מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלות חוזרותאני23/12/2014
שלום
בת 42, לאחר 3 IVF רצופים שהביאו שלושתם להריון והסתיימו ב3 הפלות מוקדמות ללא דופק.
מהריון להריון הבטא מפסיקה לעלות מוקדם יותר.
ברקע אפלא עם רמות נוגדנים נמוכות יחסית. בשלושת ההריונות קיבלתי אספירין וקלקסן ובאחרון גם סטרואידים.
אמורה להתחיל גם טיפול בפלקווניל.
1)האם הטיפול בפלקווניל מקובל בהפלות חוזרות?
2)הבנתי שיכולה להיות תגובה חיסונית של האם נגד העובר בגלל תגובה לרקמות האבא.
היות ומדובר בתרומת זרע האם כדאי פשוט לנסות להחליף תורם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתם אותי
אני24/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות חוזרות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/12/2014הטיפול בפלקוויניל מקובל כטיפול לסנדרום אנטיפוספוליפידי. נראה לי שהחלפת תורם היא בהחלט אופציה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין יאוש לתקווהברוך23/12/2014
שלום רב לכם אני אשה בת 41 לאחר החזרת עוברים שכשלה לפני חודש.
זאת ההפריה הראשונה שעברתי בחיי עד הכשיו.
השאלה שלי אליכם האם יש סיכוי שאני יקלט עם הביציות שלי אשה בת 41 והבנתי שאשה בת 41 זה קשה יותר מאשה בת 25 להקלט האם אתם חושבים שיהיה קיים הריון ובאיזה סיכוי תודה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין יאוש לתקווה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2014זה תלוי בפרופיל ההורמונלי ובתוצאות במעבדה של ההפריה האחרונה.
בכל אופן הסיכויים בגיל שלך נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערך של סיכוי קטן
ברוך24/12/2014מ 0% ל100% הצלחה איפה אני נמצאת ?
תודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערך של סיכוי קטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/12/2014באופן כללי הסיכויים עודים על 10%, שוב, יש שינויים לכאן ולכאן בהתאם לפרופיל ההורמונלי ולתוצאות הטיפול שעברת - למשל התגובה לגירוי ההורמונלי, מספר ביציות שנשאבו ואיכות העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה אולי קשורה לטיפולים?אני23/12/2014
לפני כיומיים -נתקפתי בכאבי בטן תחתונה משמאל עם הקרנה לאגן. ממש כאב לי לשבת ולזוז
זה היה בלילה ולא היה לי כח לפנות למוקד.
היום יומיים אחרי עדיין קיימים מיחושים.. פניתי לרופא-
והוא אמר-שקיים ממצא הטרוגני במימידים 44*47
יכול להתאים לגוף צהוב המורגני (אמר שאולי זה ציסטה מאנדו')
ונוזל בכמות קטנה.
יש מצב שזה קשור לטיפול שהפסקתי באמצע. (הזרקתי 4 זריקות של גונל f)
עדיין יש מיחושים וכאבים.
מה עליי לעשות?
נ.ב אני פוליסטית ויש לי אנדומטריוזיס בת 27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- ציסטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2014בהחלט האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל-מה עליי לעשות?
אני23/12/2014יש לי כאבים שמקרינים לאגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל-מה עליי לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2014להיות במעקב רפואי במידה ותהיה החמרה במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עליי להתייחס כהחמרה?
אני23/12/2014והאם יש סיכוי שהציסטה לא תעלם לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה עליי להתייחס כהחמרה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2014החמרה- התגברות הכאבים או הלחץ הבטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה- ושאלה נוספת-
אני25/12/2014אתמןל וגם היום אני מרגישה שהבטן נפוחה יותר מבד"כ
והכאבים גוברים בזמן קיום יחסים.
במהלך היום-הכאבים גברו..ולאחר מכן שככו (עם משכך כאבים).
אני חוששת מאוד.
