מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתרשרות..הריונית23/10/2014
כמה זמן אחרי החזרת עוברים אמור להיות ההשתרשרות? האם 6 ימים לאחר ההחזרה למעשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשרות.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/10/2014תלוי כמובן בגיל העוברים. מקובל כי חלון ההשרשה הוא 5-6 ימים לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרתכן בנות הפורוםחסוי23/10/2014
אני בסבב מוקפאים לפני שנה עברתי הפלה בשבוע 8 ומאז עשיתי הפסקה של שנה עד כה!! שבוע הבא הבטא לאחר שהוחזרו 2 עוברים מוקפאים, הלחץ והפחד 24/7 עד לבטא, והחלו הכאבי בטן של המחזור נורא חזקים כולל הגב, מצד אחד אני לא רוצה להשלות את עצמי ומצד שני מנסה להירגע ולהיות אופטימית. חייבת לשאול האם קרה שהיה היריון גם עם כאבי מחזור וגב חזקים? מנסה להירגע בכל דרך ולחשוב חיובי...
בהצלחה לכולנו ובשורות טובות אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ראשון שלי התחיל עם כאבי מחזור
Vika23/10/2014חזקים וחיכיתי למחזור כל יום
אחרי תשע מודשים תודה לאל יצאנו עם תינוק מהמם בידיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני23/10/2014לי פעם כאבי מחזור התגלו כבאמת מחזור ופעם כאבי מחזור ודימום התגלו כהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יכול להיות תופעת לווי של התמיכה ההורמונלית?ד``ר אליעזר גירש23/10/2014
הי
אני לאחר 6 ימים שהוחזרו שני עוברים.. מקבלת את התמיכה הוגנלית וגלולות לתמיכה.
האם יצאו לי מעט פצעי אקנה על הפנים. האם זה יכול להיות תופעת לווי של התמיכה ההורמונלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיריונית
חסוי23/10/2014היי, אני שבוע לאחר החזרת עוברים ויש לציין שכולי פצעים בפנים גם! אולי לחץ אולי הורמונים, מאחלת לנו בשורות טובות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן!!
הריונית26/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאאורין23/10/2014
שלום
בת 39 לאחר החזרת 3 עוברים.
בטא ראשונה ביום ה13 להחזרה הינה 123 .האם תקין?
לא ביצעתי ביום ה12 . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014בשלב זה בסדר ומה שקובע זה קצב עלית ההורמון בדם ולפי הבדיקה השניה , ביום 15, נוכל להגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול גבוה.אורית23/10/2014
הי.עשיתי בדיקת דם היום להורמונים ביום השני של הוסת משום שמחר אים בדיקות והכל יצא טוב מלבד הE2 שיצא 167.3 ואני יודכת שזה מעט חריג.הרופא שלי לא עונה לי ואין לי מושג אם זה בעייתי ומחר אני צרחכה להתחיל זריקות של גונל אף.יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב
אור23/10/2014אני לא תחת שום טיפול הורמונלי. כרגע מחר מתחיל הטיפול הראשוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול גבוה. - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014הרמה בסדר ואת יכולה להתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדמודאגת23/10/2014
אז ממחר אתחיל להזריק מנופור סבב ראשון עם הורמונים
ישבתי עכשיו עם חברה בהפסקה והיא עישנה ממש לידי...זה יכול לפגוע בסיכויים החודש או באיכות הביציות? אני לא מעשנת אבל ישבתי ודיברתי איתה כמה דקות כשהיא עישנה ממש לידי והרחתי את העשן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד - תגובה
פרופ` דוד בידר23/10/2014לא יפגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת בטא בדםאני23/10/2014
עשרה ימים אחרי החזרת מוקפאים בני שלושה ימים, ללא אוביטרל, תיתן תשובה וודאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם בדיקת בטא בדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2014כדאי להמתין עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלא23/10/2014
שלום
אחרי תקופה קצרה של הזרעות ולפני הפרייה עושים הפסקה של חודש.
בלי הורמונים בלי כלום.
בכל זאת מנסים מתוזמן.
האם כדאי בכל זאת להזריק לפחות אוביטרל? מה למעשה עושה האוביטרל שעוזר לתהליך שהגוף בטבעי לא מבצע?
ווכבר קרה שהזרקתי אוביטרל (בהוראת הרופא) כבר ביום שהאסטרדיול קפץ למעלה והכל הראה שאני נכנסת לתהליך של ביוץ - האם יש בכך נזק או שבכל מקרה האוביטרל מועיל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/10/2014התפקיד של זריקת האוביטרל היא לגרום לעליית ה-LH ובכך להבשלת הביצית, על מנת שתהיה מוכנה להפריה.
