מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקהאחת14/09/2014
מותר לקחת אנטיביוטיקה בזמן הביוץ?
וגם - הביוץ כביכול התרחש ביום שני לפני שבועיים (הערכים בהגבוהים של ההורמונים נמדדו בראשון כך שסביר שהביוץ חל ביום שני). כך שהייתי אמורה לקבל וסת ביום שני - מחר, בדיוק שבועיים אחרי. למרות זאת קיבלתי וסת בשבת. האם זה אומר שאני צריכה לקבל תמיכת פרוגסטרון? בכל זאת הקדמה של יומיים.
הפרוגסטרון שנמדד ביום החמישי מהביוץ כלומר בהשרשה כביכול היה 34.
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2014יכולה לקחת אנטיביוטיקה בזמן ההיוץ
ולא צריכה תמיכה של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מספיק?אושרית14/09/2014
שלום רב האם מאתיים אלף זרעים זה מספיק להזרעה על מנת להיקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מספיק? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2014אין תשובה כזאת.
את צריכה לכתוב את כל התשובה המלאה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותא14/09/2014
שלום
שאלה כללית: האם שום יכול לעזור בעניני פוריות?
לפי הרגשתי האישית כשלא קבלתי מחזור במשך זמן ממושך אחרי הפלה טבעית ולקחתי כמה שיני שום, יום למחרת קבלתי מיד מחזור. או כשהיה לי בעבר זרימה מועטה מאוד במחזורים ולקחתי שום זה הגביר את הזרם משמעותית.
לעניני פוריות - האם יש תועלת באכילת שיני שום בשיפור תוצאות טיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2014שום לא עוזר בטיפולי פוריות..
בגלל הריח גם אין חשק למין וזה מוריד סיכויים.
בהפריה חוץ גופית זה יכול להפריע לצוות אך לא
יוריד או יעלה סיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיכל14/09/2014
שלום .
ביום שלישי זקיק 15 אסטרדיול 830 פרוגסטרון קטן מ-2 LH -8
הרופא נתן לי צטרוטייד ומנופור, עד אותו היום הייתי בלי הורמונים במטרה למחזור שאיבה טבעית . ביום שישי זקיק 21 ... שני אוביטרל בשבת בבוקר .היום אחהצ שאיבה .האם יכול לקרות שאפספס את הביוץ ? ??...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/09/2014הצטרוטייד ניתן על מנת למנוע את הביוץ המוקדם. תוספת של מנופור ושל צטרוטייד מקובלת בפרוטוקולים טבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזיחסוי14/09/2014
בתרומת ביצית- 1.הבאנו דם לבדיקת אלקרופורוזיס, כמה זמן אתה חושב שזה יכול להישמר עד לבדיקה? האם רופאי פריון אמורים לדעת זאת?
2. האם מבצעים תמיד ספירת דם לתורמות ביחד עם שאר הבדיקות? או שצריך לבקש באופן מיוחד?
3. האם יש אפשרות להעביר את העוברים המוקפאים שלי מבית חולים אחד לבית חולים אחר? האם זה מועבר בצורה בטוחה לעוברים?
4. אם אני רוצה לבצע את התמיכה ואת ההחזרה אצלך, היכן אני צריכה להעביר את העוברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/20141.יש לברר זאת במעבדה המטולוגית
2.להערכתי בין הבדיקות הכלליות שתורמת נדרשת לעבור ישנה ספירת דם כללית
3.ניתן להעביר עוברים מוקפאים בין בתי חולים,לטעמי הדבר אינו מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' אשכנזי
חסוי14/09/2014מאיזה בחינה אינו מומלץ, מבחינת העוברים? והיכן אתה מבצע החזרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי16/09/2014מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2014כל טלטול והעברה של העוברים אינו רצוי,אני עובד בבית חולים בילינסון,או אסותא ת״א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהטלי14/09/2014
אני אחרי החזרה שנייה בפעם הראשונ ה עם תמיכה של נרות אנדומיטרין עשו לי פריחה וצריבה מטורפת
עכשיו הרופא החליף לי לאוטרגסטן שעה ליאת אותו דבר בדיוק
ביקשתי זריקות גסטון
והרופא אמר שלא ניתן למדוד אותו בדם מה זה אומר?
האם להמשיך לסבול?
האם זה לא יכול לפגוע בהישתרשות הדלקת הזו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014לטעמי יש להעדיף את זריקות הגסטון על פני גירוי אלרגי או אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית שבוע 6 אחרי הפרייהנילי14/09/2014
עשיתי הפרייה IVF - נקלטתי להריון, העובר לא התפתח הגיע ל 160 בטא, הרופא אמר להפסיק תמיכה, הבטא ירדה ל 145, והחלו דימומים.