קראתי שהציסטה יכולה להיספג עם המחזור. אבל אני אמורה לקבל מחזור רק
בעוד 10 ימים.
אני חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה- ושאלה נוספת- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/12/2014כדאי שתפני להבדק. הממצא עלולו לסובב את השחלה ולגרום לשיזור שלה. בדרך כלל, שיזור שחלתי מלווה בכאבים חזקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ופרוגסטרוןיאיר סהר23/12/2014
שלום,
לאחר שנה של נסיונות להכנס להריון, הוחלט על מתן איקקלומים פעמיים ביום. זה החודש הראשון בו אני לוקחת את התרופה. נאמר לי לבצע בדיקת פרוגסטרון ביום ה21 למחזור. התוצאה הייתה 31.8 (לפנינכמה חודשים בדיקת פרוגסטרון ביום 4 למחזור הייתה 0.9)
לרוב המחזורים שלי ארוכים ולא סדירית (בין 33 ימים ל-43) ימים. ביום 21 של המחזור התחלתי להרגיש כאבים די חזקים, מעין לחץ, בבטן התחתונה ותחושת נפיחות רצינית.
כמה שאלות:
1.אני מבינה שהערכים תקינים ומעידים על ביוץ. אך האם הערכים של הפרוגסטרון מעידים על כך שהיה ביוץ כבר או שייתכן שהביוץ התרחש ביום ה21 (יום הבדיקה) ועל כן הכאבים שחשתי קשורים לביוץ? מעולם לא חשבתי כאלה כאבים
2. האם איקקלומין אמור להסדיר/לקצר מחזור או שאין קשר?
3. נאמר לי לבצע בדיקת הריון ביום 35 אך ייתכן ויום זה יהיה בפועל שבוע ויותר לפני שאני אמורה לקבל מחזור. האם יש סיכוי שבדיקת דם ביום 35 תפספס הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין ופרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/20141.הבדיקה מצביעה על התרחשותו של הביוץ,אולם לא על המועד שהתרחש,האיקכלומין עשוי להסדיר במידה מסויימת את המחזור ,ואם הביוץ התרחש בטווח שבין היום -14ל-21 הרי שבדיקת הדם להיריון ביום ה-35 תאשר במידה והיתה השתרשות-היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהחסוי23/12/2014
נשאר לי גונאל 300 סגור באריזה. 3 צטורטייד ועוד 3 זריקות של אולגורטרן אם מישהי צריכה אני מהמרכז שתשאיר הודעה פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל F
שרי22/01/2015האם עדיין רלוונטי? זקוקה לגונל F
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיה23/12/2014
מהיום ה-21 לווסת הזרקתי דקפפטיל במשך שבוע, יום שני לווסת במשך חמישה ימים 150 פרבוגריס ו-450 גונל אף, באולטרסאונד נצפו זקיקים בלבד, האם זה ״נורמלי״ בשלב הזה? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014חשוב לדעת גם את רמות ההורמונים. האם הזרקת גם פרגובריס 150 וגם גונאל 450 יחד או אחד אחרי השני? על פי בדיקות הדם ניתן יהיה לראות אם התחלת להגיב (צפוייה עליית רמות האסטרוגן והפרוגסטרון). יש אפשרות כי יתפתחו זקיקים בעוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
מיה23/12/2014הזרקתי במשך חמישה ימים את שתי הזריקות אחת אחרי השניה, יש לזה משמעות?
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2014אמנם יש סיכוי חשיפור מסוים בתגובה,אולם הבחירה במינונים כל כך גבוהים מעידים שהינך בעלת רזרבה שחלתית נמוכה ולכן גם שיעור הזקיקים המתפתח אינו גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נשאר רק לקוות לטוב
מיה23/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעקב זקיקים - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 4 ימים אחרי החזרת מוקפאיםבת3322/12/2014
שלום,
בכמה דאקפפטיל אחרי החזרה משפר סיכוי קליטת עוברים?
