מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת ביוץאני23/03/2014
היי,
בדכ אני בודקת ביוץ ע"י מקלונים שמראים מתי יש עליה. הביוץ בדכ מתרחש ביום ה-23 פחות או יותר זה לפי שני מחזורים אחרונים. בפעם האחרונה התחלתי לבדוק מיום 17 למחזור.ואחרי שבדקתי שבוע בערך לה זיהיתי מחזור ע"י המקלונים. בסופש האחרון קיבלתי מחזור. מה שמסתדר 14 יום לפני שכנראה בייצתי בדיוק בימים שלא בדקתי.
האם יכול להיות שהביוץ הקדים ב-5 ימים? האם יכול להיות שפשוט פספסתי? כי אני חשבתי שכבר לא זיהיתי ביוץ?
האם יש טעם לפנות לרופאת נשים שתתן לי עוד אמצעים לזיהוי הביוץ?
או להמשיך ולבדוק חודש הבא החל מיום 14 באמצעות מקלונים? (מנסה 9 חודשים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2014אחרי נסינות של 9 חודשים -המלצתי שתפני לרופאה לצורך מעקב והכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת, דימום ?שני23/03/2014
שלום, רווקה בת 37.6 , התחלתי IVF מיום שני לווסת 9.3.14
חמישה ימי מנופור 600 + פעמים ביום אסטרופם 2mg (שהחל שבוע וחצי לפני טיפול ונמשך בזמן טיפול).
לאחר חמישה ימי טיפול עקב ביוץ של זקיק הטיפול נעצר.
10 ימים מחישוב תחילת הטיפול החל דימום (דימום בניגוב, טיפה בפד לא ממש למשך חמישה ימים)
היום בצעתי בדיקות דם
FSH- 35.9
LH- 18.7
אסטרודיול - 279
פרוגסטרון - 5.2
US ביטני- מעקב זקיקים לא בוצע (לא הצליחו לבצע עקב צואה ומים מרובים)
1. יש מצב שלאחר 10 ימים מווסת אחרונה, דימום או ווסת ?
2. FSH- 35.9 לא נורמלי
מה המשמעות של FSH ? במצב כזה שהווסת היה ב 9 לחודש ולאחר
10 ימים היה דימום לא ברור
3. מה יכול להיות הסיבה לדימום לא ברור ?,
4. מזה אומר FSH- 35.9 גבוה אם זה דימום שלא ווסת ליום 3 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת, דימום ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014האי סדירות יכולה להיות על רקע רזרבה שחלתית נמוכה,הטיפול המשולב השתבש עקב המצב ההורמונלי שלך,יש לנסות פרוטוקול אחר לאחר חודש מנוחה מוחלטת מטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתונים לאחר השבחהדנה23/03/2014
אבקש את חוות דעתכם לנתוני ההשבחה והאם יש סיכוי להצלחת ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתונים לאחר השבחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014האכות לאחר השבחה בהחלט איכותית ועשויה להניב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי, הרופא שביצע
דנה23/03/2014את ההזרעה אמר שסהכ תאי זרעה בתנועה 2.5 זה בינוני . מה דעתך? זה באמת כך?
רואים פה את המורפולוגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה23/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2014לא נעשית בדיקת מורפולוגיה בעת ביצוע השבחת זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- לא השבת
דנה24/03/2014האם 2.5 תאי זרע בתנועה זה נחשב בינוני כפי שהרופא שלי טען?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי??
דנה24/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוווו- פרופ אשכנזי.
