מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרבית שתו לאחר אנטיביוטיקהאני20/09/2014
שלום
אני בשבוע 19פלוס..אושפזתי לחמישה ימים בשל חיידק בדרכי השתן וקיבלתי גאראמיצין שלוש פעמים ביום. לאחר כמה ימים מסיום האנטיביוטיקה מומלץ לעשות תרבית שתן על מנת לוודא שהחיידק כבר לא קיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרבית שתו לאחר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/09/2014מייד עם סיום הטיפול האנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת...בהקשר
אני21/09/2014בהמשך לתשובתך..
כאמור טופלתי באנטיביוטיקה גרמצין דרך הוריד במשך חמישה ימים בשל חיידק בדרכי השתן.
היןם עשיתי תרבית שתן. במידה והתרבית תראה שאין לי חיידק אני יכולה בימים הקרובים לעשות את בדיקת מי השפיר? או שעליי להמתין שבוע מסיום נטילת האנטיהיוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושאלה נוספת...בהקשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2014יכולה לבצע את בדיקת מי השפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה רחם האישהבולי12320/09/2014
האם ברחם ישנו חלל ריק, או שדפנות הרחם צמודים זה לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבנה רחם האישה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/09/2014חלל הרחם הינו חלל וירטואלי שבו קירות הרחם צמודים זה לזה ומתרחבים בזמן הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
בולי12321/09/2014שמעתי שעושים היסטרוסקופיה אבחנתית עד היום ה 14 למחזור על מנת להימנע מהבדיקה בזמן הריון. במידה ולא מקיימים יחסי מין עד הבדיקה ונשמרים מפני הריון, האם מותר לעשות את הבדיקה ביום ה 18 למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2014אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהתקררות במהלך הריוןרותם20/09/2014
שלום רב,
מזה שלושה ימים שאני סובלת מצינון כבד, המון נזלת וגודש באף ובגרון וקושי בנשימה.
בנוסף, טמפרטורת הגוף היא 37.5 ויש תחושה של חולשה כללית.
ברצוני לשאול מהו הטיפול האפשרי למצבי במידה ואני בהיריון? (אני נמצאת בתהליכי נסיון להרות, ואדע תשובת בדיקת בטא רק בעוד שבוע).
לא רוצה להגיע למצב של סינוסיטיס וכדומה... אך אינני יודעת איזה טיפול יכול להתאים במצבי.
בברכה ובתודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בהתקררות במהלך הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/09/2014ניתן לקחת תכשיר כמו אקמול להורדת החום ,ולפי הצורך ישנן אנטיביוטיקה המותרים גם בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבוע ביצעתי שאיבה והחזרת טרייםדנה20/09/2014
מה אני אמורה להרגיש? איזה תחושות ייחשבו כתקינות?
מתי מבצעים בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השבוע ביצעתי שאיבה והחזרת טריים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014לא ההיתי מצביע על סמנים קלינים או תחושות כמדד לכניסה להריון או לא,יש לבצע את הבדיקה להריון 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין20/09/2014
ביתי נתנה לי לנפח לה בלון אחרי שנגעה בדבק פלסטי... ייתכן כי היה מעט דבק על הבלון
אני 5 או 6 ימים אחרי ביוץ יכול לקרות משהו? במידה והייתה הפרייה?
ואם לא הייתה הפרייה זה יכול להגיע לחצוצרות לגרום להדבקויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2014לא יקרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה מהריון או גירוי יתר?אני20/09/2014
שלום,
לפני שבועיים הזרעה ובדיקה ביתית חיובית. (גונל ,מונופור,צטרוטייד ואוביטרל)
כבר כמה ימים הבטן שלי נפוחה (בשילוב גזים).
אתמול הלכתי למוקד לבדיקה לאחר שראיתי שהמצב לא משתפר.
האבחנה היא שהבטן רכה, בשחלה השמאלית הציסטה הגדולה ביותר עד 2.5 ס"מ.שחלה ימנית ציסטות 2.5 ו-3.5 ס"מ ויש עוד קטנות יותר.
