מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטו וכניסה להריוןמעיין13/09/2014
אנחנו מנסים כבר מעל שנה להיכנס להריון ואני בחרדות ודיכאון
אחר התיעצות מול רופאת משפחה והמכון הטרטולוגי נאמר לי שניתן לקחת בהריון ולפניו
אני התחלתי מינון של חצי כדור של 10מ"ג אתמול ולקחתי אתמול בבוקר והיום בבוקר חצי כדור ואני עדיין לא שלמה עם ההחלטה להמשיך לקחת השאלה- אני יומיים לםני ביוץ האם לקיחת התרופה בשלב כל כך קרוב לביוץ יכולה להשפיע על הביוץ או איכות הביצית?
האם במידה ואחרי שלקחתי שני כדורים אחליט להפסיק זה ישפיע לרעה על הביוץ או איכותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטו וכניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014לא ישפיע על הביוץ ואיכותו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם אחליט להפסיק את הכדור וגם
מעיין13/09/2014וגם אם אחליט להמשיך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום למרות הזריקותאורחת13/09/2014
האם הגיוני שהמחזור לא הסתיים על אף שאני מזריקה כבר 6 ימים פיוריגון??
זה אף פעם לא קרה לי ומחר אני כבר אמורה ללכת למעקב זקיקים. איך יכולים להיות זקיקים אם הווסת עוד לא הסתיימה?
אודה לעזרתכם!!
תודה רבה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום למרות הזריקות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014בהחלט יכול לקרות. אין בעייה לעשות מעקב זקיקים גם אם את מדממת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת סיכוייםאורחת13/09/2014
האם מתן דקפפטיל במקום אוביטרל מפחית את הסיכוים להיקלט לאחר החזרה?
סבב ראשון לאחר הריון ולידה הוחזרו עוברים 8 תאים והטיפול נכשל. האם יכול להיות שזה בגלל שניתן דקפפטיל (למנוע גירוי) במקום אוביטרל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת סיכויים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014דקפפטיל, בניגוד לאוביטרל, מפריע לפעילות של הגופיף הצהוב שמפריש אסטרוגן ופרוגסטרון ועל כן שיעור ההריונות באותו מחזור נמוך יותר. ניתן להתגבר על כך על ידי תמיכה מסיבית באסטרוגן ובפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מקבלים גם דקפפטיל וגם אוביטרל?
אני13/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמת?????אני13/09/2014
שלום
אני בשבוע 17+ .
האם אני מחוסנת לאדמת? RUBELLA -IGG 97.00
אני שואלת כי יש חשש שאחיינתי בת השנה וחודשיים נדבקה באדמת ואני הייתי במגע איתה.
בעשרה הימים האחרונים היה לה חום, חוסר תאבון, שיעול ומאתמול בערב הפנים שלה אדומות ויש לה פריחה בגוף. לפני מספר ימים היתה אצל רופאת הילדים שאמרה שזה כנראה ויראלי , אך אז לא היתה את הפריחה.
1) במידה ואני מחוסנת ואכן יש לה אדמת האם יש חשש לפגיעה בעוברית שלי?
2) יש לי בדיקת מי שפיר ביום שני הקרוב. האם אני צריכה לציין חשש זה מול המדקר?ממש מוטרדת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמת????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014הסיכוי שמדובר באדמת אצל האחיינית שלך נמוךביותר,היות ומקרה האדמת בארץ נדירים ביותר,בכל מקרה את מחוסנת,ובכלל הסכנה מהחשיפה לאדמת בשבוע 17 להריון הינה קטנה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ו..
אני13/09/2014המון תודה על התשובה המהירה.
ואם זה אדמדמת (שהתסמינים דומים)זה גם לא מסוכן לי. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ו.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014אדמדמת לא מסוכנת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת לנפש!א13/09/2014
בת 30, פוליצסטית עפ"י מבנה השחלות(כמעט ללא מחזור)למרות שפרופיל הורמונלי תקין
- פעילה גופנית מגיל צעיר כ-4 פעמים בשבוע , הליכות,אופניים ריקוד ובשנה האחרונה קצת ריצות.