דנה25/03/2014תענה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי- לא השבת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2014בינוני עד טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנוריאהמאיה23/03/2014
שלום,
אני בת 39. אם ל-2. אחרי הפסקת גלולול דיאנה-35 לא היה מחזור כ-3 חודשים. ב-US שחלה פוליציסטית. אחרי נטילת פרימולוט נור הופיע מחזור מאוד חלש. להלן תוצאות הבדיקות ביום 82 למחזור (לפני נטילת פרימולוט נור): FSH 9.9 LH11.9
להלן תוצאות הבדיקות ביום 4 למחזור שהופיע אחרי נטילת פרימולוט נור:
DHEA-S 2.58
Estradiol E2 קטן מ-100
FSH 6.9
LH 3.5
Prolactin 92 (ערנות של כשעתיים וחצי)
Testosterone Total קטן מ-1.5
TSH 0.82
האם הבדיקות תקינות? האם יש סיכויי להריון (שני ילדים נולדו בהריון טבעי ללא טיפול כלל)? המחזור שלי תמיד לא סדיר ומופיע פעם בחודש וחצי-שלושה חודשים (סדיר עם גלולות בלבד). מה יכולה להיות הסיבה למחזור כל כך לא סדיר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנוריאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014הפרופיל ההורמונלי שלך תקין ,אולם האי סדירות במחזור עלולה להקשות עלייך להרות ,לכן טוב תעשי אם תפני לרופא שיתן לך הכוונה וטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עדיףשני23/03/2014
שלום,
אני מעוניינת לגשת לUS רק שבוודאות יש לזהות דופק עובר, מתי עדיף? שבוע 7 או 8? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי עדיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי עדיף
שני24/03/2014תודה ד"ר אבל הרבה בנות היו בשבוע 7 ב US ולא היה עדיין דופק והיו צריכות לחזור ורק בשבוע 8 זוהה דופק. אני חוששת להגיע ב 7 ואז יאמרו להגיע עוד שבוע ואז אהיה יותר בלחץ מאשר כעת. מה דעתך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי עדיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2014אם ישנו תיעוד מדויק של מועד הכניסה להריון(ביוץ ,הזרעה,החזרת עוברים)הרי שחייבים לזהות דופק עוברי בשבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי דופק
שני24/03/2014IVF עם שאיבה ב 16.2, החזרה 19.2, נחשב לפני השאיבה תחילת הריון 2.2 משמע נכנסתי לשבוע 7+1 , אתה בעצם אומר שלפי זה חובה כבר לראות דופק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-דילגו עליי
שני25/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב IVF כן
מנסה25/03/2014בגלל הטיפול יודעים בדיוק מתי היתה שאיבה / החזרה. לרוב לאחר IVF מבצעים us בשבוע 6 +
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בלתי מוסבריםעמל23/03/2014
שלום
אני בת 24 מנסה לכנס להריון מזה 4 שנים ללא הצלחה , בעלת POCS
אני מקבלת מחזור סדיר כל 20 יום .
מחזור אחרון היה ב 2\27 זות אומרת שאני באיחור של 5 ימים
החזה שלי נפוח וזה בחיים לא קרה לי אלה בתקופת הטיפולים , עכשו אני בהפסקה
הוא נפוח מאוד ורואים שהוא גדל משמעותית + כאבים + עייפות בלתי מוסברת
השאלה שלי :
1) יתכן שזה הריון ? אני באיחור כי אני מעל שנתיים מקבלת כל 20 יום
2) מתי אוכל לבצע בדיקה ביתית ? ותהיה אמינה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינויים בלתי מוסברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014הטוב ביותרבצעי בדיקת דם בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהאני23/03/2014
דקפטטיל בתאריך 12.3
שאיבה בתאריך 14.3
החזרה של עוברים טריים בתאריך 17.3
האם אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014כדאי להצע בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה ממושכת בהריוןרות23/03/2014
שלום, אני בשבועות ראשונים אחרי טיפולים ואני עובדת בישיבה 8 שעות ביום על מחשב ועושה הפסקה כל שעתיים. האם הישיבה הממושכת אינה מסכנת את העובר וחס ושלום לגרום לפקקת ודברים כאלה? (כמו בטיסה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישיבה ממושכת בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014אם את קמה ומסתובבת כל פרק זמן אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבת ביציותאביבית23/03/2014
שלום ,
לפני שאיבת ביציות.מעוניינת לקבל אנטיביוטיקה (למען השקט הנפשי שלי).איזה אנטיביוטיקה מומלצת?
האם אפשר לבקש מרופא המשפחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2014האנטיביוטיקה היחידה שניתנת היא דרך הוריד לפני הפעולה לנשים שיש התויה לתת.
