מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי, לא השבתם על שאלתי הנוספת למטהמיכל3201/01/2015
אודה לתשובתכם - בנוגע לנוגדנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי, לא השבתם על שאלתי הנוספת למטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015את הסטרואידים יש לקחת מתחילת הטיפול,לדאוג שערכי ה-TSH לא יעלו על 2.5 ,ובאשר לקליקסן קיימות שתי גישות הראשונה עושה שימוש בקליקסן במקרים בהם מזוהה בעיה בקרישיות יתר,וגישה אחרת המשתמשת בקליקסן באופן אמפירי במקרים של כשלון והפלות חוזרות,באשר לאספירין הייתי נוטל אספירין רק במקרים שמדובר תסמונת אנטיפוספוליפידית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים?חסוי01/01/2015
אני נמצאת כרגע בשבוע 12.לפני כמה ימים בשקיפות העורפית היה עובר עם דופק והכל היה תקין ברוך השם. מה הסיכויים שחס וחלילה יקרה משהו או שדופק יפסיק? יש לציין שאין דימומים תודה לאל ואין משהו מיוחד סתם תחושות של הריון . רק רוצה לשמוע את דעכתם לגביי הסיכויים.מודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/01/2015הסיכויים גבוהים שההריון יסתיים באופן תקין. עם זאת, חסרים נתונים לגבי הגיל שלך. נתונים אלה רלוונטיים במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
חסוי01/01/2015אני בת 26 וככה גם בעלי. הריון מהפריה עקב בעיית זרע. עכשיו מה הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אם אפשר תשובה
חסוי02/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015הסיכוי לאירוע חריג היכול לסכן את ההיריון בשלב זה הינו נמוך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרודילמור01/01/2015
היום עשיתי בדיקת דם (יום שני למחזור)
אסטרודיל - 158 ופרוגסטרון - 3
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי אסטרודיל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/01/2015הפרוגסטרון מעט גבוה ליום השלישי לווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים?
מור01/01/2015זה לא טוב שהפרגסטרון גבוהה נכון? מה עושים? אני בטיפולי פוריות ..יכול להיות שיש קשר בין התרפות שלקחתי לבין רמת הפרוגסטרון? (אגב זה היום השני לא השלישי)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015לא צריך לעשות כלום , זה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקרים ביחס לivf ועוברים מוקפאיםתמי401/01/2015
שלום רופאים נכבדים,
1. האם יש מחקרים ביחס לבעיות כלשהן העשויות להווצר כתוצאה מכניסה להריון באמצעות ivf בהשוואה להריון ספונטני?
2. האם התהליך של הקפאת העוברים עשוי לגרום לשברים או פגמים בdna, גם אם הdna היה תקין במועד ההקפאה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקרים ביחס לivf ועוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015באופן די כללי אין בעיות לילדי הפריה לא מטריים ,ולא ממוקפאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
תמי402/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עוברים שהוקפאו לצורך שימור פרלוני01/01/2015
שלום,משל
לפני כשנה הקפאתי עוברים לצורך שימור פריון, מן הסתם עשיתי את זה באופן פרטי. האם כשמפשירים עוברים כאלה הם יכולים להמשיך לגדול בתנאי מעבדה עד לבלסטציסטים למשל או שבודקים שהם רק שורדים רק וישר מחזירים? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת עוברים שהוקפאו לצורך שימור פר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/01/2015בהחלט.
עם זאת, חשוב לראות מה איכות העוברים כשיופשרו ולפי זה להחליט על האפשרות להמשיך ולגדל אותם בתנאי מעבדה לבלסטוציטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות וגדילת עוברים שאלה
לוני01/01/2015האם נכון יהיה לומר שעוברים באיכות טובה יותר A לצרוך העניין עשויים להצליח לגדול לבלסטציסטים יותר מאשר עוברים מאיכות B ? האם יש בכלל סיכוי לעוברים מאיכות B לגדול לבלסטציסט או שאין סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות וגדילת עוברים שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015באופן כללי ניתן לומר שעוברים מאיכות טובה יותר עשויים להגיע לשלב הבלסטוציסט,יחד עם זאת אין לשלול אפשרות שגם עוברים פחות טובים עשויים לגדול ולהתפתח לשלב של בלסטוציסטים במיוחד שעוברים מתפתחים יודעעים לתקן לא אחת הפרעות המתרחשות בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר החזרהשירן01/01/2015
ביום 28/12 בוצעה שאיבה (11 ביציות והופרו 9).