אחרי ivf. ב22.8הוחזרו 2 עוברים מאז תמיכה עם אנדומטרין עד היום ופרוגינובה (פרוגינובה למשך 12 יום.)
נמצאת בשבוע 5 ו5 ימים .
מזה כחודש ללא פעילות גופנית.
הייתי בגירוי יתר שמוגדר "קל".
מבדיקה ב3.9 e2- 6900 פרוגסטרון815. בטא200
מבדיקה ב9.9 בטא 1657 .
הרופא אמרו לי כי אני יכולה לחזור לפעילות מלאה ואפילו לריצה- וזאת מבלי לראות בus. בהתייעצות עם רופא אחר הומלץ לי שכן לבדוק את מצב האגן לפני.
אתמול הלכתי לבדיקה, ראו שק קטנטן, הרבה נוזלים (אמר כי זה נראה שיש לפחות ליטר וחצי נוזל) ושחלות מוגדלות מאוד. יחד עם זאת ציין כי לפי תמונת הרחם אין בעיה כלל שאחזור לפעילןת מתונה.
העניין הוא שאני ממש ממש ממש חוששת אפילו מהליכה. פוחדת מאוד לאבד את המצב...
האם אני חוששת לחינם? אודה להסבר הגיוני למה אין לי ממה לחשוש כמו שהרופאים אמרו לי.
אני מאוד סובלת נפשית בגלל חוסר התזוזה.
אוכלת הרבה מהרגיל, עליתי בחודש האחרון כ4 קילו (אני יודעת שחלק זה נוזלים)
אודה מאוד להסברך וחוות דעתך המקצועית.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת לנפש! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014בעקבות כירוי היתר ומעבר נוזלים לחללי הבטן קיים סיכון מוגבר לשיזור של השחלה,לכן יש להימנע מפעילות גופנית בטווח הזמן הקרוב עד שהתהליך יתאפס,בינתיים יש להסתפק בפעילות מבוקרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי
תמר14/09/2014האם שחייה/ הליכה בקצב מהיר- רגיל
נחשבת לפעילות מבוקרת?
אם הרעיון הוא להמנע מקפיצות אסתפק בשיחה
??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקופפטיל במקום אביטרלל13/09/2014
שלום
אני בת41 עוברת טיפולים IVF ביום חמישי E2 היה 3500 והיו 8 זקיקים . עוברים להקפאה. נתנו לי הוראה היום להזריק דקופפטיל במקום אוביטרל. השאלה אם עם דקופפטיל יש אותו אחוז הצלחות?
ועוד שאלה - באיזה יום עדיף לי להקפיא עוברים? ביום שני או שלישי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקופפטיל במקום אביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014אם מטרת הטיפול הייתה הקפאה בלבד ,אין כל בעיה אם מתן דקפפטיל במקום אוביטרל,איכות הביציות המתקבלת הינה דומה לזו של האוביטרל ונמנעים תופעות לואי של גירוי עודף.
הייתי שוקל להקפיא את העוברים ביום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
ל13/09/2014תודה על תשובתך.
ועוד שאלה דחופה מאוד. היום ב22 אני מזריקה דקופפטיל. ולפי הוראות ב15 אני צריכה להזריק צטרוטייד או מונופור. ואני לא זוכרת איזה מהם להזריק. יכול להיות שאני מזריקה שתיהם? בבקשה דחוף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דחוף
ל13/09/2014ביום שני שאבה. היום ב 22 מזריקה דקופפטיל. ב15 אמרו לי להזריק תרופה ואני לא זוכרת האם זה צטרוטייד או מונופור? יכול להיות שזה 2 תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014להערכתי הרופא המליץ לך ליטול צטרוטיד לאחר השאיבה על מנת למתן את התגובה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהחסויה13/09/2014
שלום,
בשל הפגרה שיש- אני מקווה שתתאפשר החזרה.
מה הזמן המקסימלי שניתן ליטול אסטרופם?
