם ניתן לקבל מחזור למרות שימוש בנרות אנדומטרין? או שבזמן שלוקחים אותם לא אמורים לקבל ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2015אנדומטרין לא גורם שלא תופיע וסת,במיוחד אם מדובר אחרי שאיבת ביציות או טיפול במחזור טבעי או של גירויי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מור18/03/2015אני לוקחת אנדומטרין כתמיכה לאחר החזרה וכיום אני 11 יום לאחר ההחזרה ולא קיבלתי מחזור ( כמו שבדרך כלל קרה לי עם ההזרעות שעשיתי לפני כן- הווסת היית מקדימה)
ולכן שאלתי אם זה כתוצאה מהאנדומטרין, אז אני מבינה שבכלל לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
לי18/03/2015האם אי קבל ווסת במועד בזמן ההמתנה לתשובת בדיקת הדם היא ראיה להיריון ? או שהאנדומטרין מונע ווסת בכל מקרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2015לא ,ואם אין הריון יבוא וסת ,אם עברת שאיבה.
את יכולה לבדוק כבר האם את בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןיערה17/03/2015
האם צריך לקחת גסטון כתמיכה לתחילת הריון באותה שעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2015לא חייבים באותה השעה אלא במשך היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותמיקה17/03/2015
היי. אודה לתשובותיכם:
1. האם אפשר לעשות בדיקת ביטא 11 יום לאחר החזרה של עוברים בני 3 ימים?
2. מאיזה שלב אמור להתחיל הגודש/הרגישות בשדיים?? היה לי הריון כימי ולאחר שבוע מההפריה כבר ממש התמלאו לי השדיים.. הפעם לאחר שבוע עוד לא מרגישה כלום.. זה מסמל כישלון בהשרשה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/20151.אפשר
2.ההרגשות לא אומרות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ביום שישי והזרעהאורית צפרן17/03/2015
שלום וברכה
בחודש שעבר עשיתי הזרעה ראשונה ב23 לפברואר שהיה היום ה 15 למחזור , אחריי שלפי מעקב זקיקים ביום לפניי ( יום 14 ) , הרופא שלי שלח אותי למחרת להזרעה ללא הזרקת אוביטרל , לאחר מכן ריבלתי ווסת ב 7/3 , ואתמול ב16/3 התחלתי שוב מעקב זקיקים ( יום 10 ).
לפי US ובדיקות דם , ומהכירות איתי והמחזור הקודם , האחיות והרופא המטפל ביקשו ממני לחזור למעקב ביום חמישי שיהיה היום ה13 , הם חושבים שאמורה לבייץ ביום ה14 .
מכאן יש כמה שאלות שמדאיגות :
1. ככל הידוע ליב נק הזרע בהר הצופים לא פעיל ביום שישי , ולכן אפשר לבקש שיכינו מנה להזרעה רק ביום ראשון .האם אני לא מפספסת ככה ?
2. האם לא כדאי בחמישי בבוקר ( במידה ויש ביוץ רק לפי US / לקראת ) לבקש שיכינו מנה ולעשות הזרעה / לעשות בחמישי וגם בראשון ? ( עד שמתקבלות תשובות של דם זה מאוחר מידי .
3. האם לא כדאי הפעם לערב אוביטרל , ומתי ?
מודאגת מאוד ואשמח לתשובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ביום שישי והזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/03/2015באם יש חשש שתפספסי את ההזרעה היות והביוץ יתרחש בסוף שבוע, ניתן בהחלט לתזמן את הביוץ בעזרת אוביטרל, ובתלות בזקיק המתפתח להשתדל ולבצע את הפעולה ביום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון בתחילת הריוןיערה17/03/2015
רופא נכבד, האם גסטון בתחילת הריון כתמיכה צריך להזריק באותה שעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון בתחילת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/03/2015רצוי להזריק את הזריקה באותה שעה. עם זאת, אין בעייה להיות גמישים מעט (הפרש של שעה או שעתיים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשחן17/03/2015
האם ייתכן כאב ראש בתחילת ההיריון כזה שמתחיל ממש מההשכמה?