הבוקר (1/1) הוחזרו לי שני עוברים לאחר אבחון טרום השרשתי.
מטופלת בקרינון כתמיכה.
לפני מספר שעות התחילו הפרשות שקופות, האם תקין?
האם יכול להעיד משהו על הצלחת הטיפול או כישלונו?
אציין שבטיפול קודם תופעת ההפרשות אחרי החזרה הייתה דומה והטיפול לצערי לא צלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015אין להתייחס להפרשות אלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת הביוץמיטל01/01/2015
אני מנסה להתחיל הזרעות, אך לא מצליחה למצוא את הביוץ. בבדיקות דם שנעשות ביום ה 7 לוסת נמצא שיש זקיקים של קטנים ואחד של 10 אבל מצד שני בדיקת הדם מראה פרוגסטרון 31, בר המעיד על הביוץ. לפני יומיים בדיקת הדם הראתה פרוגסטרון 7 והיו זקיקים קטנים.
מס שאלות , אבקש לענות על כולן בסבלנות:
1. איך ניתן למצוא את הביוץ?
2. איך יש כזו קפיצה של פרוגסטרון ביומיים?
3. מה גורם להיקלטות הריון , כלומר למה להתייחס? לבדיקת הדם או הזקיקים?
אני אובדת עצות, מה הייתם מיעצים לי לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015את הביוץ יש לבדוק לפי אולטרה-סאונד ודם.
לפי הבדיקות יש ביוץ וערך 7 זה כבר אחרי ביוץ.
את צריכה להתחיל המעקב על ידי אולטרה-סאונד ביום 3 לוסת ולהתקדם לפי עיצת הרופא המטפל והוא יגיד לך מתי הביוץ המדוייק.
את הבדיקה השניה את צריכה לידות יומיים לפני שהיתה בדיקת הפרוגסטרון של 7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך פרוגסטרון 7 עם זקיקים קטנים
דנה01/01/2015איך היה ביוץ עם זקיקים קטנים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל איך פרוגסטרון 7 עם זקיקים קטנים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015פרוגסטרון 7 זה לאחר ביוץ ולכן אין זקיקים.
צריך להתחיל מעקב לפני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+4 ואין דופקריקי01/01/2015
שלום רב, הריון מivf, במהלך השבוע האחרון היה דימום חלש מאוד ולא רציף, אתמול בבדיקה נצפה שק הריון ושק חלמון אך לא נצפה דופק. בטא 17,000.
בעברי 2 הפלות והריון חוץ רחמי.
האם להערכתכם יש סיכוי כלשהו שדופק יופיע בהמשך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6+4 ואין דופק - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6+4 ואין דופק - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015יש סיכוי..
תחזרי על אולטרה-סאונד בעוד 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ריקי01/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרליה01/01/2015
שלום לאחר בירור קרישיות יתר אחרי הפלה ( היסטוריה משפחתית של הפלות)
נמצא שיש לי חוסר בפרוטאין c , תוצאה 77 שהערך הנמוך ביותר הוא 80.
הבנתי שאצטרך לטפל בקלקסן ,
כרגע לפני החזרת מוקפאים.
מתי מתחילים לקחת קלקסן לפני ההחזרה ?
