מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםאני18/03/2014
בהחזרת העוברים הרופאה הסבירה שהגבולות לא ברורים ״נעלמים״ רציתי לדעת מדוע זה קורה והיכן ניתן לקרוא על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014לא ברור במה מדובר-רירית הרחם?,הקטטר?,אובקשר לעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לעוברים
אני18/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקשר לעוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014יתכן והכוונה שלא ניתן לזהות את העובדים באולטרסאונד בעת ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה כנראה שהסברתי את עצמי לא נכון
אני18/03/2014הוחזרו 2 עוברים יפים, כאשר הראו את תמונת העוברים על המסך הרופאה ציינה שהגבולות לא ברורים וזה טוב... לא הבנתי למה ! איך קוראים לתופעה והיכן ניתן קרוא על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה כנראה שהסברתי את עצמי לא נכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014מדובר כנראה לא בבעיה מהותית אלא טכנית(ריזולוציה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בד' דם לגילוי הריון.אורין18/03/2014
בוקר טוב, רציתי לדעת מתי אוכל לבצע בד' דם לגילוי הריון?
ביוץ ב3/3 באותו יום ואילך יחסים. מחזור אחרון ב21/2.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דינה18/03/2014היום!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן שלילית
שילת18/03/2014תודה רבה.
את חושבת שיש טעם? הבוקר ביצעתי בדיקץ שתן שיצאה שליךית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה... ת
דינה18/03/2014תחכי עוד מספר ימים. הבדיקה של השתן לא מספיק רגישה...
תבצעי בדיקת דם לבטא זה הכי בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורין18/03/2014אמנם אמורה לקבל ב21/3אך עברו 15 ימים ממועד היחסים. לכן חשבתי שהבדיקה תהיה אמינה.אוף . תודה לך על כל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בד' דם לגילוי הריון. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014לבצע בדיקה לקראת ה17-18 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
שילת18/03/2014תודה רבה פרופסור.תבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מועט וממושךאלה18/03/2014
אחרי החזרה בטא שלילית,הייתה תמיכה של קרינון,רק אחרי שבוע קיבלתי מחזור דליל מאוד שנמשך כ 8 ימים,בד"כ המחזור שלי מלווה בהמון דם וגושים,מה זה אומר??רוצה להתחיל טיפול נוסף,יש מקום לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור מועט וממושך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014אופי המחזור השתנה כנראה על רקע הטיפול והתמיכה ההורמונלית,בכל מקרה לקראת התחלת הטיפול המחודש רצוי תמיד לבצע אולטרסאונד ולסרוק את הרחם והשחלות כדי לשלול סטיה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפותעלמה17/03/2014
מאיזה שבוע ועד איזה שבוע עושים שקיפות עורפית עם תאומים?
תודה-רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2014אופטימלי שבועות 11-12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רלירי17/03/2014
דןקטור שלום
האם אחרי החזרה צריך להרבות בשתייה? מעל לליטר וחצי?
קראתי ברשת שיש נשים שהרופא אמר להן לשתות ולי לא אמרו כלום לגבי זה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ד"ר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014השתיה המרובה מיועדת לאותם מקרים בהם יש חשש לגירוי יתר שחלתי,דבר הגורם לריכוז יתר של הדם,כנראה שבמקרה שלך לא קיים חשש כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח המוגלוביןאורחת17/03/2014
שלום,
עשיתי בדיקות דם
HbA2 (%) יצא- 2.8
HEMOGLOBIN-A (%)- יצא 97.2
האם התוצאות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח המוגלובין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014מתקבל הרושם שהכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני שאלה17/03/2014
שלום,
יש לי מספר שאלות.
אנחנו זוג בני 32 מנסים כבר 9 חודשים. בחודשים הראשונים לא בדקתי ביוץ וגם השתמשנו עם ג'ל. לאחר מספר חודשים התחלתי לזהות ביוץ לפי מקלונים. בחודש הזה משום מה לא זיהה לי ביוץ עם מקלון ונראה לי שפספסתי (מרגישה חזה נפוח וכואב). פרופיל הורמונלי שעשיתי תקין ובדיקת זרע תקינה פרט למורפולוגיה גבלית. השאלה מה לעשות. לפנות לרופא פוריות? לדבר עם רופאת נשים? מה עושים בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014אם לא הרית מעולם,את יכולה להמתין מספר חודשים,אם הרית בעבר כדאי בשלב זה לפנות כבר למומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועותשירה17/03/2014
איך עושים ספירת שבועות ?
שבוע 9 ואז למחרת 9+1 ? או שלמחרת זה 9+2
ויש דבר כזה 9+7 ? ואז למחרת זה 10? ואז 10+1 ? בקיצור מבולבלת ואודה להכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת שבועות
א.ק.17/03/2014אחרי שבוע 9 מגיע 9+1 ושבוע 9+7 = שבוע 10
למרות שיש רופאים/ אחיות הריון שאחר הצהריים של למשל 9+1 מחשיבים את זה כבר 9+2 (אין לי מושג למה)
:-) בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר השתגעתי חחחחח.. אז רגע אני
שירה17/03/2014סופרת יום שהוא רק 9
ואז למחרת הוא 9+1 ? או שאין דבר כזה 9 ? וזה ישר הופך ל 9+1
חחחח שיגעתי אותך אבל גם אני כבר השתגעתי. כל אחד סופר לי אחרת.......