אני אחרי החזרה 2 עוברים (מוקפאים של היום ה 3), על בסיס מחזור טבעי. לוקחת תמיכה אטרגסטן 3 פ' ביום, לקחתי ארוביטרל אחרי ההחזרה, ורשמו לי 4 ימים אחרי ההחזרה לקחת דקפפטיל. מרגישה שהתרופות משפיעות על מצב הרוח יותר מבפעמים קודומת, ובפעמים קודמות דקאפפטיל החמיר את ההרגשה. עד כמה דאקפפטיל מסייע לאחר החזרת מוקפאים? כי אם מעלה את הסיכוי ממש במעט מעדיפה לוותר על ההזרקה החודש. כמובן שאם ההשפעה מוכחת כמעלה משמעתית את הסיכוי אז אקח...
אם יש קישור למאמר/מחקר אז גם יתקבל בברכה
הבהרה- אני רחוקה מדכאון או משהו כזה, פשוט איבדתי קצת משמחת החיים ורוצה להבין האם אכן משפר את הסיכויים משמעותית ואם לא אז מעדיפה לוותר הפעם (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל 4 ימים אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014הזרקה חד פעמית של דקפפטיל שונה מהזרקה ממושכת של דקפפטיל הניתנת לדיכוי בתחילת מחזור ההפריה החוץ גופית ועל פי רוב אינה כרורכה בתופעות לוואי. תפקיד הדקפפטיל הוא לתת חיזוק נוסף לגופיף הצהוב, ועל כן הוא ניתן בפרוטוקולים שונים בפאזה המיד לוטאלית (מספר ימים לאחר ההחזרה). הצורך במתן תמיכה לאחר החזרת העוברים במחזור טבעי לא הוכח חד משמעית. יש כאלה הנותנים תמיכה מלאה הכוללת פרוגסטרון במינון גבוה, אוביטרל/פרגניל ביום ההחזרה ודקפפטיל מספר ימים לאחר ההחזרה, אחרים מסתפקים בפרוגסטרון בלבד ויש שאינם ממליצים על שום טיפול תומך ומסתפקים בהפרשה האנדוגנית של פרוגסטרון (פרוגסטרון המיוצר בגוף בלבד). בתל השומר נערך כעת מחקר פרוספקטיבי המשווה תמיכה של אוביטרל/דקפפטיל ופרוגסטרון מול פרוגסטרון בלבד ואחוזי הריונות במחזורי טיפול של החזרת מוקפאים במחזור טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המקיפה!!
בת3323/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9+3מעיין22/12/2014
שלום
אני בשבוע 9+3 ועכשיו ביתי בת ה 7 רצה מהר ועצרה עם הידיים ממש על הבטן התחתונה שלי וכמובן שקיבלתי מכה מה הסיכוי שקרה ככה משהו לעובר? האם עלי ללכת להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9+3 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014בשבוע כזה הרחם מוגן היטב בין עצמות האגן. רק בשבוע 12 הרחם גדול מספיק לצאת מהאגן. הסיכוי לפגיעה מהמכה שתארח קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אין לי כאבים כרגע או משהו האם
מעיין23/12/2014עלי ללכת בכל זאת להיבדק?
האם דופן הרחם מספיק עבה גם כדי ךמנוע מכה בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אין לי כאבים כרגע או משהו האם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014אין צורך להבדק באופן דחוף, וניתן לבצע אולטראסאונד על מנת לוודא את תקינות ההריון. דופן הרחם עבה בשלב זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי באולטרסאחנד ביום חמישי שעבר ו
מעיין23/12/2014והתור הבא בעוד כשבוע וחצי אין צורך להבדק לפני כן? אני יכולה להיות רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי באולטרסאחנד ביום חמישי שעבר ו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014קרוב לוודאי שהכל תקין, ניתן להקדים את הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא הכרחי? אפשר להרגע?
