מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרישיותשירה12/03/2014
איך יודעים אם יש בעיית קרישיות?
בבדיקות הרגילות בקופת חולים יצא לי תקין ואין לי רקע במשפחה אבל אני מפחדת שלא יתפתח לי עכשיו כשאני בהיריון. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרישיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014אם הבדיקות תקינות ולא קיים רקע רפואי מתאים סביר להניח שלא קיימת בעיית קרישיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ביום השניליאת12/03/2014
לאחר השאיבה בוצעה החזרה כאשר עובר אחד היה 3 תאים ומתפתח והשני היה 2 תאים ומתפתח השאלה מה סיכויי ההצלחה בכזאת החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה ביום השני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014הסיכוי מותנה גם בגילך,ובאיכות המורפולוגית של העוברים,וזאת מבלי לקחת בחשבון את קצב ההתחלקות של העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 24
ליאת13/03/2014ההחזרה בוצעה בבוקר מוקדם שלאחר היום הראשון
בבוקר הם היו אחד 3 תאים ואחד 2 תאים ומתחלקים
הרופא אמר עוברים יפים של הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ליאת14/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014סיכויים טובים למדי בתחשב בנתונים שמסרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ליאת14/03/2014כאבים בצדדים בצידי הטבור שמאל וימין כאבים שהולכים וחוזרים שבוע וחצי לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014מצב אפשרי עקב התגובה השחלתית לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהדנה12/03/2014
שלום רב,
לקראת סוף טיפול IVF ראשון עקב בעיה באיכות הזרע.
אתמול הייתה לי שאיבה, סה"כ 17 ביציות.
היום התקשרו ואמרו שהצליחו להפרות רק 5 עוברים.
יש סיבה שהצליחו להפרות כ"כ מעט (יחסיות לכמות שנשאבה)?
הייתי בטוחה שיפרו הרבה יותר מחמישה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014תלוי כמה מהביציות היו בשלות(M2)המתאימות לביצוע הליך הפריה באמצעות ICSI)החדרת ראש תא הזרע לביצית באמצעות מיקרופיפטה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה12/03/2014זה לא תלוי גם באיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014במידה פחותה היות ומראש הפרוצדורה מיועדת לזרע עם מדדים לקויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זקיקיםזקיק12/03/2014
דוקטור שלום,
ספירת זקיקים - 8 כש AMH 0 0.50.
ספירה של 8 זקיקים מתאימה לאיזה גיל בממוצע? כלומר כמה זמן נותר"להנות" מכמות כזו כל חודש?
הספירה יכולה לאפשר צפירת הרגעה או שעדיין הממצא נמוך. ומה זה אומר שהספירה טובה יותר והרזרבה בבדיקות הדם כולל FSH נמוכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספירת זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014הייתי ממליץ להתייחס במידה רבה יותר של חשיבות למדדי ה-FSH וה-AMHהמצביעים על רזרבה נמוכה ולא לסמוף על סירת הזקיקים הבסיסית כמדד מרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין הזה
ש13/03/2014דוקטור - חשבתי על המלצתך להרות בהקדם ולא לנסות הקפאת עוברים וביציות. אבל אם הסיפור של הקפאת עוברים וביציות אורך כחודש סך הכל (לקיחת הורמונים ושאיבה) ועל הדרך להחזיר עובר - לא כדאי לבצע זאת על מנת לדאוג לשפר סיכוי לילד שני?
כלומר לא יודעים מה איכות הביציות או העוברים עד ששואבים וההשפעה על האכות שלהם נובעת בעיקר מגנטיקה, גיל האישה והפרופיל ההורמונלי והגיל שלי בסדר והגנטיקה מצויינת (כולם אצלנו מרובי ילדים).
וגם - חשבתי על האפשרות ללדת תאומים אחרי לקיחת הורמונים במקום הריון של עובר יחיד, זה משהו שכדאי במצבי?
תודה רבה לך על עבודת הקודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור בבקשה תשובתך לשאלת ההמשך מעל
ש14/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דוקטור בבקשה תשובתך לשאלת ההמשך מעל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014כמובן שחודש טיפולי אחד הוא חסר משמעות לגבי בעתיד הפריוני שלך,יחד עם זאת יש לבחון בפועל את התוצאות בזמן ההליך הטיפולי,ולהחליט בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותשויר12/03/2014
שלום,
לפני שנה עשיתי את הבדיקות הבאות, האם אני חסינה/יש לי נוגדנים והתוצאות טובות ללפני הריון? (התוצאות מלפני שנה אך מנסה להבין כיוון שכעת אני בתחילת הריון וכמובן שאבצע אותן שוב אם יהיה צורך)
CMV Ab IgG 36.2 Positive U/mL
CMV Ab IgM <5.00 Negative U/mL
VZV IgG Ab Positive
Toxoplasma IgG <3.0 Negative IU/mL
Toxoplasma IgM <3.0 Negative AU/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014את מחוסנת ל CMV אך לטוקסופלסמוזיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הבנתי
שיר12/03/2014תודה ד"ר, אבל סליחה לא הבנתי מה לגבי ה טוקסופלסמוזיס, האם אני לא מחוסנת?
אם לא אז מה עושים ומה זה אומר, אני בתחילת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא הבנתי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2014לא צריך לעשות כלום.
זה שיש חיסון ל CMV זה טוב.
לגבי טוקסופלסמוזיס, זה מועבר על ידי בעלי חיים , בעיקר חתולים ואין סיבה שתהיה הדבקה. התשובה מראה שלא היית בקרבת חתולים מזהמים.