או שזה מסיבות אחרות?
באיזה שבוע אמורים לראות דופק?נמצא שק בתוך הרחם בשבוע 5+1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/03/2015דופק רואים סביב שבוע 6 להריון. שק בתוך הרחם תקין לשבוע 5+1 להריון.
לגבי כאבי הראש- מומלץ להבדק על ידי רופא משפחה. זו אינה תלונה שכיחה בתחילת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשושנה17/03/2015
היי,
לאחר ביצוע צילום רחם שיצא תקין.
ראיתי שרשמו שיש לי רחם במנח אנטפלקסיו- מה זה אומר?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/03/2015המשמעות היא לגבי התנוחה בה נמצא הרחם באגן. אין לכך חשיבות קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-האם הכוונה לרחם אחורי?
שושנה17/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה-האם הכוונה לרחם אחורי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2015רחם במנח קדמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזיאור17/03/2015
אני בת 43 שנתיים בטיפולים מתוך 10 טיפולים היו 7 החזרות (ב-3 טיפולים פעם לא היו הפריות פעם לא היו ביציות בזקיקים ופעם הרסו לי את הביציות במעבדה והודו בכך) מתוך ה-7 החזרות היו 3 הריונות , בשני ההריונות הראשונים פעם תאומים ופעם עובר אחד נצפה דופק עד שבוע 8 ואז פסק .לפני כחודש שוב היה הריון כנראה כימי או שנפל ממש מהר אך לא ראיתי שק הריון ודופק.
לציין כי בטיפול האחרון שאבו 10 ביציות 6 הופרו ,2 לא שרדו שניים הוחזרו ביום הרביעי ושניים הוקפאו.
אחרי ההפלה השניה עשו לי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה ובדיקות לקרישיות יתר (בדיקות רגילות) הבנתי שיש בדיקות מיוחדות לקרישיות בהריון האם זה נכון?
הפרופ' הפרטי שטיפל בי טען לאורך כל הדרך כי הגיל שלי זאת הסיבה להפלות.
לפני חודשיים עברתי לטפל ביחידה בבית חולים ציבורי גדול. העוברים האחרונים נבדקו באמבריוסקופ ..ודרך אגב זאת הפעם הראשונה שיש לי מוקפאים.(טיפול ראשון ביחידה).
אני מרגישה שמפספסים אצלי משהו והכי נוח להגיד שזה הגיל שלי כי אני כן מייצרת עוברים והם כן משתרשים.
יש לי שיחה עם הפרופ' שמנהל את היחידה בעוד שבוע לגבי ה"מצב".
האם תוכל לכוון אותי מה ניתן לבדוק? איזה בדיקות לקרישיות יתר יש? נאמר לי כי אפשר לעשות צ'יפ גנטי כיצד נעשה הצ'יפ הגנטי? איזה בדיקות עליי לעשות?
מדוע העוברים כן משתרשים אם הם לא טובים?
חבל לי להחזיר את העוברים מבלי לעשות בירור מקיף.
תודה מראש וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור17/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2015לאור ריבוי הנסיונות וההפלות שעברת יהיה טעם לבצע בדיקה טרום השרשתית של העוברים(PGS) לפני החזרתם לרחם,וזאת במיוחד לאור העובדה שהטיפולים הניבו מספר גבוה של עוברים-ההליך יאפשר בחירת עוברים עם מטען גנטי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לפרוסקופיהאני16/03/2015
רופאים יקרים ..קודם כל המון תודות על הסבלנות שלכם ..המענה המהיר והמפורט על כל שאלה שלנו.
יש לי שיעול מאוד מציק לי מאז הניתוח .כבר שבוע אחרי ההרדמה ואני עדיין משתעלת .עם ליחה וזה מחמיר בלילה .ומכאיב לי בגלל התפרים בבטן.
אמרו לי שזה בגלל צינור ההנשמה .אבל זה לא עובר ..