האם ניתן למשל להתחיל ליטול מהיום החמישי למחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014ההחזרה האחרונה באסותא בחודש אוקטובר תתרחש ב-18/10 ,אין בעיה בנטילת אסטרופם כחודש ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאתמי13/09/2014
שלום.ברצוני לשאול כמה זמן אחרי החזרת עובר קפוא שהופשר ביום השלישי-היה בן 7 תאים,על בסיס מחזור טבעי ללא תמיכה הורמונלית,כמה זמן מ יום ההחזרה צריך לבדוק בטא hcg בדיקת הריון בדם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/201412 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/201412 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בהריוןדנה12/09/2014
שלום
בהריון שבוע 19
האם מותר לעשות החלקה יפנית בהריון?
האם החומרים יכולים לפגוע בעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014חסר מידע על החומרים שמכילה ההחלקה היפנית. הייתי מציעה לברר איזה חומרים מכילה ההחלקה היפנית ולהפנות את השאלה ליחידה הטוקסיקולוגית (רעלים) בבית חולים רמב"ם או הדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אסור!
אחת13/09/2014יש בהחלקה יפנית חומר מסרטן - קריאנין או משהו כזה. היתה על זה כתבת ענק בכלבוטק ואת בטח לא ורצה לחשוף את העובר לזה.
לכי עם כל הצבעי שיער וההחלקות לאחרי ההנקות.
מלבד חינה, פאנים ומסכות אל תקחי סיכון. גם אל כל הרופאים יודעים הכל ואם יש שיגידו לך שזה בסדר כי הם בכלל לא מבינים שמעורבים בזה חומרים - אל תקחי סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביפנית אין חומר מסרטן
מילקי13/09/2014מה שהיה בכולבוטק זה לגבי החלקת קארטין שאינה מאושרת ע"י משרד הבריאות.
בהחלקה יפנית אצל מומחים לכך יש אישור משרד הבריאות.
מומלץ לא בשלושת החודשים הראשונים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב.דםמרב12/09/2014
שלום עשיתי ב.דם ביום השלישי לוסת
Dhea-s 6.19
E2 114
Fsh 4.9
Lh3.6
Prolactin331
Testosterone 2
Tsh 1.54
אשמח לדעת אם תקין ?
האם ניתן לדעת משהו על רזרבה שחלתית שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב.דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014הפרופיל ההורמונלי תקין, כולל ערכי ה-FSH שנותנים מידע על הרזרבה השחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתמעיין12/09/2014
עשיתי היום בבוקר בדיקה פנימית כדי לראות את מצב צוואר הרחם על מנת להעריך אם אני קרובה לביוץ זו שיטת המודעחת שלי לפיריון על מנת לנסות להיכנס להריון
באותו זמן הייתה לי מנקה בבית ולא שמתי לב אם היה חומר ניקוי לשירותים שהיא מנקה איתו את השירותים אומנם שטפתי ידיים טוב לפני הבדיקה אבל מה אם היה חומר ניקוי בשירותים ואם חדר מעט לנרתיק ?? מה יכול לקרות? לסביבה בנרתיק. או לביוץ? או לצוואר הרחם??
מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014אין לך סיבה לחשוש, חשיפה קצרה ביותר לחומר, בעיקר כאשר שטפת ידיים, לא אמורה לגרום נזק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה מה אם אחרי ששטפתי ידיים
מעיין12/09/2014ואז התישבתי בשירותים ועשיתי את הבדיקה הפנימית ונכנס חומר ניקוי מהשרותים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה מה אם אחרי ששטפתי ידיים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014חומר הניקוי בד"כ נוזלי ונמס במים, כך שהריכוז שלו מינימלי. כל עוד אינך חשה בצריבה נראה שאין סיבה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!דינה12/09/2014
ביצעתי הזרעה לפני 14 ימים ואוביטרל לפני 16 ימים. בדקתי בטא ביום ה-13 ויצא 3.
טרם קיבלתי ווסת.
