מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוברים מוקפאיםא30/03/2014
האם אפשרי להחזיר חודש אחרי חודש להחזיר מוקפאים אם אין בעיה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014אין כל בעיה להחזיר מידי חודש עוברים מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמישהי30/03/2014
שלום רופאים נכבדים,
26.3 בטא 317
28.3 בטא 624
בגלל שהיא לא הכפילה את עצמה ב-2 רציתי להיות רגועה אז ביצעתי שוב היום בדיקת דם ויצא בטא 1156.
שוב לא הוכפלה הבטא....
האם זה תקין??? אני ממש בלחץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה.
נטע30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי... אני בלחץ
נטע30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יענה לך
עדנוש2931/03/2014הבטא לא חייבת להכפיל את עצמה בול מספיק שהיא הכפילה ב 1.5 זה מצויין..את יכולה להירגע סביר להניח שהכול בסדר..אגב בבטא מעל 1000 כבר ניתן לפנות לגניקולוג שיבצע לך אולטראסאונד ויראה שק הריון..המשך הריון קל ותקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014מתקבל הרושם שהבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכנזי דחוףיעל הגינגית30/03/2014
היי, מה שלומך??? זאת יעל הגינגית חחחח
בעלי הגיע במיוחד לארץ לתת זרע. ריקי משימור זרע לא עונה לי.... אז נותר לי לשאול אותך... האם יש חדר אינטימי שהוא במיוחד לגבר להוציא זרע בבילנסון?? כי אין מצב שהוא יעשה את זה אצל הוריי חחחח
תודה פרופסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשכנזי דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014אפשר יהיה לסדר חדר לצורך העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץמירי30/03/2014
שלום
E2 641
Lh 4.6
פרוג 1.3
זקיק 20.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מירי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
מירי31/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תענו לי בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014קרוב לודאי שבטווח ה-48 שעות הקרובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות ותהיותשירה30/03/2014
שלום רופאים יקרים ותודה על פורום מצויין ומציל!!!
אני ברוך השם בהיריון עם תאומים, מתחילה שבוע 11.
עשיתי בדיקת דופק שנייה לפני שבועיים... ויש לי שקיפות בשבוע הבא.
זה לא יותר מידי זמן מבלי לראות את העוברים? בשבוע הבא זה ייצא כבר שלושה שבועות.
זה הגיוני?
זה בסדר?
אני דואגת שזה יותר מידי זמן בלי לראות את העוברים.
תודה רבה רבה רבה לכם! תבורכו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות ותהיות - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2014זה בסדר.
אחרי הלידה תראי אותם יום יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות בגיל 50אילנה30/03/2014
שלום רב
במקום מגוריי יש אישה בת 50 שהביאה לעולם תאומים מפונדקאית בהודו.
האם ייתכן שהביציות הן שלה? היא טוענת שכן.
האם בעשר השנים האחרונות כבר הגיעו למצב של הקפאת ביציות והפרייתן? בהנחה שאותה אישה הקפיאה ביציות בשנים האחרונות.
מהידע שלי בנושא, כמי שכבר שנים בטיפולים, זה נראה קצת מופרך.
מעניין אותי לדעת מבחינה רפואית אם קיימת בכלל אפשרות כזו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי שזה שלה
היי30/03/2014אולי נס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה א למה את נכנסת לה לרחם ב אולי
תמר30/03/2014היא הקפיאאאאאאאאאאאאאא !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביציות בגיל 50 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014נראה לי שמדובר בסיפור מופרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי בדיקהשיר30/03/2014
שלום,
האם מומלץ להימנע מאולטרסאונד וגינלי כואב וקצת אגרסיבי בתחילת הריון ? שבוע 8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014אולטרסאונד וגינלי אינו אגריסיבי ואינו כואב גם בשבוע זה של הריון,יש לבצעו לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל
שיר31/03/2014סליחה אבל כשהגעתי לUS וגינלי ראשון לזיהוי דופק הרופא ממש הכאיב לי ואמרתי לו שזה כואב אז אמר לי "אז מה". עכשיו אני ממש פוחדת שוב מבדיקה כזו במצב כזה רגיש ושתכאיב שוב
סליחה אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014תבקשי מהרופא שיבצע זאת בעדינות ובהתחשבות ברגישות המירבית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הצלחה של טיפולאירה30/03/2014
שלום רב לפרופסורים,
ב11/3 בוצעה החזרה של עובר אחד. בבדיקת בטא שבוצעה ב25/3 הייתה בטא 40, יומיים לאחר מכן 18. נאמר לי על ידי הרופא להפסיק את התמיכה.