והאם יש קשר בין קרישיות יתר לרירית דקה כל הזמן? ( אולי לא זורם דם אליה באופן תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015את הקליקסן רצוי לקחת לאחר השאיבה או לפני ההחזרה באשר לחלבון C הוא נוגד קרישה טבעי אשר מתפקד כ"בלם" של מערכת הקרישה. יחד עם חלבון S, הוא מפרק את גורמי הקרישה 5 ו-8 ובכך מתעכב תהליך קרישת הדם. החלבון מיוצר בכבד וייצורו תלוי בפעילות ויטמין K.
רמת החלבון יכולה להיות נמוכה מסיבה תורשתית או נרכשת. גם כאשר רמת החלבון תקינה, ייתכן ליקוי בתקפודו עקב סיבות תורשתיות.
כאשר רמת החלבון נמוכה, או שתפקודו אינו תקין, המערכת נוטה לקרישות יתר.
אין קשר בין עובי הרירית ורמת חלבון זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליה01/01/2015תודה על ההסבר המפורט.
במידה ומדובר על החזרת עוברים מוקפאים מתי לוקחים את הקלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015מתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים מוגברים לבלוטת התריס והפלותמיכל3201/01/2015
שלום, אני בת 32 ולאחר 3 הפלות 1. שק ריק לאחר הזרעה, 2. עובר ללא דופק שבוע 7 לאחר הפריה, ו3. הריון כימי לאחר החזרת מוקפאים, נבדקו אצלי הנוגדנים לבלוטת התריס ונמצא: - Anti thyroid peroxid - גבוה מאוד 431, ועומת זאת הtsh מתנדנד בין 1.98 ל2.38, אני מאוד מתלבטת מה לעשות בטיפול הבא, (הומץ לי על הרבה דברים: קלקסן, אספירין , אלטוקסין חצי כדור ביום , ופרדניזון). אשמח לשמוע מה דעתך בנושא, מה היית ממליץ לי לקחת ומאיזה שלב בפרוטוקול הזה? (פרוטוקול ארוך עם סינרל) אני מאוד מאוד מפחדת מהפלה נוספת.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוגדנים מוגברים לבלוטת התריס והפלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015בתנאים אלו מומלץ לתת טיפול עם פרידניזון כדי לדכא את רמת הנוגדנים הקשורים בהפלות יוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
מיה2901/01/2015תודה רבה על התשובה, מאיזה שלב בפרוטוקול לדעתך יש לקחת פרדניזון?? ומה בנוגע לאספירין, קלסקסן והכי חשוב אלטרוקסין להורדת הנוגדנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015את הסטרואידים יש לקחת מתחילת הטיפול,לדאוג שערכי ה-TSH לא יעלו על 2.5 ,ובאשר לקליקסן קיימות שתי גישות הראשונה עושה שימוש בקליקסן במקרים בהם מזוהה בעיה בקרישיות יתר,וגישה אחרת המשתמשת בקליקסן באופן אמפירי במקרים של כשלון והפלות חוזרות,באשר לאספירין הייתי נוטל אספירין רק במקרים שמדובר תסמונת אנטיפוספוליפידית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטן לאחר החזרת עובריםנטלי01/01/2015
שלום, אתמול הוחזרו לי 2 עוברים באיכות בינונית, זו ההחזרה השנייה שלי.
מהלילה יש לי התכווצויות ברחם- כמו תחושה שלפני מחזור, האם זה נורמלי?
היו לי התכווציות כאלה כם אחרי הטיפול הקודם שלא הצליח, האם יתכן וזו הסיבה שנכשל או במילים אחרות האם הגוף דוחה את העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות בבטן לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015התכווצויות כאלו מופיעות לעיתים,אולם אם עוצמתן חזקה יש לשקול מתן טיפול נוגד התכווצויות כאלוזמן קצר לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין בהיריוןדליה01/01/2015
אני בהיריון קיימתי יחסי מין עם מישהו שהיה לו בעבר כלמידיה . יחסי מין בלי חדירה ממש . אני מפחדת שלא נדבקתי במשהו. מצד שני רופא הנשים והמעקב היריון שלי לא בודק אותי וגינאלית ואני מתביישת לשתף אותו בפחד שלי. כשאני עושה פיפי לא כואב לי אבל בניגוב של האיזור שורף לי ומגרד. האם רופא משפחה יכול לבדוק את זה באמצעות בדיקת שתן? או בדיקת דם? גם הגרון מאד כואב אני בחרדה שלא הזקתי לעובר
מחלות מין בהיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015אם לא היתה חדירה ושפיכה אין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה ואנטי די דחוף!אליה31/12/2014
שלום רופאים יקרים
1.אני בשבוע 7+5 עובר ללא דופק, עם דימומים כבדים הערב, כמובן לקראת הפלה.
