מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לדעת מה זה אומר***30/03/2014
Progesterone Urgent
1.1
בחודש שעבר היה 1.4
Estradiol (E2) Urgent
947
מה זה אומר?
אני יודעת שהרירית בעובי 12
(טרם יודעת תשובה של גודל שחלה (האחות מסרה ששחלה שמאלית בגודל טוב)
(היום עשיתי בדיקות לפני הזרעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת פרט
***30/03/2014גדול שחלה 17
נאמר לי להגיע מחר 31/3 שוב לבדיקות .. תקין? מפספסת ... מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מילקי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לדעת מה זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014ערכים הורמונלים ורירית רחם המתאימים לשלב טרום ביוצי לפני הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת טיפול חדשלילי30/03/2014
שלום רב,
הנני לפני התחלת טיפול IVF. התבקשתי ע"י הרופא המטפל לבצע ביום ה-20 אולטרסאונד ובדיקת דם, ויום למחרת להתחיל להזריק דקפפטיל 0.1.
לאחר מעקב יומיומי על בסיס בדיקת שתן המזהה ביוץ, זיהיתי שהביוץ חל ביום 17 או 18 לוסת. אם אני מקבילה את זה לוסת ממוצעת- עלי לבצע בדיקת דם ואולטרסאונד 6 ימים לאחר הביוץ. כיוון שאינני בטוחה באיזה יום חל הביוץ (17\18) אשמח לקבל את המלצתכם באיזה יום עלי לבצע את הבדיקות הנ"ל? (23\24)
תודה רבה!
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת טיפול חדש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014בצעי זאת 7 ימים מהמועד המדובר שבו זיהית לטענתך ביוץ ,לא תהיה כל בעיה אם זריקות הדקפפטיל יתחילו באיחור של יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF של הצליחאירה30/03/2014
שלום רב לפרופסורים,
ב11/3 בוצעה החזרה של עובר אחד. בבדיקת בטא שבוצעה ב25/3 הייתה בטא 40, יומיים לאחר מכן 18. נאמר לי על ידי הרופא להפסיק את התמיכה.
1. האם זה היה מה שנקרא הריון כימי? האם יש צורך לבצע בדיקות נוספות לוודא שהכל "יצא" כמו שצריך?
2. תוך כמה ימים אני צריכה לקבל מחזור? קיבלתי תמיכה של אוטרוגוסטן פעמיים ביום וזריקת אוביטרל ב15/3?
3. זה היה טיפול ראשון. השאיבה הראשונה וההחזרה הרשונה בוצעו החודש. אין עוברים מוקפאים. מתי ניתן להתחיל בסבב נוסף? האם מומלץ לעשות הפסקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF של הצליח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014אכן מדובר בהריון כימי,הווסת עשויה להגיע תוך מספר ימים,כדאי לבצע ביטת ביקורת לדעת שהערכים התאפסו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםשירלי30/03/2014
שלום
יום 12 למחזור לוקחת אספירין וויטמין אי ואסטרופם 4 ביום
תוצאות מהיום:
אסטרדיול:530
פרןגסטרון:0.9
רירית:8 מ"מ
האם תקין?מתי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014רירית הרחם מתאימה להתחלת הטיפול עם נרות הפרוגסטרון ,יש לתאם את ההחזרה בהתאם ליום הקפאת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעים עם תנועה איטיתמאיה30/03/2014
היי,
בבדיקת זרע של בעלי, היו המון זרעונים אך תנועתם ממש איטית.
אם עושים הזרעה זה עוקף את בעיית האיטיות?
האם זרע איטי משפיע על העובר? זה אומר שיהיה פחות טוב..?
האם ניתן לשפר את תנועת הזרעים? שכן בעלי היה ממש בלחץ מהבדיקה ואני חושבת שזה השפיע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרעים עם תנועה איטית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014השבחת הזרע עשויה להיטיב עם הזרע ולשפר את סיכוייו להפרות לאחר הזרעה תוך רחמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מאיה31/03/2014תודה רבה
האם זרע איטי פוגע בעובר?
האם אפשר לשפר את התנועה של הזרע או שזה בלתי הפיך..?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2014יש לברר מה הרקע לירידה בתנועתיות הזרע ובהתאם להציע טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה האם זרע איטי פוגע באיכות
מאיה31/03/2014העובר?
שוב המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקי תודה האם זרע איטי פוגע באיכות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני החזרת עוברים מוקפאיםגלי30/03/2014
שלום,
היום בצהריים אמורה להחזיר עוברים מוקפאים. יום שישי בערב הוספתי 2 אנדומטרין ע"פ הוראת הרופאה לטיפול באסטרופם (סה"כ 3 אסטרופם ביום+ 3 אנדומטרין ביום)
ביום שבת אחה"צ כשהלכתי לעשות פיפי, על נייר הטואלט היה דימום חום כהה קטן שנמצא בתוך הפרשה שקופה... והיום בבוקר הפרשה רירית שקופה וטיפ טיפה ורדרדה....
בין לבין לא היו עוד דברים כאלה, האם זה תקין? האם לדוווח לרופאה לפני ההחזרה?
לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לפני החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014רצוי בהחלט לדווח לרופא ,קרוב לודאי שמדובר בגירוי מקומי של צואר הרחם ע"י נרות האנדומטרין ,ואין לכך כל השפעה על הטיפל הבסיסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה PAPחסוי30/03/2014
שלום פרופסר בוקר טוב ושבוע טוב.
הייתי אצלך לפני שבוע ונשלחתי לסידרה של בדיקות בינהם PAP
עשיתי לפני שנה וחצי בדיקה אצל רופא נשים ויצא תקין.
האם לחזור על הבדיקה שוב?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה PAP - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014ניתן לדחות את הבדיקה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
חסוי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובר אחדלי30/03/2014
שלום,
אני שבוע לאחר החזרת עובר אחד (טיפולי IVF) לאחר שאיבה.. הדימום מהשאיבה לא ופסק..והפך גושי וחום.. לפנות בוקר הפכו ההפרשות וורודות לכיוון אדומות עם חומות- כאבי בטן תחתונה..
חשוב לציין כי לא הפסקתי את התמיכה אבל אלו הן בדיוק אותן התופעות שאני עוברת לאחר ביוץ (יודעת לפי מעקבי זקיקים) ולפני קבלת הווסת.
האם קיים עוד סיכוי להריון?? אני נורא עצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עובר אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014נדרשת בדיקתך על מנת לבחון את מקור הדמם,אם מקור הדמם אינו מתוך הרחם אז בהחלוט קיים עדיין סיכוי לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חיפאית - האם בכל בי"ח ציבורישלי30/03/2014
ניתן לפנות למח' ivf, לשם בירור ראשוני של ת. ביצית?
2) והאם חובה לעבור היסטרוסקופיה (ללא לידה בעבר, גרידות וכד'). או שמא מוריד מסיכויי קליטה, אם לא מביטים קודם בחלל הרחם?
3) האם יש צורך לעבור בירור הורמונלי ראשוני בת. ביצית? לראות אם גיל הבלות הקדים/מתקרב/חל כבר..? (ובכלל טוב לעבור גם לאשה מבוגרת, כדי לדעת את רמת ה-FSH)..?
4) האם בזמן שיש היריון מתרומה צעירה בגוף, ההורמונים כמו בוסת לא משתחררים?
5) והאם ביצית מתורמת לא יכולה לשאת גנטיקה של מחלות, שיכולות "לחלחל" לגוף הנתרמת?
בכבוד רב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם הפרשה צמיגית שקופה כשבועדנה30/03/2014
לאחר ההזרעה עם הורמונים יכולה להעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הפרשה צמיגית שקופה כשבוע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014לא יכולה להעיד על כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב הריון IVFמישהי29/03/2014
היי,
הבנתי שכדי לחשב גיל הריון IVF צריך להוסיף שבועיים מיום השאיבה.
כלומר, במקרה שלי, תאריך הווסת האחרון היה ב- 28.2 והשאיבה בוצעה ב- 11.3
אם אני מוסיפה שבועיים מיום השאיבה זה יוצא 25.2 - האם זה התאריך ממנו אני מתחילה לחשב את גיל ההריון? לא צריכה לייחס חשיבות לתאריך הווסת שלי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב הריון IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014אכן ה-25/2 הוא התאריך לצורך חישוב גיל ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!
מישהי30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PGDירון29/03/2014
האם בדיקת PGD לפני החזרת עוברים משפיעה במשהו על סיכויי הקליטה של העוברים וקליטת ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PGD - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2014מורידה סיכויים להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USלילך29/03/2014
שלום,
אחרי IVF הריון תאומים, זיהוי דופק בשבוע האחרון בשבוע 7+3, בשבוע הבא תור לרופא חדש, האם יוכל לזהות דופק דרך אולטרסאונד ביטני בשבוע 8+3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
US - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014קרוב לודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרונית29/03/2014
שלום רב,
הפסקתי ליטול גלולות לפני 3 וחצי חודשים והמחזורים שלי עדין לא חזרו להיות סדירים עקב השיבוש ההורמונלי של הפסקת הגלולות.
כיום אני ביום ה45 למחזור (טרם קיבלתי וסת) לפני שבוע בדיוק הרגשתי בהפרשות הולכות וגוברות והחלטתי לבדוק ביוץ עם הערכה שיש לי בבית ולהפתעתי הערכה הראתה שיש ביוץ, האם יכול להיות ביוץ ביום ה39 למחזור? יש כזה דבר? במשך כל החודש בדקתי החל מהיום ה10 וזה הראה לי תשובה שלילית כבר התייאשתי ורק בגלל ההפרשות בדקתי גם ביום ה39 וזה הראה לי חיובי. הגיוני שיש ביוץ כ"כ מאוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2014בהחלט יתכן אחרי הפסקת גלולות שיבוש במעגל הביוצי וביוץ שהתרחש מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת תיק רפואיאורנה29/03/2014
ערב טוב ושבוע טוב
האם העברת תיק רפואי מבית חולים לבית חולים זה סיפור וכמה זמן זה יכול לקחת ?
ובמידה ואני ארצה לחזור לבית חולים הראשון עתק נשמר ?
האם ניתן להעביר זרע קפוא מבית חולים לבית חולים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת תיק רפואי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2014זה לא סיפור ואפשר בדקות לצלם החומר.
ניתן להעביר זרע גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)