מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות אחרי החזרהדפי12/03/2015
הי,
אני יומיים וקצת אחרי החזרה של עובר מוקפא, ובשעות האחרונות יש לי תחושות מוזרות - מעין התכווצויות עדינות בבטן, וגם מעט דקירות בנרתיק.
מה זה? האם צריכה להיות מודאגת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015תחושות שכיחות לאחר החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור חשובשרית12/03/2015
שלום רב: אני עברתי טיפול מונפור ויש לי עכשיו שתי ביציות ..מה הסיכוי להביא תאומים?
אשמח להתייחסות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור חשוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015החזרצ יותרמעובר אחד תמיד קשורה בסיכון מסויים להיריון תאומים התלוי גם בגיל האישה,איכות העוברים,והרקע המיילדותי הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטאתמיד בשמחה12/03/2015
היום יום 11 להחזרת שני עוברים, בטא 230, כמה אמור שיהיה תקין ביום ראשון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכפלת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015מעל 500
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
תמיד בשמחה12/03/2015לפי כרגע הבטא סביר להניח שמדובר בהתאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2015האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא מהיום
תמיד בשמחה15/03/2015813.
יש סיכוי גבוה לתאומים?
כמובן ששום דבר לא ודאי אך אשמח לכיוון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/03/2015יש לקוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון חוץ רחמי - שובשירה12/03/2015
שלום לכם,
קצת התבלבלו לי השאלות..
עברתי שאיבה ב 4.2.15 והחזרה ב 6.2. הבטא הראשונה היתה 115. אחרי שלושה ימים זה עלה ל 172 ואחרי יומיים ירד ל 133. נקבע שזה הריון כימי. אחרי שלא קיבלתי וסת חזרנו על הבדיקות השבוע ב 10.3. הבטא היתה 2863 והיה שק הריון ברחם. אולם הרופא והטכנאית טענו שהשק ברחם קטן וריק לגיל המשוער של ההריון. לא הודגמו חצוצרות. מאחר שהוחזרו שני עוברים נוצר חשש שאחד מהם התפתח מחוץ לרחם.
נתבקשתי לחזור על הבדיקות ביום א', 15.3.
האם אין שום סיכוי שמדובר בהריון תקין?
האם זה באמת עלול להיות חוץ רחמי?
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היריון חוץ רחמי - שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015הסיכוי להיריון תקין לאור הנתונים שמסרת הינו קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרת עובר ולקיחת אדווילליאור12/03/2015
שלום רב, בת 36 עברתי השבוע בפעם הראשונה ivf במחזור טבעי בוצעה החזרה עם עובר 1, יום לאחר ההחזרה חשתי בכאבי בטן חזקים כמעין כאבי מחזור חזקים וכאבי גב כנראה עקב זריקת האוביטרל ונרות האנדומטרין שלקחתי.. שאלתי היא- לקחתי יום למחרת ההחזרה בטעות כדור אדוויל!!! אחד- שרק לאחר מכן הבנתי שאסור, כרגע חוששת שפגעתי בהשרשה של העובר ורציתי לשאול אותך האם יכול להיות שכדור אחד יגרום לפגיעה בהשרשה של העובר היחיד במיוחד שלקחתי זאת יום לאחר ההחזרה?
