מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמעיין24/10/2014
אני ביום השני או השלישי למחזור ועשיתי היום מקלחת רותחת האם פגעתי ככה באיכות הביציות שמפתחות החודש? האם יכול לגרום למשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014לא יגרום לשום דבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין24/10/2014
האם מקלחת רותחת ביום השני או השלישי למחזור יכול לפגוע באיכות הביציות?
והאם מיעוט בשתייה בימים אלו יפגעו באיכות הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/10/2014הביציות נוצרות כאשר האשה עוברית ברחם. הן מוגנות היטב באגן האשה. מקלחת חמה לא פוגעת באיכות הביציות כמו גם מיעוט בשתייה בימים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סיכוי השרשה נמוך בגלל שאני חולהbaby24/10/2014
שלום, אני חולה כבר 7 ימים מיום אחרי ההחזרה עם שיעולים, עיטושים חולשה וכו וכו (וירוס) ...
האם זה מוריד את הסיכוי לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סיכוי השרשה נמוך בגלל שאני חולה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014אף אחד לא יודע אך אני חושב שהסיכויים שזה יפגע בהשרשה הם אפסיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונהאני24/10/2014
שלום
שבוע 24. יש לי כאבי בטן תחתונה עמומים אך מורגשים.
לפני יומיים הייתי בבדיקה אצל הרופא והכל בסדר תודה לאל!
ממה יכולים לנבוע כאבים אלה? האם ייתכן שזה הרחם שמתרחב? האם עליי לדאוג?
שללנו חיידק בשתן. יש תנועות עובר...והכאבים לא מרפים.
מה ניתן לעשות? להתעלם?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן תחתונה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014קשה לדעת מבלי לבדוק אותך...
ממה התרשם הרופא שלך לעניין הכאבים?
האם בדק אותך.
יש מספרסיבות כגון כאבים שנובעים ממעיים מעצמות וכו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלהיעל24/10/2014
הי אני 14 יום מהחזרה של עובר אחד ,
בטא 217 , הרופא אמר שאין צורך לבדוק הכפלה ולבוא לבדיקה נוספת עוד שבוע .
מה דעתכם בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014בדרך כלל נהוג לבדוק הכפלה.. אך כדי לראות משהוא באולטרה-סאונד צריך שבועיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם.רונית24/10/2014
התייעצות. הנני סובלת מחרדות קשות בכל מה שקשור להיריון ולידה. לאחר התייעצויות רבות עם פסיכיאטר. החלטתי לפנות אולי להליך של פונדקאות ( יש לציין שניסיתי המון טיפולים בניסיון לפתור את הבעיה.) אגב, אני בת 22. נשואה. רציתי לשאול אם יהיה ניתן לטפל בי במינון ממש נמוך של הורמונים ולבצע שאיבה ללא הרדמה. ובכלל מה דעתכם בנושא? האם כדאי להיכנס להיריון בו יש התקפי חרדה מרובים יום יום , כל יום. או להליך הזה? אני אובדת עצות. עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם. - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014בקשר לחרדות בהריון אזי מי שנתן לך העצה הטובה ביותר הוא הפסיכיאטר
אפשר לעשות מינון נמוך וללא הרדמה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץt24/10/2014
שלום
מנסים החודש טבעי ביחסים מתוזמנים (בלי הורמונים החודש ובלי אוביטרל).
היום בבוקר בדיקות דם
אסטרדיול - 860
LH - 30
פרוגסטרון - >2
מתי זה אומר שצריך לקיים יחסים ותוך כמה זמן מתרחש ביוץ כשזה בלי הורמונים ואוביטרל?
לא פיספסנו, נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2014מתרחש ביוץ ועוד לא פספסתם
הביוץ יהיה מחר מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D ו B12 במהלך טיפוליםדפי24/10/2014
שלום לרופאים,
כחצי שנה לפני שהתחלתי טיפולים, נמצא מחסור בויטמין D .
לוקחת B12 לאורך שנים בשל צימחונות.
האם ניתן להמשיך במהלך טיפולים?