בעלת RH שלילי. האם דחוף הלילה לקבל את החיסון או אפשר לחכות למחר בבוקר?
2. ילדתי לפני שנה ושלושה חודשים בת עם RH חיובי, בניתוח קיסרי.
נתנו לי את האנטי די אחרי מי השפיר ובשבוע 28, אך אני לא זוכרת שנתנו לי מיד לאחר הלידה!! האם יכול להיות שזה גרם להפלה הפעם????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אליה01/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015רצוי לקבל את זריקת האנטי D בהקדם,לא יותר מ-72 שעות לאחר ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמור31/12/2014
לפרופ' הנכבדים שלום..
החודש עברתי הזרעה בשילוב מונופור , זו הזרעה השנייה בשילוב זריקות , הראשונה הייתה עם פיורגון... יש לציין שלפני זה ,בעבר ,עשיתי שתיים עם איקקלומין אך תמיד הרירית הייתה דקה מאוד כ-5.5 מ״מ , רק בזריקות הפורגיון והמונופור הרירית הייתה נורמאלית גודלה הייתה כ13 מ״מ, היום אחרי הזרעה הרביעית או השניה עם הזריקות (לא יודעת למה בדיוק להתייחס) יש לי דימום..דימום מוזר מאוד..מיימי כזה כמו הפרשה דמית כמו חוטים..אני לא יודעת אם זה מחזור או לא..מחר יש לי בדיקת דם להיריון..השאלה היא : האם מכאן אני מבינה שהטיפול לא הצליח? והאם כבר עדיף במקום לנסות עוד פעם הזרעות, להתחיל תהליך של הפריה?
אגב אני בת 22 פרופיל הורמונאלי תקין אך עם ספק לשחלות פוליציסטיות. בנוסף חצוצרה שמאלית חסומה. וזרע תקין. מה דעתכם?
מתוסכלת מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/12/2014כמה זמן לאחר ההזרעה הופיע הדימום הקל? באותו היום או למחורת יכול להיות תגובתי להזרעה עצמה וחסר משמעות. מספר ימים לאחר מכן יכול להיות דימום סביב ההשרשה. בשל גילך הצעיר, סיכוייך להרות טובים מאוד. ההחלטה האם לעבור להפריה מתקבלת לאחר 3-4 מחזורים של זריקות והזרעות לפחות.
הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה- דימום
מור31/12/2014הדימום הופיע היום כ-12 ימים לאחר ההזרעה האחרונה , אגב זה עדיין לא התחזק אבל עדיין יש דימום קל ואין ספק שזה מרגיש כמו מחזור ממש
תגובה- דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2015קרוב לודאי שמדובר בהכתמה דמית לפני מחזור,אם כי אם לא יופיע דמם מחזורי אופייני יש לבצע בעוד 3 ימים בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34קרן31/12/2014
שלום.
שבוע 34. עד כה לא חשתי בעיטות כמו שמתארים. כן חשה תנועות קלות בבדיקת מוניטור הדופק תקין. לעיתים הרופא רואה תנועות ולעיתים מזיז את העובר כדי לראות תנועות ואכן לאחר מכן יד תנועות.
האם זה תקין... או ש..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/12/2014תחושת התנועות עשוייה להיות שונה מאחת לשניה. העובר נמצא במצבים של ערות ושינה לסירוגין. נסי לבדוק האם לאחר שאת אוכלת משהו מתוק ושוכבת על צד שמאל, התנועות מתבגרות.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)