מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםמור12/10/2014
עושה מעקב זקיקים וסת28.9
ביום שני שני ה6.10 עשיתי ב.דם e2137
lh4.5
פרוג1.67
היו זקיקים קטנים הגדול היה 8
רירית 5.5
היום 12.10
ב.דם
e2 122
lh5.1
פרוגסטרון 1.6
זקיק 10,11
רירית 6.6
מה קרה ?
למה כלום לא זז
בדכ הכל טבעי ותקין
יש בעיית זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2014לפי הממצאים לא היה עדיין ביוץ. יכול לקרות לעיתים. כדאי לחזור על הבדיקות בעוד מספר ימים - אולי בכל זאת יתפתח ביוץ קצת יותר מאוחר החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבות, החזרות ודלקות בדרכי השתןאסנת שרון12/10/2014
במהלך חיי היו לי לא מעט דלקות בדרכי השתן ויש לי רגישות לכך. בממוצע פעם בשנה-שנתיים.
מאז תחילת הטיפולים המצב הידרדר לכך שכל פעם ש"מחטטים" לי שם למטה - לשם הזרעה, שאיבה או החזרה - אני יוצאת עם דלקת בדרכי השתן
זה סיוט שאני לא יודעת איך לצאת ממנו, ולשם שיקום הגוף שלי עשיתי הפסקה של חצי שנה בטיפולים.
עכשיו, רגע לפני שאני אמורה לעשות החזרת עוברים, יש לי עוד דלקת.
שאלותיי הן:
1. האם אפשר לעשות החזרת עוברים עם לדקת בדרכי השת ומה ההשלכות של זה?
2. אם אקח אנטיביוטיקה שבוע ימים לפני ההחזרה, האם זה מהווה בעיה (אני עושה החזרה בהרדמה וזה מחייב צום).
3. האם לא כדאי לי לחכות עם האנטיביוטיקה עד לאחר ההחזרה עצמה, שאז זה "יכסה" גם את הדלקת שסביר שתיווצר לאחר ההחזרה הנוכחית?
4. באופן כללי אשמח לעצות מה לעשות עם התופעה אני לא ממש מוצאת פתרונות למעגל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבות, החזרות ודלקות בדרכי השתן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2014הכי כדאי לאבחן מה החיידק שגורם לך לדלקת ולתת טיפול מונע כנגדו.
זאת ניתן לעשות בתרבית שתן כאשר את לפחות 10 ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה.
אין בעייה להחזיר עוברים אם יש דלקת בשתן אך כמובן שניתן גם להקפיא את העוברים ולהחזיר אותם לאחר שסיימת את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סינרל יספיק לעכברוית12/10/2014
שלום רב. בת 37 עם ביוץ מוקדם מאוד(יום8-9). לפני ivf שני. הומלץ לי על פרוטוקול קצר - סינרל ומנופור לאחר שפרוטוקול ארוך הניב רק שתי ביציות. אני מאוד חוששת שכן הבנתי שלוקח זמן לסינרל לעכב. האם זה יעכב גם אחרי שבוע של שימוש? האם כדאי לא לקחת סיכון ולחזור שוב על פרוטוקול ארוך עם יותר מנופור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סינרל יספיק לעכב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/10/2014סינרל דומה לדקפפטיל בפעולתו, אך הוא "חלש" יותר.
