מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינוןdan19/10/2014
שלום
אני בשבוע השישי להריון (החזרת העובר הייתה לפני 4 שבועות בדיוק).
אני לוקחת פעמיים ביום קרינון ואסטרופם.
עד עתה לא הייתה לי בעיה עם הקרינון, אך בימים האחרונים אני חווה כאבים בעת הנסיון להכניס את מוליך הקרינון ואף לא מצליחה להכניס אותו לעומק.
האם זה תקין? מודע זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/10/2014יכול להיות כי כתוצאה מההחדרה נוצרה פציעה מקומית קלה. הקרינון אמור להיספג. במידה והכאבים חזקים, ניתן לעבור לתמיכה פרוגסטטיבית אחרת בהתייעצות עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרון ברפואה פרטית?עמר19/10/2014
שלום רב,
אני ובת זוגתי עברנו תהליך של IVF וארבעה מחזורי הזרעות בבי"ח שיבא.
אנחנו שוקלים לעבור לרפואה פרטית, אבל אינני יודע האם הסיכויים להצלחה גדלים בעקבות היחס האישי.
ב"יח שיבא ידוע כבי"ח הטוב ביותר בפריון (אני טועה?), לכן האם במרפאה פרטית אוכל לקבל תוצאות טובות יותר בהכרח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עמר- בחיים שלנו לצערי אין שום
דנה19/10/2014דבר שהוא בטוח ובהכרח... אבל היופי הוא לדעת למזער סיכונים.
מיטב הרופאים עובדים בבי"ח ציבוריים, אולם אתה לא יודע מי בדיוק יטפל ביום שתגיע. ייתכן ואחד יתחיל פעולה והשני ימשיך ואין מעקב מסודר (לדעתי..).
לעומת זאת- כשהולכים לרופא פרטי( מקצועי ועם ניסיון כמובן...) אז הוא בונה ומתאים פרוטוקול ומלווה אותך בכל התהליך וכמובן בבקרה שלו. בהזרעה זה עוד לא ככ חשוב כמו בהפריה. היית מטפל ברכב היוקרתי שלך במוסך שאינו מורשה???
הייתי ממליצה למרות העלויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי עמר- בחיים שלנו לצערי אין שום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2014איכות הטיפול במערכת הציבורית אינה נופלת מזו שבמערכת הפרטית,יחד עם זאתראוי להדגיש שבהליך שבו ישנן מתחים ורגישויות רבות,העובדה שיש למי לפנות בכל עת יכולה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפול אחרי הפלהאילנה19/10/2014
שלום
עברתי הפלה עם ציטוטק לפני כמעט חודש לאחר שבשבוע 8 לא נצפה דופק (שבוע לפני היה דופק) בצער רב.
צריך לגייס כוח ולהמשיך הלאה.
האם יגיע מחזור כרגיל כחודש לאחר ההפלה?
האם אפשר להתחיל מייד מחזור טיפול?
מה הגישה/עמדה של הרופאים בעניין?
תודה
ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לטיפול אחרי הפלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/10/2014וסת תגיע 4-6 שבועות לאחר ההפלה התרופתית. באם הוסת רגילה ובאולטראסאונד אין חשש לשארית הריון, ניתן להתחיל לנסות שוב להרות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפוח עם גונאל 75Vika19/10/2014
שחום
בעברי הריון ראשון תקין בהזרעה על ביות טבעי
הגיון שני - שוב הזרעה על בסיס ביוץ טבעי אבל בריון לא התפתח ועשו לי גרידה בשבוע 8. מאז כבר שנה מנסים הזרעות ללא תרות בלי המלחה.
צילום רים תקין, בדיקות הורמונליות תקינות וגם בדיקת הטרוסקופיה תקינה.
רופא שלי החליט על התחלת זריקות גונאל במינון 75
קבלתי מחזור ביום חמישי ה16/10
אמורה להתחיל ממחר בערב כל יום להזריק והוא אמר לי לבוא לביקורת ביום ראשון הבא. (עולל בדיקת דם).
אני פוחדת מגירוי יצר אז דרשתי אולטרסאונד ובדיקת דם גם ביום חמישי הקרוב.
האם המינון לא גבוה מאחר ויש לי כל חודש ביוץ טבעי?
התזמון נכון לפי הנתונים שרשמתי?
