מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעת כדורי ארקוקסיה על איכות הזרערותם13/09/2014
שלום רב,
אני ובן זוגי נמצאים בתהליכים של נסיונות להרות, כאשר אני נוטלת טיפול הורמונאלי (גונאל F ואוביטרל) ונמצאת במעקב זקיקים מידי חודש.
עקב תאונת דרכים ופגיעה בגבו, נוטל בן זוגי כדורי ארקוקסיה בששת הימים האחרונים.
היות ובימים אלו הומלץ לנו לנסות להרות (ביחסים טבעיים), רציתי לברר האם יש לכדורי הארקוקסיה השפעה על איכות הזרע/תכונותיו?
האם בטוח לקיים יחסי מין בזמן נטילת כדורי הארקוקסיה על ידי בנזוגי או שכדאי לו להפסיק ליטול אותם?
אודה לתשובתכם,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך
רותם14/09/2014תודה רבה על תשובתך המהירה, פרופ' אשכנזי.
רציתי לשאול אודות הארקוקסיה שנטל בנזוגי שישה ימים לפני שקיימנו יחסי מין (במטרה להרות), האם קיים סיכון כלשהוא להריון הפוטנציאלי מבחינת השפעת הארקוקסיה על איכות הזרע שלו?
ובנוסף, כמה זמן לוקח לגוף "להתנקות" מהשפעת הארקוקסיה וחומריו, כך שלא תהיה פגיעה אפשרית באיכות הזרע ובמידת פוריותו?
בתודה מראש על תשובתך,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2014מאחר והתכשיר אינו פוגע ב-DNAל הזרע איני רואה בעיה עם נטילת הארקוקסיה וכניסה אפשרית להריון,בכל מקרה מאחר ויצירת זרע הינה תהליםך ארוך המתרחש על פני שלושה חודשים יש להניח שההשפעה בנטילה של התכשיר במשך שישה ימים הינה חסרת משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות על תשובותייך הכה מועילות!
רותם14/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וביוץאחת13/09/2014
שלום ד"ר
אני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה בגלל בלוטת לימפה מוגדלת ליד המפשעה. אני אתחיל אותה ביום השלישי לוסת.
זה עלול לפגוע בביוץ או חלילה בעובר במידה ואקלט בחודש הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014האנטיביוטיקה לא תשפיע על הביוץ,וישנן אנטיביוטיקת הבטוחות בהריון שלא משפיעות על העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם לא לוקחים אוביטרול 250אושרית13/09/2014
כאשר לא לוקחים אוביטרול 250 אבל כן היה טיפול ע"י גונל F 75יחידות היות והיה ביוץ ללא האוביטרול מתי ניתן לעשות בדיקת הריון?
כאשר ההזרעה מחר יום א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם לא לוקחים אוביטרול 250 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014בד״כ ניתן לזהות הריון בבדיקת דם כ-12 יום לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בדיקות דם לפני ivfא13/09/2014
אנו עושים שאיבה באסותא מחר.
לצערי הבדיקות שלי מינואר השנה ולא שמתי לב.
כמה זמן בדיקות צריך? Hivוהפיטטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בדיקות דם לפני ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014הבדיקות תקינות כשנה , ככה שזה בסדר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לתשובה דחופה. בדיקות דם לפניא13/09/2014
אנו עושים שאיבה באסותא מחר.
לצערי הבדיקות שלי מינואר השנה ולא שמתי לב.
כמה זמן בדיקות צריך? Hivוהפיטטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לתשובה דחופה. בדיקות דם לפני - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת- IVF טבעי?הגר13/09/2014
שלום לכולן,
כמו שאומרים: הסיפור שלי הוא קצת מוזר" :-) (ואולי לא שגרתי).
אני בת 34, רווקה ומעולם לא הריתי ולא ניסיתי להיכנס להריון. השעון הביולוגי "מתקתק" ואני חושבת כבר כמה שנים על הורות יחידנית (כלומר- מתורם זרע). החלטתי שאני רוצה לבצע הקפאת ביציות כדי לאפשר לעצמי ארכת זמן נוספת ולא להיות לחוצה להחליט כרגע. לאחר שפניתי לרופא הנשים וקראתי חומר רב על הקפאת ביציות, שנינו (הרופא ואני) הגענו למסקנה שמבחינת אחוזי ההצלחה של השגת הריון מביציות מופשרות שהם נמוכים יחסית לעומת עוברים מופשרים, עדיף להקפיא גם ביציות וגם עוברים (מתרומת זרע). כך יהיה לי "גיבוי" למקרה שהביציות המופשרות לא ישיגו הריון בבוא היום.
