מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהחסוי04/01/2015
שלום אני בשבוע 14+1 ivf מוקפאים עם עובר אחד. יש לי כבר כמה ימים יציאות רכות וגזים..וגם רק פעמיים ביום לא כל היום חלילה. האם זה השינויים שמערכת העיכול עוברת בהיריון? או שעליי ללכת להיבדק? גם בעלי החל להרגיש ככה אולי זה וירוס? ואם זה וירוס איך מטפלים/בודקים? סליחה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015צריכה לחכות מספר ימים וזה יסתדר.
לא צריך לפנות לאף אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותיעל04/01/2015
שלום
אני בטיפולי פוריות ואחרי סבב שני איקקלומין נוצרו לי 6 ציסטות שכרגע( אחרי ווסת) כבר הגיעו לגודל של בין 31-38 מ״מ. השאלות שלי הן
האם הכמות שלהן יכולות להוות בעיה בריאותית?
אחרי ווסת אחת הן רק גדלו. מה הסיכוי שיעלמו בווסת הבאה?
לקחתי איקקלומין פעממים ביום 5 ימים. האם בדרכ מתחילים בכדור אחד ליום?
אם אני אנסה להיכנס להריון באופן טבעי החודש, האם זה פוגע בסיכויים להיכנס?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015לא פוגע בבריאות ולא מסוכן.
לא מתאים לך הכדורים.
זה צריך לחלוף ,ואם לא אפשר לקחת גלולות לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןטלי04/01/2015
שלום רב
מבקשת לדעת בבקשה מה הסיבה לאי כניסה להיריון לאחר
3 הפריות. בת 41 עם הריון חוץ רחמי מלפני שנה עקב ההפריה חוץ גופית. לאחריו
נעשו עוד שתי הפריות כששואבים כ9 ביציות ומצליחים להפרות 3 עוברים.
החזירו את שלושתם ואין היריון. לוקחת יוטירוקס לבלוטת התריס.
אילו בדיקות עליי לעשות על מנת לאבחן את הבעיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015הבעיה זה הגיל.
מה שחשוב לעשות , זה לחזור על הפרופיל ההורמונלי כולל AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים במחזורשירן04/01/2015
אני בת 38 אחרי שני הריונות באמצעות IVF,
לאורך השנים היה לי מחזור סדיר כל שלושים יום, בשני המחזורים האחרונים יש לי שיבוש הקודם היה לי אחרי 24 יום וזה התחיל לתת אותותיו אחרי 17 יום, האם יכול להיות שבגלל הגיל יש לי שיבוש במחזורים ואני לפני הפסקת ווסת? האם יש לי עדיין סיכוי להקלט להיריון באמצעות IVF.
** במחזור הטיפול האחרון לפני כחצי שנה אחרי שימוש בגונאל נשאבו לי 9 ביציות שגודלו עד יום חמש מהם נשארו שני עוברים שלא נקלטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015יש סיכויים.
היות ואין כל התיק הרפואי לפנינו ובהן בדיקות הורמונליות וכו', קשה לענות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfלירז03/01/2015
שלום
אני שבוע 7 הריון לאחר הפרייה ivf השבוע ברוך השם נצפה תחילתו של דופק.
לפני שנה הייתה לי הפלה בשבוע 8 מהריון ספונטני דופק פסק ולפני חודשיים בהחזרת עובר קפוא היה הריון כימי לא עברתי בירור להפלות חוזרות ולא צילום רחם.
מה הסיכוי של ההריון הנוכחי להצליח בשל הנסיבות ? אני בת 27 בעלי בן 29 הבעיה הינה שחלות פוליצסטיות לא קיימת בעיית זרע .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015לכל אישה בגילך יש 10% סיכויים להפלה.
כשרואים דופק הסיכויים קטנים.
אם תהיה שוב הפלה יש לעשות ברור אך רוב הסיכויים שימשיך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותקרן03/01/2015
שלום,
האם אימפוטנציה אצל גבר ושפיכה מעוכבת יכולה גם לגרום לבעיות פוריות אצל גבר ואיכות זרע פגומה?
והאם כשלוקחים כדורים כמו ויאגרה זה יכול לשפר את פוריות הגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2015איכות זרע לא פחותה וויאגרה לא משפרת זרע.
בכל אופן אם יש אימפוטנציה קשה להרות...
ואם זה כל הזמן אז הטיפול הוא בהפריה חוץ גופית וסיכויים טובים להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
קרן04/01/2015התבלבלתי בשאלתי,
ויאגרה יכולה להרוס פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר04/01/2015לא, להיפך, לפעמים ניתנת לעבות את רירית הרחם גם בנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
קרן05/01/2015לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/01/2015ויאגרה אינה פוגעת בפוריות. היא ניתנת גם לגברים ובנוסף אפשר לתת אותה לנשים הסובלות מרירית רחם דקה. יש דיווחים שעוזרת לעיבוי של רירית הרחם ובכך מסייעת להשרשת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיחושים אחרי הזרעה + קרינוןשרית03/01/2015
שלום!