מעיין23/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל לא הכרחי? אפשר להרגע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2014ההסתברות שההיריון נפגע מהמכה הינה קרובה לאפס,לכן ניתן להמתין למועד הבדיקה הבא שלך,בכל מקרה אירוע בעתיד העלול להשפיע על ההיריון אינו קשור למכה שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשותמיקי22/12/2014
היי. אני 6 ימים לאחר החזרת 2 מוקפאים.
יש מצב שהיום הרגשתי פעמיים דקירות חלשות בבטן התחתונה מימין..
אפשר ליחס את זה (הלוואי) להשתרשות??
אמורים להרגיש משהו בהשתרשות או שהכל כרגיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/12/2014בדרך כלל אין ממש סמפטומים של השרשה אם כי יש המדווחות על הפרשה דמית קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהאלין22/12/2014
ד"ר שלום
ב18/12 (שבועיים לאחר הזרעה) התוצאות היו:
ESTRADIOL 2260
PROGESTERON 118.4
HCG-B 291
היום ה22/12 התוצאות:
ESTRADIOL 3279
PROGESTERON 88.8
HCG 996
האם העליה תקינה? האם זה בסדר שהפרוגסטרון ירד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/12/2014עליית הבטא תקינה והפרוגסטרון תקין על אף הירידה. אם אינך מדממת אין צורך לעשות דבר פרט להמשך מעקב אחרי ערכי הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אלין22/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרלעדי22/12/2014
שלום... יום שני לפני שבועיים ב8 לחודש ב24 בלילה קיבלתי זריקת אוביטרל, ביום רביעי ה10 לחודש אחרי הזריקה עברתי תהליך השבחה והזרעה, היום מתוך סקרנות עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית האם זו עדיין השפעה של הזריקת אוביטרל או שזו באמת התשובה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/12/2014התשובה ככל הנראה חיובית. ליתר ביטחון ממלץ לבצע בדיקת הריון בדם בעוד יומיים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי22/12/2014תודה רבה לך (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת מקצועיתאליה22/12/2014
שלום לרופאים היקרים,
אבקש את חוות דעתכם:
ביום ה21/11 שאיבה
ביום ה25/11 החזרה של שני עוברים
ביום ה-13 להחזרה בטא 328
ביום ה-15 793
ביום ה-17 1713
ביום חמישי האחרון, שזה שבוע אחרי, כלומר ביום ה-24 להחזרה -בטא 8417.
לא היתה הכפלה (לפי מיטב הבנתי היה צריך להיות בטא סביב 21,000)
היום עשיתי שוב בטא -11,410
היום לפי החישוב שנעשה לי אני בשבוע ה-6+3.
באולטרא סאונד אתמול, נצפה שק הריון רחמי אך עדיין לא נראה עובר ודופק.
אודה לדעתכם.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתי בעצם היא..
אליה22/12/2014האם היו מקרים שהריונות עם נתונים כאלה הצליחו בסוף? זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי בעצם היא.. - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2014נתוני בדיקות הדם חשובות בהתחלה ולא היית צריכה לעשות יותר
אם באמת הרופא מיומן החרטות דופק בשבוע כזה אז היה צריך לראות .
בכל מקרה אין מה לעשות אלא לחזור על הבדיקה ואז חייב לראות דופק.
ישוב גם אם יש לך סימני הריון כמו חולשה ועייפות, בחילות וכו׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת מקצועית - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2014היה צריך לראות דופק בשבוע כזה אך לפעמים יש טעויות בבדיקה ולכן יש לחזור על הבדיקה בעוד 5 ימים וצריך להיות דופק.
הבדיקות לא חשובות אלא מה רואים באולטרה-סאונד.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים שלום, המשך...
אליה28/12/2014שלום לרופאים,
עשיתי אולטראסאונד שוב בשבוע 6+4 עדיין לא נראה עובר ודופק. הרופא אמר כי הוא רוצה להמשיך ולראות מה יהיה בהמשך, כיון שזה הריון יקר.
אמר לי לעשות היום בטא כדי לראות אם יורדת, ולבוא ביום ה- 7+4 שוב. (זה יהיה ביום שלישי הקרוב בע"ה).