לכאורה פשוט (??) אבל פה מתחילה הבעיה:
אני נוטלת מזה שנים רבות תרופות נוגדות דכאון בשל התקפי דכאון וחרדה חוזרים שארעו לי בשנות ה20 לחיי. ב4 השנים האחרונות אני יציבה לגמרי (עם תרופות SNRI), בעלת עסק משגשג, מתפקדת היטב, ולאחר טיפול פסיכולוגי מוצלח. הפסיכיאטר שלי חושב שהגיע הזמן להפסיק את התרופות נוגדות הדכאון ושאני לא זקוקה להן יותר. אותו פסיכיאטר (שהוא הפסיכיאטר היחיד שהצליח למצוא את התרופה שעזרה לי ועל כן אני מעריכה מאד את דעתו) חושש ומאד לא מרוצה מהרעיון של להמטיר אותי בהורמונים לצורך IVF. הוא טוען שאם לכל אשה מתן הורמונים במינון גבוה עלול להשפיע על מצב הרוח, הרי שעבורי זה יכול להיות פשוט הרסני ולהחזיר אותי שנות אור אחורה. הוא עודד אותי לבחון אפשרות לIVF טבעי.
רציתי לשאול את המשתתפות בפורום האם למישהי מכן יש ניסיון בIVF טבעי שלא לצורך הריון, אלא לצורך הקפאת ביציות? הבנתי מרופא הנשים שבהקפאת ביציות לצורך שימור פוריות נהוג לשאוב 20 ביציות ואני מניחה שבIVF טבעי זה אומר כמעט שנתיים של שאיבות! (כאן, בניגוד לIVF רגיל לצורך הריון, לא נדע אם ההריון "תפס" או לא בזמן אמת, אחרי כל מחזור טיפול, מכיוון שאנחנו לא מחזירים אותן כרגע לרחם). מה דעתכן? מישהי מכן עברה סיפור דומה? יש לכן רעיונות מה כדאי לי לעשות?
ומה דעת הרופאים בפורום? אשמח לקבל המלצה על רופא פוריות בעל "ראש פתוח" שמוכן לבחון אלטרנטיבות לIVF הרגיל עם ההורמונים.
(חשוב לי להדגיש שוב: אני לא מעוניינת בהשגת הריון כרגע, היות שאני ממש לא מרגישה בשלה לכך עדיין. אבל מכיוון שאני כבר בת 34 והפוריות רק הולכת ויורדת עם הזמן כידוע, חשוב לי לשמור לעצמי אפשרות להריון בעתיד).
תודה שקראתם עד כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת- IVF טבעי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014ההמלצה של הפסיכיאטר אינה מציאותית בנסיבות המקרה,ועדיף שיעסוק בתחום שלו ויתן תשובה לטיפול פסיכיאטרי תרופתי הולם בעת הטיפול הייעודי להקפאת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטו וכניסה להריוןמעיין13/09/2014
אנחנו מנסים כבר מעל שנה להיכנס להריון ואני בחרדות ודיכאון
אחר התיעצות מול רופאת משפחה והמכון הטרטולוגי נאמר לי שניתן לקחת בהריון ולפניו
אני התחלתי מינון של חצי כדור של 10מ"ג אתמול ולקחתי אתמול בבוקר והיום בבוקר חצי כדור ואני עדיין לא שלמה עם ההחלטה להמשיך לקחת השאלה- אני יומיים לםני ביוץ האם לקיחת התרופה בשלב כל כך קרוב לביוץ יכולה להשפיע על הביוץ או איכות הביצית?
האם במידה ואחרי שלקחתי שני כדורים אחליט להפסיק זה ישפיע לרעה על הביוץ או איכותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטו וכניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2014לא ישפיע על הביוץ ואיכותו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם אחליט להפסיק את הכדור וגם
מעיין13/09/2014וגם אם אחליט להמשיך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום למרות הזריקותאורחת13/09/2014
האם הגיוני שהמחזור לא הסתיים על אף שאני מזריקה כבר 6 ימים פיוריגון??