לאחר הזרעה. מאז תמיכה בקרינון (פרוגסטרון).
החל מיוא"ב 10 - מרגישה כמו מיחושים בבטן, דומה לכאבי מחזור. לא היה דימום.
אני עכשיו ביוא"ב 13, מחר בדיקת דם.
האם מדובר בכאבי מחזור והמחזור מתעכב בגלל הקרינון או שיותר סביר שאלו כאבי השרשה?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיחושים אחרי הזרעה + קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2015אין ליחס לממצאים הקלינים האלו כל משמעות לגבי הצלחת הטיפול או לא,יש להמתין בסבלנות לבדיקת הדם לגילוי אם הרית או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילי??אתי03/01/2015
בתאריך 18/12 עברתי הזרעה...עברו מאז 16 ימים... בדיקת הריון ביתית הראתה שלילי...האם זה בטוח שלילי או שכן ללכת לבדיקת דם מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלילי?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2015אם עדיין לא תקבלי את מחר כדאי לבצע בדיקת דם שהינה רגישה יותר לאיתור הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן של הריוןחסוי02/01/2015
היי אני שבוע 12+2 היום שמתי לב וגם בעלי שהבטן התנפחה כאילו כבר אפשר לראות בקטנה שאני בהריון. אני לא רזה אני מלאה קצת ופתאום שמתי לב שהבטן השתנתה והתנפחה קצת. האם זה הגיוני בשלב מוקדם כזה? זה הריון ראשון.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטן של הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2015בהחלט סביר בגלל השינויים ההורמונלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 11מעיין02/01/2015
האם יכולה להיות נזילת מי שפיר בשבוע 11?
מקודם לא הרגשתי שאני צריכה פיפי באופן דחוף בכלל הלכתי לשתות וכשהתחלתי לשתות פשוט נזל ממני שתן או מי שפיר בלי שהצלחתי להתאפק... האם ייתכן שזה מי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 11 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2015בשלב זה של ההריון הסיכוי לכך קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח פרופיל הורמונלי דחוף!!!!!רותי02/01/2015
שלום רב
בת 44,אם לשני ילדים בוגרים בני 15 ,20
במשך שנה בטיפולי פוריות ולאחר חמש הפריות מבחנה
מצב נתוני פרופיל הורמונלי שנלקחו יום השני למחזור:
Estradiol 88
tsh 1.52
lh 6.4
fsh 17.4
prolactin 399.4
progesterone <2
אלו הנתונים המעודכנים .
אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית והאם יש לי סיכוי לילד שלי על סמך הנתונים הללו
תודה רבה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיענוח פרופיל הורמונלי דחוף!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/01/2015הפרופיל ההורמונלי תקין,לכן הסיכוי שלך להיריון נגזר מגילך לפיכך הוא מאוד נמוך כ-5% למחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמנלי-תיקון נתונים שהזנתיתמרה02/01/2015
שלום רב
בת 44,אם לשני ילדים בוגרים בני 15 ,20
במשך שנה בטיפולי פוריות ולאחר חמש הפריות מבחנה
מצב נתוני פרופיל הורמונלי שנלקחו יום השני למחזור:
Estradiol 88
tsh 1.52
lh 6.4
fsh 17.4
prolactin 399.4
progesterone <2
אלו הנתונים המעודכנים .
אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית והאם יש לי סיכוי לילד שלי על סמך הנתונים הללו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמנלי-תיקון נתונים שהזנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015כתבתי לך כבר שהפרופיל לא תקין ויש להפסיק טיפולי הפריה.
אם את רוצה עוד חוות דעת תצייני בשאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לצורך הבנה..אנונימית02/01/2015
אם אני בשבוע 8+5 אני נחשבת שבוע 8 או שבוע 9?
כי יש מעקב באינטרנט של היריון שבוע אחר שבוע מה קורה עם העובר..
אז רציתי לדעת אם לקרוא על שבוע 8 או 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לצורך הבנה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015שבוע 8+ זה שבוע 9.
שבוע 8 ו 7 ימים , זה שבוע 9 מלא.
9 ויום מתחיל שבוע 10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח פרופיל הורמונלי בגיל 44תמרי02/01/2015
שלום וברכה
בת 44 עם שני ילדים בוגרים (20,16).מזה שנה בטיפולי פוריות להביא ילד נוסף לעולם.
עברתי כבר חמש הפריות מבחנה שלא צלחו.
הפרופיל ההורמנלי שעשיתי ביום השני למחזור:
Fsh 17.40
Estradiol 88
Lh 6.40
Prolactin <2
Tsr 1.52.אשמח לשמוע את דעתכם.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח פרופיל הורמונלי בגיל 44 - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015הפרופיל לא תקין ויש להפסיק טיפולי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כבד החזרת עובריםLinor02/01/2015
שלום, אני 12 יום לאחר החזרת עוברים, והחל מחזור כבד , נאמר לי להמשיך עם התמיכה עד לבדיקת בטא עוד יומיים, האם יש סיכוי להריון עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כבד החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2015אני חושב שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)