מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאנונימית07/03/2015
מאיזה שבוע לא מומלץ לישון על צד ימין או על הגב? ובהריון מרובה עוברים מאיזה שבוע לא מומלץ? תודה על תשובתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/03/2015אין המלצה לא לשכב על הצד בהריון, ללא קשר למספר העוברים. חשוב להתנהל בצורה שתרגישי נוח יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רגועהורד06/03/2015
טופלתי בגונל כ12 יום ואני כמעט שבועיים אחרי הזרעה.
שאלתי ...האם יש הפרשות כמו לפני ווסת? אני ממש מרגישה שאני עוד שניה ובווסת.
זו ההזרעה השלישית,השתיים הקודמות היו ללא גונל ותמיד יום לפני הבדיקת דם הווסת הופיעה .אני ממש מבולבלת.וקצת עצובה.אילו עוד סימנים יש שיכולים להעיד על שינוי חיובי?
חסרת סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגועה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/03/2015שבועיים לאחר ההזרעה ניתן כבר לבצע בדיקת הריון. אין סימנים חד משמעיים במעידים על הריון בשלב כל כך מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
ורד06/03/2015תודה. אני עתידה ביום שלישי לעשות בטא,לעשות בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/03/2015בדיקת דם רגישה יותר מבדיקת שתן. כדאי להמתין ולבצע בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי לפני הפריהלנה06/03/2015
היה לי הריון שלא התפתח כנראה שבועיים אחרי הביוץ בטא 320 ויומיים אחרי בטא 199 הפרשה חמה שהתגברה ..האם אני אקבל אוטוטו מחזור והבטא תרד בקצב הזה תוך כמה ימים? אני אמורה לעשות הפריה החודש איך שאקבל מחזור ..אני אוכל להתחיל בתהליך איך שאקבל את המחזור ? כי הבנתי שאם לא היה שק הריון עדיין זה הריון כימי והמחזור יחשב למחזור לכל דבר ...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי לפני הפריה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/03/2015כאשר הבטא הופכת לשלילית את יכולה להתחיל מחזור טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוףme06/03/2015
אני החודש במעקב זקיקים ללא תרופות.
ביום רביעי נמצאו בבדיקת זקיקים: שחלה ימין: 12, 14
שחלה שמאל 13, 15
עובי רירית 9.2
E-2: 585
פרוגס': 2.3
היום בבוקר:
עובי רירית 10
שחלה שמאל 20 מ"מ
E-2: 519
פרוגסטרון: 7.4.
האם הביוץ לא היה כבר או מתרחש ברגעים אלו ממש?
נאמר לי לקיים היום יחסים + להזריק אוביטרל.
ביום א' ללכת להזרעה.
האם אני לא מפספסת??
האם האוביטרל היום בלילה יכול באמת לעכב את הביוץ עד ליום א' בבוקר?
אודה למענה על כל שאלותיי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצת דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015הביוץ מתרחש ברגעים אלו-ריימי יחסים היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באוטרוגסטןאני06/03/2015
שלום,
אתמול בוצעה ההחזרה וקיבלתי מרשם לנרות (החליפו לי לאוטרוגסטן בשל תופעות לוואי שהיו לי) שלוש פעמים ביום במשך שבועיים עד לבדיקת הביתא. כמה זמן צריך לשכבר לאחר השימוש בשביל שהטיפול יהיה יעיל?
תודה רבה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש באוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015אין צורך לשכב תוך כדי השימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית בעקבות כתבהשואלת06/03/2015
שלום, לפני 4 חודשים עברתי הפסקת הריון בעקבות מומים שהיו לעובר. למרות טיפולי ivf שכחתי לקחת חומצה פולית. לאחר מכן הרופא המליץ לי על חומצה פולית 5 מג.
אני כבר לוקחת כמעט 4 חודשים ועכשיו אני בשבוע 8 ועדיין נוטלת את החומצה במינון 5 מג.
אשמח לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, להמשיך עם 5 מג או לרדת למינון המומלץ בכתבה?
את הרופא נשים לא אוכל להשיג בשבועיים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית בעקבות כתבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015מתוך עלון משרד הבריאות:
במהלך שנות הפוריות מומלץ לכל אישה לצרוך בכל יום כדור חומצה פולית 400 מק"ג.