לעומת זאת CMV נגרם מווירוסים שאין לך שליטה על העברת המחלה ולכן זה טוב שאת מחוסנת וזה דומה למשל לנוגדנים של אדמת שגם חשוב שתהיה מחוסנת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי כניסה להריון עם רירית 5 ממקרן12/03/2014
שלום
ביום ראשון באולטרסאונד נראו זקיק בגודל 20 מ"מ בכל שחלה ורירית בעובי 5 מ"מ
אחרי נטילת איקוקלמין ופרוגינובה
בשני בבוקר נעשתה הזרעה
מה הסיכויים לקליטת הריון עם רירית כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי כניסה להריון עם רירית 5 ממ - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014ידוע שהכדורים גורמים לרירית דקה אך עדיין יש סיכויים.
אם אין הריון החודש יש לעבור לטיפולי זריקות, שמה הרירית תהיה טובה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשולי12/03/2014
שלום רב,
רציתי לדעת האם ניתן להסיר קונדילומה בחנקן אצל רופא עור, בשבוע 7 להיריון ?
או להמתין לעוד כמה שבועות ? האם זה מסכן את ההתפתחות התקינה של ההיריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014ניתן להסיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורטוקולשני12/03/2014
שלום,
1. בפורטוקול קצר האם מונפור 600 ליום נחשב כטיפול חזק / יש יותר חזק ?
2. מתחילת הזרקות לאחר כמה ימים ניתן לדעת האם הטיפול מתאים / יש תגובה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורטוקול - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014מינון של 600 הוא גבוה ביותר ובדרך כלל ניתן כאשר אין רזרבה שחלתית טובה.
חשוב לדעת רמות FSH ו E2 לפני הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתך בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2014את לא מתאימה להקפאת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאמס וצרבת בהריוןלולה 2612/03/2014
שלום אני בהריון תאומים ivf.. icsi.. שבוע 27+3..
רוב הזמן בתקופה האחרונה אני סובלת מצרבת.. והרוקח נתן לי טאמס.. האם מותר להשתמש בטבליות האלה ..בבוקר לקחתי כדור.. האם זה בסדר האם מותר לקחת?!
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאמס וצרבת בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאמס מכיל סידן קרבונט...יכול לגרום
סוניה12/03/2014לעצירויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאמס מכיל סידן קרבונט...יכול לגרום - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2014הריון גורם לעצירות.
לטאמס השפעה קטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות המשך..שני12/03/2014
תודה על תשובתך
התחלתי IVF
בדיקות בוצעו ביום 3 לווסת
ESTRADIOL (E-2) תוצאה 526
PROGESTERONE 4.2
LH – 3.9
Fsh -18.8
1. מה טווח התקין שצריך להיות ל..
- אסטרודיול
- פרוגסטרון
- LH
2. לאחר כמה ימים מתחילת טיפול ניתן לדעת האם הזריקות מתחילות להגיב
בשחלות ?
תודה
פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות המשך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014הבדיקות שלך לא מתאימות ליום 3 של וסת ולא מתאימות להתחלת טיפול.
בדרך כלל אחרי 4 ימי הנזרקות ניתן ללמוד על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 44סיגל11/03/2014
שלום
עברתי הפריה ראשונה בגיל 39 IVF בהצלחה עם ילד אחד.
היום אני בת 44 ועברתי כ- 4 מחזורי טיפול בשנתיים האחרונות ללא הצלחה.
מה הסיכוי בגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל 44 - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014תלוי בפרופיל ההורמונלי אך באופן כללי נמוך מאוד.
עקב העובדה שיש לך ילד אחד ואם רמות ההורמונים תקינים הייתי עושה עוד 3 מחזורים וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדורה11/03/2014
שלום רב בתאריך 10/3 החזירו לי 2 עוברים ברוך השם יפים וטובים , עוד באותו יום וגם היום יום למחרת יש לי תחושות של כאבי בטן תחתונה כמו לפני מחזור אני משתמשת בתמיכה 3 פעמים ביום של אנדרומטין אשמח לדעת האם זה טבעי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014ההרגשה זה כתוצאה מכל הטיפול שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFחסוי11/03/2014
שלום לכל הרופאים
אני נמצאת שבוע בדיוק לאחר החזרת עוברים טריים. לוקחת 3 אנדומטרין ביום ו3 אסטרופן.
אני יודעת שעדיין מוקדם אולי לבדוק אבל אני מיום ליום מרגישה רק יותר גרוע יש לי בחילות קשות מאד ואני התחלתי גם להקיא סליחה .
השאלה מה כדאי לעשות יכול להיות שזה קשור לתמיכה ?
תודה רבה וערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014לעבור לשני אסטרופם ליום ו200 אוטרוגסטן 4 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההודייה11/03/2014
מה הם ערכי הפורגסטון בזמן/ לאחר ביוץ?
כתוב לי 2.25 פורגסטון. ויש לי זקיק מוביל 19.
האם מחייב שבייצתי?
אודה לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/2014עוד לא בייצת.
כאשר יש ביוץ הפרוגסטרון עולה ,בתחילה,מיד כשהביצית יותאת ,ל 4-5 ואחר יומיים 7-8 ואחרי עוד כמה ימים 11-12 וביום 21 למחזור סביב 15-2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/201415-20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםליטל11/03/2014
שלום, בדיקות בוצעו ביום 3 לווסת
ESTRADIOL (E-2) תוצאה 526
PROGESTERONE 4.2
LH – 3.9
Fsh -18.8
פרט לבדיקת FSH, שלושת הבדיקות האחרות תקינות או לא ?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014סה״כ הבדיקות מצביעות על רזרבה שילתית נמוכה(אסטרוגן גבוה ,פרוגסטרון יחסית גבוה,FSH גבוה)
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)