מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהבר30/12/2014
שלום,
אני מטופלת בגונל היום יצא לי בבדיקות הדם lh6.2 ואסטרודיול 2760
רירית 9.8 ונצפו 2 זקיקים בגודל 18.
הרופא הנחה אותי להזריק היום אוביטרל וביום חמישי הזרעה.
אני מפחדת שברגע שהזריק אוביטרל תשתחרר הביצית וההזרעה תתפספס.
מה גם שלפי מה שאני קוראת מקובל חעשות הזרעה יום אחרי מתן האוביטרל ויום אחריו.
אני ממש ממש מדוכאת בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014ביוץ מתרחש בד"כ 36 שעות לאחר הזרקת האוביטרל, ונמשך בין 12-24 שעות, כך שהגישה של הרופא שלך בהחלט מקובלת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
בר30/12/2014אני קצת לחוצה ביחס לרופא שהוא שקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת דםאנונימית30/12/2014
שבוע 8+2 עם היריון שלישייה.
עשיתי בדיקות דם כלליות, סוכר לאחר צום של 8 שעות יצא 93 האם זה תקין?
ודבר נוסף, המוגלובין 12.6, זה בסדר?
האם זה אומר שהברזל בסדר או שצריך לבצע בדיקה מכוונת לברזל?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקת דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014שתי הבדיקות תקינות. המוגלובין נותן מידע לגבי הברזל בדם ואין צורך בבדיקות נוספות באם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת פיורגוןנועה30/12/2014
שלום,
לאחר הזרקה והוצאת המחט יצאו כמה טיפות ממקום ההזרקה של נוזל ואחר כך כמה טיפות של דם. חשוב לציין שלאחר ההזרקה השארתי את המזרק כמה שניות כמו שהאחות הסבירה. אני מזריקה 75 iu, זה היום השישי. יכול להיות שלא הוזרק מספיק חומר? יש ממה לחשוש? האם יש מצב לפגיעה בזקיקים?
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת פיורגון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014אין מה לחשוש ותמשיכי תוכנית כמו שניתנה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים, אשמח לחוות דעתכםדיאנה30/12/2014
בני 26 לא מוסברים, מנסים להיכנס להריון ראשון. עברנו הפרייה. לציין שטופלתי עם מינונים נמוכים, שאבו חמש ביציות, שתיים לא בשלות ונוצרו 3 עוברים באיכות גבוהה. הוחזר עובר אחד בן 3 ימים 8 תאים. לאחר ההחזרה טופלתי עם אנדומטרין*2 ואסטרופום*2. ביום ה-14 להחזרה בטא 34 פרוגסטרון 6.2 (לפי יחידת מידה NG/ML), הונחתי לעלות אנדומטרין*3. היום יום 16 להחזרה בטא ירדה 32 ופרוגסטרון עלה ל 15.
הדריכו אותי להמשיך עם האנדומטרין ולעשות בדיקת דם חוזרת ביום חמישי....
השאלה שלי.... האם יש סיכוי כלשהו בכלל?
שאלה נוספת.... בעברי 2 הריונות כימיים, במידה וגם זה יהיה הריון כימי למה עליי לצפות מהרופאים? איזה בדיקות אמורים לשלוח אותי, אם בכלל...
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים, אשמח לחוות דעתכם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014נראה כי מדובר גם הפעם בהריון כימי. ההמלצות במקרים של הריונות כימיים אינן חד משמעיות אך כדאי לבצע הסטרוסקופיה וצילום רחם להערכת חלל הרחם והחצוצרות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןאני30/12/2014
תוצאת בדיקת השתן של hp - u strip הינה 8.5 כאשר הטווח הינו 5-7.6 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014התוצאה בודקת את חומציות השתן ומשתנה לאחר שתיית מים. כדאי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי30/12/2014
שבוע 12 מהפריה. קרוב לחודש לא עבדתי בגלל שהיו לי המון בחילות וכאבי בטן כנראה גם מלחץ כי עשיתי מלא בדיקות הכל יצא תקין. חזרתי לעבוד היום והעבודה שלי אפשר להגיד פיזית. אני עולה המון על סולם גבוה ומרימה מידי פעם קרטונים. היום שעליתי על סולם הרגשתי דקירות כאלו בבטן למעלה ואחר כך זה עבר. האם אני מסכנת את ההריון בגלל העבודה? יצא שהכופפתי המון היום ונהיו לי ממש כאבים בגב התחתון כתוצאה מזה. אשמח לשמוע חוות דעת כי אני ממש מפחדת שאני עושה נזק כי זה הריון כל כך יקר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014מענה מדוייק לשאלות מהסוג הזה דורש הערכה מעמיקה במסגרת רופא תעסוקתי שיחליט בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק הורמונלי, יש מושג כזה?דנה30/12/2014
שלום רב.
