מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף-דימום 3 ימים לאחר החזרת מוקפאדפי17/01/2015
שלום,
ביום ג 13.1 עברתי החזרת מוקפא בצהרים.
הלילה, בין שישי לשבת, יש דימום. אציין כי הוסת אמורה להגיע רק ב 25.1 - ויש לי מחזור סדיר.
מקבלת אסטרופם 3 פעמים ביום וגם אנדומטרין 3 פעמים ביום של 100 מ"ג..
מה קורה? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף-דימום 3 ימים לאחר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2015כרגע אין מה לעשות ויתכן שבדמם הוא אחרי החזרה.
יש להמשיך התרופות לבצע בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- למה זה קרה? ומה אם ימשך?
דפי17/01/2015הי,
מדוע יש דימום כזה פתאום? ומה עושים אם חלילה יימשך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- למה זה קרה? ומה אם ימשך? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/01/2015ממליצה לבדוק מחר רמות פרוגסטרון בדם, לוודא כי התמיכה מספקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- למה זה קרה? ומה אם ימשך? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/01/2015ם הדימום ימשיך ויתגבר זה לא בסר ויש לבצ ע בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן ומיקרופריןאני16/01/2015
האם זה לא מסוכן לקחת את שני התכשירים ביחד ..
אחרי החזרת עוברים במסגרת התמיכה
אין בעיית קרישיות יתר הקלקסן ניתן באופן אמפירי אחרי 3 הפלות בשבוע 5,6,5..
אם צריך לוותר על אחד מהם על מי אתם ממליצים .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן ומיקרופרין - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2015אפשר לקחת את שניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידה..ליאת16/01/2015
שלום
אחרי גרידה..מתי ניתן לבצע היסטוסקופיהאבחנית? האם נחוץ לבצע את הבדיקה אחרי הגרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי גרידה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015אין מורך לבצע היסטרוסקופיה לאחר גרידה אלא אם כן קיים חשד לשאריות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמתחסוי16/01/2015
יש לי עוד שבוע וחצי סקירה מוקדמת בעה. אם חס וחלילה משהו לא תקין אצל העובר אז הרופא שמבצע את הבדיקה יגיד לי את זה באותו רגע או פשוט ירשום רק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה מוקדמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015אני מעריך שתדווחי על כל סטיה מהתקין ותקבלי הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
חסוי16/01/2015מה הסיכויים שבסקירה הכל יהיה תקין? אני בת 26 הריון שני אחרי שהראשון היה חוץ רחמי והוצאה חצוצרה.זה הריון מהפריה בגלל בעיית זרע.שקיפות עורפית יצאה תקינה וגם הבדיקת דם ברוך השם.מה הסיכויים בעצם לאור הנתונים שנתתי שגם בסקירה הכל יהיה בסדר ושבעזרת השם עוד כמה חודשים אלד ילד בריא? תודה רבה אני פשוט לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה.תודה
חסוי17/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2015הסיכויים גבוהים ביותר שהכול תקין בסקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב16/01/2015
שלום
בכמה אחוזים מוריד הpgd
את הסיכוי להריון
אני בת 33 לא הריון ראשון.
כל הבדיקות תקינות יש לי בעיה בחצוצרות זרע תקין
עקב כך הופנתי לivf.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015בעקבות ביצוע PGD ישנה ירידה בשיעור ההריונות המתקבלים בשיעור של כ-20-25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
מרב16/01/2015תודה אבל לא הבנתי זה יורד בכ20%
או 20%הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2015יורד בשיעור של 20-25% ביחס לטיפולי הפריה רגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתמשה 1016/01/2015
איך ניתן לשפר הרזרבה השחלתית אצל אשתי בת 38 ?
שאלה שניה אנחנו מעונינים לבצע טיפול אצל רופא מסויים , אך אין לו מעבדה לבדיקת pgd, האם זה אפשרי לבצע טיפול במקום וה pgd במקום אחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015הטיפול נעשה במסגרת היחידה הציבורית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pgdעלי עלי15/01/2015
שלום רב
אנחנו זוג שעושים טיפול פוריות ivf-pgd בבילינסון עקב בעיה גנטית
האם אנחנו יכולים לעבור פרוטוקול הטיפול באופן פרטי, אך השאיבה , ההחזרה ,ובדיקת ה pgd בבילינסון?