עשיתי היום בטא -15840. אני היום בשבוע 7+2
ביום שני שעבר היתה 11400
כלומר הבטא עולה. אבל לא מכפילה.
לשאלתך, יש לי בחילות, עקצוצים בחזה ואת כל התסמינים הידועים.
אני מחכה בכליון עיניים ליום שלישי בע"ה, וברור לי שהאולטראסאונד יהיה הדבר הוודאי.
אך אני רוצה לשאול אתכם שאלה:
היתכן הריון תקין למרות שהבטא לא מכפילה את עצמה, אלא רק עולה?
תודה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת מקצועית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014קיים חשש שמדובר בהיריון לא תקין-הפלה נדחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור ותשובה לא ברורהרויטל22/12/2014
המחזור שלי סדיר ביותר 28 יום בדיוק! החודש היה לי איחור בחמישי של יום עשיתי בדיקה ביתית כזו שמאתרת גם גל הריון.
יצא חיובי פס נוסף חלש חלש.
ככה שיצא לי איחור של 3 ימים סך הכל יום אחריי השבוע ביום שישי בערב כבר קיבלתי ובשבת למרות הדימום עשיתי בכל זאת בדיקה נוספת חדשה לבדוק את נהושא.
שוב פס נוסף חלש.
מה זה אומר? יש לי דימום עד עכשיו, האם יכול להיות שיש נשים שחוות דימום כבד כמו מחזור בחודשים הראשונים? לגילוי? יש טעם לגשת לבדיקת דם מחר ?
או לחכות אחריי שיסתיים הדימום ולגשת לבדיקה גיניקולוגית מול רופא נשים (רירית הרחם וכו..)?
מאוד מבובלבלת
כמובן מנסים להכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור ותשובה לא ברורה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2014בדיקת הדם היתה נותנת מענה מדויק לגבי אפשרות של היריון ואם התרחשה הפלה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיילייה נמוכה-שבוע 15+5דנה22/12/2014
לפני כשבוע החלו הפרשות חומות שנובעות משיליה נמוכה. היא עדיין לא מכסה את הצוואר, אלא נמוכה...
מיום שבת הופיעו בנוסף להפרשות גם דימומים והבוקר ממש כמו מחזור. הייתי אצל הרופא המטפל, הדופק תקין והכל בסדר פרט לשיליה שהוא מאמין שתעלה .
שאלות:
1. יש משהו שעלי לעשות ע"מ לשפר את המצב?
2. זה מסכן את העובר או אותי?
3. מתי אמורה לראות שיפור בהנחה שהיא אכן עלתה?
4. למה לצפות? הדימום מפחיד אותי מחדש כל יום, האם להתרגל לתופעה??
אשמח לקבל תשובה לכל שאלותיי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיילייה נמוכה-שבוע 15+5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2014עלייך להמנע מיחסים להתנהל בזהירות בכל הנוגע לפעילות ספורטיבית או אחרת,ישלהניח שתוך פרק זמן של ששועיים שלושה תבחיני בשינוי לטובה עם עליית השיליה בעקבות התקדמות ההיריון,בכל הופעת דמם מעבר לכמות ויסתית רצוי לעבור ביקורת רפואית,היות ותיתכן גם החרפה של הדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עובדת בבנק, האם יש צורך לבקש
דנה22/12/2014שמירת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עובדת בבנק, האם יש צורך לבקש - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/12/2014כדאי לך להתייעץ בנושא עם הרופא המטפל שלך שמכיר את עברך הרפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי ivfלירז22/12/2014
שלום רב
כשבועיים לאחר החזרה של שני עוברים יפים בבדיקת בטא יצאה תוצאה 150 לאחר יומיים תוצאה 206 לאחר יומיים 356 ולאחר 3 ימים 1290 מה זה אומר על תקינות ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2014מתקבל הרושם שהעליה אינה עומדת בציפיות-יש לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לברר את מצב ההיריון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)