צריכה של חומצה פולית חשובה במיוחד בשלושה החודשים לפני ההריון ובמהלך שלושת החודשים הראשונים להריון, מכיוון שהיא מורידה באופן משמעותי (עד 70%) את הסיכון למומים בתעלה העצבית (מום בתעלה העצבית - Neural Tube Defect - NTD)
חומצה פולית הינה ויטמין מקבוצת B והיא חיונית לבניית ה-DNA, שהוא מרכיב בסיסי של כל תא בגוף. בשבועות הראשונים להריון מתפתחים איברי הגוף של העובר ובכללם המוח. בשלב זה, פגם בתאים אחדים עלול להתפתח למום במערכת שלמה. מום בתעלה העצבית, שממנה מתפתחים המוח ועמוד השדרה עלול לגרום לתחלואה, לנכות לצמיתות ואפילו למות העובר. התעלה העצבית נסגרת כבר בשבוע ה - 3-4 לאחר ההפריה, ומכאן החשיבות של השימוש בחומצה הפולית עוד לפני הכניסה להריון ובשלושת החודשים הראשונים.
מומלץ לצרוך כדור חומצה פולית, 400 מק"ג, יום, יום בגיל הפוריות.
גם בהמשך ההריון מומלץ להמשיך ולהשתמש בחומצה פולית לצורך התפתחות העובר וגדילתו הנאותה וכן למניעת אנמיה אצל האשה.
בנוסף לכדורי חומצה פולית, מומלץ לצרוך גם מזונות עשירים בחומצה פולית טבעית (פולאת) כגון:
ירקות עם עלים ירוקים קטניות ,פירות הדר
חשוב להדגיש: הפולאת הטבעי אינו תחליף לכדורי חומצה פולית מאחר שרק החומצה הפולית בכדורים נספגת ב - 100% בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתשובה אני מבינה ש...
שואלת06/03/2015להפסיק 5 מג ולקחת 400 מקג? לתשומת לבך בהריון הקודם היו מומים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מהתשובה אני מבינה ש... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת- שלחי לי בבקשה מה המייל שלך,
..07/03/2015יש לי שאלה חשובה אלייך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל
שואלת07/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלחתי לך מייל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2015שלחתי לך את המייל שלי במייל נפרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת אביבהגלית06/03/2015
בוקר אור לכולם,
האם יש מישהי שהתנסתה בשיטה באיזור חיפה?
אין לי בעיה לבצע אותם לבד, אך האם הם מספיקים?
בנוסף, לפני 10 ימים הייתי בתהליך של הזרעה.
האם מספיק לבקש מרופא המשפחה הפניה לבדיקת דם או אני צריכה מרופא הנשים/מומחה הפוריות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיטת אביבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015לא ברור לי על איזה עבודות מדעיות מבוססת שיטה זו,וממתי הן הפכו למבוססות מדעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת אביבה
גלית06/03/2015לפי הנראה בקישור, אלה תרגילים פשוטים הנעשים בכל שיעור ספורט, לכן ספק אם יעשו נזק.
מקסימום, יועיל :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל רופא משפחה יכול להפנות לבדיקת דם
me06/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל רופא משפחה יכול להפנות לבדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015ספק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלית06/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםלי06/03/2015
בוקר טוב, שבוע 15, לפני שבוע גרד באיבר המין החיצוני, טופלתי בדרמקומבין 4 ימים, עבר ואחרי הפסקה של 3 ימים חזר הגירוד. בנוסף עכשיו התווסף גרד בפי הטבעת שאני לא יודעת אם זה טחורים/חתך או מהגרד בנרתיק שפלש לשם. ממש חסרת אונים. אני בבית במנוחה אחרי תפר צווארי והביקורת אצל הרופא רק ביום רביעי ולא יודעת אם ללכת לרופא נשים אחר ביום ראשון האם ללכת לכירורג היום מה לעשות? האם יכול להזיק לעובר כל התופעות האלה? אני ממש חוששת ואודה לעזרתכם האם להמשיך טיפול תרופתי של דרמקומבין ופרוקטו גלבינול. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירודים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015כנראה מדובר בגירוי דלקתי פטרייתי כתוצאה מהתפר הצוארי-עלייך לקבל טיול מקומי מתאים מלבד המריחה החיצונית,באשר לטחורים עלייך לאכול דיאטה מתאימה ולשתות הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל דיחוי ליום רביעי?
לי06/03/2015אני מטופלת פרטי ויש לי תור ליום רביעי או לדבר עם הרופא ביום ראשון או ללכת למוקד היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סובל דיחוי ליום רביעי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015הכול לפי מידת הסבילות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני משגעת שאלה אחרונה
לי06/03/2015אני יכולה עד יום ראשון להמשיך עם הדרמקומבין פעמיים ביום ומשחת פרוקטו גלבינול לגירוד בפי הטבעת?
