מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אגןטל13/03/2014
שלום , בת 36
מיזה שנה וחצי יש לי כאבי בטן חזקים תחתונה צד שמאל ואגן,
כאבים בנרתיק, פות, גרוד ושורף,
1. איזה בדיקת משטח יש לבצע ? (ביצעתי GBS נמצא קנדידה גלברטה) קשור או
דרוש בדיקת משטח אחרת / בדיקות אחרות ?
2. יש מצב שיש דלקת באגן ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014ניתן לבצע משטח מהוגינה לצורך זיהוי בשיטה גנטית של המזהמים החשובים ביותר הקשורים לדלקות באגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם הבדיקה ?
טל14/03/2014תודה על תשובתך
מה שם הבדיקה שמבקשים ?
האם מבקשים מרופא משפחה או גניקולוג ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם הבדיקה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014להערכתי הבדיקה הזו אינה מצויה בסל הבריאות(תתענייני במעבדת רוזנבלט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני לחוצה .אבגדהוזחטיכלמ13/03/2014
נאמר לי מבדיקות הדם שלא יד ברורר אם יש לי נוגדן נגד CVM
עשיתי בדיקת דם אתמול להלן התשובות . אשמח להבין NEGATIVE
<5
(CMV IGG <12 U/ML = NEGATIVE ) החל מ26-06-12 שינוי ערכי ייחוס
(CMV IGG 12 -14 U/ML = BORDERLINE) עקב שינוי שיטה
(CMV IGG >14 U/ML = POSITIVE )
(CMV IGG <0.4 IU/ML = NEGATIVE :26-06-12 עד)
הערה למדבקה : דר'.איליה בר
CMV-IGM טרם בוצע
CMV-AVIDITY טרם בוצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
אבגדהוזחטיכלמ14/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי אני לחוצה . - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014מתקבל הרושם שמדובר בתשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנידנוד
אבגדהוזחטיכלמ14/03/2014שלילי זה אומר שאני צריכה לחכות שהנגיף יצא לי מהגוף
שאין לי את הנוגדן?
תןדה ו שוב סליחה על נידנוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה על הנידנוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014שאינך מחוסנת ולא נישפת לוירוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
אבגדהוזחטיכלמ15/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה בלחץ מהפריית ICSIלילך13/03/2014
שלום,
בת 36, צילום רחם תקין, פרופיל תקין, AMH מצויין, בדיקת זרע תקינה יחסית (ריכוז זרע טוב 56 מליון, תנועתיות טובה 60% אך5% מורפולוגיה תאים תקינים) לאחר מספר הזרעות שהניבו 2 הריונות כימיים מעבר להפריה ראשונה בה היו 5 ביציות והוחזרו 3, 2 איכותיים דרגה 1 הוחזרו. כעת אני בשבוע 5+ אחרי ההפריה ורק היום גיליתי שהפריית 3 הביציות הייתה בשיטת ICSI וממש הייתי בשוק כי לא אמרו לי כלום על זה וממש התאכזבתי, מדוע זה קרה? האם הזרע לא הצליח להפרות את הביציות שלי? מה זה אומר עכשיו? שאני צריכה להיות בפאניקה כל ההריון הזה שלא יהיו מומים בעובר?
אודה לייעוץ והסבר מניסיונכם הרב , תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה הוחזרו שניים אכותיים
לילך13/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה הוחזרו שניים אכותיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014את השיקול לביצוע ה-ICSI עלייך לברר עם הרופא המטפל .באשר לפרוצדורה עצמה ראוי לציין כפי /שהדבר מופיע בטופס ההסכמה מדעת לטיפול הפריה-יתכן וטכניקה(ICSI )מעלה במעט את ההסתברות להפרעה גנטית.
במהלך ההריון קיימות מספיק בדיקות על מנת להגיע להערכה אופטימלית של הסטטוס של העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מניסיונכם
לילך15/03/2014מניסיונכם האישי - בבקשה, האם הסיכוי שיהיה מום הוא כמעט בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה מניסיונכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2014מרבית הסיכויים שהכול יהיה תקין,כאמור מיקרומניפולציה מגדילה רק במקצת את הסיכוי להפרעה גנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!"לולי13/03/2014
בהריון שבוע 32 עשיתי היום מעקב הריון והרופא שלח אותי לבדיקה מכוונת מכוון שבבדיקת העובר נמצאה ירך עצם מתאימה לשבוע 29 חשוב לציין כי כל מהלך ההריון היה עד כה תקין!!!
האם ללכת היום לבדוק את זה באופן פרטי או לחכות שיהיה תור???