זה אף פעם לא קרה לי ומחר אני כבר אמורה ללכת למעקב זקיקים. איך יכולים להיות זקיקים אם הווסת עוד לא הסתיימה?
אודה לעזרתכם!!
תודה רבה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום למרות הזריקות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014בהחלט יכול לקרות. אין בעייה לעשות מעקב זקיקים גם אם את מדממת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת סיכוייםאורחת13/09/2014
האם מתן דקפפטיל במקום אוביטרל מפחית את הסיכוים להיקלט לאחר החזרה?
סבב ראשון לאחר הריון ולידה הוחזרו עוברים 8 תאים והטיפול נכשל. האם יכול להיות שזה בגלל שניתן דקפפטיל (למנוע גירוי) במקום אוביטרל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת סיכויים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014דקפפטיל, בניגוד לאוביטרל, מפריע לפעילות של הגופיף הצהוב שמפריש אסטרוגן ופרוגסטרון ועל כן שיעור ההריונות באותו מחזור נמוך יותר. ניתן להתגבר על כך על ידי תמיכה מסיבית באסטרוגן ובפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם מקבלים גם דקפפטיל וגם אוביטרל?
אני13/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמת?????אני13/09/2014
שלום
אני בשבוע 17+ .
האם אני מחוסנת לאדמת? RUBELLA -IGG 97.00
אני שואלת כי יש חשש שאחיינתי בת השנה וחודשיים נדבקה באדמת ואני הייתי במגע איתה.
בעשרה הימים האחרונים היה לה חום, חוסר תאבון, שיעול ומאתמול בערב הפנים שלה אדומות ויש לה פריחה בגוף. לפני מספר ימים היתה אצל רופאת הילדים שאמרה שזה כנראה ויראלי , אך אז לא היתה את הפריחה.
1) במידה ואני מחוסנת ואכן יש לה אדמת האם יש חשש לפגיעה בעוברית שלי?
2) יש לי בדיקת מי שפיר ביום שני הקרוב. האם אני צריכה לציין חשש זה מול המדקר?ממש מוטרדת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמת????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014הסיכוי שמדובר באדמת אצל האחיינית שלך נמוךביותר,היות ומקרה האדמת בארץ נדירים ביותר,בכל מקרה את מחוסנת,ובכלל הסכנה מהחשיפה לאדמת בשבוע 17 להריון הינה קטנה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ו..
אני13/09/2014המון תודה על התשובה המהירה.
ואם זה אדמדמת (שהתסמינים דומים)זה גם לא מסוכן לי. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ו.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014אדמדמת לא מסוכנת להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת לנפש!א13/09/2014
בת 30, פוליצסטית עפ"י מבנה השחלות(כמעט ללא מחזור)למרות שפרופיל הורמונלי תקין
- פעילה גופנית מגיל צעיר כ-4 פעמים בשבוע , הליכות,אופניים ריקוד ובשנה האחרונה קצת ריצות.
אחרי ivf. ב22.8הוחזרו 2 עוברים מאז תמיכה עם אנדומטרין עד היום ופרוגינובה (פרוגינובה למשך 12 יום.)
נמצאת בשבוע 5 ו5 ימים .
מזה כחודש ללא פעילות גופנית.
הייתי בגירוי יתר שמוגדר "קל".
מבדיקה ב3.9 e2- 6900 פרוגסטרון815. בטא200
מבדיקה ב9.9 בטא 1657 .
הרופא אמרו לי כי אני יכולה לחזור לפעילות מלאה ואפילו לריצה- וזאת מבלי לראות בus. בהתייעצות עם רופא אחר הומלץ לי שכן לבדוק את מצב האגן לפני.
אתמול הלכתי לבדיקה, ראו שק קטנטן, הרבה נוזלים (אמר כי זה נראה שיש לפחות ליטר וחצי נוזל) ושחלות מוגדלות מאוד. יחד עם זאת ציין כי לפי תמונת הרחם אין בעיה כלל שאחזור לפעילןת מתונה.
העניין הוא שאני ממש ממש ממש חוששת אפילו מהליכה. פוחדת מאוד לאבד את המצב...
האם אני חוששת לחינם? אודה להסבר הגיוני למה אין לי ממה לחשוש כמו שהרופאים אמרו לי.
אני מאוד סובלת נפשית בגלל חוסר התזוזה.