- שנית, רציתי לשאול האם הכאבים שיש לי כתוצאה מהטיפול התומך שנעשה ע"י נרות אנדומטרין, זריקת אוביטרל ואסטופם גורמים לכאבים כה עזים בבטן ובכל האגן? האם הגיוני שיהיו כאבים כתוצאה מהטיפול התומך? והאם עצם זה שיש כאבי בטן יכול לפגוע בהשרשת העובר או להעיד שהשרשה לא תקלט? אודה לתשובתך בנושא מאד מודאגת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר החזרת עובר ולקיחת אדוויל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/20151.אין כל סכנה שהאדויל יפגע בהשתרשות
2.אם הכאבים חריגים מעבר לכאבים סבירים לאחר שאיבה והתגובה ההורמונלית,נדרשת ביקורת רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעניין הכאבים לאחר ההחזרה
ליאור12/03/2015פרופ ג'קי תודה לך על המענה המהיר. שכחתי רק לציין שיש לי אנדומטריוזיס ואנדומיוזיס ובשל הידבקויות וחסימת חצוצרות שהתרחשה בעקבותיו הוחלט לעשות לי ivf יכול להיות שבגלל האנדומאריוזיס הכאבים שיש לי בעקבות הטיפול התומך ההורמונלי להחזרה חזקים יותר מהרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעניין הכאבים לאחר ההחזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/03/2015במקרים של אנדומטריוזיס קיים סיכון יתר לזיהום. אם הכאבים חזקים במיוחד ו/או יש חום, יש לפנות להבדק בהקדם. אין קשר לטיפול התומך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי - תיקון..שירה12/03/2015
שלום,
רשמתי בשאלה בטעות שעברתי את השאיבה וההחזרה בתחילת מרץ. זה היה כמובן בתחילת פברואר )שאיבה ב 4.2 והחזרה ב 6.2..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון חוץ רחמי - תיקון.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2015הסיכmוי להיריון תקין לאור הנתונים שמסרת הינו קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד בלוטת התריס בהריוןאפרת12/03/2015
שלום,
אני בהריון תאומים שבוע 27
תוצאות בדיקת דם מהיום:
TSH 0.98
T3-FREE 4.0
T4-FREE 9.3
ה TSH ו T3-FREE בנורמה אך T4-FREE הוא מחוץ לנורמה (10-20)
זה תקין? צריך לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפקוד בלוטת התריס בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015כדאי לחזור על הבדיקה ולפנות לרופא המטפל היות ובדיקת הFT4 הינה נמוכה בצורה חריגה,למרות שערך TSH הנמוך עומד בסתירה לתוצאה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי?שירה12/03/2015
שלום רב,
עברתי שאיבה והחזרה בתחילת מרץ. בבדיקת הבטא הראשונה הבטא היתה 115. לאחר שלושה ימים היא עלתה ל 172 ואחרי יומיים ירדה ל 133. הרופא קבע הריון כימי. לאחר שבועיים בלי מחזור חזרנו על הבדיקות. הבטא היתה 2863 והיה שק הריון ברחם, אך לטענת הטכנאית והרופא הוא ריק. לא הודגמו החצוצרות. מאחר שהוחזרו שני עוברים יש חשש שאחד מהם נקלט מחוץ לרחם.
נתבקשתי לחזור על הבדיקות ביום א' הקרוב.
האם זה חד משמעית הריון לא תקין?
האם אכן יש כאן הריון חוץ רחמי?
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/03/2015חשוב לוודא תאריכים מדוייקים של השאיבה, ההחזרה והאולטראסאונד. לא ברור מיקום ההריון ויש להמתין להופעת שק חלמון כדי לקבוע שמדובר בהריון תוך רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןלי12/03/2015
בוקר טוב, שבוע סוף 15, אחרי תפר צווארי בשבוע 14, אורך צוואר שבוע אחרי מעל 3 ס״מ הבנתי שבסדר, קיבלתי הנחיה למנוחה מלאה בבית בגלל התפר ובגלל התכווצויות שיש לי מידי פעם במהלך היום. האם מותר לנהוג בתקופה הזאת? לעבור לבית אחר ולנוח שם? האם חייב להיות בשכיבה או גם ישיבה טוב? אשמח לדעת מה מומלץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/03/2015בשלב כזה מומלץ להמצא במנוחה עד לקבלת הנחיות מדוייקות מהרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אוביטרלשוש12/03/2015
שלום רב, מהו התזמון האופטימלי להזרקת אוביטרל אם ההזרעה מתרחשת בשעות הבוקר(שעות 9-11 ) של יום א' הקרוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2015יום שישי בעשר בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת היריוןמלי12/03/2015
שלום רב,
שבוע 4+4 מרגישה חולה,הרגשת חולי וכאילו חום
וכאילו משהו מפריע בגרון-דלקת.
