מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום בתחילת הריוןחגית15/06/2014
אני בהריון ממש בהתחלה. בטא ראשונה אחרי החזרה לפני כמה ימים.
יש לי כאב גרון והחום הגיע ל 37.6.
קבעתי לרופא משפחה מחר מוקדם על הבוקר.
כמה זה מסוכן? מאיזה חום ניתן לקחת אקמול, כמה פעמים וכל כמה שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון להודעה
שני16/06/2014עדכון - החום עלה בלילה ל 37.9. כאבי גרון גדולים מאוד. לקחתי שוב אקמול.
בבוקר עשיתי בדיקת סטרפטקוקוס ביתית
שיצאה שלילית. הרופא אמר לא לקחת אנטיביוטיקה
כי גם אין מוגלה ורק לקחת אקמול להורדת חום.
אמר שאפשר לקחת כמה שרוצים אקמול וזה לא משפיע על ההריון.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון להודעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014בהחלט ניתן לקחת אקמול בשלב זה,בהמשך אם תהרי בצעי בדיקה ל-CMV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר וסתאילנית15/06/2014
שלום,
בצעתי מעקב הורמונים. בת 32. ללא ילדים. ברקע הפלות חוזרות. התוצאות מוזרות,אני ממש בלחץ. 29.5 פרוג' 1.4, lh 15, אסטר' 218. ב 5.6 פרוג' 1.2, lh 18.6, אסטר' 441. ב 8.6 פרוג' 2.2, lh 34.9, אסטר' 497. ב 10.6 פרוג' 1.9, lh 31, אסטר' 645. ב12.6 פרוג' 2.9, lh 21.5 ואסטר' 527. היום פרוג' 2 , lh 12, אסטר' 265. וסת אחרונה 27.4.14. נראה כאילו אמור היה להיות ביוץ שלא התרחש. אולטרסאונד ב 1.6 רירית מעובה. יש גודש בשדיים כבר שבועיים. מה קורה פה? מה לעשות?
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העדר וסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014כדאי לקחת תכשיר פרוגסטטיבי למשך מספר ימים ואז תקבלי מחזור מספר ימים לאחר הפסקת התכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליליאני15/06/2014
שלום,
לאחר שלילי כואב...
רציתי להתייעץ ולהבין מה לא הצליח.
1. האם ייתכן שבגלל שמרחתי עזרקאין (גם בפנים- עם מרחיב) זה הרס את העוברים?
2. האם העובדה שקמתי אחרי ההחזרה פגעה בה?
3. האם זה שלקחתי אוטרוגוסטן לפני החזרה ולא אנדומטרין? אולי הפרוגסטרון היה גבוה מידי?
4. אולי מינון גבוה מידי של פרדניזון?
אני נוטלת 20 מ"ג (העלו לי מ-10 מ"ג) לאחר שתי הפלות בשבוע 5 + הומוזיגוטית ל-mthfr (הומוציסטאין תקין) + השימוטו (רמת נוגדנים מעל 1,000).
אני כבר ממש מיואשת!!! וחוששת שאולי יש לי רחם דו קרני ולא עלו על זה...
צירפתי תמונה של צילום רחם.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014מתקבל הרושם שאף אחד מהממצאים שהעלית הינו רקע מובהק לאי כניסתך להריון-אגב נראה בצילום הרחם שמדובר יותר ברחם קשתי ולא דו קרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- שאלה בבקשה
אני16/06/2014נעשתה לי היסטרוסקופיה (כאשר הבטא הייתה 8.9) ונמצא פוליפ ונאמר לי שיש לי רחם קשתי.
איך אפשר לוודא את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014ההיסטרוסקופיה המדגימה בצורה מובהקת את מבנה הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר... התכוונת לאינו מובהק?
אני16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור יקר... התכוונת לאינו מובהק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014אכן כך התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר, האם התכוונת שאין או
אני17/06/2014שיש משהו מובהק ממה שציינתי?
רק עוד שאלה חשובה בבקשה- נא לענות גם על זה:
נעשתה לי היסטרוסקופיה (כאשר הבטא הייתה 8.9) ונמצא פוליפ ונאמר לי שיש לי רחם קשתי.