תודה שהתייחסת לשאלה שלי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת שבועות
א.ק.17/03/2014יש יום שהוא שבוע 9 בדיוק - ולמחרת זה 9+1... לדוגמא אם היום של הראשון של הוסת האחרונה הוא ביום שלישי, אז בעוד 9 שבועות ביום שלישי - תהיי בשבוע 9 בדיוק ויום למחרת ביום רביעי, 9+1... ואם היתה שאיבה (כמו יום ביוץ) והחזרה של עוברים אז 7 שבועות מיום השאיבה זה שבוע 9. מקווה שעשיתי לך קצת סדר... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימה!!!! תודה רבה
שירה17/03/2014הסברת לי מאד ברור, תודה לך. בהצלחה גם לך וחג שמח :)
ספירת שבועות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014שבוע 9 ולמחרת 9+1,ובמקום9+7-שבוע 10 ולמחרת10+1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים???שירן17/03/2014
שלום,
בת 25 יש לי ילד מivf icsi שבהריון הראשון שהיה לפני 4 שנים נקלטתי בסבב הראשון.
כרגע בניסיון לילד שני,כבר שנה
פרופיל הורמונלי תקין+היסטרוסקופיה תקינה
עברתי 4 החזרות של מוקפאים(3 מהם שנשארו מהילד הראשון)במוקפאים הוחזרו 3 עוברים בכל החזרה+החזרה של 2 עוברים טריים
1מה הסיכויים בגיל שלי להרות ובהתאם לנתונים??האם הם טובים?
2.האם קיים סיכוי שלא אוכל להיכנס שוב להריון?
3.כרגע יש לי 4 עוברים מוקפאים האם אפשר להחזיר את כולם לאור ההחזרות שעשיתי ללא הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים??? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/03/2014הסיכויים טובים ואת תהיה בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למסירה תרופותלולי17/03/2014
למסירה-
4 מזרקי דקפפטיל 0.1 (תוקף עד 2016)
מונוגון- 6 קפסולות של אבקה
17 קפסולות של ממס ..(הנוזל) (תוקף עד 2015)
איסוף מתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, אשמח לקבל את המונוגון.
אוטוטו אמא17/03/2014היי, אשמח לקבל את המונוגון, כיצד נוכל לתאם?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאוטוטו אמא
לולי17/03/2014היי תוכלי להשאיר לי את הנייד שלך ואני אצור איתך קשר או שאני יוכל לחפש אותך בפייסבוק
שיהיה בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדקפפטיל עדיין רלוונטי?
אביגיל20/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי בבקשהאני17/03/2014
לאחר הזרעה בטא 45.70 יום חמישי
היום לאחר 4 ימים 167.60
האם יש סיכוי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההכפלה 1.9
אני17/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי!!!
א.ק.17/03/2014מניסיון של בטא שניה שהכפילה את עצמה רק פי 1.6 והייתי בטוחה שזהו זה, שוב כשלון ואז הכפלות הבאות של יותר מפי 2 והיום אני בשבוע 21!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזרי על הבדיקה ביום רביעי.
א.ק.17/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תחזרי על הבדיקה ביום רביעי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014כאמור יש לחזור על הבדיקה ,ועדיין לא אבדו הסיכויים גם להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך הרגעת אותי
רחל17/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקנות תרופותסופי17/03/2014
שלום! אני מעוניית לקנות מנופור ו אוביטרל אולי נישר אצל מישהו.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם סיכוי לתאומיםדפנה17/03/2014
שלום,
שאיבה 16.3
החזרה 19.3
3.3 בטא ראשונה 193
5.3 בטא 462
9.3 בטא 1867
11.3 בטא 2962 (לא הכפלה מלאה)
17.3 בטא 13,547
האם יש סיכוי לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה
דפנה17/03/2014שאיבה והחזרה לפי חודש פברואר לא מרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
אני17/03/2014לגיסתי בטא 12 להחזרה הייתה 158 אחרי שלושה ימים 587
היום היא חובקת בן ובת בני ארבעה חודשים
בהצלחה ..
וכפי שהרופאים עונים ..רק us יתן תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם סיכוי לתאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014בהחלט האפשרות סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFחסוי17/03/2014
בוקר טוב לרופאים
רציתי לשאול בבקשה - בטא חיובית האם כדאי לקחת חומצת פוליו ?
והאם יש הבדל בין תמיכות כיון שנתנו לי בהתחלה אסטרופם 3 פעמים ביום ואני התחלתי להקיא סליחה .וכרגע החליפו לי ל פרוגינובה לא אמרו אבל כמה לקחת ביום והאם כדאי לעשות החלפה בין התמיכות ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014אין בעיה להחליף את תמיכת האסטרופם בפרוגינובה,מדובר באותו הורמון,רצוי להתחיל לקחת ח.פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחסוי17/03/2014
שלום לרופאים .
ביום ה13 לאחר החזרת מוקפאים בטא 430 מחר אני אמורה לבצע שוב בדיקה חוזרת .
לכמה הבטא אמורה להגיע בערך ? ואיך סופרים את גיל ההריון ?
המון תודה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2014הביטה אמורה להכפיל את עצמה יומיים מהבדיקה הזו,את נמצאת בשבוע רביעי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוך אחרי IFV
ורד24/03/2014שלום,
מישהו יכול לייעץ לי?
ביום ה-12 אחרי החזרת 2 ביציות היה לי בטא 34. ביום ה-16 הבטא הייתה 190.
אני יודעת שהכפלה אמורה להעיד על הריון אבל אני לא בטוחה כי המספרים נמוכים.
יכול להיות שזה מהאוביטרל/טיפולים?
זה מעיד על הריון לא תקין?
או שאולי אני צריכה להתחיל היות מאושרת סוף סוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)