אודה לתשובה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה!!" - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014הבחירה היא שלך כמובן אם כי רצוי לבצע את הבדיקה בטווח זמן סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי- המשך
לולי13/03/2014פרופסור אשכנזי שלום,
קבעתי תור למחר לא.ס לחוות דעת נוספת של רופא נשים
האם זה בסדר? או שצריך לחכות שיצרו איתי קשר ממרכז לבריאות האישה שבוע הבא???
תודה רבה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי- המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014לטעמי דיעה שנייה תמיד חשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה,שאלה נוספת בבקשה
לולי14/03/2014תודה רבה על התייחסותך לשאלותי.
הייתי בעוד חוות דעת הוא טוען שלדעתו זה היה טעות של הרופא שבדק אותי לראשונה
כי הוא אומר שאם חלילה היו רואים משהו אז היו רואים את זה מהבדיקות הראשונות
(שקיפות,סקירות,חלבון עוברי)
האם זה באמת ככה או שסתם רצה להרגיע אותי?
והאם לדעתך בכל זאת לחכות שיצרו איתי קשר לאולטרסאוד מכוון?
אודה לתשובה. תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה,שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2014אני מעריך שרופא לא היה מסתכן באמירה ברורה כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת מוקפאיםליאן13/03/2014
שלום רב הנני שבוע 10+4 לאחר החזרת מוקפאים האם אפשרי להפסיק את התמיכה באסטרופם 3 פעמים ביום ובאןטרוגיסטן 200 2 כדורים בבוקר ו2 כדורים בלילה הנל גורם לי להקאות ובחילות האם מותר לי להפסיק בשלב זה של ההריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014הקטיני את כמות הכדורים והנרות בחצי עד שבוע 13 ולאחר מכן ניתן להפסיק בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני13/03/2014
שלום,
רציתי לדעת מה האורך התקין שך השלב הפוליקולרי.
אצלי הוא מואד ארוך ומשתנה מחודש לחודש. אני מזהה ביוץ ע"י מקלון ובינתיים החודש אני כבר ביום ה-21 ועדיין לא זוהה ביוץ.
בחודש שעבר זוהה ובייצתי ביום ה- 23 ז"א ש- 14 יו לאחר מכן קיבלתי מחזור.
האם זה תקין? מה זה שלב פולקולרי נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014שלב פוליקולרי תקין הבונה זקיק מוביל ובעקבותיו ביוץ יכות להימשך באופן פיסיולוגי בין 14-28 יום ,כמובן שרצוי שיהיה סדיר מיידי חודש בחודשו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א
אני13/03/2014אם אני מבינה ששלב עד הביוץ של 28 יום זה בסדר? לאחר מכן יגיע שלב לוטאלי של 14 יום וסה"כ 42 יום בין מחזור למחזור זה עוד בשלב התקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ז"א - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץשירה13/03/2014
שלום רב. בהיריון ivf. מבקשת תשובה כנה: מתי אפשר להתחיל קצת לנשום לרווחה? באיזה שלב? אני ממש בחרדות כול הזמן. תודה-רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014הירגעי מראש ,אם הכול מתנהל תקין ואינך מדממת סביר להניח שהכול יהיה תקין ,התקופה הרגישה יותר הינה עד לשבוע9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFחסוי13/03/2014
שלום לרופאים יקרים
אני נמצאת שבוע ויום לאחר החזרת עוברים טריים .
היום בניגוב סליחה היה מעט דם ורדרד ממש איפה .
השאלה האם יכול להיות שזה מהשרשה לאחר כל כך הרבה ימים יחסית ?
יש עוד תקווה או שזה כבר אבוד ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014קרוב לודאי שמדובר בגירוי מקומי של צואר הרחם בעקבות הטיפול התמיכתי,אין מדובר בהשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעה בטא 32ד``ר אליעזר גירש13/03/2014
לאחר הזרעה בטא 32
לאחר וימיים 46
הכפלה 1.4 האם להספיד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא פי 1.4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014מצב לא אופטימלי ,בכל מקרה בצעי עוד בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא פי 1.4 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2014להספיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל הריון תאומיםלולה 2613/03/2014
שלום אני בהריון תאומים ivf..icsi..
אני בשבוע 27+4.. הייתי בהערכת משקל היום בבוקר וצואר הרחם אורכו 32 מ"מ.. אבל העובר הגדול שוקל 1327.. והעוברית הקטנה 968.. ז"א שההפרש בין השניים עלה על 300 גרם.. מההעושים עכשיו.. אם הפער עולה יותר מה עושים האם זה מרמז על לידה מוקדמת.. ואם יש לידה מוקדמת מה יהיה הגורל של העוברים .. עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכת משקל הריון תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014מדובר על פער גדול בין התאומים ,מצב המחייב בירור רפואי הנוגע לפיגור בגדילה תוך רחמי של אחד העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיהיה בסדר ....אולי טעו
אני14/03/2014בההערכה במקומך הייתי בודקת שוב ..