חום 37.2-37.1.מאוד מודאגת.
האם זה יכול להיות בגלל שינויים ההורמונליים או שהצטננתי בלי קשר.
האם מותר תרופות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחילת היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015קרוב לודאי מדובר בהשפעה הראשונית של ההיריון על כל השפעותיו ההורמונליות,יחד עם זאת לא ניתן לשלול גם אפשרות של הצטננות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול ?
מלי12/03/2015מה הטיפול המומלץ במצב של דלקת גרון?
האם זה מסוכן לעובר בשלב זה של ההיריון?
עד איזה חום במדידה בפה נחשב לתקין?אקמול מסוכן?
תודה מראש.מודאגת מהמצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הטיפול ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015לפי הצורך ניתן להשתמש באקמול,ואפילו אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHלילך12/03/2015
שלום, לנשים עם רזרבה שחלתית נמוכה בין הגילאים 38-40
מה הסיכוי בהקפאת ביציות?
האם בחודש שיש FSH גבוה בין 15-20: יהיה פחות זקיקים? פחות איכותי?
וכנל בחודש שיש FSH בנורמה בין 2-10: יותר זקיקים ויותר איכות?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2015אם לאישה יש תנודות בין 2 ל 20 אז אין ערך בהקפאת ביציות.
בכלל הסיכויים להריון בכל גיל הוא נמוך כאשר מקפיאים ביציות וככל שהגי עולה הסיכויים פחות טובים וזה כאשר הפרופיל ההורמונלי מתנדנד.
הסברה ,של״תפוס״ מחזור כאשר ה FSH נמוך ובמחזור אחר גבוה, אינה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אתם מסבירים את הסיפור שלי.אני12/03/2015
רופאים יקרים ..
אחרי החזרת3 עוברים ב 15/1 והפלה טבעית ב 12/2.
ביטה ירד אחרי שבועיים ל 130 עברתי הסטרו הכל תקין חוץ ממחיצה .
לפני ההיסטרו אולטרסונד ..רחם נקי רירית דקה אין שאריות .
הביטה חזר לעלות הגיע עד 300 והתחילו כאבים בצד ימין .
הזרקת מטוטרקסאט ביום 2/3.
הכאבים חזרו אחרי 5 ימים בעוצמה חזקה .במיון .נצפה דם וקרישי דם באגן .הימוגלובין ירד מ 14 ל 10 תוך 4 שעות .
אתמול עברתי לפרוסקופיה נמצאה חצוצרה עם בצקת והייתה עבה ומלאה בקרישי דם אחרי שאיבת התוכן התחילה לדמם וכרתו אותה .
האם הריון חוץ רחמי שכביכול התחיל עם ההריון שהיה ברחם יתפתח כלכך באיטיות ?
האם ההיסטרוסקופיה הזיקה יש מצב שהייתה שארית ונדדה לחצוצרה בזמן הזלפת הנוזל ? הזוי אבל יכול להיות שהשארית המשיכה להתפתח בחצוצרה ולהפריש ביטה ?
כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת המחיצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה
נונו13/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך אתם מסבירים את הסיפור שלי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2015מצבים של היריון בו זמני ברחם וחצוצרה אינם נדירים,לאחר התאפסות הביטה ניתן לתכנן היסטרוסקופיה בחודש העוקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אני14/03/2015איך אני אמורה להבדיל בין דימום מהניתח שמצריך בדיקה לבין דימום וסת שעדיין לא התחיל מאז ההפלה ב 12/2 .
אמרו לי בבית החולים שדימום קל לא אמור להפחיד .
מיום הניתוח עד היום 4 ימים אחרי יש לי דימום קל בניגוב אבל בהחלט הוא אדום אפילו כהה יותר מוסת ואין כאבי מחזור בכלל .
