מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שבוע ניתן לשמוע דופק?דנה11/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

באיזה שבוע ניתן לשמוע דופק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014באמצעות מכשיר הדופלר של האולטרסאונד ניתן לזהות ולשמוע דופק עוברי בגמר השבוע השישי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 9 תאים לאחר פחות מ 72 שעותאני98711/10/2014
מרגע ההפריה.
האם זוהי חלוקה מהירה מדי המרמזת על עובר לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר 9 תאים לאחר פחות מ 72 שעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014עובר בקצב חלוקה שצוין עומד בציפיות באופן האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור11/10/2014
עשיתי צילום רחם
שם נראה חסימה בחצוצרה עקב ציסטה
עברתי לפרוסקופיה שבמהלכה הסירו את הציסטה
1.האם כאשר עושים לפרו הרופא בודק שיש מעבר תקין בחצוצות
כאשר מסירים ציסטה?
2.האם יש דרך אחרת שניתן לדעת האם כעת הכל תקין
ואכן ישנו מעבר תקין?
3.או שכדאי לעשות שוב צילום רחם כדי לדעת מה קורה עם החצוצרה
אשמח לקבל תשובות לשאלות
תודה מראש וחג שמח
יכולה לצרף סיכום שקיבלתי אחרי הלפרו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014בד"כ בעת הסרה לפרוסקופית של ציסטה שחלתית הרופא אינו מזריק חומר צבע לבדיקת המעברים בחצוצרות ,אם כי ניתן היה לבצע זאת,לכן הדרך היחידה לאשש את תקינות החצוצרה תהיה לבצע צילום רחם חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מרב12/10/2014מצרפת קובץ סיכום של רופא המנתח
האם מפה ניתן להבין להכל תקין ושהחצוצרה פתוחה
ושזה נבדק בזמן הלפרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014לכאורה נראה שהכול תקין,למרות זאת אין במידע זה לשלול בודאות מוחלטת בעיה חסימתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב12/10/2014אז אתה ממליץ לחזור על צילום הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014אינני שולל את האופציה הזו אם אינך נכנסת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לחוות דעת של עוד רופא
מרב13/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לחוות דעת של עוד רופא - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2014את לא צריכה לעשות שום דבר.
אם את מעוניינת בהריון אז יש לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
מרב13/10/2014לדעתך הכל פתוח? שבזמן הלפרוסקופיה
החסימה נפתחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בכדורים לנרתיק או גסטוןאני98711/10/2014
באילו מקרים מעדיפים לתת גסטון על פני נרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון בכדורים לנרתיק או גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014במקרים שנדרשת השפעה מיידית כמו במצב של דמם עדיף לתת גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי אוביטרלמעיין11/10/2014
האם ייתכן שיהיה ביוץ 72 שעות אחרי זריקת אוביטרל ולא 36 שעות אם הזריקה ניתנה כשהביצית היתה בגודל 20?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2014לא יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בניגובמעיין11/10/2014
ביום שני הזרקתי אוביטרל ועשיתי הזרעה בצהריים אני לוקחת החל מיום חמישי בערב כדורי דופסטון (פרוגסטרון) פעמיים ביום בוקר וערב
היום בבוקר כשעשיתי פיפי היה לי מעט דימום בניגוב... מה לעשות?
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בניגוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014במידה ודמם יגבר עלייך להיוועץ ברופא המטפל המכיר את מאפייני התגובה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שאין סיכוי להריון? ממה
מעיין11/10/2014זה יכול לנבוע? התחלתי דופסטון בחמישי בלילה כשהאובירל נחקח בשני ב 11 והיום בבוקר רק החל הדימום בניגוב
האם זה אומר שאין סיכוי להריון? ממה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014אם מקור הדמם מהצואר,ההשפעה על ההשתרשות הינה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שיהיה דימום מהצוואר סביר יותר
מעיין11/10/2014להניח שזה מהרחם לא? לא קיימנו יחסים מאז ההזרעה ביום שני
האם יכול להיות עקב הדופסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה שיהיה דימום מהצוואר סביר יותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעתאני11/10/2014
שלום
האם יש סכנה לאישה הרה ו/או לעובר בעיקר בלקיחת חיסון נגד שפעת.