נוזל בכמות קטנה בדוגלס. ללא דימום. וגם אין לי כאבי בטן חריגים רק לעיתים כאבי מחזור.
קיבלתי עירוי נוזלים.ובדיקות דם שנעשו היו תקינות.
השאלות שלי הן:
1. האם הנפיחות היא כתוצאה מהציסטות או שזה תופעה של הריון?
2.האם אפשר להתעמל? פילטיס? עיצוב ? הליכות?
ואם עושים תרגיל לבטן זה בסדר ? או להמנע מזה?
ממה עליי להזהר? וכיצד אפשר להקל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה מהריון או גירוי יתר? - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2014התפילות היא מגירוי יתר שחלתי.
אפשר להתנהג רגיל ובהתאם ליכולתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת אסטרוגןאני20/09/2014
שלום
האם בתחילת הריון לאחר IVF רמות האסטרוגן נשארות ברמות הגבוהות מאוד שיש בזמן השאיבה, או יורדות? אם יורדות, זה בהדרגה או בבת אחת ולאיזה רמות בערך?
ובנוסף, בהריון רגיל מה רמות האסטרוגן בחודש הראשון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת אסטרוגן - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2014רמות אסטרוגן גבוהות בתחילת ההריון ובמשך ההריון. אין טבלאות של מדידה.ואין מדמעות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני20/09/2014הבעיה היא שמצב שאין בלוטת תריס יש צורך להעלות מינון תירוקסין בגלל השפעת האסטרוגן.
אם יש "נפילה" בשלב כלשהו ברמת האסטרוגן אז זה עלול לגרום למינון יתר של תירוקסין שמסוכן להריון. מכאן נובעת השאלה.
אז אם הבנתי, במצב של הריון לאחר IVF, רמת האסטרוגן נשארת גבוהה באופן רציף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת אסטרוגן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/09/2014רמות האסטרוגן נותרות גבוהות בהריון ואף עולות עוד יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזי - פרוטוקול טיפול-שאלהמילקי20/09/2014
בקרתי אצלך ביום ד' באסותא.
לקחתי גלולה עקב ציסתא עד יום ד'.
אמורה להתחיל את הפרוטוקול שלך ביום שני
האם בעקבות הפסקת הגלולות אני אמורה לקבל שוב וסת?
אם כן מתי ? (כרגע אין לי שום סימן, אבל יש לי כאבי בטן )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' אשכנזי - פרוטוקול טיפול-שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014אכן הוסת מופיעה 2-3 ימים לאחר הפסקת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
שוקו20/09/2014פרופ אשכנזי היקר היום יום שבת ולא קיבלתי...
יום שני אמורה להתחיל טיפול..
זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל... -
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014אני מעריך שבכל מקרה תקבלי עד ליום שני ותוכלי להתחיל את הטיפול,בכל מקרה או בעיה את יכולה להתקשר אלי ישירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול עובר מופשר לבלסטוציסטבולי12320/09/2014
האם ניתן להמשיך לגדל עוברים מופשרים בני 3 ימים לבלסטוציסטים?
והאם עובר שלא מגיע לשלב הבלסטוציסט במעבדה, סביר להניח שלא היה מגיע לבלסטוציסט גם ברחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גידול עובר מופשר לבלסטוציסט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014תמיד קיימת אפשרות שהעובר עשוי להתפתח לבלסטוציסט ברחם לעומת העדר התפתחות בתנאי המעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ביוץמעיין19/09/2014
היום אני 4 או 5 ימים אחרי הביוץ
היום נשענתי עם כל משקל גופי על שפת השיש שמגיע לי בדיוק לגובה הרחם והחצוצרות לכ- 10 דקות (על מנת לנקות את החלוןשמעל השיש) ממש את כל משקל גופי כך שהשיש לחץ ממש על אזור הרחם והחצוצרות.... האם זו בעיה? יכול ללחוץ על על הרחם או החצוצרות? האם יכול למנוע הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014אין עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות בטא וחישוב שבוע הריוןשני19/09/2014
ביצעתי בדיקת הריון ראשונה היום - 13 יום לאחר החזרת בלצטוציסטים.
