מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פס חום בבטן התחתונה מתחת לטבורדנה18/10/2014
ממתי הוא מופיע ומה הוא מסמל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פס חום בבטן התחתונה מתחת לטבור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014הוא מופיע בהריון בגלל ההיפרפיגמנטציה בעקבות העליה בהורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירהאלי18/10/2014
בסקירת מערכות גיל היריון מדוד 15+1 המדידות שהתקבלו : HC 11.20 מתאים לשבוע 15+3 AC 8.30 מתאים לשבוע 14+6 FL 1.84 מתאים לשבוע 15+2 הממצא אומפלוצלה. האם המדידות גם מעידות על פגמים נוספים האם היקף הראש ואורך הירך מעידים על תסמונת ? כמות מי שפיר לא צויינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014המדדים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשבוע 6+3צריכים לראות או לשמוע דופקדנה18/10/2014
מאיזה שבוע אפשר כבר לשמוע דופק?
האם בע״ה אחרי ששומעים דופק אפשר טיפה להירגע ולהוריד חששות? איזה עוד נק׳ ציון חשובות בדרך יש לעבור? ומתי יהיה אפשר להירגע? ( ברור לי שעד שלא אצא בע״ה מבית חולים עם ידיים מלאות זה לא יפסק, אבל בכל זאת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בשבוע 6+3צריכים לראות או לשמוע דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014בהחלט בתחילת שבוע 7 ניתן לזהות דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה בשאלה הייתה אם מספיק
דנה18/10/2014לראות אותו באולטראסאונד או שכבר צריך לשמוע אותו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה בשאלה הייתה אם מספיק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014מספיק לראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfסיון18/10/2014
אני בת 29 . בגיל 24 נכנסתי להריון אחרי ivf ראשון שהניב 12 ביציות וחמישה עוברים . יש לציין שאני בטיפולים בגלל בעיות זרע . לפני שלושה חודשים חזרתי לטיפולי ivf מעוניינת לדעת מדוע עכשיו לאחר אותו פרוטוקול(גונל וארגולטרן) יצאו לי רק חמש ביציות והציליחו להפרות רק אחת . הטיפול כשל . החודש עברתי טיפול נוסף הפעם עם מנופור 300 ואורגלוטרן ואוביורל . נשאבו שלוש ביציות בלבד ושתיים הופרו . בראשון החזרת עוברים .
יש סיבה לכך שהפעם הגוף שלי מניב כמות קטנה של ביציות . אני מבינה שעברו חמש שנים מהטיפול המוצלח אבל לא ברורה לי הסיבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמנאלי
סיון18/10/2014פרופיל הורמנלי ביום הרביעי למחזור :
Progestron - 1.4 , Tsh-0.64 , lh-1.8 , fsh-5.7, e2-130, prolactin- 348* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014השינוי בתגובה שלך קשור בצורה ישירה או עקיפה ברזרבה השחלתית שלך,לא ברור מדוע חלה הידרדרות כזו,ניתן לבצע הערכה ובירור כדי לבחון את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיון19/10/2014ראשית תודה על המענה המהיר .
אשמח לדעת לפי הבדיקות ההורמנאליות האם ניתן להצביע על רזרבה שחלתית. איזה בדיקות היית ממליץ לעשות על מנת לבחון את המצב . יש לציין שמעולם לא עשיתי צילום רחם או היסטרוסקופיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014-פרופיל הורמונלי בסיסי ל-FSH ,LH,PROLACTIN,E2,TSH,TESTOSTERON,ANDROSENDIONE,DHEAS
-בדיקת דם ל-AMH
-סקירת אולטרסאונד לספירת מספר הזקיקים הבסיסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה יום אחרי החזרה-יכול להרוס השרשbaby18/10/2014
חמישי החזרה. אתמול הלכתי לטיול במדבר כשלפתע תקף אותי התקף שיעולים מטורף שהתפתח לעיטושים ונזלת.
אני כבר 12 שעות משתעלת ומתעטשת בלי הפסקה.. משהו חריג. (הייתי במוקד מכבי- הרופא טען שזה או אלרגיה או וירוס) בקושי מסוגלת לדבר.
נתן לי קודאין, דסלורטדין (לאלרגיה), הוספתי בבית דקסמול סינוס, סנפד וכל דבר שיקל עלי... אבל בפועל עולה המחשבה (כניראה המטופשת)- האם 12 שעות של עיטושים ושיעולים אינטנסיביים מאוד שמכווצים את הבטן לא יכולים לפגוע בהשתרשות???