יש לציין שמעולם לא לקחתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2014לא וצריך לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין - לד"ר מכטינגראנדומטרין11/10/2014
שלום,
זו פעם ראשונה החודש שלקחתי אנדומטרין החל מהיום השביעי מהביוץ (יצא לי 27 פרוגסטרון והרופא אמר שזה טיפה נמוך). ניסינו ביחסים מתוזמנים תחת גונל 150 ואוביטרל.
היום אני ביום ה-13 לביוץ וכבר 3-4 ימים שיש לי בחילות בבוקר עם רעב גדול, כאבי ראש חזקים, בטן נפוחה, חולשה ועייפות ועוד...
אלו תופעות ידועות של אנדומטרין?
ייתכן שיש לי יותר מדי פרוגסטרון בדם ושזה מסוכן?
זה נכון שעד שלא אפסיק את התמיכה לא אקבל וסת?
מתי אפשר לבצע בטא בלי לחשוש שהאוביטרל משפיע על התוצאה (הוזרק לפני 14 ימים).
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעדכנת
אחת11/10/2014שביצעתי כרגע גם בדיקת הריון ביתית ויצא שאין היריון. היום היו ם ה-14 לביוץ.
יש טעם לבצע בטא לפני הסקת האנדומטרין שכנראה מחולל לי את כל התופעות האלה?
הרי אם כל התופעות האלו היו של הריון כבר זה היה צריך להתבטא בבדיקה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014אנדומטרין עלול לגרום לכאבי ראש ובחילות.
בדרך כלל אנחנו לא נתקלים בתופעה של עודף פרוגסטרון בטיפול באנדומטרין, פעמיים ביום.
היות ועברו שבועיים, כדאי מאוד לבצע מחר בבוקר בדיקת הריון. בהתאם לתוצאה כדאי להוועץ עם הרופא שלך לגבי הצורך בהמשך הטיפול.
תכשירי פרוגסטרון בהחלט יכולים לעכב דמום וסתי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פוליציסטית. אין לי ביוץ טבעיbaby10/10/2014
מהיום ה2 של המחזור לוקחת 4 אסטרופם דרך הפה +1 ואגינאלי.
הE2 שלי 10,715 P 2.5 (סבב מוקפאים)
לרוב הרירית שלי סביב ה 6.5 -7. אני ביום ה10 למחזור היום.
האם גם פרוגסטרון (נרות אוגסטרון) עוזרים לעיבוי הרירית?
בכל פעם שאני שואלת את הרופא שלי על הרירית, טוען שהיא מצויינת.. אך הבנתי שרירית צריכה להיות מעל 7, האם רירית 6.5 זה לא מספיק טוב?(בהמון מקורות האינטרנט קראתי שרירית טובה היא מעל 6) מה נכון???
והשאלה השניה, היא האם סיכויי קליטה של עוברים מוקפאים פחות טוב מטריים? אמורים להחזיר לי ביום ה' 3 בלסטוציסטים מופשרים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פוליציסטית. אין לי ביוץ טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014כיום ברוב יחידות ה-IVF סיכויי ההצלחה של החזרת מוקפאים דומים מאוד לסיכויי ההצלחה של החזרת עוברים טריים, בשל השיפור בטכנולוגיית ההקפאה. האסטרוגן הוא שמעבה את הרירית. מסכימה עם הרופא שלך כי רירית של 6.5-7 מאפשרת קליטת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריוןשואלת10/10/2014
19/8 בוצעה שאיבה
22/8 הוחזרו שני עוברים
לשמחתי הרבה הריון (עובר אחד)
לפי החישוב שעשה לי מומחה הפוריות
כיום אני בשבוע 9 ו-3 ימים.
היום הייתי בu.s הרופאה שאלה תאריך וסת אחרון
ואמרתי 5/8 (כביכול - הבנתי שסופרים שבועים אחורה
מיום השאיבה)
הרופאה אמרה שאני טועה בחישוב והיום אני בשבוע 8 ו4 ימים.
אודה לעזרתך בנושא- כייון שיש לי תור
לשקיפות עורפית ב29/10 ואני מפחדת שבכלל לא חישבתי נכון את ההריון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב שבוע הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014ההנחה שלך בדבר שבוע ההריון היא הנכונה במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיעל10/10/2014
. האם המטומה יכולה להיות שק היריון נוסף שלא אצליח להתפתח?