פרוטוקול קצר ככלל מטרתו לנצל את היכולת של אנלוגים ל-GNRH (דקפפטיל וסינרל) לגרום בהתחלה להפרשה מוגברת של LH ושל FSH ולכן לגייס יותר זקיקים בהשוואה לפרוטוקול ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובתך, תודה
רוית12/10/2014הבנתי את תשובתך, אך עדיין - האם צפוי שסינרל ישפיע אחרי שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בהמשך לתשובתך, תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014השפעת כל מדכא הינה מוגבלת ומתנית בהליכים ההורמונלים האינדיווידואלים של כל מטופלת ,יחד עם זאת בהחלט הסינרל עשוי להשפיע ,ותפוגת השפעתו מתבטאת בסימנים מוקדמים של עליית הפרוגסטרון העשויים להנחות את הרופא להשרות את הביוץ מוקדם יותר(ברור איפוא שהפתח להכוונת התגובה הינו בידי הרופא המטפל העוקב מקרוב אחרי תגובתך ההורמונלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על השאלה המביכה, אבלללנבוכה12/10/2014
מהם ה"חורים" שיש בגוף האישה? אני בשבוע 5 מ IVF וסובלת מעצירות. הבוקר לאחר יציאה כואבת ראיתי דימום קל (אדום ממש), ואיני יודעת אם זה מפי הטבעת כתוצאה מהעצירות /טחורים או חלילה דימום שקשור לעובר...
במידה וזה קשור להריון, מאיפה הדימום צריך להיות? מהנרתיק?
אבקש הסבר , סליחה על השאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סליחה על השאלה המביכה, אבללל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014מקור הדמם יכול להיות ממערכת העיכול(פי הטבעת,הנרתיק(ממקור נרתיק,צואר רחם,רחם),ומדרכי השתן דרך השופכה-במקרה הנדון סביר להניח שהדמם נובע מהעצירות ומקורו מפי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אני12/10/2014
היום עשיתי US ונמצא זקיק 25 מ"מ ונוזל באגן.
יש עוד סיכוי להזרעה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014אם תבצעי אותה היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן ובאגןאני12/10/2014
מאז שהפסקתי לקחת גלולות- מתחילת הטיפולים, לפני חצי שנה, החלו להופיע לי בזמן המחזור וגם קצת לפני וקצת אחרי כאבים חדים באזור הבטן התחתונה ובאגן. לא מדובר בהתכווצויות הרגילות של המחזור, אלא במאין תחושת שריפה/דקירות, ולחץ בכל אזור האגן, בנוסף יש תחושה של צורך ללכת לשירותים.
הכאבים מתחזקים כל מחזור שעובר ובמחזור האחרון היו כמעט בלתי נסבלים, ואפילו מנעו ממני ללכת לעבודה. לא יודעת אם יש קשר אבל זה היה מחזור ה IVF הראשון שלי, אחרי הריון כימי.
החודש אני עושה סבב מוקפאים על בסיס הורמונים והתחלתי לקחת אסטרופם לפני כשבוע, כיומיים אחרי תחילת האסטרופם החלו שוב הכאבים אבל בעוצמה נמוכה יותר, לא מפריע לפעילות היומיומית אבל בהחלט מציק.
מה זה יכול להיות? יש לי תור לרופא הפוריות רק בעוד שלושה שבועות, בבדיקות במיון/מוקד/רופא נשים נראה שהכל תקין ושלחו אותי הביתה עם משכחי כאבים, מה שלא נראה לי כפתרון הגיוני. האם יש קשר לטיפולים ולהורמונים שאני לוקחת?
אודה לכם על כל תובנה או רעיון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בבטן ובאגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014ישנם סיבות רבות לכאבים באגן בזמן המחזור ,ובעקבות נטילת הורמונים,אחת הסיבות המרכזיות הינה אנדומטריוזיס-העדר ממצאים אגניים אינה שוללת מציאותה של אנדומטריוזיס אגנית שאין לה עדיים ביטוי אולטרסוני-לצורך אחבחנה יש לבצע בדיקת דם ל-CA-125 ,ולפרוספקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
אני12/10/2014האם האנדומטריוזיס יכול להיות הגורם להריון הכימי או לאי קליטת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים במקרה כזה?