האם ניתן להעביר ביציות מופרות מבית חולים לאחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Pgd - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015התשובה שלילית לגבי שתי האפשרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחגל15/01/2015
אני מועמדת לניתוח כריתת חצוצרה בשל הידרוסלפינקס. הרופא אמר שייתכן שבמהלך הניתוח הם יבצעו רק צריבה של החצוצרה ולא לגמרי כריתה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הפעולות והאם האחת עדיפה על פני האחרת מבחינת יעילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/01/2015הפעולה נקבעת לפי הממצאים בעת הניתוח עצמו ושיקול הדעת של הרופא המנתח. העיקרון בניתוח הוא לנתק את החצוצרה מהרחם וניתן לעשות זאת הן בצריבה והן ע"י ניתוק החצוצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד וחוששת מהריון חוץ רחמימיכלי15/01/2015
שלום רב,
אני אחרי סבב מספר 6 של ivf, ללא חצוצרות, עברתי כריתה.
ביום 14 להחזרה בטא היתה 13, קיבלתי ווסת והפסקתי תמיכה. הממצאים הצביעו על הריון לא תקין לכאורה.
לאחר יומיים בטא היתה 20 ופרוגסטרון 9
לאחר יומיים בטא 48 ופרוגסטרון 0.9
בבדיקות ביתיות התשובה החיובית ניכרת יותר ויותר.
ביום ראשון הקרוב עתידה לעשות בטא נוספת.
האם ייתכן מצב שבו בטא ממשיכה לעלות והפרוגסטרון ממשיך לצנוח?
אני חוששת מאוד שמדובר בהריון חוץ רחמי (על הגדם? על הצלקת?היה כבר אחד בעבר שהתיישב על הגדם ונפל לבד)
האם יש סיבה לדאגה? האם יש הסבר או ידוע על תופעה שמתאימה לעליה בבטא וצניחה של פרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד וחוששת מהריון חוץ רחמי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/01/2015ככל הנראה אכן מדובר בהריון לא תקין בשל העליה של ערכי הבטא בצורה זו. לא ניתן לדעת יותר פרטים בשלב זה ויש להמתין בסבלנות להמשך המעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שזה לא ערכים של הריון תקין
מיכלי16/01/2015השאלה שלי האם ייתכן מצב שבו הפרו' שלי מתאפס (פעם קודמת קיבלתי 0.9) ועם זאת הבטא ממשיכה לעלות?
ההגיון שלי אומר שפרו' אפסי מביא עימו גם ירידה של הבטא , אבל אני חוששת שהבטא ממשיכה לעלות...
האם זה אפשרי? ואם כן על מה זה מצביע? האם זה "אופייני" להריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודאגת מאוד וחוששת מהריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015האבחנה המבדלת הינה בין הריון לא תקין ברחם,או בגדם החצוצרות,עלייך להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שבוע אחרי הזרעהדנה15/01/2015
ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ובטא שבוע אחרי הזרעה. הפרגסטרון לבדיקת ביוץ יצא 88 והבטא 5 שלילית. האם זה מוקדם מידי לבצע בדיקה זאת ויכול להיות שעוד שבוע הבדיקת הריוו תהיה חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שבוע אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/01/2015אכן מוקדם מדי. יש לחכות שבוע נוסף. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בזובירקס לאחר החזרהדפי15/01/2015
האם מותר להשתמש בזובירקס לאחר החזרה - לצורך טיפול בפצע קור בשפתיים?
העלון אינו ברשותי, וברשת מוצאת דעות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בזובירקס לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- אז מה עושים כשמתפרץ הרפס?