אני בטיפולים על רקע זכרי.
בסבב האחרון קיבלתי דקפפטיל לביוץ, בגלל הורמונים גבוהים מאד.
ביום ההחזרה ביצעתי על דעת עצמי ובגלל ההרגשה הכללית בדיקת הורמונים. הכל היה מאופס. ממש ממש נמוך ולא מתאים למי שלפני יומיים היתה הסיכון גבוה לגירוי יתר. כלומר, הדקפפטיל דיכא לגמרי.
שאלותי:
1. האם אני צודקת או שיכולה להיות סיבה אחרת לדבר כזה?
2. האם היה סיכוי כלשהו להרות במצב כזה?
3. מאז הכל משובש, יש לי דימומים בין וסתיים רבים, רירית דקיקה עד כדי לא נמדדת, ורגישות בשדיים. ובנסיון להחזיר מוקפא אומרים לי כל פעם בביוץ שהבדיקות מתאימות לאישה בזמן וסת ולא לאישה טרום ביוץ. האם זה יכול להיות גם קשור לדקפפטיל? ואם לא אז מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק הורמונלי, יש מושג כזה? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014נותנים דקפפטיל כדי למנוע גירויי יתר וכן צריך להיות הריון אך צריך לתת מינונים גבוהים שלפרוגסטרון.
לגבי מה שקורה עכשיו אי אפשר לענות בלי לעבור על התיק הרפואי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH ופוריותדנה30/12/2014
שלום רב.
בת 31 בIVF על רקע אספרמיה.
לאחר מספר כישלונות והפסקה ארוכה, נעשה בירור לבלוטת התריס והתגלתה תת פעילות ונוגדנים חיוביים.
1. האם יש קשר בין אי הצלחה בטיפולים לחוסר איזון הבלוטה?
2. האם יש קשר בין התפתחות OHSS בכל סבב לבין חוסר איזון הבלוטה?
3. האם יש קשר בין דימומים בין ויסתיים וכאבי שדיים לבין חוסר האיזון?
4. התחלתי טיפול תרופתי לאיזון, כמה זמן כדאי להמתין עד התחלת סבב נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הייקרן30/12/2014
אני מטופלת במרפאת פוריות, ביום שני לפני שבועיים היה ה-iui ביום שבת שלפני הזרקתי אוביטרל.
ביום א' השבוע ביצעתי בדיקת דם לבתא והתוצאה הייתה שלילית. עד כה תמיד קיבלתי מחזור בדיוק שבועיים לאחר ההזרקה אבל החודש עדיין לא.
יתכן וביצעתי את בדיקת הדם מוקדם מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014יכול להיות איחור קל בוסת. אם עדיין לא תקבלי וסת בעוד יומיים כדאי לחזור על הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב30/12/2014
שלום
הזרעה ב יום שישי יחד עם אוביטרל באותו הזמן
מתי לעשות בדיקת בטאבשישי או בראשון
כי הביוץ היה בערך בראשו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014ראשון יהיה בטוח יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת GBS בשבוע 36 להריוןדניאלה30/12/2014
שלום
אני בהריון מטיפולים בשבוע 36
עשיתי בדיקת משטח GBS והתוצאות הן:
VAGINAL-GBS NEGATIVE
VAGINAL CULTURE CANDIDA ALBICANS
1.האם לפי התוצאות אני יכולה להבין שאין לי GBS אבל כן מצאו אצלי את הקנדידה אלביקנס?