יש מצב שנדבקתי בוירוס ושווה לבדוק ? או שזה בעקבות ההרדמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי לפרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2015קרוב לודאי שהתופעה בעקבות ההרדמה,אולם אין זה שולל הדבקה וירלית משנית,אם תחול החמרה יש לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגובריס למסירהמיכל16/03/2015
יש לי זריקות פרגובריס למסירה עם תאריך תוקף עד אפריל 2015. הם נשמרו בצורה מצויינת. אני מפתח תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בדיקת דםמור16/03/2015
היי..
האם ניתן לעשות בדיקת דם להיריון ביום ה11 לאחר החזרת עוברים או שעדיף לחכות עד ליום ה-14?
ואם כן ניתן, מאיזה ערך הבטא מתחילה בתחילת ההיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2015רצוי לבצע 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עובריםנעמה16/03/2015
שלום,
יש לי עוברים שהוקפאו ביום שלישי. שניים מהם באיכות ab הופשרו ולא הצליחו להתפתח לבלסטוציסט. האם זה אומר שהעוברים לא טובים בגלל בעיה באיכות הביצית או בעית זרע לבעלי יש בעיה במבנה הזרע. האם עדיף לעוברים שהופשרו לגדול ברחם או שכן כדאי לנסות לגדל לבלסטוציסט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גידול עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2015התפתחות העובר לבלסטוציסט מעידה על איכות עוברית טובה יותר,איכות העוברנקבעת הן בגלל הביצית או הזרע.בכל מקרה לעובר יש סיכוי טוב יותר להתפתח לבלסטוציסט בסביבת הרחם,כך שעוברים שאיכותם אינה אופטימלית רצוי להחזירם ביום הפשרתם ולא לנסות לגדלם לבלסטוציסטים,הסיכוי להתפתחותם ברחם טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
נעמה17/03/2015היו לי עוברים ab שמונה תאים שהופשרו לאחר שהוקפאו ביום השלישי וההתפתחות שלהם נעצרה. זה שהם לא התפתחו עלול להעיד על איכות דפוקה שלהם מהחינה גנטית? יש לי ברקע מחלת כליות ואני חוששת שאולי זה פוגע באיכות שלהם(בת 32(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלתי הנוספת...
נעמה17/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה לשאלתי הנוספת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2015האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתחסוי16/03/2015
אני לפני (בעוד כחודש) החזרת עוברים מוקפאים. הווסת שלי סדירה בדרך כלל. הגיל הוא 46. היה לי מחזור שנמשך כ 7 ימים - דימום קל- ואז 5 ימים נקיים לגמרי. ואז קיבלתי שוב מחזור. האם זה נורמלי? האם זה בגלל הגיל? האם יש צורך בבירור ובבדיקות נוספות?
יש לציין שאני ללא הורמונים. וזה פעם ראשונה שקורה לי. די חוששת מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסוי16/03/2015שכחתי לשאול האם מותר לי להמשיך עם ההחזרה בעוד כחודש?
ואם הדימום יפסיק, זה אומר שזה בסדר? כי הוא הולך ומתמעט קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2015לא שגרתי,יתכן שמדובר בשיבוש במחזור על רקע הטיפול שעברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי17/03/2015העוברים המוקפאים הם מתרומת ביצית, כך שלא עברתי טיפול. אני בהפסקה מהורמונים כבר למעלה משנה וחצי. מה אתה ממליץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2015ניתן לאפס את המעגל ההורמונלי שלך באמצעות מתן מעגל הורמונלי מחזורי ואחרי קבלת המחזור לתכנו את הטיפול להחזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת
חסוי18/03/2015האם אני לא צריכה לבצע בדיקת פיפל? כי הופיע לי מחזור ואחרי 5 ימים נקיים לגמרי הופיע שוב והדימום הוא יותר גושים. מה זה יכול להיות? האם אלו שינויים של גיל המעבר(46).
והאם ישנן בדיקות אחרות חוץ מפיפל ששמעתי שהיא בדיקה כואבת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי18/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2015לגבי הבדיקה הדיגנוסטית הרצויה עלייך להיוועץ ברופא המטפל שלך המכיר את נסיבות המקרה טוב יותר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)