אני13/10/2014יש לזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים במקרה כזה? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/10/2014בוודאי, יש טיפולים רבים לאנדומטריוזיס. עם זאת, לעיתים מדובר בהתבטאות קלה של אנדומטריוזיס ולא תמיד יש צורך לטפל למטרות פוריות - חלק מהנשים עם אנדומטריוזיס יהרו ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע ניתן לשמוע דופק?דנה11/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

באיזה שבוע ניתן לשמוע דופק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014באמצעות מכשיר הדופלר של האולטרסאונד ניתן לזהות ולשמוע דופק עוברי בגמר השבוע השישי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר 9 תאים לאחר פחות מ 72 שעותאני98711/10/2014
מרגע ההפריה.
האם זוהי חלוקה מהירה מדי המרמזת על עובר לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובר 9 תאים לאחר פחות מ 72 שעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014עובר בקצב חלוקה שצוין עומד בציפיות באופן האופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור11/10/2014
עשיתי צילום רחם
שם נראה חסימה בחצוצרה עקב ציסטה
עברתי לפרוסקופיה שבמהלכה הסירו את הציסטה
1.האם כאשר עושים לפרו הרופא בודק שיש מעבר תקין בחצוצות
כאשר מסירים ציסטה?
2.האם יש דרך אחרת שניתן לדעת האם כעת הכל תקין
ואכן ישנו מעבר תקין?
3.או שכדאי לעשות שוב צילום רחם כדי לדעת מה קורה עם החצוצרה
אשמח לקבל תשובות לשאלות
תודה מראש וחג שמח
יכולה לצרף סיכום שקיבלתי אחרי הלפרו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014בד"כ בעת הסרה לפרוסקופית של ציסטה שחלתית הרופא אינו מזריק חומר צבע לבדיקת המעברים בחצוצרות ,אם כי ניתן היה לבצע זאת,לכן הדרך היחידה לאשש את תקינות החצוצרה תהיה לבצע צילום רחם חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מרב12/10/2014מצרפת קובץ סיכום של רופא המנתח
האם מפה ניתן להבין להכל תקין ושהחצוצרה פתוחה
ושזה נבדק בזמן הלפרוסקופיה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014לכאורה נראה שהכול תקין,למרות זאת אין במידע זה לשלול בודאות מוחלטת בעיה חסימתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב12/10/2014אז אתה ממליץ לחזור על צילום הרחם?
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014אינני שולל את האופציה הזו אם אינך נכנסת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לחוות דעת של עוד רופא
מרב13/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לחוות דעת של עוד רופא - תגובה
פרופ` דוד בידר13/10/2014את לא צריכה לעשות שום דבר.
אם את מעוניינת בהריון אז יש לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
מרב13/10/2014לדעתך הכל פתוח? שבזמן הלפרוסקופיה
החסימה נפתחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בכדורים לנרתיק או גסטוןאני98711/10/2014
באילו מקרים מעדיפים לתת גסטון על פני נרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון בכדורים לנרתיק או גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014במקרים שנדרשת השפעה מיידית כמו במצב של דמם עדיף לתת גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי אוביטרלמעיין11/10/2014
האם ייתכן שיהיה ביוץ 72 שעות אחרי זריקת אוביטרל ולא 36 שעות אם הזריקה ניתנה כשהביצית היתה בגודל 20?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2014לא יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בניגובמעיין11/10/2014
ביום שני הזרקתי אוביטרל ועשיתי הזרעה בצהריים אני לוקחת החל מיום חמישי בערב כדורי דופסטון (פרוגסטרון) פעמיים ביום בוקר וערב
היום בבוקר כשעשיתי פיפי היה לי מעט דימום בניגוב... מה לעשות?
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בניגוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014במידה ודמם יגבר עלייך להיוועץ ברופא המטפל המכיר את מאפייני התגובה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שאין סיכוי להריון? ממה
מעיין11/10/2014זה יכול לנבוע? התחלתי דופסטון בחמישי בלילה כשהאובירל נחקח בשני ב 11 והיום בבוקר רק החל הדימום בניגוב
האם זה אומר שאין סיכוי להריון? ממה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2014אם מקור הדמם מהצואר,ההשפעה על ההשתרשות הינה אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שיהיה דימום מהצוואר סביר יותר
מעיין11/10/2014להניח שזה מהרחם לא? לא קיימנו יחסים מאז ההזרעה ביום שני
האם יכול להיות עקב הדופסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה שיהיה דימום מהצוואר סביר יותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעתאני11/10/2014
שלום
האם יש סכנה לאישה הרה ו/או לעובר בעיקר בלקיחת חיסון נגד שפעת.