באופן טבעי, כאשר האשה מבייצת, התהליך הזה מתרחש ספונטנית.
יש צורך לתת אוביטרל במספר מקרים:
1. נשים שאינן מבייצות, לאחר שהזקיק התפתח כך שעשוי להכיל ביצית שיש לה פוטנציאל להבשיל.
2. תזמון הביוץ - לפני הזרעה או הפריה חוץ גופית כאשר חשוב לנו לוודא בדיוק מתי יהיה ביוץ.
3. כאשר נשים עוברות טיפולים הורמונליים בגונדוטרופינים - לעיתים לא מתרחש ביוץ ספונטני ואנו צריכים לעזור.
הזרקה מיותרת של אוביטרל, במחזור טבעי, אינה גורמת לנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הLH
א23/10/2014עולה אז זה אומר שאני בוודאות מבייצת ואין צורך באוביטרל?
שכחתי לציין שיש לי רזרבה שחלתית מאוד נמוכה, ובוודאי לגילי (FSH 20 גיל 38 אבל יש זקייקם כל חודש וההורמונים בגוף מתפקדים היטב גם טבעי, כלומר יש הצבעה על ביוץ)
האם זה אומר שגם מצב הביציות לא טוב גם מבחינת הביוץ או שכל עוד הערכים בדם תקינים ויש עלייה של ההורמון הנל אין חשש ויש ביוץ?
אגב אני מבייצת כשהזקיק מגיע ל16-17 ממ, זה תקין?
תודה ענקית - התשובות שלך תמיד מקצועיות ואכפתיות מאוד וזה עוזר מאוד :)
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הLH - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/10/2014תודה על תגובתך המפרגנת והערכתך.
ביצית יכולה לבייץ החל מזקיק של 16-17 ממ, בדרך כלל יתרחש ביות טבעי כשהביצית מעל 20-22 ממ.
בנשים עם תגובה שחלתית נמוכה, אנחנו רואים פעמים רבות ביוץ מוקדם יותר - זאת אומרת כשהזקיק בגודל 16-17ממ. עדיין הביוץ יכול להיות תקין. חשוב מאוד לעקוב בקפדנות אחרי אלו שמבייצות מוקדם כדי לא לפספס את הביוץ.
אוביטרל אינו עוזר לשיפור איכות הביציות בנשים עם תגובה שחלתית ירודה ובנשים אלה בדרך כלל הבעייה היא באיכות הביציות ולא בביוץ.
כל עוד הערכים של ההורמונים בדם לפני הביוץ ורמות הפרוגסטרון כשבוע לאחר הביוץ עולות, סביר להניח כי הביוץ מתרחש כצפוי ואין יתרון משמעותי לזריקת אוביטרל להשראת ביוץ במקרים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ביום 20-21 למחזורמיקה22/10/2014
אחרי מעקב של כמה חודשים אני כבר יודעת שהביוץ הטבעי שלי מתרחש ביום ה20-21 למחזור (ביוץ מאוחר יחסית)
החודש עברנו לטיפול IVF (אחרי מספר הזרעות שלא צלחו במעקב)
והשאלה שלי האם יש משמעות לטיפול או בכלל לכך שאני מבייצת מאוחר ?
האם זה טוב או לא טוב ? משהו שאני צריכה לשים לב או לתת לו את הדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ביום 20-21 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014אין לעובדה זו משמעות ביחס לטיפול ותוצאותיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בגפיים בהריוןדנה22/10/2014
שלום
אני בשבוע 13
מהבוקר כאבי גב תחתון שהתחזקו במהלך היום
לפני כשעה התחילה לי תחושה של נימול בכף יד וכף רגל ימין
שלא עובר לי
ממה זה נובע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נימול בגפיים בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014אם התופעה לא תחלוף או תתעצם יש להיוועץ ברופא המטפל לשלול אירוע חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אחרי הזרעהאני22/10/2014
אני 8 ימים לאחר הזרעה.
לאחר ההזרעה -באותו היום נטלתי אוביטרל.
היום לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון ויצא לי- פס הריון חיובי חלש.
ייתכן שאני בהריון ע"פ בדיקה זו?
לציין -שיש לי חום 37.4 והיה לי גם חום ביום ההזרעה כמעט 38.
לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום!אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014לא ברור אם הדבר בעקבות זריקת האוביטרל או הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולאחר 10 ימים מזריקת האוביטרל
אני22/10/2014באופן וודאי הורמון -הבטא כבר לא קיים בדם?-(מהזריקה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולאחר 10 ימים מזריקת האוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/10/2014ההורמון מזריקת האוביטרל אמור להתפנות אך לעיתים עדיין נצפה ברמות מאוד חלשות.
שמונה ימים לאחר ההזרעה פחות מתאים לאיתור של הריון בבדיקת שתן. ממליצה לחזור על הבדיקה בעוד 5 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות אחרי החזרהאורטל22/10/2014
שלום,
החזירו לי היום בבוקר 2 עוברים ופתאום התחילו לי עכשיו הפרשות חומות.
הייתה לי שאיבה לפני יומיים ואחריה היו גם הפרשות אבל לא יותר מדי.
מה המשמעות של ההפרשות?
האם זה פוגע בסיכויי הקליטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, אשמח לתשובה
שירי22/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו בבקשה
שירי22/10/2014האם נפגעו הסיכויים?
האם ההפרשות מעידות על כשלון הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014ההפרשות יכולות להתרחש בעקבות ההחזרה בגלל פציעה האפשרית של רירית צואר הרחם ע״י קטטר ההחזרה-לא תהיה לכך משמעות לגבי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתקרן22/10/2014
שלום רב ד"ר,
בת 36 בטיפולי פוריות, לאחר שתי הפריות כושלות. היום היסטרוסקופיה אבחנתית: כלל הממצאים תקינים, למעט " רושם של חסימה בחצוצרה שמאלית". הרופא במחלקת ivf שראה את הממצאים טען כי זהו ממצא זניח כי ממילא אנו בטיפולי פוריות.
שאלתי:
האם הסרת החסימה תגדיל את הסיכוי להריון? אפילו ספונטני, בין הטיפולים?
האם בדיקה זו מספיקה כדי לבקש הליך לטיפול בחסימה או שמא צריך צילום רחם?
אציין, שיש לי fsh גבוה ולא נשאבו לי הרבה ביציות.
תודה מראש על זמנך
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014מאחר ואת מטופלתIVF הממצא הזה זניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת?
קרן22/10/2014לא כדאי לעבור את ההליך כדי להגדיל סיכויים להריון ספונטני? והאם חייבת צילום רחם לבירור מעמיק של מהות החסימה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ובכל זאת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014ניתן בעת צילום רחם לנסות לצנתר את החצוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הריון?!ורד22/10/2014
שלום לרופאים,
שאיבה ב 8.10
החזרה עובר 1 ב10.10
החזרה בולציסט 1 13.10
מחר אני מוזמנת לבי"ח לעשות בדיקת בטא, אבל לא התאפקתי ועשיתי היום בקופ"ח ויצא 161!
חשוב לציין שאני מקבלת תמיכה של זירוקת פרגניל פעמיים בשבוע במינון של חצי הכוונה 2500, זריקה אחרונה היתה ביום שני בבוקר (מחר עוד זריקה) האם לפרגניל יש השפעה על הבטא? האם התוצאה מראה הריון בוודאות?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה הריון?! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014בבהללט יתכן והפריגניל השפיע על התוצאה ומדובר בהיריון מדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... האם עכשיו זה הריון?
ורד23/10/2014ביום שני בבוקר 20.10 הזרקתי פרגניל (חצי) 2500
ביום רביעי 22.10 בטא 161
היום, יום חמישי 23.10 בטא 253
זה גם עלה ביותר מחצי (עבר רק יום ולא יומיים אז לא צריך הכפלה) וגם הפרגניל נספג כבר בגוף.
האם עכשיו זה כבר מעיד בוודאות על הריון ואין השפעה של פרגניל?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... האם עכשיו זה הריון? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/10/2014נראה שמגובר בהריון. כדי לוודא כי הבטא עולה כמו שצריך, כדאי לחזור על הבדיקה באותו יום בו את אמורה ליטול את הפרגניל, לפני הזריקה הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה ציבורית ותשלום לרופאאור22/10/2014
פניתי לרופא מסויים שהמליצו לי עליו לטיפולי פוריות, מכיוון שאין לי ביטוח משלים הוא הציע שאני אקבל טופס 17 מהקופה והוא יטפל בי בבית החולים הציבורי ואני אשלם לו 3000 ש"ח על כל טיפול כאילו שזה פרטי.
האם זה מקובל? האם זה לא מנוגד לחוק?
אשמח לשמוע את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה חשוב לי לקבל תשובה
אור22/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפואה ציבורית ותשלום לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2014טיפול במערכת הציבורית הינו בחינם,הרופא מתוגמל במשכורת מבית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)