האם עליי לבדוק עוד משהו? הרופא שלי לא נמצא מיום רביעי עד יום ראשון הבא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בת 35.8
Vika19/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין אני בת 35.8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2014מתקבל הרושם שאת מטופלת מצוין והחשש שלך מגירוי יתר בשלב זה מיותר,חזקה על הרופא שלך שהור ינטר את הטיפול ההורמונלי בהתאם לתגובה האינדיוידואלית שלך,עלייך לסמוך על הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויש לי שאלה נוספת חשובה
Vika21/10/2014כפי שציינתי הגיון שני נקלט בפעם בבניין הזרעה ראשון על ביוץ טבעי אך לא התפתח ואני חוששת שזה משום שבדיוק בשבועות הראשונים של הריון עשיתי חיסון לשפעת
השנה אני גם רוצה לעשות
האם אפשר לעשות בזמן שאני עושה זריקות? ולפני הזרעה? בכל מקרה אני בשום אופן לא מוכנה לקחת סיכון שזה יפגע שוב בסיכויי הריון או תקינותו ואם יש סיכוי הכי מזערי שיכול לפגוע אני אוותר על החיסון הזה בלב שלם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ויש לי שאלה נוספת חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2014אין כל בעיה לבצע את חיסון השפעת בכל מועד ,אין לכך כל קשר להפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם והאולטרסאונד עזרה
Vika23/10/2014שלום
המחזור שלי ב 16.10
מזריקה גונאל מיום שני
בדיקת דם היום בבוקר: אסטרדיול - 916, פרוגסטרון קטן מ 2
בדיקת אולטרסאונד נעלב בשחלה ימנית זקיק 17x18
רירית רים 7 מ״מ
שחלהשמאלית עם זריקות זעירים
דוגלת ללא נוזל חופשי
מי שישה לי אולטרסאונד אמר כניראה שהביוץ קרוב מאוד. בטוח הופל על סופ״ש
היום רופא מטפל שלי בחופש
מה עושים? האם לפי נתונים אכן הביוץ היום או מחר או גג בשבת ופספסתי הזרעות?
אני מזריקה וממש בדכאון ממחשבה שהכל היה חינם
אשמח לעזרה, יעוץ או הכוונה מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה לחוצה שאצטרך לחפש רופא
Vika23/10/2014בסופ״ש - ביום שישי ואין לי מושג מה הנהל בכללית
יצרו קשר עם הרופא שלי שאמר להזריק אוביטרל ביום שישי בבוקר. הערב להזריק בפעם האחרונה את גונאל אף וביום ראשון הזרעה
ניראה לי קצת פספוס של ביוץ
ממש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח למענה לחוצה שאצטרך לחפש רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014לא תהיה כל בעיה אם תפעלי לפי הנחיות הרופא המופל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרותם19/10/2014
היום- זקיק בגודל 24 מ״מ וE2- 1138 פרוגסטרון- 2.2
לפי מה שהבנתי זה ביוץ או שעברתי את המועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/10/2014נראה כי עדיין לא עברת את מועד הביוץ ואת קרובה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותילנה19/10/2014
שלום,
האם לקיחת גלולות במשך כשבוע במסגרת טיפולי פריון אמורה להשפיע (להעלות??) את ערכי האסטרדיול והפרוגסטרון בבדיקת דם?
מה יעילות הגלולת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2014נטילת הגלולה מיועדת לתזמן את מועדי הטיפול שלך,בעקבות הפסקת נטילת הגלולה יופיע מחזור בשנית) ,מאחר והרכב הגלולה מכיל אסטרוגן ,ופרוגסטרון ניתן לצפות לעלייה ברמת הורמונלים אלו בעת נטילת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחנקתימעיין19/10/2014
אכלתי אגס עכשיו והקדמתי קנה לוושט ונחנקתי לקח לי כמה דקות לחזור לעצמי
אני ממש לפני בדיקת בטא -אם הייתה השתרשות מה הסיכוי שזה שנחנקתי ישפיע על העובר אם אכן יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחנקתי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/10/2014ארועים כאלה אינם פוגעים בסיכוי להשרשת העובר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש שלי...
מעיין19/10/2014שאם אכן היתה השתרשות ויש כבר הריון אז בגלל נחנקתי ולא הצלחתי לנשום כמה דקות אז העובר לא יקבל חמצן...האם ככה זה עובד? או שיש עודפי חמצן בדם שעדיין מגיעים לעובר במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש שלי... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/10/2014בשלב זה העובר כל כך קטן שניתן לראותו במיקרוסקופ בלבד. עדיין אינו צורך חמצן בנפרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 47 עם תרומת ביציתמירב19/10/2014
שלום,
1. מה הסיכויים של אישה בת 47 להיכנס להריון בריא מתרומת ביצית??