2.האם קנדידה אלביקנס זה אותו הדבר כמו GBS?
3.האם קנדידה אלביקאנס מסוכנת להדבקת העובר במהלך לידה וואגינאלית - האם גם בקנדידה אצטרך לקחת אנטיביוטיקה לווריד במהלך הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת GBS בשבוע 36 להריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014בדיקת ה-GBS שלך תקינה, אינך נשאית של החיידק.
קנדידה שכיחה מאוד בנרתיק ואין מניעה מלידה וגינלית בנוכחות קנדידה אלביקנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור!! מה קורה לי?? לחוצה!שירה30/12/2014
אני בת 28. המחזור שלי בד"כ היה מגיע בממוצע של 35 יום.
ממה שקראתי באנטרנט הבנתי ש35 זה בסדר,נחשב בתווך הנורמה, אבל הרופאה אמרה שצריך להיות 30,31 מכסימום 32 וככה אפשר להקלט.
1. האם זה נכון?
2. בנובמבר 2013 החלו לי בעיות עם המחזור! הגיעו בהפרשים מאוד חריגים שהלכו וגדלו: (48,63,93 ואז ירד ל42)
לאחר מכן ניגשתי לרופאת הנשים שלי, והיא אמרה (בלי לבצע בדיקות מקיפות לבירור) שזה בגלל שאין ביוץ או שיש בעיות בביוץ (יכול להיות שתקופה כזו ארוכה ולא יהיה ביוץ?!?)
היא נתנה לי טיפול לקחת פרוגילוטון-21כדורים*3חפיסות כדי לסדר את המחזור והביוץ ואמרה (מהנסיון שלה) שאחרי זה הרבה נשים נקלטו. אכן המחזור הגיע כל 29 יום כמו שעון בזמן לקיחת הכדורים. לאחר סיום לקיחת הכדורים הגיע המחזור ביום ה-32!(המחזור האחרון שלי) שמחתי בהנחה שהמחזור עכשיו יסתדר.
היום אני שוב באיחור, יום ה-36 למחזור והוא טרם הגיע.
אתמול (ביום ה-35) ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
מדוע שוב האיחור? חשבתי שהפרוגילוטון יסדר את המחזור!האם שוב יחזרו לי אותם מחזורים ארוכים?! מה הבעיה אצלי??
אולי ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי?
איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לגלות מה הגורם לבעיה ולפתור אותו אחת ולתמיד כדי שהמחזור תמיד יהיה סדיר?
הזמן יקר!
נ.ב- סליחה על כל המלל, פשוט רציתי לתת את כל התמונה.
אודה למענה בהקדם. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור!! מה קורה לי?? לחוצה! - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2014מתן פרוגילוטון הוא לא הטיפול הנכון, או ,זה לא טיפול בכלל.
החומר מכיל הורמונים שמופרשים במחזור החודשי וברור שהוא יסדר את הוסת וזה דומה לגלולות למניעת הריון, שגם הם, כמו כל הורמונים דומים יסדרו מחזור לכל אישה.
יש לך בעית ביוץ לא גדולה וצריך לטפל בזה.
את גם יכולה להרות ספונטנית אך הסיכויים קטנים יותר כי הביוץ שלך לא סדיר.
צריך גם לברר מה מצב הזרע.
יש טיפולים טובים מאוד לסדר הביוץ ולכן עליך לפנות לרופא שמבין בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/12/2014שלום רב,
מה זאת אומרת יש לי בעית ביוץ לא גדולה? היו לי אפשרים גדולים ממחזור למחזור.
זה לא בעיה גדולה!?
איזה טיפולים לסדר את הביוץ? אתה יכול להשיב בנושא כי אני מבינה לפי תשובתך שרופאת הנשים שלי כנראה אינה מבינה מספיק, ואני לא יכולה להעזר בה.
האם לפני החריגות שהיו לי, זה בסדר היה לקבל מחזור כל 35 יום בממוצע?
תודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
שירה30/12/2014אם 35 בממוצע לקבל מחזור זה סביר וטוב אז מה גרם לכך שהביוץ ישתבש ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2014זה בסדר לקבל מחזור כל 35 יום אך לאור התיאורים שלך יש בעיות בביוץ ולכן יכולים להיות איחורים עוד יותר גדולים.אם את מנסה להרות מספר חודשים ולא הולך אז,
אם בדיקת הזרע תקינה אזי יש טיפולים בכדורים או זריקות לסידור תהליכי הביוץ.
הטיפול לא מסובך ומסדר ביוץ בזמן ידוע.
מתן פרוגילוטון, אם המטרה היא הריון הוא לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/12/2014תודה רבה.
אני מעדיפה כדורים ולא זריקות.
והאם זה אמור לתת פתרון תמידי לבעיה ולא משהו זמני?
איזה בדיקות אני יכולה לבצע בשביל לבחון את שורש הבעייה, או שאין צורך והסיבה היחידה היא רק בביוץ?
ומעניין אותי לדעת למה ציינת שהבעיה בביוץ "לא גדולה"?
תודה על המענה המהיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות נוספות
שירה30/12/2014אציין עוד כי ב-30.1.14 הרופאה הפנתה אותי לבדיקת דם של הורמונים לראות אם המערכת ההורמונלית שלי תקינה- מצורף בזאת קובץ המראה את התוצאות.
הרופאה אמרה שתקין.
1. אם זה היה תקין, איך נהיו לאחר מכן שיבושים בהופעת המחזור?
למה הבדיקה לא הראתה משהו שאינו תקין? או שאולי היא לא מתייחסת לביוץ.
איזו בדיקה אפשר לעשות שתראה שאכן יש בעיות בביוץ? כפי שאמרת
2. אעדכן בעוד נתון כי עשו לי מעקב זקיקים במאי 2014 מהיום ה-10 למחזור. וראו זקיק אחד בולט שגודלו היה אז 10 מ"מ, והמשיך לגדול כל יומיים ב-3 מ"מ שזה יפה.
ביום ה14 הופנתי לבדיקת דם לגילוי רמת ESTRADIOL שהתוצאה היתה 314
ו- PROGESTERONE 3.8.
ביום ה-16 למחזור הזקיק הגיע לגודל 19 מ"מ. כלומר שהביוץ התקרב.
הרופאה ראתה את התוצאה של בדיקת הדם ואמרה שאחד מהם נמוך (לא זוכרת מה מהם) ושאלתי איך הרי הזקיק התפתח יפה, אז היא אמרה אולי הוא הפסיק להתפתח.
האם זה יתכן? איזה הסבר יכול להיות?
אודה להתייחסותך ל-2 השאלות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014בעיות ביוץ הן קלות לפיתרון.
יש כדורים שניתנים ל 5 ימים וגורמים ליוץ.
יש לפנות לרופא על מנת שינחה את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה31/12/2014ואחרי ה-5 ימים האלה שלוקחים את הכדורים, הביוץ ימשיך להיות מסודר כל הזמן ולא יהיו יותר איחורים במחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
שירה31/12/2014אתה יכול להגיד לי מה השם של הכדורים?
כדי שאני אגיד לרופאה.. שלא תתן לי שוב טיפול שלא קשוררר.
אולי אני צריכה להחליף אותה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המטרה של הפרוגילוטון
שירה31/12/2014אז מה המטרה בעצם של הפרוגילוטון ? למה הוא לא מתאים, כי הבנתי שהוא מסדר את המחזור וגם את הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המטרה של הפרוגילוטון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014הפרוגילוטון לא גורם לשום ביוץ ולא ברור למה נתנה לך התרופה אם את רוצה להרות.
לגבי בדיקת ההורמונים הרי שזה לא משנה.
לפי הסיפור שאת כותבת יש בעית ביוץ ואם את לא מצליחה להרות באופן עצמוני יש להיעזר בטיפול לגרימת ביוץ.
לגבי המעקב של זקיק 19 צריך לראות במקביל בדיקות דם באותו יום לאסטרוגן ולפרוגסטרון כדי להגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן
שירה01/01/2015הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן
ציינתי:
ביום ה14 הופנתי לבדיקת דם לגילוי רמת ESTRADIOL שהתוצאה היתה 314
ו- PROGESTERONE 3.8.
