מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמרב30/12/2014
שלום
הזרעה ב יום שישי יחד עם אוביטרל באותו הזמן
מתי לעשות בדיקת בטאבשישי או בראשון
כי הביוץ היה בערך בראשו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014ראשון יהיה בטוח יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת GBS בשבוע 36 להריוןדניאלה30/12/2014
שלום
אני בהריון מטיפולים בשבוע 36
עשיתי בדיקת משטח GBS והתוצאות הן:
VAGINAL-GBS NEGATIVE
VAGINAL CULTURE CANDIDA ALBICANS
1.האם לפי התוצאות אני יכולה להבין שאין לי GBS אבל כן מצאו אצלי את הקנדידה אלביקנס?
2.האם קנדידה אלביקנס זה אותו הדבר כמו GBS?
3.האם קנדידה אלביקאנס מסוכנת להדבקת העובר במהלך לידה וואגינאלית - האם גם בקנדידה אצטרך לקחת אנטיביוטיקה לווריד במהלך הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת GBS בשבוע 36 להריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/12/2014בדיקת ה-GBS שלך תקינה, אינך נשאית של החיידק.
קנדידה שכיחה מאוד בנרתיק ואין מניעה מלידה וגינלית בנוכחות קנדידה אלביקנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור!! מה קורה לי?? לחוצה!שירה30/12/2014
אני בת 28. המחזור שלי בד"כ היה מגיע בממוצע של 35 יום.
ממה שקראתי באנטרנט הבנתי ש35 זה בסדר,נחשב בתווך הנורמה, אבל הרופאה אמרה שצריך להיות 30,31 מכסימום 32 וככה אפשר להקלט.
1. האם זה נכון?
2. בנובמבר 2013 החלו לי בעיות עם המחזור! הגיעו בהפרשים מאוד חריגים שהלכו וגדלו: (48,63,93 ואז ירד ל42)
לאחר מכן ניגשתי לרופאת הנשים שלי, והיא אמרה (בלי לבצע בדיקות מקיפות לבירור) שזה בגלל שאין ביוץ או שיש בעיות בביוץ (יכול להיות שתקופה כזו ארוכה ולא יהיה ביוץ?!?)
היא נתנה לי טיפול לקחת פרוגילוטון-21כדורים*3חפיסות כדי לסדר את המחזור והביוץ ואמרה (מהנסיון שלה) שאחרי זה הרבה נשים נקלטו. אכן המחזור הגיע כל 29 יום כמו שעון בזמן לקיחת הכדורים. לאחר סיום לקיחת הכדורים הגיע המחזור ביום ה-32!(המחזור האחרון שלי) שמחתי בהנחה שהמחזור עכשיו יסתדר.
היום אני שוב באיחור, יום ה-36 למחזור והוא טרם הגיע.
אתמול (ביום ה-35) ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.
מדוע שוב האיחור? חשבתי שהפרוגילוטון יסדר את המחזור!האם שוב יחזרו לי אותם מחזורים ארוכים?! מה הבעיה אצלי??
אולי ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי?
איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לגלות מה הגורם לבעיה ולפתור אותו אחת ולתמיד כדי שהמחזור תמיד יהיה סדיר?
הזמן יקר!
נ.ב- סליחה על כל המלל, פשוט רציתי לתת את כל התמונה.
אודה למענה בהקדם. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור!! מה קורה לי?? לחוצה! - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2014מתן פרוגילוטון הוא לא הטיפול הנכון, או ,זה לא טיפול בכלל.
החומר מכיל הורמונים שמופרשים במחזור החודשי וברור שהוא יסדר את הוסת וזה דומה לגלולות למניעת הריון, שגם הם, כמו כל הורמונים דומים יסדרו מחזור לכל אישה.
יש לך בעית ביוץ לא גדולה וצריך לטפל בזה.
את גם יכולה להרות ספונטנית אך הסיכויים קטנים יותר כי הביוץ שלך לא סדיר.
צריך גם לברר מה מצב הזרע.
יש טיפולים טובים מאוד לסדר הביוץ ולכן עליך לפנות לרופא שמבין בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/12/2014שלום רב,
מה זאת אומרת יש לי בעית ביוץ לא גדולה? היו לי אפשרים גדולים ממחזור למחזור.
זה לא בעיה גדולה!?
איזה טיפולים לסדר את הביוץ? אתה יכול להשיב בנושא כי אני מבינה לפי תשובתך שרופאת הנשים שלי כנראה אינה מבינה מספיק, ואני לא יכולה להעזר בה.
האם לפני החריגות שהיו לי, זה בסדר היה לקבל מחזור כל 35 יום בממוצע?
תודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
שירה30/12/2014אם 35 בממוצע לקבל מחזור זה סביר וטוב אז מה גרם לכך שהביוץ ישתבש ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2014זה בסדר לקבל מחזור כל 35 יום אך לאור התיאורים שלך יש בעיות בביוץ ולכן יכולים להיות איחורים עוד יותר גדולים.אם את מנסה להרות מספר חודשים ולא הולך אז,
אם בדיקת הזרע תקינה אזי יש טיפולים בכדורים או זריקות לסידור תהליכי הביוץ.
הטיפול לא מסובך ומסדר ביוץ בזמן ידוע.
מתן פרוגילוטון, אם המטרה היא הריון הוא לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה30/12/2014תודה רבה.
אני מעדיפה כדורים ולא זריקות.
והאם זה אמור לתת פתרון תמידי לבעיה ולא משהו זמני?
איזה בדיקות אני יכולה לבצע בשביל לבחון את שורש הבעייה, או שאין צורך והסיבה היחידה היא רק בביוץ?
ומעניין אותי לדעת למה ציינת שהבעיה בביוץ "לא גדולה"?
תודה על המענה המהיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות נוספות
שירה30/12/2014אציין עוד כי ב-30.1.14 הרופאה הפנתה אותי לבדיקת דם של הורמונים לראות אם המערכת ההורמונלית שלי תקינה- מצורף בזאת קובץ המראה את התוצאות.
הרופאה אמרה שתקין.
1. אם זה היה תקין, איך נהיו לאחר מכן שיבושים בהופעת המחזור?
למה הבדיקה לא הראתה משהו שאינו תקין? או שאולי היא לא מתייחסת לביוץ.
איזו בדיקה אפשר לעשות שתראה שאכן יש בעיות בביוץ? כפי שאמרת
2. אעדכן בעוד נתון כי עשו לי מעקב זקיקים במאי 2014 מהיום ה-10 למחזור. וראו זקיק אחד בולט שגודלו היה אז 10 מ"מ, והמשיך לגדול כל יומיים ב-3 מ"מ שזה יפה.
ביום ה14 הופנתי לבדיקת דם לגילוי רמת ESTRADIOL שהתוצאה היתה 314
ו- PROGESTERONE 3.8.
ביום ה-16 למחזור הזקיק הגיע לגודל 19 מ"מ. כלומר שהביוץ התקרב.
הרופאה ראתה את התוצאה של בדיקת הדם ואמרה שאחד מהם נמוך (לא זוכרת מה מהם) ושאלתי איך הרי הזקיק התפתח יפה, אז היא אמרה אולי הוא הפסיק להתפתח.
האם זה יתכן? איזה הסבר יכול להיות?
אודה להתייחסותך ל-2 השאלות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014בעיות ביוץ הן קלות לפיתרון.
יש כדורים שניתנים ל 5 ימים וגורמים ליוץ.
יש לפנות לרופא על מנת שינחה את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה31/12/2014ואחרי ה-5 ימים האלה שלוקחים את הכדורים, הביוץ ימשיך להיות מסודר כל הזמן ולא יהיו יותר איחורים במחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת המשך
שירה31/12/2014אתה יכול להגיד לי מה השם של הכדורים?
כדי שאני אגיד לרופאה.. שלא תתן לי שוב טיפול שלא קשוררר.
אולי אני צריכה להחליף אותה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המטרה של הפרוגילוטון
שירה31/12/2014אז מה המטרה בעצם של הפרוגילוטון ? למה הוא לא מתאים, כי הבנתי שהוא מסדר את המחזור וגם את הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה המטרה של הפרוגילוטון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2014הפרוגילוטון לא גורם לשום ביוץ ולא ברור למה נתנה לך התרופה אם את רוצה להרות.
לגבי בדיקת ההורמונים הרי שזה לא משנה.
לפי הסיפור שאת כותבת יש בעית ביוץ ואם את לא מצליחה להרות באופן עצמוני יש להיעזר בטיפול לגרימת ביוץ.
לגבי המעקב של זקיק 19 צריך לראות במקביל בדיקות דם באותו יום לאסטרוגן ולפרוגסטרון כדי להגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן
שירה01/01/2015הרופאה נתנה לי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן
ציינתי:
ביום ה14 הופנתי לבדיקת דם לגילוי רמת ESTRADIOL שהתוצאה היתה 314
ו- PROGESTERONE 3.8.
