מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צ.רחםמירי27/03/2014
שלום
עשיתי צ.רחם
חצוצרה ימין תקינה
חצוצרה שמאלית מסתיימת בהתרחבות הידרוסלפינקס
ללא פיזור.
מה זה אומר
האם יש טיפול לפתיחת החסימה הזאת
ומה זה אומר לגבי הטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
מירי27/03/2014האם צריך לקחת אנטביוטיקה אחרי הצילום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2014במקרה הנדון הייתי שול לקחת אנטיביוטיקה,יש לשקול כריתת החצוצרה לקראת המשך טיפול הפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי28/03/2014האם ניתן להרות גם כשיש את החסימה הזאת
כי חצוצרה אחת תקינה ?
והאם זה מה שיכול לגרום לדימומים 5ימים אחרי ההזרעה?
ואם יוחלט על ניתוח
כמה זמן אחרי ניתן לחזור לטיפולים אני עושה
זריקות והזרעות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/03/2014ניתן להרות באמצעות החצוצרה התקינה,אולם הסיכויים להריון פוחתים,הסיכויים להםלה גוברים.באשר לניתוח ניתן לחזור לטיפול בחודש העוקב לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ביום ההזרעהחיה27/03/2014
שלום ,
אם ניתן לי זריקת אוביטרל 36 שעות לפני ההזרעה וביום ההזרעה רופא אמר להזריק שוב אוביטרל בערב לאחר ההזרעה.
אני שמעתי שאוביטרל כתמיכה ניתן כמה ימים לאחר ההזרעה ולא באותו היום.
השאלה: האם הדבר הגיוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל ביום ההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014חזקה שהרופא שלך עשה את השיקול הטוב ביותר בנסיבות התגובה האינדחווידואלית שלך וכיסה הן את תקופת הביוץ וגם את התמיכה בגופיף הצהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תמיכהליאת27/03/2014
שלום,
האם כשלוקחים אנדומטרין עד שבוע 12 זה עולול לגרום לעודף אנדומטרין שיכול לגרום להרעלת העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014אין דבר כזה כמו הרעלת פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם משתגעיםANONI27/03/2014
אחרי שההחזרה הראשונה (טריים) לא הצליחה
הייתי אמורה להחזיר מוקפאים (במחזור הראשון) מחזור טבעי
אבל הבדיקות דם השתגעו!!!!!!!!!!!!!!!אוף
ביום ה8 עשיתי בדיקת דם וUS
באולטרסאונד היה זקיק קטן בשחלה שמאל, ואסטרוגן 300 ופרוגרסטון 1.2
ואחרי יומיים
יענו יום עשר
זקיק גדל ל11 ממ
אסטורגן ירד!!!! ל193 וגם פרוגרסטון ירד ל0.9
למה.??
למה???
למישהו זה קרה?
אציין כי אנחנו לא מוסברים, וזאת הטיפול הראשון שעשינו.. IVF (נשארו 8 מוקפאים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם משתגעים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014השאלה אם טופלת אם דקפפטיל במחזור הטיפולי הקודם למחזור הטבעי הנוכחי ,דבר העלול עדיין לדכא את התגובה ההורמונלית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן השתמשתי בדקקפטיל
irle28/03/2014האם זה אומר שלא יהיה ביוץ?
כי הזקיק כביכול גודל...
לא יהיה החזרה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן השתמשתי בדקקפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014לא היה ביוץ את נתונה עדיין להשפעת הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות עוברים לאחר החזרהענת27/03/2014
אני נמצאת בטיפולי IVF. ביום ראשון ה- 23/3/14 ביצעתי שאיבה וביום שלישי ה- 26/3/14 החזירו לי 2 עוברים.
רציתי לדעת כמה ימים אחרי ההחזרה יש השתרשרות בוודאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות עוברים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014ההשתרשות אמורה להתרחש במקרה שלך בטווח של יומיים -שלושה לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 11 ימים לאחר הזרעהטלטל27/03/2014
שלום
לפני 11 ימים עברתי הזרעה
הזרקתי אוביטרל לפני 13 ימים.
היום התחיל דימום, לא ברור אם הוא מחסור או לא.
זו הזרעה ראשונה שלי. לפניה בלי הורמונים קבלתי תמיד כל 31-33 ימים
מתי אוכל לבדוק אם מדובר בהריון או במחזור?
המון תודות
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום 11 ימים לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2014כנראה שמדובר במחזור המתן עוד יום עד לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותא27/03/2014
שלום
נא תשובות לשתי השאלות.
אני עומדת בפני החזרת עוברים מוקפאים בחודש הבא.
רשמו לי לקחת זריקות פרוגסטרון ריטארד.שמעתי שההזרקה מאוד מאוד כואבת.
