מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין אחרי אוביטרלמורין02/11/2014
שלום
אני לאחר זריקת אביטורל
כשאנחנו מקיימים יחסי מין יש לי כאבים בבטן התחתונה
מה שלא קורה בדרך כלל
יש לכך סיבה? איך שה יכול להשפיע על הסיכוי להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014יתכן והדבר נובע מהתגובה לביוץ\השתדלי בכל מקרה לקיים יחסים בתקופה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכהמעיין02/11/2014
עברתי הזרעה אתמול והביוץ היה אתמול
קיבלתי עכשיו מכה מהשפיץ של המשענת של הכיסא בדיוק באזור הרחם כאב לי לכמה דקות
מה הסיכוי עדיין שיתפתח הריון? האם זה פגע בסיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014למכה אין כל משמעות לגבי ההליך ההפרייתי שאת צפויה לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באסטרדיול באמצע טיפולמיכל02/11/2014
שלום ,
נמצאת בתהליך של שאיבה טבעית .
ביום שלישי - יום 6 למחזור בדיקת דם - אסטרדיול 220 , זקיק קטן מ- 10
ביום שישי - יום 9 למחזור , בדיקת דם - אסטרדיול 600 וזקיק אחד של 16 מ"מ
ביום שישי התחלתי להזריק צטרוטייד עם 225 מנופור , הזרקתי שישי ושבת בערב .
היום - יום ראשון - יום 11 למחזור בדיקת דם אסטרדיול 440 , פרוגסטרון קטן מ- 2 ... למה ירד האסטרדיול ?
מה זה אומר לגבי ההמשך ? הטיפול נכשל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה באסטרדיול באמצע טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014האסטרדיול ירד עקב נטילת הצטרוטיד,יחד עם זאת לא בייצת ,מעניין מה עם הזקיקי המוביל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב02/11/2014
השלום
עשיתי הזרעה ואובירל יחד
האם הסיכוי חהריון אפסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014כלל וכלל לא,הזרע עשוי לשרוד בגוף לעיתים גם מעל 24 שעות שבהם צפוי להתרחש הביוץ לאחר הזרקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שובשונית02/11/2014
מלפני כחודש עברתי החזרה של 4 עוברים 3 לפני שלב בלסטוציסטים ו- 1 בן 9 תאים בטא עשיתי לאחר 14 יום יצא שלילי. יום לפני הבטא התחילו הפרשות חומות כהות מאוד עם דם וככה במשך מספר ימים. אבל לאורך כל הזמן עד היום היו הפרשות חומות בהירות מעטות כמו לפני מחזור והיום לאחר 21 יום התחיל דימום חלש והפרשות חומות .
את ההחזרה עברתי ביום ה- 30 למחזור היום שבו הייתי אמורה לקבל מחזור חדש, אני מקבלת כל 30 יום בדרך כלל . והתחלתי בימים הראשונים עם תמיכה של 4 קרינון ביום ולאחר מספר ימים בבדיקת דם יצא הפרוג' מעל 190 ובבת אחת הורידו לי לאחד ביום , ירידה מאוד דרסטית .
האם כל ההפרשות החומות והשיבוש בזמן המחזור נובע מהקרינון או מסיבה אחרת ?
האם יש טעם לבצע שוב בדיקת בטא או שזה מיותר ? ואיך זה יתכן שקיבלתי פעמיים מחזור בהפרש כל כך קצר .
בדרך כלל בהחזרות הקודמות הייתי מקבלת את המחזור יום לפני הבטא , או מספר ימים לאחר הבטא .
תודה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014הרקע להפרשה הדמית לא ברור,לטעמי אין טעם לבצע בדיקת ביטה לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באסטרדיול
מיכל02/11/2014שלום ,
העובדה שהאסטרדיול ירד בעקבות הצטרוטייד אומרת שאין אפשרות לבצע שאיבה ?
הזקיק יכול לצמוח ולהיות טוב לשאיבה ?
מה עושים במקרה כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירידה באסטרדיול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014אם הזקיקי והאסטרדיול יעלו בהמשך הטיפול והפרוגסטרון לא יעלה תיתכן שאיבה של הזקיק הבודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלחת חמהמעיין02/11/2014
יומיים בערך אחרי ביוץ האם ניתן לעשות מקלחת חמה? אני אוהבת להתקלח במים חמים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקלחת חמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014אין כל בעיה עם המקלחת החמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהאני02/11/2014
שלום,
שאלה קצת ונעימה... אני בשבוע 25+ ובעשרה הימים האחרונים יש לי הרבה הפרשות צהובות.
האם תקין?
ללא גרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מביכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014ריבוי הפרשה אופייני להיריוןף,יתכן ואת מפתחת הפרשה פטרייתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאגהמעיין02/11/2014
אני בערך יום אחרי ביוץ והזרעה
היום בצהריים הלכתי לנוח במיטה ובטעות עליתי על המיטה מהר ככה שנפלתי על המזרן האם זה יכול להרוס משהו בסיכויים להריון? עד כמה במידה והייתה הפרייה לםני יום יומיים זה מוגן ממכות או נפילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דאגה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014לאירוע לא תהיה כל השפעה על סיכוייך להרות או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמורין02/11/2014
שלום
הזרקתי אוביטרל ביום שישי בשעה 22:00
לפי החישוב של 36 שעות, הביוץ התחיל היים בשעות הבוקר..