היא אמרה שאחת מהן רמה נמוכה (אולי הפרוגסטרון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ואסטרוגן - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015אבל עשית גם ביום ה 19 אז איפוה בדיקות הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירה01/01/2015אתה מתכוון אם עשיתי בדיקה נוספת כשהזקיק היה בגודל 19?.... (זה היה ביום ה-16)
האם צריך לעשות פעם אחת או יותר את הבדיקה הזו? או שמספיק רק פעם אחת אבל ביום שבו הזקיק בגודל 19 ולא פחות מזה?
הרופאה לא נתנה לי לעשות עוד בדיקה חוץ מפעם אחת ביום ה-14, שהזקיק היה בגודל 16
אני מבינה שהרופאה הזו לא יודעת מה היא עושההה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015כל פעם שעושים אולטרה-סאונד צריך במקביל בדיקת דם..
אם לא נתנה אז לא עושים ככה מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מתאים לי
שירה01/01/2015אתה מתכוון ל-איקקלומין? אבל אם יש כל מיני טיפולים לסידור הביוץ איך אדע מה הכי נכון ומתאים לבעייה שלי??
(אולי זה לווא דווקא האיקקלומין?)
אולי אני צריכה לעשות בדיקות מסויימות בשביל לדעת מה הטיפול המתאים או -שאין צורך, וכל טיפול שמסדר את הביוץ יתאים לי ויעזור לי?
(*אם צריך בדיקות אודה למידע אילו בדיוק.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מתאים לי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2015לכן את צריכה רופא שיתאם לך הטיפול במתאים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 11 להחזרהנטלי30/12/2014
שלום
ב19/12 היתה החזרה של 2 עוברים ב 20/12 קיבלתח אוביטרל כתמיכה, היום בבוקר (11 יום אחרי החזרה) עשיתי בדיקה ביתית שיצא חיובית. מחר בבוקר יש בטא
האם יכול להיות שזה עדיין שאריות של אוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 11 להחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/201411 יום לאחר הזרקת האוביטרל לא אמורים לאתר שרידי פעילות שלו,לכן סביר להניח שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת היריוניתשיר30/12/2014
בבדיקת העמסת סוכר 50 יצאה התוצאה 172. בבדיקה 100 אלו התוצאות :
0 - 87 60 - 183 120 - 131 180 - 90 האם אני צריכה דיאטנית האם זה מעיד על סכרת היריונית או שאני יכולה להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוכרת היריונית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2014העמסת 100 הגרם אינה חריגה,בכל מקרה בצעי גם בדיקה של HBA1C לצורך הערכת המצב המטבולי של הסוכרים שלך בשלושת החודשים שקדמו לבדיקה,יתכן מאוד שיהיה מקום לשקול דיאטה מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון נוסףשואלת29/12/2014
היום עשיתי בדיקת ביטא וברגע אחד של קבלת התוצאה האופטימיות והמתח הגדול נקטעו בן רגע..
אני לא מבינה (וגם הרופאים) מדוע זה לא מצליח.. כל הפרמטרים בגוף היו הכי טובים שיש, 2 עוברים יפים וטובים, אני צעירה... ממש עצוב )-:
(אני אחרי החזרת מוקפאים מתורמת).
יש משהו שאפשר לעשות בכדי להגדיל את הסיכויים לפעם הבאה??
שווה לשנות את הפרוטוקול?? הרופא שלי די דובק בו..
יש לציין שלפני 3 שנים הריתי וילדתי מאותו הטיפול בדיוק (בניסיון ה-2).
עצוב!!!!!!!!!! כבר אין לי כוח לעבור כך עוד חודש ועוד חודש... שלא נדבר על העלויות והזמן שזה גוזל ממני.. ממש קשה )-:
הנחמה שלי הוא הילד המהמם שלי.. שאני כל כך רוצה לעשות לו אח/אחות...
שבוע מקסים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישלון נוסף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/12/2014פעמים רבות הסיבה אינה ברורה. מעודד מאוד כי הרית בעבר. פרוטוקול ניתן לאחר קריאה מדוקדקת של כל הנתונים כך שאי אפשר להתאים פרוטוקול באינטרנט.
הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקרילדנה29/12/2014
שלום
האם בניית ציפורנים בהריון יכולה לפגוע בעובר??
משתמשים בחומר שנקרא אקריל האם המגע שלו עם העור או
העובדה שמריחים אותו יכולה לגרום לנזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקריל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/12/2014מדובר בכמויות קטנות מאוד. לבירור מדוייק כדאי שתפני טלפונית למרכז לרעלים - טוקסיקולוגיה בבית חולים רמבם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת מוקפאיםאייל29/12/2014
שלום רב,
אנחנו לאחר החזרה של שני מוקפאים, ההחזרה נעשתה ביום שישי לפני שבועיים.
הוחזרו שני מוקפאים,בדיקת בטא מיום ראשון(אתמול) נמדד ערך של 35, בטא קודם מיום חמישי (13 יום לאחר ההחזרה) ערך הבטא היה 17.