2. גם אם זה תרומת ביצית - אם אין כמעט דימום ווסתי האם הסיכויים עדיין טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון בגיל 47 עם תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014הסיכוי להרות מצוין ללא קשר למאפייני המחזור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת19/10/2014
,במקלחת כשסיבנתי ושטפתי פנים עצרתי את הנשימה לכמה שניות אולי 30 שניות בזמן שסיבנתי פנים ושטפתי במים, במידה והייתה השרשה לפני כמה ימים האם זה מונע חמצן מהעובר? יכול לפגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014אין בכך להשפיע על ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יכול למנוע חמצן מהעובר אם
מעיין19/10/2014שתרשות כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא יכול למנוע חמצן מהעובר אם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014בשוםפנים ואופן לא מונע חימצון של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
מעיין19/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמתדנה19/10/2014
שלום
בשבוע 13
מה השבוע המומלץ ביותר לסקירה מוקדמת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה מוקדמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014שבוע 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנוריאה שניוניתהודיה19/10/2014
שלום ד"ר, אני בת 25, עד גיל 19 הווסת היה סדיר אך אחרי דיאטה קיצונית ומשבר נפשי במהלך הצבא הוא הפסיק ואחרי 9 חודשים ללא ווסת לקחתי פרוגסטרון סינטטי והופיע ווסת. מיד אח"כ התחלתי ליטול גלולות יסמין שלוש שנים. כשהפסקתי את הגלולות בפברואר 2013כדי להרות הווסת לא הופיע חצי שנה (גם בחצי שנה הזו מאז הפסקת הגלולות הייתי נתונה במתחים רבים) ובספטמבר טופלתי באיקקלומין ואוביטרל, בייצתי בסבב ראשון של הטיפול והריתי. כיום אני מניקה כבר 5 חודשים וחצי אך עדיין לא הגיע הווסת. מה יכולה להיות הסיבה לכך שאיני מבייצת? מדוע הווסת לא חוזר? אוכל לקבל קצה חוט? האם יש סיכוי שאחזור לבייץ באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנוריאה שניונית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014הסיבה יכולה להיות גם ההנקה -בעת הנקה מפרש הורמון פרולקטין אשר יכול לשבש את תהליך הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 100אני18/10/2014
שלום
עשיתי העמסת סוכר 100 בשבוע 9 בעיקר בשל רקע משפחתי . היה לי ערך אחד חריג והשני גבולי. מאז אני במעקב תזונאית , תזונה מאוזנת ומדידות סוכר כארבע פעמים ביום.
לרוב אני מאוזנת ( פה ושם יש ערכים חריגים בעיקר כשאני במתח ).
שאלתי היא האם יש צורך לעשות העמסת סוכר בשבוע 24 ?
האם כמות כה גדולה של סוכר לא תפגע בעוברית שברחמי?
מה היתרון , אם יש, בהעמסה נוספת בשבוע זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העמסת סוכר 100 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014העובדה שהינך בבקרה של רמות הסוכר שלך 4 פעמים ביום מספיקה כדי לנטר את מצב מטבוליזם הסוכר שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור מולטידוזמישהי18/10/2014
לילה טוב,
1. באיזו שעה ביממה מומלץ להזריק מנופור?
2. אחרי אוביטרל - מתי מומלץ לעשות הזרעות? כמה שעות ממועד הזריקה?
תודה מראש
ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנופור מולטידוז - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014לגבי זריקות המנופור-כדאי להזריק בשעות אחה"צ או הערב,לגבי ההזרעות כדאי לבצעם ביומיים העוקבים לאחר הזרקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרשי דם בווסתנורית18/10/2014
שלום רב,
בחודשיים-שלושה האחרונים אני חשה שהווסת שלי חזקה יותר ויש לי קרישי דם / גושים משמעןתיים שיוצאים ממני. בחודשים האחרונים נטלתי איקקלומין ולאחר מכן חודש אחד הזרקתי גונל אף.
מדוע נוצרים קרישי הדם האלה? מה עלי לבדוק? האם יש ממה לחשוש? זה מראה משהו...?תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרשי דם בווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014למרות שהמצב לכאורה נראה תקין,עלייך לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לראות שהרחם ורירית הרחם הינם תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאור18/10/2014
שבוע טוב
האם נתונים המעידים על ביוץ בבדיקת דם בזמן ביוץ ומעקב זקיקים המראה על זקיק אחד בכל צד בגודל מתאים לביוץ מבטיחים בעיקרון שיהיה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2014בעיקרון כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)