התשובה שהתקבלה חיובית, בטא 1200. מעבר לכך שזה חיובי, האם מדובר בערך גבוה/נמוך? מה משמעותו? עלי לבצע את הבדיקה שוב לאחר הסופש, מה אמור לקרות עד אז?
בנוסף, איך מחושב שבוע ההריון? הרי אני יודעת בדיוק מתי בוצעה ההפריה, יודעת גם מתי בוצעה ההחזרה... השאלה היא ממתי סופרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שני20/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משמעות בטא וחישוב שבוע הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2014הערך הינו גבוה ולאור העובדה שהוחזר בלסטוציסט הינך מצויה בשבוע החמישי של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 4 ימים אחרי שאיבהל19/09/2014
שלום. ביום שני עברתי שאיבה במהלכה היה לי דימים משחלה.בבוקר נבדקתי אצל רופא והוא אמר שהכל נראה תקין. חזרתי הביתה והתחלתי לדמם. יכול להיות שזה מחזור? המוגלובין שלי 8.9 לכן אני נורא דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום 4 ימים אחרי שאיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/09/2014קצת מוקדם לוסת 5 ימים לאחר השאיבה. האם הדימום חזק? אם כן כדאי להבדק. אם מדובר בהפרשות בלבד יכול להיות קשור לתקופת ההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ל19/09/2014לא היתה החזרה רק שאיבה. ממש כמו מחזור. אני בלי תרופות. בסיבוב הקודם מחזור התחיל אחרי 9 ימים. לנסוע למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/09/2014כדאי להבדק ע"י רופא נשים בהקדם, בהתאם למענה שקופת החולים שלך נותנת - פניה למוקד/מר"מ וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביוץ
מעיין19/09/2014היום אני 4 או 5 ימים אחרי הביוץ
בבוקר נשענתי עם כל כובד הגוף על שפת השיש שמגיע לי בדיוק לגובה איפה שאזור הרחם והחצוצרות לכ 10 דקות על מנת לנקות את החלון ממש השענתי את כל כובד הגוף על שפת השיש האם זה יכול לגרום לבעיה ? יכול ללחוץ על הרחם או החצוצרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נשארתי לשכב אחרי ההחזרהפרופ` דוד בידר19/09/2014
לא נשארתי לשכב אחרי ההחזרה, האם העוברים יכולים להיפלט? אחרי כמה זמן מותר לגשת לשירותים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטת עוברים לאחר החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/09/2014ניתן להתפנות מיד לאחר ההחזרה. העוברים אינם אמורים להיפלט החוצה. ניתן לשכב מספר דקות לאחר הפעולה אך כפי הנראה אין לשכיבה קשר לעליה בשיעורי השרשת העוברים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהשאלה19/09/2014
שלום
בתחילתו של ההריון (4) לאחר קבלת הורמונים.הבטן שלי נפוחה מאוד וקשה לי לישון בלילה .יכולה לישון רק על הגב.
ממה זה נגרם והאם זה הולך לעבור בזמן הקרוב?
כבר הרבה זמן לא ישנה טוב...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בדיוק באותו מצב
שני19/09/2014מעבר להפרעה בשינה זה גם מגביל אותי ביומיום. ראיתי שעונים כאן לבנות שאולי מדובר בגירוי יתר, מה שלא ממש נותן פתרון או צפי לחזרה לנורמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק באותו מצב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/09/2014אכן בטן תפוחה יכולה להיות סימן לגירוי יתר וחשוב לבצע גם אולטראסאונד ובדיקות דם להשלמת הבירור. גירוי יתר ברוב המקרים חולף מאליו תוך מספר ימים.
מצבים קשים מצריכים אשפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחהשאלה19/09/2014
שלום
בתחילתו של ההריון (4) לאחר קבלת הורמונים.הבטן שלי נפוחה מאוד וקשה לי לישון בלילה .יכולה לישון רק על הגב.
ממה זה נגרם והאם זה הולך לעבור בזמן הקרוב?
כבר הרבה זמן לא ישנה טוב...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/09/2014ראי תשובתי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)