והאם כל טירוף התרופות שלקחתי לא יכול לפגוע בהשתרשות גם כן??? התחלתי קלקסן יום לפני שזה קרה, הרופא טוען שאין סיכוי שזה אלרגיה לקלקסן... אבל הרופא תורן היה ממש לא מקצועי.. חוששת ממש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולה יום אחרי החזרה-יכול להרוס השרש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014הסיכוי לפגחעה בהשתרשות מזערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטןמעיין18/10/2014
האם ניתן להשתמש בנירות אוטראגוסטן 100 שיש לי בבית .הוצאתי אותם בבית מרקחת ב 4.7 ונשמרו עד כה במגירת הגרביים שלי בקופסא הסגטרה שלהם? הם פשוט לא נשמרו במקרר...אלא במגירת הגרביים שלי בחדר בתוך הקופסא הסגורה שלהם
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014יכולה להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - האם כמות גדולה של הורמוניםמילקי18/10/2014
האם כמות גדולה מידיי של הורמונים יכולה לפגוע ברזרבה השחלתית ?
האם למרות לקיחת הורמונים בכמות גדולה יכול להיות שלא מתפתחות ביציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - האם כמות גדולה של הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014נטילת ההורמונים אינה משנה את הרזרבה השחלתית,העדר תגובה ובעקבותה העדר בעציות קשורים ברזרבה השחלתית הירודה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין18/10/2014
האם התאמצות בשירותים בשבוע 3 יכולה לפגוע בתהליך ההשתרשות?
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014לא פוגעת בהליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת..שוש18/10/2014
שלום רב, האם הגיוני ש3 שבועות לאחר ההשרשה רואים רק שק הריון ריק?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014כך צריך להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותדנה17/10/2014
אני בשבוע 6 לאחר ivf. מאז יש לי עצירות שבאה והולכת. מרגע בדיקת בטא בערך שבועיים שאני סובלת מעצירות.
1. האם זה נורמלי?
2. מה ניתן לעשות להקלת המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014בהחלט קורה בגלל החשיפה הגבוה להורמון הפרוגסטרון בהיריון ומהתמיכה המסיבית.
יש לשתות הרבה,לאכול אוכל עשיר בסיבים תזונתיים,ולהשתמש בתכשירים טבעיים להקלה על העצירות,ופעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שקיבלתי
אני18/10/2014הי
לי המליצו וזה עובד..
לשתות על הבוקר, קיבה ריקה:
כף שמן זית עם לימון. ניתן למהול בחצי כוס מים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה שקיבלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/10/2014שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת זרע בעל נתוני ספירה נמוכיםעמרם יוגב17/10/2014
השאלה שלי היא כללית - היות ואני מעוניין לבצע הקפאת זרע - האם צירוף של זרע עם נתוני ספירה נמוכים פעם אחר פעם למבחנה אחת הוא שווה ערך לזרע עם נתוני ספירה גבוהים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת זרע בעל נתוני ספירה נמוכים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/10/2014מדדי הזרע כוללים ריכוז, מורפולוגיה ותנועתיות. הקפאת זרע עם נתונים נמוכים פעם אחר פעם באותה מבחנה לא יגרום לתוצאה של זרע תקין. עם זאת, אין סק כי מספר מנות זרעע יעלו את הסיכוי למציאת זרע בעל פוטנציאל להפרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר בהריוןFf17/10/2014
ערב טוב אשמח אם תעזרו לי.
אני נמצאת בשבוע 13 לאחר החזרת עוברים מוקפאים ברוך ה׳ נקלט אחד.
אני עושה טיפולי לייזר בפנים
הטיפול שאני עושה זה קודם משחה על הפנים והמכשיר לייזר נוגע ישירות בפנים שלי.
רציתי בבקשה לדעת האם מותר לעשות טיפולי לייזר בפנים בהריון?
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/10/2014חשוב לברר באיזה משחה משתמשים. לטיפול הליזר עצמו בפנים לא אמורה להיות השפעה על מהלך ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכקוסמטיקאית - לא ממליצה
מילקי18/10/2014השימוש הוא עם משחת אמלה אשר חודרת למחזוריות הדם .
אל תקחי סיכון .
מה גם שכרגע ההורמונליות שבך לא ממש יכולה לעזור לטיפול . ופנים אף יכולה לגרום לפיגמנטציה (במיוחד אם יש נטייה לכך)
בהצלחה ו... מזל טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לעובר שלנו יש אומפלוצלהאלי17/10/2014
שלום.
עשינו אולטרסאונד סריקת מערכות שבוע 15, והתגלה שיש לעובר אומפלוצלה. אמרו לנו שהבעיה היא תכנית בגדילה של העובר, לא נסגרה לו הבטן והאיברים נשארו בחוץ. נאמר לנו גם שניתוחים כאלו נעשה והילד חוזר להיות ילד ככל הילדים. האם הבטן עוד יכולה להסגר.