מודאגים מהערכים,יש סיבה לדאגה?
אודה מאוד לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/12/2014ערכי הבטא נמוכים יחסית. כדאי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני לקיחת אסטופרםדפי29/12/2014
הי,
האם חשוב לקחת את האסטופרם מדי 8 שעות בדיוק? אני צריכה לקחת 3 פעמים ביום,
או שגם טווח של 7 שעות, באותה שעה מדי יום הוא טוב ?
מתכוננת להחזרת עובר מוקפא, בע"ה.
בתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני לקיחת אסטופרם - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2014זה לא בדיוק.
אפשר לקחת בזמנים לא קבועים בבוקר , צהריים וערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ראשונותלי29/12/2014
בוקר טוב, שבוע חמש פלוס 4 אם מחשבת נכון. מתי מומלץ לעשות בדיקות דם ושתן בפעם הראשונה ולהיות במעקב הריון אצל אחות בקופ״ח? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות ראשונות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014כדאי לבצע אולטרסאונד ראשוני על מנת לזהות דופק תוך שבוע ולאחריו לבצע את כל בדיקות ההיריון המומלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אגן ודקירותלי29/12/2014
בוקר טוב, שבוע 5 פלוס, ברקע אנדומטריוזיס (אנדומטריומה 5ס״מ) בשחלה ימין, ביומיים האחרונים יש לי כאב מרגיש כמו לחץ באגן והקרנה לרגל שמאל. בנוסף הלילה היו דקירות שבאו והלכו במהלך השינה הרגיש באזור הרחם מכיוון ימין בעיקר. האם תופעות ידועות? בדיקת אולטרסאונד ראשונה מתוכננת לשבוע 6 פלוס 4. תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי אגן ודקירות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014מיחושים וכאבים המדמים כאבי מחזור הינם שכיחים בהיריון ובמיוחד בתחילת ההיריון,מתקבל הרושם שהכאבים שלך אינם חריגים וכל עוד אין דימום איני צופה בסכנה מיידית להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfלירז28/12/2014
היי אני שבוע 5+6 לאחר החזרת 2 עוברים בטא 3118 ביצעתי us נצפה רק שק הריון
1קטן האם זה תקין הוא שמא הרופא היה צריך לראות משהו נוסף? האם זה בסדר שטרם נצפה שק חלמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014היה צפוי כבר לזהות שק חלמון וקוטב עוברי,בכל מקרה חזרי על בדיקת האולטרסאונד עוד מספר ימים כדי לבדוק שנית אם ההיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה תרופות פריוןאני28/12/2014
אוביטרל 250- 2 מזרקים
מונופור 75 - 3 אמפולות
צטרוטייד 0.25 - ערכה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה את?
דינה28/12/2014אני מהצפון אשמח לקחת צטרוטייד ואוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתא
שאלה28/12/2014תשאירי לי מייל או טלפון ואצור אתך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין רלוונטי ?
תומר08/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת - האם ייתכן שעשיתי נזק?מעיין28/12/2014
אני בשבוע 10 הריון לאחר טיפולים
מקודם נשענתי כמה דקות על סף השיש במטבח שגובהו מגיע לי בדיוק לקו השיער בדיוק לאזור שבו אמור להגיע כרגע הרחם והעובר ואני מודאגת כיוון שנוצר לחץ על האזור בזמן שנשענתי על סף השיש
האם ייתכן שנוצר לחץ על הרחם או העובר? האם עשיתי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייי!!! תפסיקי עם השאלות הטיפשיות
ורד29/12/2014נו באמת אתמול כמעט נחנקת מפירורים של קרונפלקס והיום נשענת על השיש ואני לא אכתוב כאן על עוד שאלות טיפשיות ששאלת בעבר. באמת מעיין/ אתמול היית איילת/נופר/ואין שם קצת כבוד לרופאים ולפורום הזה. שימי לב שגם הרופאים עונים לך בציניות קחי את עצמך בידיים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתגובה של ורד
אנונימית29/12/2014זה באמת זלזול באינטליגנציה של הרופאה והפרופסורים בפורום הזה
זה ממש לא לעניין!
תקחי את עצמך בידיים ודי עם שאלות טיפשיות..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת לתגובה של ורד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014אין כל סיכוי שנגרם נזק כלשהו להיריון המוגן בחלל הבטן ובתוך הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 23דנה28/12/2014
שלום
איפה נמצא העובר בשבוע 23??
בבטן התחתונה או העליונה??
אני מרגישה תנועות ממש ממש למטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 23 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2014בבטן תחתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)