אבל כאבי התופת לא עוזבים אותי, בן זוגי אמר שהגוף מתנקה, שזה טוב.
חשבתי גם כך, אבל שלושה ימים של דימומים וכאבים בלתי פוסקים, האם זה הגיוני?
אודה לתשובה בהקדם, האם ללכת למיון, או להמשיך לסבול בשקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה טבעית שבוע 6 אחרי הפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014במצבים אלו עקב הדמם ישנם כאבים הנובעים מהתכווצויות הרחם,בכל מקרה האם נשללה בודאות גם האפשרות של הריון מחוץ לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל הזרעמעיין14/09/2014
תמיד אחרי קיום יחסים נוזל ממני הרבה מנוזל הזרע אנחנו אפילו שמים מגבת על המיטה ובדרך כלל גם ביום שאחרי
אתמול קיימנו יחסים כי אני קרובה ממש לביוץ וכלום ממש כלום לא נזל ממני
גם כשקמתי לשירותים יותר מאוחר לא היה זרע שיצא וגם היום בבוקר לא נוזל ממני כלום
בעלי טוען כי הרגיש שיצא ממנו זרע ואני לא מבינה... זה לא תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל הזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014יתכן ובעלך פלט כמות מזערית שלא גרמה לזליגה רגילה מהנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שהסיכוי להרות פחת?
מעיין14/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם זה אומר שהסיכוי להרות פחת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014לא נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלו ערכי ביוץ?אני14/09/2014
E2-1650
LH-21
P-3.75
לקראת הזרעה בסבב ביוץ טבעי.(
שאלה נוספת-עד כמה באמת יעיל הזרעה ללא הורמונים?
והאם זה הטיפול עבור בעלת אנדומטריוזיס עם כאבים ושחלות במראה פולציסטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אלו ערכי ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014הערכים מרמזים על ביוץ בטווח של 24-28 שעות ממועד לקיחת הבדיקה.
באשר להמשך הטיפול-חזקה על הרופא שלך שהוא מציע לך את הטיפול המירבי בנסיבות ההיסטוריה הרפואית שלך וגילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת כדורי ארקוקסיה על איכות הזרערותם13/09/2014
שלום רב,
אני ובן זוגי נמצאים בתהליכים של נסיונות להרות, כאשר אני נוטלת טיפול הורמונאלי (גונאל F ואוביטרל) ונמצאת במעקב זקיקים מידי חודש.
עקב תאונת דרכים ופגיעה בגבו, נוטל בן זוגי כדורי ארקוקסיה בששת הימים האחרונים.
היות ובימים אלו הומלץ לנו לנסות להרות (ביחסים טבעיים), רציתי לברר האם יש לכדורי הארקוקסיה השפעה על איכות הזרע/תכונותיו?
האם בטוח לקיים יחסי מין בזמן נטילת כדורי הארקוקסיה על ידי בנזוגי או שכדאי לו להפסיק ליטול אותם?
אודה לתשובתכם,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך
רותם14/09/2014תודה רבה על תשובתך המהירה, פרופ' אשכנזי.
רציתי לשאול אודות הארקוקסיה שנטל בנזוגי שישה ימים לפני שקיימנו יחסי מין (במטרה להרות), האם קיים סיכון כלשהוא להריון הפוטנציאלי מבחינת השפעת הארקוקסיה על איכות הזרע שלו?
ובנוסף, כמה זמן לוקח לגוף "להתנקות" מהשפעת הארקוקסיה וחומריו, כך שלא תהיה פגיעה אפשרית באיכות הזרע ובמידת פוריותו?
בתודה מראש על תשובתך,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014מאחר והתכשיר אינו פוגע ב-DNAל הזרע איני רואה בעיה עם נטילת הארקוקסיה וכניסה אפשרית להריון,בכל מקרה מאחר ויצירת זרע הינה תהליםך ארוך המתרחש על פני שלושה חודשים יש להניח שההשפעה בנטילה של התכשיר במשך שישה ימים הינה חסרת משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות על תשובותייך הכה מועילות!
רותם14/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וביוץאחת13/09/2014
שלום ד"ר
אני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה בגלל בלוטת לימפה מוגדלת ליד המפשעה. אני אתחיל אותה ביום השלישי לוסת.
זה עלול לפגוע בביוץ או חלילה בעובר במידה ואקלט בחודש הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014האנטיביוטיקה לא תשפיע על הביוץ,וישנן אנטיביוטיקת הבטוחות בהריון שלא משפיעות על העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם לא לוקחים אוביטרול 250אושרית13/09/2014
כאשר לא לוקחים אוביטרול 250 אבל כן היה טיפול ע"י גונל F 75יחידות היות והיה ביוץ ללא האוביטרול מתי ניתן לעשות בדיקת הריון?
