מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופות בטיפולשואלת03/11/2014
בוקר טוב.
אני לוקחת משאפים על בסיס קבוע (סרוטייד וספריביה) וכמו כן סינגולאייר.
האם זה יכול בדרך כלשהי להרפיע לטיפולי הפוריות? או לפגום בסיכויי ההצלחה שלהם?
רופא הריאות אומר שלא אבל רציתי דעה של רופא שמבין בפוריות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות בטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אין לכך כל השפעה על טיפולי הפוריות או על סיכויי ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףשואלת03/11/2014
התחלתי לפני 3 ימים טיפול לקראת החזרת עוברים, בינתיים 1 אסטרופם ביום. (ל-5 ימים).
אני לא מצליחה לזכור אם לקחתי הבוקר או לא...
מה עדיף, לקחת ואולי זה יהיה 2, או לא לקחת ואז אולי דילגתי על יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףףףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014עדיף לקחת ,לא תזיק כמות כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון - לפרופ' אשכנזיג03/11/2014
שלום פרופסור
אם הפרוגסטרון יורד בשבוע שלפני הוסת (בנסיון טבעי להרות בלי תמיכה ובלי הורמונים) - האם זו לא אינדיקציה לכך שאין הריון?
כשיש היריון זה אמור לעלות לא?
ואם יוצא לי פרוגסטרון 24 חמישה ימים לפני בדיקת ההיריון - צריך לקחת משהו או שזה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014אכן הפרוגסטרון במגמת ירידה משיאו לקראת קבלת המחזור(הירידה מתחילה כ4-5 ימים לפני המחזור),רמת הפרוגסטרון שאת מציינת הינה בגבולות התקין לשלב המחזור,ובשלב זה אין צורך בתמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ביוץמעיין03/11/2014
אני כיומיים אחרי ביוץ והייתי עכשיו בחתונה ועמדתי ליד הרמקולים כמה דקות וממש הרגשתי את הויברציות בבטן מעוצמת המוזיקה האם זה יכול לפגוע במשהו בתהליך להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014לא סביר שבשלב כל כך מוקדם טרום ההשתרשות יכול להיגרם נזק אקוסטי לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמע לא יכול למנוע הפרייה או השתרשו
מעיין03/11/2014השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לחדד- בבקשה תקרא!
מעיין03/11/2014אני הייתי רק יומיים אחרי ביוץ כך שאם הייתה הפרייה אז עוד לא הייתה השתרשות עדיין אלא רק התחלקות של תאים האם הרעש האקוסטי החזק מזה שעמדתי ליד הרמקול של המוזיקה בחתונה יכול להרוס משהו בהתחלקות התאים או בתנועתם בחצוצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני רוצה לחדד- בבקשה תקרא! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014כלל לא סביר,לעוברים מתחלקים אין חישני קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל למסירהעינב02/11/2014
היי יש לי זריקות דקפפטיל שהתוקף שלהן עד סוף 11/2014 אם מישהי צריכה אשמח למסור לה אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ - תגובה
ליאת03/11/2014ניתן להבין מדו"ח הניתוח כי הציסטה שכנראה לחצה על החצוצרה הוסרה. מהכתובים, לא נראה שבמהלך הניתוח נבדק מעבר בחצוצרות. צילום רחם חוזר הוא בהחלט אופציה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל למסירה
Shelevet19/11/2014האם אקטואלי אשמח לקבל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל למסירה
ענבר04/12/2014יש לי דקפפטיל 0.1
מישהי צריכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוגה של צטרוטייד?Jess02/11/2014
יש לי שלושה מזרקי צטרוטייד סגורים, שתאריך התפוגה על החומר הממס שלהם (בקבוקון ה'מים' שמכניסים לאבקה) הוא סוף ספטמבר 2014.
אם זה ניתן לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוגה של צטרוטייד? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/11/2014לא הייתי ממליצה להשתמש אם התוקף עבר לפני חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי אוביטרלמורין02/11/2014
שלום
אני לאחר זריקת אביטורל
כשאנחנו מקיימים יחסי מין יש לי כאבים בבטן התחתונה
מה שלא קורה בדרך כלל
יש לכך סיבה? איך שה יכול להשפיע על הסיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014יתכן והדבר נובע מהתגובה לביוץ\השתדלי בכל מקרה לקיים יחסים בתקופה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכהמעיין02/11/2014
עברתי הזרעה אתמול והביוץ היה אתמול
קיבלתי עכשיו מכה מהשפיץ של המשענת של הכיסא בדיוק באזור הרחם כאב לי לכמה דקות
מה הסיכוי עדיין שיתפתח הריון? האם זה פגע בסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014למכה אין כל משמעות לגבי ההליך ההפרייתי שאת צפויה לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באסטרדיול באמצע טיפולמיכל02/11/2014
שלום ,
נמצאת בתהליך של שאיבה טבעית .