1.האם אפשר לוותר על הזריקות האלה ולהסתפק בפריגינובה ונרות אנדומטרין?
2. הבנתי שצריך להתחיל להזריק פעמיים בשבוע מיום ה- 10 למחזור לפני החזרת המוקפאים, ולהמשיך להזריק גם אחרי ההחזרה. עד איזה שלב צריך להמשיך להזריק? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/03/2014השיקול למתן התוספת של זריקות הפרוגסטרון הינו של הרופא המטפל ובאחריותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!! בטאחסוי27/03/2014
שלום,
יום שלישי בטא 640 היום בטא 1362. האם זה תקין???
שאיבה 9.3 החזרה 14.3
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף!! בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא ביום ה-11 אמינה בדיקת דםתמר27/03/2014
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם בטא ביום ה-11 אמינה בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014במידה והיא חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואמן תודה פרופ' אשכנזי
תמר29/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסטורסקופיה אבחנתיתשלי27/03/2014
שלום
כמה זמן לאחר הסטרוסקופיה אבחנתית אוכל לנסות טיפולי הפרייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטורסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014חודש אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהרויטל27/03/2014
שבוע שישי לאחר פיוריגון ואוביטרל בטא מוכפלת פי 2 עד עכשיו היום נצפה שק וחלמון
משתמשת בקריון 1 ביום היום כשהחדרתי אותו הוא יצא עם הפרשה דמית עליו ממה זה נובע??האם עלי לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014זה נובע מגירוי מקומי של צואר הרחם,בשלב זה אין מקום לחשש,אלא עם הדמם יגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ממה נובע הגירוי מהקרינון?
רחל28/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ממה נובע הגירוי מהקרינון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014מהשפעה מקומית על נימי דם בצואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין עד מתישיר27/03/2014
שלום, בת 37 כעת הריון IVF+ICSI תאומים שבוע 8, בעברי תמיד מספר ימים לפני ווסת עם הכתמות + אנדומטריומה בשחלה אחת ללא ממצאים אחרים. גם הסטוריה של 2 הריונות כימיים שהחלו עם הכתמות ונספגו ממש בבדיקת דם ראשונית של בטא 50. עקב כך הומלץ לי קרינון שתמיד מנע הכתמות לפני הווסת.
היום בהריון הנוכחי מהתחלה עוד מהשאיבה אני עם אנדומטרין בוקר וערב , שום הכתמות. והייתי שמחה לשמוע דעתכם האישית לפי ההסטוריה שרשמתי מתי הייתם ממליצים להפסיק את האנדומטרין בהתייחס גם לכך שיש תאומים. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין עד מתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014עוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלמין וזריקת אורביטרלמאיה27/03/2014
היי, אני בת 29, עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון.
שאלתי:
האם לנטילת איקוקלמין+ זריקת אורביטרל גורמת לבעיות בהריון, בלידה או בעובר?
האם יש תופעות לוואי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקוקלמין וזריקת אורביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014אין כל השפעה על ההריון או העובר בעקבות טיפול על מנת להרוות באמצעות איקכלומין +זריקת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFחסוי27/03/2014
שלום לכל הרופאים
אני נמצאת בשבוע 5+5 ויש לי מדי פעם דימום רק בניגוב ולאחר מכן מפסיק .
כמובן שעשיתי בדיקת בטא והכול תקין מה זה יכול להיות אולי כדאי ללכת לרופא לבדיקה ?
כמו כן חייבת לציין שקבעו לי תור לאולטרסאונד רק ב6.4 לדופק.
אני נורא לחוצה .
מה אתם אומרים מה כדאי לעשות .והאם אפשר לראות משהו כרגע באולטרסאונד?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014בהחלט כדאי לפנות לביקורת רפואית לביצוע אולטרסאונד ולהעריך את מצב ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתיעלי27/03/2014
שלום,אני ביום 7 למחזור, כאשר ביומיים הראשונים למחזור לקחתי 1 זריקת דקא + 3 פרוגבריס, ביום השלישי למחזור הפסקתי את הפרוגבריס והמשכתי רק עם הדקא. בדיקת אולט' ביום שני למחזור העידה על רירית 7.7 ממ והיום בבדיקה הרירית קפצה לעובי של 19.5 ממ ו-2 זקיקים (13+10) בשחלה השמאלית. ימנית ריקה. אבקש לציין שאני עדיין מדממת כמו ביום הראשון.
האם אבוד לי החודש הזה מבחינת שאיבה ?
למה הרירית כזו עבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/03/2014מתקבל הרושם לאי סדירות של התגובה שלך במיוחד בכל הנוגע לרירית הרחם שלך והדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)