כאשר ההזרעה מחר יום א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם לא לוקחים אוביטרול 250 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014בד״כ ניתן לזהות הריון בבדיקת דם כ-12 יום לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בדיקות דם לפני ivfא13/09/2014
אנו עושים שאיבה באסותא מחר.
לצערי הבדיקות שלי מינואר השנה ולא שמתי לב.
כמה זמן בדיקות צריך? Hivוהפיטטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בדיקות דם לפני ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014הבדיקות תקינות כשנה , ככה שזה בסדר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לתשובה דחופה. בדיקות דם לפניא13/09/2014
אנו עושים שאיבה באסותא מחר.
לצערי הבדיקות שלי מינואר השנה ולא שמתי לב.
כמה זמן בדיקות צריך? Hivוהפיטטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לתשובה דחופה. בדיקות דם לפני - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת- IVF טבעי?הגר13/09/2014
שלום לכולן,
כמו שאומרים: הסיפור שלי הוא קצת מוזר" :-) (ואולי לא שגרתי).
אני בת 34, רווקה ומעולם לא הריתי ולא ניסיתי להיכנס להריון. השעון הביולוגי "מתקתק" ואני חושבת כבר כמה שנים על הורות יחידנית (כלומר- מתורם זרע). החלטתי שאני רוצה לבצע הקפאת ביציות כדי לאפשר לעצמי ארכת זמן נוספת ולא להיות לחוצה להחליט כרגע. לאחר שפניתי לרופא הנשים וקראתי חומר רב על הקפאת ביציות, שנינו (הרופא ואני) הגענו למסקנה שמבחינת אחוזי ההצלחה של השגת הריון מביציות מופשרות שהם נמוכים יחסית לעומת עוברים מופשרים, עדיף להקפיא גם ביציות וגם עוברים (מתרומת זרע). כך יהיה לי "גיבוי" למקרה שהביציות המופשרות לא ישיגו הריון בבוא היום.
לכאורה פשוט (??) אבל פה מתחילה הבעיה:
אני נוטלת מזה שנים רבות תרופות נוגדות דכאון בשל התקפי דכאון וחרדה חוזרים שארעו לי בשנות ה20 לחיי. ב4 השנים האחרונות אני יציבה לגמרי (עם תרופות SNRI), בעלת עסק משגשג, מתפקדת היטב, ולאחר טיפול פסיכולוגי מוצלח. הפסיכיאטר שלי חושב שהגיע הזמן להפסיק את התרופות נוגדות הדכאון ושאני לא זקוקה להן יותר. אותו פסיכיאטר (שהוא הפסיכיאטר היחיד שהצליח למצוא את התרופה שעזרה לי ועל כן אני מעריכה מאד את דעתו) חושש ומאד לא מרוצה מהרעיון של להמטיר אותי בהורמונים לצורך IVF. הוא טוען שאם לכל אשה מתן הורמונים במינון גבוה עלול להשפיע על מצב הרוח, הרי שעבורי זה יכול להיות פשוט הרסני ולהחזיר אותי שנות אור אחורה. הוא עודד אותי לבחון אפשרות לIVF טבעי.
רציתי לשאול את המשתתפות בפורום האם למישהי מכן יש ניסיון בIVF טבעי שלא לצורך הריון, אלא לצורך הקפאת ביציות? הבנתי מרופא הנשים שבהקפאת ביציות לצורך שימור פוריות נהוג לשאוב 20 ביציות ואני מניחה שבIVF טבעי זה אומר כמעט שנתיים של שאיבות! (כאן, בניגוד לIVF רגיל לצורך הריון, לא נדע אם ההריון "תפס" או לא בזמן אמת, אחרי כל מחזור טיפול, מכיוון שאנחנו לא מחזירים אותן כרגע לרחם). מה דעתכן? מישהי מכן עברה סיפור דומה? יש לכן רעיונות מה כדאי לי לעשות?
ומה דעת הרופאים בפורום? אשמח לקבל המלצה על רופא פוריות בעל "ראש פתוח" שמוכן לבחון אלטרנטיבות לIVF הרגיל עם ההורמונים.
(חשוב לי להדגיש שוב: אני לא מעוניינת בהשגת הריון כרגע, היות שאני ממש לא מרגישה בשלה לכך עדיין. אבל מכיוון שאני כבר בת 34 והפוריות רק הולכת ויורדת עם הזמן כידוע, חשוב לי לשמור לעצמי אפשרות להריון בעתיד).
תודה שקראתם עד כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת- IVF טבעי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014ההמלצה של הפסיכיאטר אינה מציאותית בנסיבות המקרה,ועדיף שיעסוק בתחום שלו ויתן תשובה לטיפול פסיכיאטרי תרופתי הולם בעת הטיפול הייעודי להקפאת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)