רציתי לדעת כמה זמן הוא נמשך?
מתי הכי כדאי לקיים יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014היה כדאי לקיים יחסים אתמול בערב והיום בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב עוברשיר02/11/2014
אני צריכה לעשות אקו לב עובר בשבוע 20 עקב אומפלוצלה יש לי אפשרות דרך קופת חולים לבצע את הבדיקה בשני בתי חולים. בבית חולים אחד עושה את הבדיקה סגן מנהל המחלקה לקרדיולוגיה לילדים. בבית חולים אחר עושה את הבדיקה מנהלת אולטראסאונד מיילדותי .
מה עדיף במצב הזה תחום הקרדיולוגיה או האולטראסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/11/2014שניהם טובים ומומלצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןחסוי02/11/2014
שלום אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום חמישי הקרוב אחרי החזרה של עוברים. במהלך השבוע היו כאבי בטן והיום הכאבים התגברו. האם זה אומר בוודאות שהטיפול שוב נכשל? ואני ממש מרגישה כאבי בטן כאילו הבטן מתהפכת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014אין להתייחס לתסמינים שונים המופיעים במהלך הטיפול כמנבאי הצלחה או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותמעיין02/11/2014
האם התאמצות בשירותים יום אחרי ביוץ והזרעה יכולה לפגוע בסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/11/2014לא יפגע בסיכויים ואין דרך אחרת בלי להתאמץ בשרותים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון נוסףדנה02/11/2014
הי,
אני היום בת 41. אמא לתאומות בנות שנתיים.
על מנת להשיג את ההריון עם התאמות נדרשו 6 מחזורי IVF.
בגיל 37 היה לי מדד AMH=0.2
הייתי רוצה עוד ילד.
אני מעוניינת לדעת מה סיכויי להריון נוסף כאשר על נתוני הבדיקות וההיסטוריה נוסף אלמנט הגיל.
בתודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון נוסף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014נמוכים מאוד במיוחד שמדובר ברזרבה שחלתית נמוכה ,וגיל מתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת אוביטרלאור02/11/2014
אם האוביטרל נלקחת בזמן על פי הנחיות רופא ובמקביל למעקב זקיקים ו(אחרי שבוע של גונל) ובכל זאת אין ביוץ מה ניתן להסיק מכך באופן כללי? והאם יש טעם במקרה כזה להגדיל מינון לחודש הבא או לשקול משו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד קל
אור02/11/2014נתוני בדיקות הדם ביום ה 10 למחזור (יום חמישי האחרון) עם הטיפול בגונל היו טובים לדברי הד''ר
E-2) 4692.00 pmol/L
PROGESTERONE 2.12 nmol/L
LH 4.32 IU\L
והונחתי לסיים ביום שישי את הגונל ובשבת להזריק אוביטרל. שני הזקיקים מובילים היו בגודל 17...אני לא אופטימית כי אינני רואה שינויים בהפרשות ואני מכירה את המחזור שלי...אין שחלות פוליצסטיות ואני בת 32* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014יתכן ומדובר בתגובה לא הולמת המצריכה שיקול דעת לגבי המינון ונטור הטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.ומה לגבי רמת האסטרדיול?
אור02/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה.ומה לגבי רמת האסטרדיול? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014רמת האסטרדיול תקינה,יש לבחון אם האוביטרל היה תקין ואם הוזרק כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאני02/11/2014
בתאריך 19/10- החזרת 2 עוברים מוקפאים בני שלושה ימים
27/10- 8 ימים אחרי ההחזרה בטא 29
29/10- 10 ימים אחרי ההחזרה בטא 100
30/10- 11 ימים אחרי ההחזרה בטא 150
היום עשיתי בטא נוספת. יש לי מספר שאלות:
-מה הבבטא המינימלית שאני צריכה לצפות לה היום שלושה ימים אחרי הבטא האחרונה?
-לאור העליה התקינה בערכים עד כה, מה הסיכוי שמדובר בהריון לא תקין? (בחודש שעבר היה הריון כימי ואני מאוד לחוצה עכשיו)
- באיזה שבוע אני? אני יודעת שמדובר ב 4+ אבל האם מחשיבים כשבוע 4 או 5?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר02/11/2014הבטא צריך תוך יומיים לפחות להכפיל אתל עצמו ואם זה 3 ימים אז לפחות מעל 450 בערך.
כל עוד ההורמון עולה בסדר הסיכויים להריון תקין גבוהים ורק על ידי בדיקת אולטרה-סאונד תדעי אם הכל תקין.
כמובן שהסיכויים כעת שזה הריון כימי או לא תקין נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא 422, זה בסדר?
אני02/11/2014כי אם בודקים מיום רביעי אז יש הכפלה , אם מיום חמישי אז לא כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יצא 422, זה בסדר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2014תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלות
אני03/11/2014באיזה שבוע אני? 4 או 5? איך מחשבים?
האם יש צורך בעוד בדיקת בטא להכפלה נוספת? מתי אפשר לראות שק הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014את בשבוע 4+3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני יודעת אבל זה נחשב שבוע
אני03/11/2014שבוע 4 או 5 לצורך כל הבדיקות והמעקבים?
ומתי אפשר לראות שק הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את זה אני יודעת אבל זה נחשב שבוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/11/2014תחילת שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ניתן לראות שק?
אני03/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ניתן לראות שק? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/20144-5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)