ביום שלישי - יום 6 למחזור בדיקת דם - אסטרדיול 220 , זקיק קטן מ- 10
ביום שישי - יום 9 למחזור , בדיקת דם - אסטרדיול 600 וזקיק אחד של 16 מ"מ
ביום שישי התחלתי להזריק צטרוטייד עם 225 מנופור , הזרקתי שישי ושבת בערב .
היום - יום ראשון - יום 11 למחזור בדיקת דם אסטרדיול 440 , פרוגסטרון קטן מ- 2 ... למה ירד האסטרדיול ?
מה זה אומר לגבי ההמשך ? הטיפול נכשל ?
ירידה באסטרדיול באמצע טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014האסטרדיול ירד עקב נטילת הצטרוטיד,יחד עם זאת לא בייצת ,מעניין מה עם הזקיקי המוביל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב02/11/2014
השלום
עשיתי הזרעה ואובירל יחד
האם הסיכוי חהריון אפסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014כלל וכלל לא,הזרע עשוי לשרוד בגוף לעיתים גם מעל 24 שעות שבהם צפוי להתרחש הביוץ לאחר הזרקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שובשונית02/11/2014
מלפני כחודש עברתי החזרה של 4 עוברים 3 לפני שלב בלסטוציסטים ו- 1 בן 9 תאים בטא עשיתי לאחר 14 יום יצא שלילי. יום לפני הבטא התחילו הפרשות חומות כהות מאוד עם דם וככה במשך מספר ימים. אבל לאורך כל הזמן עד היום היו הפרשות חומות בהירות מעטות כמו לפני מחזור והיום לאחר 21 יום התחיל דימום חלש והפרשות חומות .
את ההחזרה עברתי ביום ה- 30 למחזור היום שבו הייתי אמורה לקבל מחזור חדש, אני מקבלת כל 30 יום בדרך כלל . והתחלתי בימים הראשונים עם תמיכה של 4 קרינון ביום ולאחר מספר ימים בבדיקת דם יצא הפרוג' מעל 190 ובבת אחת הורידו לי לאחד ביום , ירידה מאוד דרסטית .
האם כל ההפרשות החומות והשיבוש בזמן המחזור נובע מהקרינון או מסיבה אחרת ?
האם יש טעם לבצע שוב בדיקת בטא או שזה מיותר ? ואיך זה יתכן שקיבלתי פעמיים מחזור בהפרש כל כך קצר .
בדרך כלל בהחזרות הקודמות הייתי מקבלת את המחזור יום לפני הבטא , או מספר ימים לאחר הבטא .
תודה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014הרקע להפרשה הדמית לא ברור,לטעמי אין טעם לבצע בדיקת ביטה לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באסטרדיול
מיכל02/11/2014שלום ,
העובדה שהאסטרדיול ירד בעקבות הצטרוטייד אומרת שאין אפשרות לבצע שאיבה ?
הזקיק יכול לצמוח ולהיות טוב לשאיבה ?
מה עושים במקרה כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירידה באסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014אם הזקיקי והאסטרדיול יעלו בהמשך הטיפול והפרוגסטרון לא יעלה תיתכן שאיבה של הזקיק הבודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת חמהמעיין02/11/2014
יומיים בערך אחרי ביוץ האם ניתן לעשות מקלחת חמה? אני אוהבת להתקלח במים חמים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקלחת חמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014אין כל בעיה עם המקלחת החמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהאני02/11/2014
שלום,
שאלה קצת ונעימה... אני בשבוע 25+ ובעשרה הימים האחרונים יש לי הרבה הפרשות צהובות.
האם תקין?
ללא גרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מביכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014ריבוי הפרשה אופייני להיריוןף,יתכן ואת מפתחת הפרשה פטרייתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאגהמעיין02/11/2014
אני בערך יום אחרי ביוץ והזרעה
היום בצהריים הלכתי לנוח במיטה ובטעות עליתי על המיטה מהר ככה שנפלתי על המזרן האם זה יכול להרוס משהו בסיכויים להריון? עד כמה במידה והייתה הפרייה לםני יום יומיים זה מוגן ממכות או נפילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דאגה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014לאירוע לא תהיה כל השפעה על סיכוייך להרות או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמורין02/11/2014
שלום
הזרקתי אוביטרל ביום שישי בשעה 22:00
לפי החישוב של 36 שעות, הביוץ התחיל היים בשעות הבוקר..
רציתי לדעת כמה זמן הוא נמשך?
מתי הכי כדאי לקיים יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014היה כדאי לקיים יחסים אתמול בערב והיום בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)