איך אפשר לוודא את זה? האם זה בסדר שהבטא הייתה בערך הזה? ראו בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור יקר, האם התכוונת שאין או - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לא נראה לי שיש עם זה בעיה בשלב שבוצעה ההיסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל האם התכוונת שיש
חסויה18/06/2014או שאין סיבה מובהקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל האם התכוונת שיש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014שאין סיבה מובהקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני15/06/2014
שלום,
האם החזרה טבעית מתוזמנת עם אוביטרל? כלומר, 36 שעות אחרי אוביטרל מתרחש הביוץ?
האם מומלץ גם לנסות טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה בין טיפולי IVF לקבלת התחילוני15/06/2014
שלום,
האם במכבי מאשרים טיפול IVF נוסף אחרי אחד שלא צלח רק בתום 45 מהטיפול הקודם או שזה אינדווידואלי והרופא מחליט?
שאלה שניה..אם הוקפאו עוברים שנשארו לאחר החזרה מהפריה חוץ גופית אחת, והיא לא צלחה, אפשר להחזיר כל חודש, אחרי קבלת וסת, או שגם לזה יש צורך לתת לגוף להתאושש ויש תקופת המתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זמן המתנה בין טיפולי IVF לקבלת התחי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014אין בעיה להחזיר עוברים מוקפאים גם לאחר מחזור טיפולי,על הרופא להחליט את התאמתך לטיפול חוזר כשהמלצת משרד הבריאות הינה להמתין לפחות 45 יום בין טיפול לטיפול,שאותו מכבי אמורה לאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי היסטרוסקופיהענת15/06/2014
ב- 01/06/14 קיבלתי ווסת וב- 12/06/14 ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית ונמצא הידבקויות קלות ברחם בצד שמאל וטופל. מאז דימומים קלים וכיום הפרשות קלות.
האם הווסת יגיע בזמן הרגיל או שיכול להיות איחורים?
מתי אוכל להתחיל טיפול IVF? בווסת הקרוב (עוד שבועיים) או ווסת שלאחריו (עוד חודש וחצי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014הייתי ממליץלךלהתחיל טיפול רק בעוד חודש וחצי עד להתאוששות מוחלטת של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםרחל15/06/2014
שבוע 18 ערך בדיקת נויטרופילים ייצא 7 שהנורמה עד 6ולגבי האחוזים יצא 74% שהערך הגבוה עד 68% לפי בדיקה שחיפשתי מידע באינטרנט רשום שבדיקה זו מעידה על זיהום או דלקת יש לציין שלא הייתי חולה וולא ידוע לי על דבר כזה מה זה אומר מה ניתן לעשות האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014ערך יותר קבוע של כדוריות דם לבנות שכיח בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפריהבוטן ושומשום15/06/2014
עברתי החזרת 2 עוברים טריים בני שלוש ימים, שמונה תאים וללא שברים.. לקחתי אוביטרל ביום ההחזרה- ביום חמישי. בערך מיום ראשון כבר החלו דקירות ומיחושים בחזה ובבטן התחתונה עייפות, מעט בחילות שהולכים ובאים .. ביום שלישי היו חולשות ברגליים ששינו את התחושות שלי במחזור, הדקירות הלכו ובאו והיום .. הרגשתי כאבי גב ושוב חולשה ברגל אחת.. ומה שהכי מפחיד שיש לי הפרשה צמיגית של הרירית כמו לפני ביוץ או שאיבה...? זה הגיוני שתהיה הפרשה כזאת לפני מחזור.. והטיפול נכשל? אני יודעת שההפרשה הצמיגים השקופה מסמלת אצלי ביוץ קרב או מופיע כמה ימים לפני שאיבה, למה זה מעכשיו? אולי מהתמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
כע16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014לדעתי ההפרשות נובעות מהתמיכה ההורמונלית שאת מקבלת,סיכוייך להריון עדיין קיימים ,עלייך להמתין בסבלנות עד לבדיקת הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץשמרית15/06/2014
היום באולטראסאונד זקיק 18 מ"מ.