דפי16/01/2015אז מה מומלץ לעשות אם מתפרץ הרפס בשפתיים לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה- אז מה עושים כשמתפרץ הרפס? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2015במידה ויש התפרצות הרפס בהריון-להלן הטיפול המומלץ:
טיפול בזיהום ראשוני בהרפס בזמן הריון
יש לתת טיפול תרופתי ZOVIRAX 400MG X 3 / DAY למשך 10 ימים
או VALTREX 1GR X 2 / DAY למשך 10 ימים
מכיוון שלאישה עם זיהום ראשוני בזמן ההריון יש סיכוי גדול יותר להדביק את העובר במהלך הלידה, חוזרים על הטיפול התרופתי הנ'ל החל משבוע 36 ועד ללידה כדי למנוע את הסיכון: ZOVIRAX ) באותו מינון , או - VALTREX 500MG X 2 / DAY )
טיפול בזיהום חוזר בהרפס בהריון (באשה שנדבקה לראשונה לפני ההריון וסובלת מהתלקחות של הכיבים במהלך ההריון)
כאן הסיכון להדבקת העובר קטן יותר מכיוון שלאישה יש כבר נוגדנים כנגד הוירוס שעוברים דרך השליה אל הילוד ומספקים לו הגנה, לפחות חלקית.
הטיפול התרופתי המומלץ - ZOVIRAX 400MG X 3 / DAY למשך 5 ימים
או VALTREX 500MG X 2 / DAY למשך 3 ימים
גם כאן מומלץ לתת טיפול התרופתי מונע החל משבוע 36 ועד ללידה כדי למנוע את הסיכון להדבקת הילוד.
באשה עם היסטוריה של הרפס גניטלי בעבר ללא התפרצות חוזרת בהריון, הסיכון להדבקת העובר הוא נדיר – בסדר גודל של 2/10,000 מקרים
באשר לטיפול -לא ידוע על נזקים או מומים כלשהם לילודים בעקבות טיפולים כאלו . התופעה היחידה המתוארת היא ירידה זמנית בספירת הכדוריות הלבנות אצל הילוד שחוזרת אח'כ לנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרפ' אשכנזי היקר על תשובתך
דפי17/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtttttttt
אאא12/04/2016שלום רב,
מהו המינון שיש לנטול את התרופה לטיפול מונע החל משבוע 36?
האם כדור ביום עד הלידה, לתקופה של 3 ימים ואז הפ]סקה של תקופה מסויימת עד להתחלה מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
tttttttt - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016הערכתי שכדור ביום עשוי חהספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתשי15/01/2015
רופאים יקרים שתי שאלות ברשותכם;
1. האם אפשר לבצע שקיפות עורפית בשבוע 11+0? או שזה מוקדם מדי?
2. האם אפשר לבצע את בדיקת הדם שלאחר השקיפות כ15 שעות לאחר האולטרסאונד או שזה חייב להיות בסמוך?
שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015התשובה חיובית לגבי שתי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותרינת15/01/2015
שלום, אני כרגע לקראת פורטוקול ארוך.
אני ביום 8 לדקפפטיל. שמתי לב שפרט לבטן שהתנפחה, הגוף והפנים נפוחות
זו תופעה לדקפפטיל?
נפיחות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםהילה15/01/2015
צהריים טובים,
אני אחרי החזרה של 2 עוברים מוקפאים שעברתי בתאריך ה-6/1/15 ואני נוטלת כבר חודש וחצי 2 אסטרופם ונרות אוטרוגיסטן אני אמורה לקבל וסת ב18/1 יש מצב שהתרופות שאני נוטלת מעכבים לי את הוסת? כי יש לי ממש סימנים של וסת שקרב כמו כאבים בחזה התכווצויות בבטן ובטן נפוחה וקשה. אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015מועד קבלת המחזור חופף את היום שאת עשויה לקבל תשובה חיובית,מבחינת הסימנים הקליניים אין בהכרח סימנים מזהים לכיוון אחד או השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות לאחר החזרהדפי15/01/2015
לום רב,
ביום ג' בצהרים עברתי החזרה של עובר מוקפא. למחרת בערב הרגשתי רע מאד,
סבלתי ממיגרנה חריפה והקאתי שלוש פעמים. הקאתי בשעה בה הייתי אמורה לקחת
את האסטרופם. הצלחתי לקחת אותו לבסוף, אף באיחור של כחצי שעה, ועל קיבה ריקה.
גם את האנדומטרין לקחתי באיחור.
1. מה עושים? האם יש צורך בתרופות נוספות / אחרות?
2. מה המשמעות מבחינת ההשתרשות?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקאות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2015המשיכי באותו טיפול,העיכוב בנטילה של התרופות חא אמורה להשפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)