יש לציין שמעולם לא לקחתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת - תגובה
פרופ` דוד בידר11/10/2014לא וצריך לקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין - לד"ר מכטינגראנדומטרין11/10/2014
שלום,
זו פעם ראשונה החודש שלקחתי אנדומטרין החל מהיום השביעי מהביוץ (יצא לי 27 פרוגסטרון והרופא אמר שזה טיפה נמוך). ניסינו ביחסים מתוזמנים תחת גונל 150 ואוביטרל.
היום אני ביום ה-13 לביוץ וכבר 3-4 ימים שיש לי בחילות בבוקר עם רעב גדול, כאבי ראש חזקים, בטן נפוחה, חולשה ועייפות ועוד...
אלו תופעות ידועות של אנדומטרין?
ייתכן שיש לי יותר מדי פרוגסטרון בדם ושזה מסוכן?
זה נכון שעד שלא אפסיק את התמיכה לא אקבל וסת?
מתי אפשר לבצע בטא בלי לחשוש שהאוביטרל משפיע על התוצאה (הוזרק לפני 14 ימים).
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעדכנת
אחת11/10/2014שביצעתי כרגע גם בדיקת הריון ביתית ויצא שאין היריון. היום היו ם ה-14 לביוץ.
יש טעם לבצע בטא לפני הסקת האנדומטרין שכנראה מחולל לי את כל התופעות האלה?
הרי אם כל התופעות האלו היו של הריון כבר זה היה צריך להתבטא בבדיקה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין - לד"ר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014אנדומטרין עלול לגרום לכאבי ראש ובחילות.
בדרך כלל אנחנו לא נתקלים בתופעה של עודף פרוגסטרון בטיפול באנדומטרין, פעמיים ביום.
היות ועברו שבועיים, כדאי מאוד לבצע מחר בבוקר בדיקת הריון. בהתאם לתוצאה כדאי להוועץ עם הרופא שלך לגבי הצורך בהמשך הטיפול.
תכשירי פרוגסטרון בהחלט יכולים לעכב דמום וסתי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פוליציסטית. אין לי ביוץ טבעיbaby10/10/2014
מהיום ה2 של המחזור לוקחת 4 אסטרופם דרך הפה +1 ואגינאלי.
הE2 שלי 10,715 P 2.5 (סבב מוקפאים)
לרוב הרירית שלי סביב ה 6.5 -7. אני ביום ה10 למחזור היום.
האם גם פרוגסטרון (נרות אוגסטרון) עוזרים לעיבוי הרירית?
בכל פעם שאני שואלת את הרופא שלי על הרירית, טוען שהיא מצויינת.. אך הבנתי שרירית צריכה להיות מעל 7, האם רירית 6.5 זה לא מספיק טוב?(בהמון מקורות האינטרנט קראתי שרירית טובה היא מעל 6) מה נכון???
והשאלה השניה, היא האם סיכויי קליטה של עוברים מוקפאים פחות טוב מטריים? אמורים להחזיר לי ביום ה' 3 בלסטוציסטים מופשרים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פוליציסטית. אין לי ביוץ טבעי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/10/2014כיום ברוב יחידות ה-IVF סיכויי ההצלחה של החזרת מוקפאים דומים מאוד לסיכויי ההצלחה של החזרת עוברים טריים, בשל השיפור בטכנולוגיית ההקפאה. האסטרוגן הוא שמעבה את הרירית. מסכימה עם הרופא שלך כי רירית של 6.5-7 מאפשרת קליטת עוברים.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)