פרוגסטרון נמוך 0.9
E2 גבוה 2320
מתי יהיה ביוץ? האם נקבע ע"פ גודל הזקיק/רמת הפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014אם את בטיפול הורמונלי ניתן להזריק אוביטרל והביוץ יתרחש בטווח של 24-36 שעות מההזרקה,אם אינך בטיפול בצעי מחר בדיקה חוזרת השילוב בין ההורמונים לגודל הזקיק יבטא את המועד הצפוי של הביוץ(בכל מקרה כדאי להוסיף גם בדיקת LH )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דליה16/06/2014עשו לי קוסטינג כי גמת הe2 הייתה גבוהה מדי.
אני אעשה בדיקות דם חוזרות מחר
בינתיים עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות והן יצאו שליליות, האם ניתן להסיק שעוד לא היה ביוץ?
ללא אוביטרל, באיזה גודל זקיק מבייץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014הערכתי שלא בייצת בינתיים ,זקיק טרום ביוצי מצוי בטווח שבין 20-23 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד. ראשוןשלי15/06/2014
הי. בהריון לאחר ivf. האם זה בסדר לעשות אולטרסאונד בדיוק ביום הראשון של השבוע השישי? אני מפחדת שזה מוקדם מדי. מה דעתך?
אולטרסאונד. ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014אין בעיה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע?אדל15/06/2014
שלום רב
החזרת מוקפאים היתה ב21,5 באיזה שבוע אני ? מתי עושים us לבדיקת דופק
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה שבוע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014שבוע שישי ,רצוי לבצע בדיקת דופק בעוד מספר ימים(5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותרחל15/06/2014
בהריון 3מתי מרגישים תנועות עובר שבוע 17+5 שלייה קדמית
תנועות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014יתכן שבגלל שהשיליה קדמית את תחושי את תנועות העובר בעוד שבועיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדוליםטל15/06/2014
שלום, ביום השביעי למחזור, אחרי 3 הזרעות. טיפול בגונאל f. בבדיקת אולטרסאונד נראו 3 זקיקים בגודל 37,38,36 ועוד 2 זקיקים בגודל 16,26.
סובלת מכאבים בצד ימין ובעיקר לא יודעת מה יכולה להיות המשמעות של תוצאות כאלה..תוצאות של בדיקת דם יהיו בצהריים.הרופא שלי לא זמין לשוחח עמי.
אשמח לשמוע בינתיים חוות דעת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים גדולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014מדובר בציסטות שחלתיות שהן תוצאה של הטיפול האחרון והן הסיבה לכאבים שלך,בשלב זה ניתן להתחיל עם גלולות למניעת הריון על מנת לאפס את הציסטות לשם התחלת טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות - שאיבה + החזרהשיילי15/06/2014
שלום רב
אני מחלימה משבוע+ של התקררות, וירוס ויראלי כלשהו, קשה מאוד.
נשאר לי שיעול מאוד חזק לשחרור ליחה וכו.
אמורה לעבור השבוע שאיבה לראשונה ובתקווה החזרה.
אני עדין משתעלת ומרגישה את זה ממש בבטן ובכל הגוף- האם זה יכול לפגוע בשאיבה או בתנאי ההחזרה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בימים שלפני כדי לעזור לעצמי?
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקררות - שאיבה + החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014עלייך לקבל טיפול מתאים ,ונקווה שאת למועד השאיבה וההחזרה מצבך ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםאיילת15/06/2014
בוקר טוב,
ביום 1.6 (יום א') בשעה 6:00 בבוקר - אוביטרל
ביום 2.6 (יום ב') - בשעה 18:30 (בערך) - שאיבה
ביום 4.6 (יום ד') בשעה 16:00 (בערך) - החזרה
היום, יום 15.6 (יום א'), דימומים וכאבי מחזור קלים, בבדיקת הריון ביתיות - יצא שלילי
האם יש טעם לעשות מחר את בדיקת הדם ?
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/06/2014מתקבל הרושם שאת לא בהריון לכן אם יופיע דמם ויסתי הבדיקה תהיה מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
איילת15/06/2014פרופסור אשכנזי שלום,
תודה על התייחסותך.
אציין כי אין לי דימומים (אלא רק נגיעות ורדרדות קלות על התחתונית).
האם יש טעם לבצע בדיקה או לא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014אם בינתייים הופיע הדמם הויסתי אין לכך טעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)