היא אמרה שאחת מהן רמה נמוכה (אולי הפרוגסטרון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015אבל עשית גם ביום ה 19 אז איפוה בדיקות הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירה01/01/2015אתה מתכוון אם עשיתי בדיקה נוספת כשהזקיק היה בגודל 19?.... (זה היה ביום ה-16)
האם צריך לעשות פעם אחת או יותר את הבדיקה הזו? או שמספיק רק פעם אחת אבל ביום שבו הזקיק בגודל 19 ולא פחות מזה?
הרופאה לא נתנה לי לעשות עוד בדיקה חוץ מפעם אחת ביום ה-14, שהזקיק היה בגודל 16
אני מבינה שהרופאה הזו לא יודעת מה היא עושההה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015כל פעם שעושים אולטרה-סאונד צריך במקביל בדיקת דם..
אם לא נתנה אז לא עושים ככה מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מתאים לי
שירה01/01/2015אתה מתכוון ל-איקקלומין? אבל אם יש כל מיני טיפולים לסידור הביוץ איך אדע מה הכי נכון ומתאים לבעייה שלי??
(אולי זה לווא דווקא האיקקלומין?)
אולי אני צריכה לעשות בדיקות מסויימות בשביל לדעת מה הטיפול המתאים או -שאין צורך, וכל טיפול שמסדר את הביוץ יתאים לי ויעזור לי?
(*אם צריך בדיקות אודה למידע אילו בדיוק.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מתאים לי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015לכן את צריכה רופא שיתאם לך הטיפול במתאים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 11 להחזרהנטלי30/12/2014
שלום
ב19/12 היתה החזרה של 2 עוברים ב 20/12 קיבלתח אוביטרל כתמיכה, היום בבוקר (11 יום אחרי החזרה) עשיתי בדיקה ביתית שיצא חיובית. מחר בבוקר יש בטא
האם יכול להיות שזה עדיין שאריות של אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 11 להחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/201411 יום לאחר הזרקת האוביטרל לא אמורים לאתר שרידי פעילות שלו,לכן סביר להניח שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת היריוניתשיר30/12/2014
בבדיקת העמסת סוכר 50 יצאה התוצאה 172. בבדיקה 100 אלו התוצאות :
0 - 87 60 - 183 120 - 131 180 - 90 האם אני צריכה דיאטנית האם זה מעיד על סכרת היריונית או שאני יכולה להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוכרת היריונית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2014העמסת 100 הגרם אינה חריגה,בכל מקרה בצעי גם בדיקה של HBA1C לצורך הערכת המצב המטבולי של הסוכרים שלך בשלושת החודשים שקדמו לבדיקה,יתכן מאוד שיהיה מקום לשקול דיאטה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון נוסףשואלת29/12/2014
היום עשיתי בדיקת ביטא וברגע אחד של קבלת התוצאה האופטימיות והמתח הגדול נקטעו בן רגע..
אני לא מבינה (וגם הרופאים) מדוע זה לא מצליח.. כל הפרמטרים בגוף היו הכי טובים שיש, 2 עוברים יפים וטובים, אני צעירה... ממש עצוב )-:
(אני אחרי החזרת מוקפאים מתורמת).
יש משהו שאפשר לעשות בכדי להגדיל את הסיכויים לפעם הבאה??
שווה לשנות את הפרוטוקול?? הרופא שלי די דובק בו..
יש לציין שלפני 3 שנים הריתי וילדתי מאותו הטיפול בדיוק (בניסיון ה-2).
עצוב!!!!!!!!!! כבר אין לי כוח לעבור כך עוד חודש ועוד חודש... שלא נדבר על העלויות והזמן שזה גוזל ממני.. ממש קשה )-:
הנחמה שלי הוא הילד המהמם שלי.. שאני כל כך רוצה לעשות לו אח/אחות...
שבוע מקסים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישלון נוסף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/12/2014פעמים רבות הסיבה אינה ברורה. מעודד מאוד כי הרית בעבר. פרוטוקול ניתן לאחר קריאה מדוקדקת של כל הנתונים כך שאי אפשר להתאים פרוטוקול באינטרנט.
הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)