אוכלת הרבה מהרגיל, עליתי בחודש האחרון כ4 קילו (אני יודעת שחלק זה נוזלים)
אודה מאוד להסברך וחוות דעתך המקצועית.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת לנפש! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014בעקבות כירוי היתר ומעבר נוזלים לחללי הבטן קיים סיכון מוגבר לשיזור של השחלה,לכן יש להימנע מפעילות גופנית בטווח הזמן הקרוב עד שהתהליך יתאפס,בינתיים יש להסתפק בפעילות מבוקרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי
תמר14/09/2014האם שחייה/ הליכה בקצב מהיר- רגיל
נחשבת לפעילות מבוקרת?
אם הרעיון הוא להמנע מקפיצות אסתפק בשיחה
??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקופפטיל במקום אביטרלל13/09/2014
שלום
אני בת41 עוברת טיפולים IVF ביום חמישי E2 היה 3500 והיו 8 זקיקים . עוברים להקפאה. נתנו לי הוראה היום להזריק דקופפטיל במקום אוביטרל. השאלה אם עם דקופפטיל יש אותו אחוז הצלחות?
ועוד שאלה - באיזה יום עדיף לי להקפיא עוברים? ביום שני או שלישי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקופפטיל במקום אביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014אם מטרת הטיפול הייתה הקפאה בלבד ,אין כל בעיה אם מתן דקפפטיל במקום אוביטרל,איכות הביציות המתקבלת הינה דומה לזו של האוביטרל ונמנעים תופעות לואי של גירוי עודף.
הייתי שוקל להקפיא את העוברים ביום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
ל13/09/2014תודה על תשובתך.
ועוד שאלה דחופה מאוד. היום ב22 אני מזריקה דקופפטיל. ולפי הוראות ב15 אני צריכה להזריק צטרוטייד או מונופור. ואני לא זוכרת איזה מהם להזריק. יכול להיות שאני מזריקה שתיהם? בבקשה דחוף!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דחוף
ל13/09/2014ביום שני שאבה. היום ב 22 מזריקה דקופפטיל. ב15 אמרו לי להזריק תרופה ואני לא זוכרת האם זה צטרוטייד או מונופור? יכול להיות שזה 2 תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014להערכתי הרופא המליץ לך ליטול צטרוטיד לאחר השאיבה על מנת למתן את התגובה ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהחסויה13/09/2014
שלום,
בשל הפגרה שיש- אני מקווה שתתאפשר החזרה.
מה הזמן המקסימלי שניתן ליטול אסטרופם?
האם ניתן למשל להתחיל ליטול מהיום החמישי למחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2014ההחזרה האחרונה באסותא בחודש אוקטובר תתרחש ב-18/10 ,אין בעיה בנטילת אסטרופם כחודש ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאתמי13/09/2014
שלום.ברצוני לשאול כמה זמן אחרי החזרת עובר קפוא שהופשר ביום השלישי-היה בן 7 תאים,על בסיס מחזור טבעי ללא תמיכה הורמונלית,כמה זמן מ יום ההחזרה צריך לבדוק בטא hcg בדיקת הריון בדם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/201412 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/201412 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בהריוןדנה12/09/2014
שלום
בהריון שבוע 19
האם מותר לעשות החלקה יפנית בהריון?
האם החומרים יכולים לפגוע בעובר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/09/2014חסר מידע על החומרים שמכילה ההחלקה היפנית. הייתי מציעה לברר איזה חומרים מכילה ההחלקה היפנית ולהפנות את השאלה ליחידה הטוקסיקולוגית (רעלים) בבית חולים רמב"ם או הדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אסור!
אחת13/09/2014יש בהחלקה יפנית חומר מסרטן - קריאנין או משהו כזה. היתה על זה כתבת ענק בכלבוטק ואת בטח לא ורצה לחשוף את העובר לזה.
לכי עם כל הצבעי שיער וההחלקות לאחרי ההנקות.
מלבד חינה, פאנים ומסכות אל תקחי סיכון. גם אל כל הרופאים יודעים הכל ואם יש שיגידו לך שזה בסדר כי הם בכלל לא מבינים שמעורבים בזה חומרים - אל תקחי סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביפנית אין חומר מסרטן
מילקי13/09/2014מה שהיה בכולבוטק זה לגבי החלקת קארטין שאינה מאושרת ע"י משרד הבריאות.
בהחלקה יפנית אצל מומחים לכך יש אישור משרד הבריאות.
מומלץ לא בשלושת החודשים הראשונים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)