בבדיקה שבוע אחרי שבוע של השתן יוצאת לי תוצאה לסירוגין צמיחה מעורבת או צמיחה דלה מעורבת למרות שהשתן מאמצע הזרם ואחרי מקלחת וניקוי האלכוהול מה לעשות? אם יש חיידקים שפוגעים בעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014המטומה היא בדרך כלל דימום ולא שק הריון נוסף. לגבי הצמיחה המעורבת - מקובל לחזור על הבדיקה. בדרך כלל לא מדובר בחיידק מסויים ועל כן מרבית הרופאים לא יטפלו במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014המטומה היא בדרך כלל דימום ולא שק הריון נוסף. לגבי הצמיחה המעורבת - מקובל לחזור על הבדיקה. בדרך כלל לא מדובר בחיידק מסויים ועל כן מרבית הרופאים לא יטפלו במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ובדיקת דםמיכל10/10/2014
שלום רב
היום, יום שביעי למחזור נצפה זקיק 9 ממ. בבדיקות דם פרוגסטרון 2.2 ואסטרדיול 248.
נאמר לי כי הביוץ עדיין רחוק וכי זקיק גדל כל יום בין 1-1.5 ממ.
האם הפרוגסטרון לא גבוה יחסית לגודל הזקיק ולרמת האסטרדיול?
מה לעשות? מתי לעבור בדיקות שוב? איך אדע מתי הביוץ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים ובדיקת דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014אני מניחה שמדובר במחזור ספונטני לפי התיאור שלך. פרוגסטרון עלול להופיע בערכים כאלה וחשוב לעקוב אחרין בבדיקה נוספת. אם אכן מדובר במחזור טבעי, ספונטני ללא הורמונים, אפשר לחזור על הבדיקות ביום שני (בשל החגים) כמובן בהתייעצות עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל11/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דנהדיקור מי שפיר10/10/2014
אני בחרדה איומה עתידה לבצע בדיקת מי שפיר בגלל גיל בנובמבר. תוך כמה זמן מיום הבדיקה ניתן לדעת שחלפה הסכנה לעובר ולהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014במרבית המקרים באם מתרחשים סיבוכים, הם שכיחים יותר בתוך שבועיים מהדיקור. חשוב לדעת כי כיום ניתן לבצע בדיקת NIPT בדיקת דנא עוברי בדם האם, המזהה לפי היצרנים 85% מהבעיות הכרומוזומליות. היא בודקת חמישה כרומוזומים: 13,18,21,Y'X.
רצוי להתייעצץ גם עם הרופא של/גנטיקאי לוודא כי היא מומלצת במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
דנה11/10/2014קראתי על בדיקת הדם אבל לאחר ייעוץ פרטי והיות ומדובר בתורם זרע נראה לי שלא כדאי אין לי בעיות גנטיות השקיפות יצאה 1:500 לתסמונת דאון אבל בדיקת הדם לא בודקת מעבר ל- 5 תסמונות וגם באחוזים לא גדולים של הצלחה. קראתי שאם עושים דיקור אצל רופא מנוסה לא צריכה להיות בעיה אשמח לחוות דעת שלכם
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014באופן כללי ניתן לומר שההנחות שלך קרובות למציאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהלהמעיין10/10/2014
אני חמישה ימים אחרי הזרעה בעת נהיגה נבהלתי מאוד כי לא שמתי לב למכונית שלפני ממש התכווץ לי הלב והייתה לי את תחושת הכיווץ בבטן וחןלשה ברגלים לאיזו דקה בערך
האם יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזי- אני צריכה לעשות הפרייהדנה10/10/2014
עם PDG. הבנתי שזה לא מתבצע באסותא אלא בבי"ח ציבורי. במידה ואני רוצה שאתה תטפל בי, אני במכבי והם לא עובדים עם בלינסון. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ אשכנזי- אני צריכה לעשות הפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014עלייך לעמוד על שלך במיוחד לאור הצורך לבצע PGD,יש לצרף בקשה מנומקת לועדת הפוריות של מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה11/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)