רצינו לדעת האם אכן הילד נשאר ככל הילדים, או שנשארים לו סיבוכים שהו איצטרך במשך החיים לעבור ניתוחים וטיפולים? או שאכן הוא יעבור ניתוח והכל ישוב על מקומו בשלום.
עוד נאמר לנו שהסיכויים מאוד גבוהים במידה והלב תקין לחלוטין וכיס השתן במקום. האם זה תלוי בעוד משהו?
בסקירה בדיקת אקו לב, הלב תקין ב100% ואמרו לנו שכיס השתן במקום. האם יש עוד דברים שאנו לא יודעים וכדאי שנדע?
למי אפשר לפנות כדי לדעת ולקבל תשובות בנושא זה?
מה קורה אילו הניתוח חס ושלום לא מצליח האם זה מוות או שמא נישאר בנזקים?
נשמח לתשובה.
ותודה מקרב לב מראש על תשומת הלב. אנחנו מהצפון ונשמח גם להמלצה של גנטיקאי מומחה לתחום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לעובר שלנו יש אומפלוצלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/10/2014אומפלוצלה היא אכן ליקוי בסגירת דופן הבטן. הפרוגנוזה תלויה בגורמים רבים ביניהם גם גודל האיזור שלא נסגר בדופן הבטן וכמובן התקינות של אברי הבטן האחרים. לא ניתן לתת ייעוץ בפורום במקרה זה ועלייך לפנות דרך הרופא המטפל שלך ליחידת האולטראסאונד בבית חולים לקבלת ייעוץ מקיף בד"כ בשילוב של גנטיקאי וכירורג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מרכז רפואי טוב
אלי17/10/2014האם כדאי להשלים בירור בביח רמבם או כרמל או בני ציון? האם אתם יכולים להמליץ על גנטיקאי שהתמחה בתחום מאיזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מרכז רפואי טוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/10/2014יחידות האולטראסאונד מצויינות בבתי החולים שציינת. לכל יחידה גנטיקאי שהיא עובדת עימו. כדאי להביא בחשבון אם בית החולים בו את מעוניינת לבצע את המעקב כולל גם מחלקת כירורגיית ילדים המבצעת ניתוחי תיקון כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחווד מניסיונך
אלי18/10/2014מניסיונך עדיפה הקריה הרפואית רמב"ם או מרכז רפואי בני ציון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חווד מניסיונך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014בחירת בית החולים או המחלקה צריכה להעשות בשיתוף הרופא המטפל שלך בקשר לבחירה המועדפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית חולים
אלי20/10/2014למה הכוונה ? מה עליי לקחת בחשבון בהחלטה ואולי בכל זאת מנסיונכם אילו רופאים יותר מומחים לתחום באיזור הצפון. במרכז הבנתי שיש צוות מעולה בבלינסון בעל ניסיון אבל זה לא ריאלי עבורנו
בית חולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2014ד"ר איסקוב מחיפה הינו רופא מעולה ועם נסיון רב בתחום הפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות????
אלי21/10/2014איסקוב מומחה לפוריות הבעיה אצלנו היא שהעובר לא תקין המעיים לא חזרו לבטן... זה גם תחום התמחות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה פיזית לפני מתן זריקותאור17/10/2014
הרופא שלי החליט שעליי להתחיל זריקות ושזה יקרה אחרי בדיקה בימי הוסת הקרובה .לא הבנתי מה מטרת הבדיקה הזו בזמן הוסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה פיזית לפני מתן זריקות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/10/2014אני מאמינה שהוא מתכוון לבדיקות הורמונליות - על מנת להחליט על המינון שצריך לתת לך ובנוסף לבצע אולטראסאונד על מנת לראות שהרירית של הרחם דקה ואין ממצאים ציסטיים בשחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אור18/10/2014בעבר הוא אמר לי שיש לי מראה שחלות פוליציסטי אך בדיקות דם היו תקינות ובכך הסתיים הנושא .אגב גם מעקבי זקיקים מבשרים שיש ביוץ אז מה קורה במצב כזה שהמראה פוליצסטי -ניתן לקחת טיפול הורמונלי או לא? והאם אפשר בלי הטיפול ההורמונלי לבקש הזרעה על בסיס ביוץ טבעי וללא זריקות?
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014חזקה על הרופא שלך שהוא יודע מה לעשות ומטרתו בטיפול להשריית הביוץ הינה לשפר את סיכוייך להרות,כל טיפול פריון מתחיל בסקירת אגן לפני התחלת הטיפול,והרופא יקבע את המינונים הטיפוליים על סמך מאפיינים הורמונלים ,גילך,ומצב השחלות(פוליציסטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקונומיקהמעיין17/10/2014
האם נגיעה באקונומיקה סמיכה בידיים חשופות ללא כפפות אחרי שהייתה השרשה ממש בשבוע 3 יכול לפגוע במשהו בהשרשה? בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקונומיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2014לא יפגע.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)