אם אין התויה אז אין צורך לקחת ואין כדורי אנטיביוטיקה שלוקחים לפני הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלדנה23/03/2014
שלום, אני בשבוע 7. האם זה בסדר שהתחלתי לקחת פריפול שמכיל גם חומצה פולית על דעת עצמי כבר משבוע 5? או שעדיף להתחיל עם ברזל מאוחר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2014זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון?לילי23/03/2014
אני בת 32, המחזור שלי סדיר ומגיע כל 28 יום. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר מספר חודשים. החודש קרה דבר מוזר שלא קרה מעולם: כ- 9 ימים לאחר הביוץ, היו לי הפרשות חומות מעטות מאוד שנמשכו יומיים, הופסקו ולאחר יומיים נוספים, הגיע דימום בכמות יותר מאסיבית (בצבע חום-אדמדם), המלווה בכאבים בבטן התחתונה והגב, שנמשך מספר ימים, אך לא באותה כמות כמו שיש לי בדרך כלל במחזור ולא באותה רמה של כאבים, אלא פחות ממה שיש בדרך כלל.
באותו שבוע הרגשתי ממש לא טוב, תשישות נוראית, חוסר תיאבון ואף כאבי בטן ושלשולים. האם יש קשר בין הדברים?
האם יכול להיות שבכל זאת הייתה פה השתרשות? האם ישנו סיכוי להריון? האם זו תופעה חריגה? יש לציין שבוודאות בייצתי 9 ימים לפני כי אני גם יודעת לזהות מתי הביוץ מתרחש וגם מאמתת זאת ע"י בדיקת ביוץ ביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014יתכן והתרחשה הפלה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה כימית
לילי23/03/2014מה הכוונה ב- "הפלה כימית". מה המשמעות של זה?
הפלה כימית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2014היתה השתרשות ראשונית של העובר שנדחה כעבור זמן קצר מבלי לתת ביטוי קליני של הריון(שק הריון)וניתן היה לזהות הריון רק באמצעות בדיקת דם שהינה חיובים לפרק זמן קצר וירדה והתאפסה כעבור מספר ימים והתבטאה בדמם ותסמינים לא שגרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ברזלעמית23/03/2014
שבוע 13 לאחר טיפולים. אני לוקחת חומצה פולים באופן קבוע.
שבוע שעבר הייתי אצל אחות ליווי הריון שאמרה להתחיל לקחת ברזל בנוסף, פריפול.
הרופאה שלי לא אמרה על זה כלום. האם זה בטוח לקחת ע"פ הנחיית האחות בלבד?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי ברזל - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2014להתחיל פרי פול ולהפסיק חומצה פולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזישירלי23/03/2014
היי פרופסור,
מתי אתה חוזר?מתי אפשר להתקשר אלייך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014ביום ב,ה-24 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זרע קפוא נחות?יובל23/03/2014
השאלה היא לא בעניין ההפריה עצמה, אלא:
האם מתברר ממסקנות מחקרים בינלאומיים ששיעור המומים המולדים לאחר שימוש בזרע שהוקפא והופשר לצורך הפריה חוץ גופית רגילה גדול יותר מאשר לאחר שימוש בזרע מאותו גבר אך טרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זרע קפוא נחות? - תגובה
פרופ` דוד בידר23/03/2014לא, אין יותר מומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זרע מופשר עדיף?
יובל23/03/2014פרופ' דוד בידר - תודה על תשובתך.
בינתיים הגיעו אלי שמועות שזרע מופשר אפילו עדיף מבחינת שיעור המומים המולדים (הטענה היא שהזרעונים החלשים לא שורדים).
האם השמועות נכונות?
אם כן, האם יש מידע על ההבדל בשיעור המומים המולדים באחוזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זרע מופשר עדיף? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2014זה לא נכון.
זרע קפוא לא נותן יותר מומים וזרע מופשר לא מוריד סיכוי לשום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתקרן23/03/2014
שלום,
בטא חיובית לאחר IVF, הבטא עלתה בצורה תקינה ופעם אחרונה שבדקתי מיד בכניסה לשבוע 6 הייתה 13,000. לא מרגישה שום תופעות פרט לעייפות כרונית וחזה נפוח וכואב. אמורה לעשות אולטרסאונד, האם הסיכוי שימצא עובר עם דופק הוא גדול? שמעתי על מיקרים בפורום שהכל היה בסדר ואז ב US לא היה דופק וממש חוששת.. יש איזשהם סימנים פיזיולוגיים או אחרים שמרמזים שעלול לא להיות דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוששת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2014אין כאלו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)