תודה לכם על ההשקעה ותשמות הלב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמין D ו B12 במהלך טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014אין כל בעיה להמשיך טיפול,ישנה תשומת יתר מיותרת לנושא הויטמין D בישראל שטופת השמש,אולי במקרה שלך עקב הרגלי האכילה שלך יהיה צורך בתוספת ויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במי חמצן במהלך טיפוליםדפי24/10/2014
שלום רב,
אני מקבלת סינרל 3 פעמים ביום.
שאלתי - האם ניתן להשתמש במהלך הטיפולים במי חמצן לצורך הבהרת שיער בגוף או בפנים, או שעדיף להימנע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש במי חמצן במהלך טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014אין בעיה בשימוש במי חמצן בשימוש חיצוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםמעיין24/10/2014
אני אמורה להתחיל מנופור מהיום ה3 למחזור
ביום רביעי התחיל דימום בבוקר ממש חלש ומועט שהתחזק מעט בערב אתמול היה דימום חזק הרופא אמר להחשיב רק את אתמול כיום הראשון למחזור ולהתחיל זריקות ביום שבת
היום הדימום די נעלם....
האם זה בסדר להתחיל את הזריקות ביום שבת? לא להחשיב את יום רביעי שהיה דימום חלש כיום הראשון למחזור? ומה אם אתחיל זריקות באמת מחר כשכבר אין בכלל דימום? זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014אין כל בעיה להתחיל עם הטיפול מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרת עובריםבייבי בום23/10/2014
שלום רב,
אני שבוע אחרי החזרת 2 עוברים . מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן 200 מ"ג 3 פעמים ביום כדור אחד. עד היום בבוקר היו לי כאבי חזה בלתי נסבלים ופתאום זה נחלש. אני יודעת שהכאבים הם מהתמיכה אבל הירידה הזאת בכאבים מלחיצה אותי שאולי אני לא מקבלת מספיק תמיכה . האם אני יכולה להגדיל בעוד כדור על דעת עצמי או שזה קורה שהסימני תמיכה נעלמים לפעמים ? ואם כן להוסיף כדור אז 4 פעמים ביום או פעמיים כל פעם 2 כדורים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אחרי החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/10/2014מינון האוטרוגסטאן שאת מקבלת אמור להספיק. יש לחשוש באם מופיע דימום קל, כך שאין קשר בין הירידה בכאבים לתמיכה שאינה מספיקה. על מנת לוודא בדרך נוספת את רמת הפרוגסטרון, ניתן למדוד את הרמות בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה אחרי החזרה
בייבי בום24/10/2014האם יכול להזיק אם אגדיל ל 4 כדורים ביום על דעת עצמי ?
ומה יכולה להיות הסיבה להיעלמות כל הסימנים שהיו עד כה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הקפאת זרע פוגע באיכותו?baby23/10/2014
יתכן ובעלי יהיה בחול בזמן השאיבה, הזרע שלו תקין פרט למורפולוגיה 3%...
האם זה יכול לפוגע בהפריה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הקפאת זרע פוגע באיכותו? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 לאחר ivfדנה23/10/2014
נתבקשתי לעשות בדיקות גנטיות. הבנתי שהתשובה לוקחת זמן:
1. כמה זמן?
2. זה לא מאוחר בשבוע כזה לעשות הבדיקות?
3. מה החשיבות ליוצאי עדות המזרח(אני ובעלי)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 לאחר ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014זה לא מאוחר.
הבדיקות הגנטיות נעשות לפי עדות ואם לא מצאו אצלך בעיה אז זה לא משנה מה קורה עם בעלך.
צריכים שני נשאים לאותו דבר ואם משהוא ימצאו אצלך אז ע״ש לבדוק הגבר.
לכן הסיכויים לבעיה גנטית קטנים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ואיקקלומיןמורין23/10/2014
שלום, כבר כמעט חודש יש לי גרד בנרתיק שנולך ובה.. פעמים השתמשתי בנרות אגיסטן ועדיין הגרד נמשך.. אני נטלתי פרימולוט נור ועכשיו אני נוטלת איקקלומין.
האם יש לכך השפעה? מה ניתן לעשות בקשר לגרד? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד ואיקקלומין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/10/2014היות ואת סובלת מהגרד תקופה ממושכת יחסית, שווה להבדק על מנת להעריך את המקור לגרד ולטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב23/10/2014
שלום הידרופרוגסטרון 17
יצא 1.8
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
מרב24/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)