סליחה שאני משגעת שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015לא מתקבל הרושם שהטיפול שאת נוטלת עוזר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאני06/03/2015
האם אוטרוגסטן דרך הפה זה מספיק ובסדר בטיפולי ivf או שחייב דרך הנרתיק מה יותר מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר06/03/2015דרך הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלפרליד להקלה במתח וחרדהד``ר אליעזר גירש06/03/2015
שלום, החודש אני מתוכננת לעשות טיפול IVF . לאחרונה התחלתי להשתמש בכדור אלפרליד 0.25 אחד ביום להקלה במתח וחרדה. האם אני יכולה להמשיך להשתמש בכדור, ואם לא מתי להפסיק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלפרליד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015אין להשתמש בתרופה כאשר הינך בהריון, מתכננת הריון או מניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בשדייםאירית05/03/2015
שלום רב,
עברתי שאיבת ביציות ביום שני, אחרי השאיבה התחילה לי רגישות בשדיים.
היום היתה החזרה של 2 עוברים וקיבלתי תמיכה של חצי אוביטרל 4 פעמים ודקפפטיל פעם אחת עד לבטא. האם הרגישות צריכה להדאיג אותי?
האם צריך תמיכה נוספת? כנראה עד ראשון לא אוכל ליצור קשר עם היחידה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015הייתי מוסיף שני נרות אנדומטרין כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על בדיקות דםגלית דבוש05/03/2015
שלום רב, ביצעתי 2 בדיקות דם, אתמול והיום, אשמח לפענוח ומה זה אומר
מנסה להיכנס להריון, בעיות במחזור החודשי
שם הבדיקה אתמול היום
אסטרדיול 70 70
אל אייץ' 25.70 30.20
פרוגסטרון 2.4 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבר על בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015אם גם בדיקת ה-FSH גבוהה ,הרי שמדובר בסיטואציה טרום בלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים.ורדית05/03/2015
לאחר טיפול IVF 1 שנכשל. אני רוצה להחזיר עכשיו עובר מוקפא שיש לי. ביחידה אצלי אף אחד לא נותן לי תשובות ברורת. אשמח לעזרתכם..
בדיוק היום קיבלתי ווסת. , יש לציין שמעולם לא היה לי מחזורים סדירים, וכמו כן כמובן ביוצים במועדים, אני בעלת שחלות פוליצסטיות. האם אני אמור לנטול מהיום כדורים או נרקות זריקות משהו???
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015בד״כ נהוג להתחיל טיפול הורמונלי תחליפי בכדורי אסטרוגן החל מהיום השלישי למחזור עד להשגת רירית מתאימה ובשלב זה ממשיכים עם תמיכה משולבת באסטרוגן ופרוגסטרון עד להפשרת והחזרת העובר הקפוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרהDINA05/03/2015
אני אמורה להחזיר עוברים ביום חמישי הבא (הפריה מתורמת).
עד כה עשיתי 5 טיפולים - ב4 מהם התחלתי את הנרות אוטרוגסטן 3 ימים לפני, ובטיפול האחרון 4 ימים לפני (הרופא הציע לשנות את השיטה...)..
בטיפול האחרון היה היריון כימי.
עכשיו לא יודעים להחליט אם להתחיל 3 ימים לפני או 4... מה דעתכם?
זה יכול לשנות את הצלחת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2015התחלת הטיפול בנרות אמורה להיות החל מהיום שבו הוזרעו הביציות מתרומה עד למועד ההחזרה ולאחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרונן05/03/2015
שלום,
אני בשבוע 27. לפני כ-3 שבועות התחיל לי גרד ביריכיים מלווה בפריחה. הערכת הרופא היתה שיש לי PUPP. והציע לי בכל זאת ללכת לרופא עור(יש לי תור שבוע הבא).
בינתיים הגרד עבר לשאר חלקי הגוף (ידיים,בטן וגב) לעיתים אני רואה פריחה קלה ולעיתים לא רואה כלום.
רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת מלחי מרה באיכילוב (היום)(לבדוק אם יש כולסטזיס). באיכילוב אמרו לי שעושים את הבדיקה רק בימי רביעי בבוקר באשפוז.
אין לי דרך להשיג את הרופא שלי עד ראשון בבוקר.
תוצאות בדיקות דם ותפקוד כבד תקינות.
ALKP-Alkaline Phosphatase - 69
ALT (GPT)-10
Transferrin-294
AST (GOT)-22
LDH-Lactic Dehydrogenase-352
אם אחכה לראשון בבוקר לדבר עם הרופא וליום רביעי לבדיקה זה בסדר או שיש לי מה ללכת לבית חולים? האם יש איזה סכנה אם תפקודי הכבד שלי תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/03/2015זה בסדר לחכות.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)