במידה ולא אקבל בימים הקרובים האם שווה לבדוק שוב בטא או שזה מדויק ביום ה-13?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב! - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014הבטא נמוכה לשלב זה. כדאי להמתין מספר ימים ולחזור על הבדיקה ביום שני או שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דינה12/09/2014זה שהיא נמוכה ושלילת אני מבינה, השאלה האם אני עדיין יכולה לתלות בה תקוות... כלומר בטא ביום 13 לאחר ביוץ האם יש לה סיכוי כלשהו....? או שאני פשוט צריכה להמתין בסבלנות לדימום... אוסיף שבאותו יום של בטא 3 בדקתי גם פרוגסטרון-15 NG/ML ואסטרדיול 56 ..PG/ML
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014הערך של הבטא נמוך והסיכוי להריון תקין אינו גבוה לצערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מכטינגר היקרהאחת12/09/2014
היי
הרופא שלי רשם לי גלולות למניעת הריון לקחת מהיום הראשון לווסת על מנת לדחות ביוץ. לא כפרוטוקול אלא לתת לי הפסקה מסיבות אישיות.
יש לי רזרבה שחלתית מאוד מאוד נמוכה - ולכן כל חודש קריטי.
התייעצתי איתך כאן לגבי זה ואמרת שאתם נוטים לתת פרוטוקול תחת גלולות לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה באמת על מנת לייצר יותר ביציות בפרוטוקול הבא. ואמרת שזה לשבועיים שלושה גג.
הבעיה שכנראה מתחילה לי וסת בשבת ועד לפני הבטא אני לא רואה לנכון לקחת גלולות. האם נטילת גלולות ביום השני לוסת - עדיין תמנע ביוץ לא רק ברמת הביוץץ אלא ברמת לשמר את הזקיקים שנוצרו החודש לחודש הבא - כלומר לא לאבד אותם (יש לי זקיקים אחדים ואני לא רוצה לאבד אותם)?
תודה,
אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מכטינגר היקרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014בוודאי שאת צריכה להמתין לוסת. התחלת הגלולות יום אחד לאחר מכן עדיין תתן את אותו אפקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל דבר אחד לא ברור
אחת13/09/2014אם כבר ביום הראשון והשני של הוסת - הרי שמתחילים להתפתח זקיקים - אם אני לוקחת גלולות - הזקיקים האלו מתנוונים ומתים
או
מוקפאים עד להפסקת הוסת הבאה ואז ממשיכים מאותה נקודה?
אני רוצה להבין אחת ולתמיד האם כשאפסיק את הגלולות יתפתחו זקיקים חדשים במקום אלה או שהקיימים ימשיכו מאותה נקודה?
זה חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל דבר אחד לא ברור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014יתפתחו זקיקים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה משתמשים בגלולות כפרוטוקול
אחת13/09/2014לנשים עם רזרבה שחלתית נמוכה?
הרי אם מתפתחים זקיקים חדשים בביוץ שיגיע אחרי הגלולות - זה לא שנשמרים הזקיקים מהביוץ הקודם?
אז מה היתרון כביכול בפרוטוקול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא שיניים בחודש שביעיאלה12/09/2014
בחודש שביעי בהריון תאומים, כואבת לי השן. האם מותר לעשות צילום אצל רופא שיניים? טיפול שיניים? שיננית? האם יש משהו שלא כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים בחודש שביעי - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2014צריך לטפל בשיניים ואפשר לעשות הכל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםעדי12/09/2014
ביום חמישי שעבר, לפני שבוע בדיוק, עברתי הזרעה. היום בבוקר, 8 ימים אחרי התחילו דימומים. יש לציין כי היום בו התחיל הדימום הוא היום ה- 19 מתחילת הוסת. כלומר לא מחזור. לציין כי בדר"כ מחזורים סדירים כל 27-31 יום. מה זה יכול להיות? אין לי למי לפנות, יחידת הפוריות סגורה בשישי - שבת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014האם מדובר בדימום חזק או בהכתמות? לעיתים מתרחשות הפרשות דמיות כשבוע לאחר הביוץ סביב מועד השרשת עובר ברחם.
כדאי בנוסף שתבצעי ביום ראשון בדיקת פרוגסטרון בדם לוודא אם את זקוקה לתוספת תמיכה של פרוגסטרון חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רונית
עדי12/09/2014תודה על תשובתך,בינתיים לא מדובר בדימום חזק, אלא בכתמים חומים, אבל התחילו גם כאבים בבטן תחתונה כמו כאבי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רונית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/09/2014סביב התקופה בה העוברים משתרשים ברחם יכול להופיע דימום מועט/הפרשות חומות כמו גם כאבים קלים.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)