1. האם זה היה מה שנקרא הריון כימי? האם יש צורך לבצע בדיקות נוספות לוודא שהכל "יצא" כמו שצריך?
2. זה היה טיפול ראשון. השאיבה הראשונה וההחזרה הרשונה בוצעו החודש. אין עוברים מוקפאים. מתי ניתן להתחיל בסבב נוסף? האם מומלץ לעשות הפסקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי הצלחה של טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014ניתן להתחיל באופן מיידי החודש לאחר התאפסות הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי
אירה30/03/2014פרופסור תודה רבה על המענה המהיר.
אנו מטופלים בIVF בעקבות מורפולוגיה נמוכה (2%) ותנועתיות אצל בעלי (בבדיקה האחרונה נצפו גם ליקוציטים והוא טופל באנטיביוטיקה), אני בת 25 עם שחלה אחת פוליציסטית (אין מחזור ללא גלולות). כהכנה לטיפול IVF טופלתי בפרוטוקול קצר וקיבלתי גונל במינון 112.5 ואורגלוטרן. נצפו 6 זקיקים אך בשאיבה היו רק 2 ביציות והפריה אחת בלבד (עובר בעל 6 תאים לאחר 48 שעות). הרירית באופן קבוע טובה (8+) האם מומלץ לשקול פרוטוקול מסוג אחר, מה יכולה להיות הסיבה למיעוט הביציות?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם כדאי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014חזקה על הרופא שלך שלקראת הטיפול הבא יתכנן טיפול באמצעות פרוטוקול העשוי להניב מספר רב יותר של ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביטהחסוי30/03/2014
שלום רופא יקר
בטא יום חמיש 1362 בטא היום 2989, האם תקין ??
שאיבה 9/3 החזרה 14/3
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דחוף בטא, בבקשה!!
חסוי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו
רות30/03/2014נראה מצויין. תוצאה טובה
דחוף ביטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שאלה קטנה נוספת
חסוי30/03/2014האם לפי הידע הזה אפשר לדעת אם מדובר על תואמים או עובר אחד?
תודה לך דוקטור!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..תודה!!
חסוי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה..תודה!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014האפשרות קיימת אם כי לא ניתן לקבוע זאת בודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת מה זה אומר***30/03/2014
Progesterone Urgent
1.1
בחודש שעבר היה 1.4
Estradiol (E2) Urgent
947
מה זה אומר?
אני יודעת שהרירית בעובי 12
(טרם יודעת תשובה של גודל שחלה (האחות מסרה ששחלה שמאלית בגודל טוב)
(היום עשיתי בדיקות לפני הזרעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת פרט
***30/03/2014גדול שחלה 17
נאמר לי להגיע מחר 31/3 שוב לבדיקות .. תקין? מפספסת ... מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מילקי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לדעת מה זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014ערכים הורמונלים ורירית רחם המתאימים לשלב טרום ביוצי לפני הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיפול חדשלילי30/03/2014
שלום רב,
הנני לפני התחלת טיפול IVF. התבקשתי ע"י הרופא המטפל לבצע ביום ה-20 אולטרסאונד ובדיקת דם, ויום למחרת להתחיל להזריק דקפפטיל 0.1.
לאחר מעקב יומיומי על בסיס בדיקת שתן המזהה ביוץ, זיהיתי שהביוץ חל ביום 17 או 18 לוסת. אם אני מקבילה את זה לוסת ממוצעת- עלי לבצע בדיקת דם ואולטרסאונד 6 ימים לאחר הביוץ. כיוון שאינני בטוחה באיזה יום חל הביוץ (17\18) אשמח לקבל את המלצתכם באיזה יום עלי לבצע את הבדיקות הנ"ל? (23\24)
תודה רבה!