מעקב אחרי ביטה והורמונים .אולי תוכל לעזור לי להבין איפה אני מבחינת קבלת מחזור .
12/2 הפלה בשבוע 6+4
1/3
lh 10
פרוגסטרון 2.2
אסטרודיל 400
ביטא 300
3/3
זריקת מטוטרקסט רירית דקה
8/3
lh 17
פרוגסטרון 8.8
אסטרודיל 600
ביטא 85.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/03/2015חשוב להמשיך מעקב עד התאפסות הבטא. אינך יכולה להבדיל בין שני סוגי הדימום - הפרשה קלה אינה דורשת בדיקה. דימום מוגבר שקשור לניתוח מופיע בדרך כלל יום או יומיים לאחריו, ככל שהזמן חולף, גוברים הסיכויים שאין קשר בין הדימום שיופיע לבין הנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלי11/03/2015
שלום וברכה
ביוני האחרון ילדתי בן לאחר טיפול בivf בשיטת האיקסי בפעם הראשונה לאחר פרוטוקול ארוך שההפריה לא הצליחה הרופא העביר אותי לפרוטוקול קצר יותר ותודה לאל נקלטתי.ביום ראשון הייתה שאיבה לפי הפרוטורול שנקלטתי על בני מכיוון שזה היה הצלחה הרופא חזר עליו שוב הפעם והיום בוצעה ההחזרה יש לציין שהרופא והאמבריולוגית היו מאוד מרוצים מאיכות העוברים הופרו 6 מתוך 14 שנשאבו והיום החזירו לי 2 עוברים בדרגה הכי טובה שיש לדברים רציתי לדעת לאור ההצלחה בivf הקודם שבו נולד בני מה הסיכויים עכשיו שייקלט ואף יהיו תאומים יש לציין שאני בת 32
המון תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלת החזרת העוברים
לי11/03/2015יש לציין שבניגוד לפעם הקודמת בפעם שההפרייה הצליחה עם בני הרופא ביקש שאזריק שוב אוביטרל לאחר החזרה והפעם הוא אמר שאין צורך האם זה קשור לאיכות העוברים אם כן מה זה אומר ??
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי12/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי12/03/2015היי אשמח לתשובה עפי דעתכם המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015סכוייך להריון עולים על 40% וכ-10% להיריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור עוד שאלה קטנה
לי12/03/2015הרופא לאחר ההפרייה אמר לי שאין צורך להזריק אוביטרל מאחר ורמת האסטרוגן טובה ויש סף שבו לא צריך להזריק אלא אם אני מאוד רוצה .
האם רמת האסטרוגן הטובה עוזרת להשתרשות העוברים והאם להזריק אוביטרל בכל מקרה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי12/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופסור עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2015עלייך לפנות בעצת הרופא המטפל הנושא באחריות השילוחית לטיפול שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםמור11/03/2015
כמה זמן לאחר החזרת העוברים הם משתרשים ברחם?
שאלה נוספת: האם המסלול שעוברת ה״זיגוטה״ דומה לתהליך הטבעי כלומר קודם לחצוצרה ואחרי זה משתרשת ברחם או שמה ברגע ההחזרה הביצית המופרית תצמד רק לרירית הרחם?
אשמח שתענו לי על שתי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2015לרוב העובר ״מסתובב״ יומיים ברחם וגם עולה לחצוצרות, ואחרי כיומיים משתרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מור11/03/2015תודה על התשובות.
במידה ואחת החצוצרות שלי חסומות בצד הקרוב לשחלה (ככל הנראה הידרוספילנגס) האם ״המסלול״ יכול להשתבש והעובר לא ישתרש ( בלהיתעלם מהנוזל שמופרש מהחצוצרה שגם מפריע לעיתים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2015יכול להשתרש אחר שבמקרים עם הידרוסלפינקס
הקליטה פחותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)