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת טיפול חדש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014בצעי זאת 7 ימים מהמועד המדובר שבו זיהית לטענתך ביוץ ,לא תהיה כל בעיה אם זריקות הדקפפטיל יתחילו באיחור של יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF של הצליחאירה30/03/2014
שלום רב לפרופסורים,
ב11/3 בוצעה החזרה של עובר אחד. בבדיקת בטא שבוצעה ב25/3 הייתה בטא 40, יומיים לאחר מכן 18. נאמר לי על ידי הרופא להפסיק את התמיכה.
1. האם זה היה מה שנקרא הריון כימי? האם יש צורך לבצע בדיקות נוספות לוודא שהכל "יצא" כמו שצריך?
2. תוך כמה ימים אני צריכה לקבל מחזור? קיבלתי תמיכה של אוטרוגוסטן פעמיים ביום וזריקת אוביטרל ב15/3?
3. זה היה טיפול ראשון. השאיבה הראשונה וההחזרה הרשונה בוצעו החודש. אין עוברים מוקפאים. מתי ניתן להתחיל בסבב נוסף? האם מומלץ לעשות הפסקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF של הצליח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014אכן מדובר בהריון כימי,הווסת עשויה להגיע תוך מספר ימים,כדאי לבצע ביטת ביקורת לדעת שהערכים התאפסו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשירלי30/03/2014
שלום
יום 12 למחזור לוקחת אספירין וויטמין אי ואסטרופם 4 ביום
תוצאות מהיום:
אסטרדיול:530
פרןגסטרון:0.9
רירית:8 מ"מ
האם תקין?מתי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014רירית הרחם מתאימה להתחלת הטיפול עם נרות הפרוגסטרון ,יש לתאם את ההחזרה בהתאם ליום הקפאת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעים עם תנועה איטיתמאיה30/03/2014
היי,
בבדיקת זרע של בעלי, היו המון זרעונים אך תנועתם ממש איטית.
אם עושים הזרעה זה עוקף את בעיית האיטיות?
האם זרע איטי משפיע על העובר? זה אומר שיהיה פחות טוב..?
האם ניתן לשפר את תנועת הזרעים? שכן בעלי היה ממש בלחץ מהבדיקה ואני חושבת שזה השפיע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרעים עם תנועה איטית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014השבחת הזרע עשויה להיטיב עם הזרע ולשפר את סיכוייו להפרות לאחר הזרעה תוך רחמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מאיה31/03/2014תודה רבה
האם זרע איטי פוגע בעובר?
האם אפשר לשפר את התנועה של הזרע או שזה בלתי הפיך..?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014יש לברר מה הרקע לירידה בתנועתיות הזרע ובהתאם להציע טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה האם זרע איטי פוגע באיכות
מאיה31/03/2014העובר?
שוב המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקי תודה האם זרע איטי פוגע באיכות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני החזרת עוברים מוקפאיםגלי30/03/2014
שלום,
היום בצהריים אמורה להחזיר עוברים מוקפאים. יום שישי בערב הוספתי 2 אנדומטרין ע"פ הוראת הרופאה לטיפול באסטרופם (סה"כ 3 אסטרופם ביום+ 3 אנדומטרין ביום)
ביום שבת אחה"צ כשהלכתי לעשות פיפי, על נייר הטואלט היה דימום חום כהה קטן שנמצא בתוך הפרשה שקופה... והיום בבוקר הפרשה רירית שקופה וטיפ טיפה ורדרדה....
בין לבין לא היו עוד דברים כאלה, האם זה תקין? האם לדוווח לרופאה לפני ההחזרה?
לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לפני החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014רצוי בהחלט לדווח לרופא ,קרוב לודאי שמדובר בגירוי מקומי של צואר הרחם ע"י נרות האנדומטרין ,ואין לכך כל השפעה על הטיפל הבסיסי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)