מקווה שיהיה בסדר ....אולי טעו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2014הערכתי שהרופ שלך ידע כיצד לנהל את המקרה ולעקוב אחרי הפער בגדילה המתהווה בין התאומים ,ויבצע את כל הערכות התפקודיות כדי לכוון אותך נכונה בהתפתחויות לטובת ההריון והעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
לולה 2615/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מותק
לולה 2614/03/2014מקווה שטעו.. בעוד כמה ימים אני אעשה עוד פעם
ותודה רבה לך.. ושיהיה לך בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה מותק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2014יש פער בהיקף הגולגולת בין עובר אחד לשני ,כאמור יש לעקוב ולראות שהפער אינו גדל ,ולבצע את כל הבדיקות המשלימות הנוגעות לזרימת הדם לעובר ,למוח,ולברר גם את הפרופיל הזיהומי-CMV,טוקסופלסמוזיס,אדמת,הרפס,ואת הפרופיל הגנטי של העוברים לפי הצורך,בכל מקרה במרבית המקרים גדילת העוברים מתאזנת והתפקודים תקינים ,אם כי המצב בשבוע הריון זה מחייב מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFיולי13/03/2014
שלום,
אני אחרי שאיבה בראשון שעבר והחזרה של שני עוברים בשלישי שעבר.
אחד 6 תאים והשני 5. האם זה נחשב טוב?
מאתמול בערב, לחץ קל בבטן תחתונה שממשיך היום בבוקר (מזכיר כאבי מחזור עדינים) , האם עדיין יש סיכוי לאופטימיות או שהמפלצת (מחזור) בדרך?
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014המלצתי לא לאבד תקווה בגלל תסמינים כאלו או אחרים ,כבר ראינו מספיק הריונות שהמטפלו הספידו בגלל תחושת וסת ולבסוף התברר שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הזרעהאני13/03/2014
כמה פעמים בודקים בטא???להכפלות
מיום ההזרעה 1 קרינון בבוקר ממשיכים ??עד מתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2014פעמיים, 14 יום אחרי אוביטרל ו16 יום אחרי אוביטרל.
קרינון מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ' היקר
אני13/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרלין בהריוןטליה13/03/2014
אני בשבוע 11(IVFׂ) להריון וסובלת מדופק מהיר בעקבות בלוטת התריס-0.22
האם כדור זה הוא כדור הרגעה? מה תפקידו?
קיבלתי מינון של 10 מג שלוש פעמים ביום.
יש לציין שבנוסף אני לוקחת ציפרלקס 5 מג ליום ,אני מאוד חוששת שאני עושה נזק לעובר.
האם יש סיכון בלקיחת כדורים אלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי רופאים נכבדים
טליה13/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילגתם עלי רופאים נכבדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014אין הוכחה פוגע בעובר של אדם,ולכן רצוי לקחת את התרופה כאשר ההתוויה היא הכרחית(דופק מהיר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדנה12/03/2014
שלום,
היום בצהרים בסביבות השעה 14 לקחתיי אנדומטרין.. בשעה 20 בערך שמתי לב שעל התחתון שלי יש פירורים (הרבה!) של הכדור.. היה מרוח לי גם על איבר המין..
האם יכול להיות שזה קרה בגלל שלא שמתי אותו טוב? ואם אכן לא שמתי אותו כמו שצריך - מה ההשפעות של זה?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין מניסיון
טלי13/03/2014מניסיון, את לא חייבת לשים בשעה מדוייקת העיקר אחד בבקור ואחד בערב/לילה.
את אמורה להחדיר אותו כמה שיותר עמוק באיטיות ולשחרר אותו. במשך היום כאשר הוא מתמוסס יש בדר"כ שאריות אך הן אמורות להיות נוזליות וממש לבנות, הנוזל כמו ממש חלבי וחלק ולא פירורים. תוודאי שהאריזה נשמרה במקום יבש ולא לח. התוצאות שלו מצויינות לתמיכה ומומלץ בחום. כל עוד אין איזו דלקת ולא שריטה מקומית אז כלל לא מרגישים אותו, אינו צורב ולא כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדומטרין מניסיון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2014הכול בסדר ,אלו בהחלט תופעות משימוש באנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFיולי12/03/2014
שלום,
אני שבוע אחרי החזרה של שני עוברים. לוקחת חצי אוביטרל כל 4 ימים. האם זה עלול לעכב מחזור במידה ואין הריון? האם מחזור אמור להגיע 14 יום מיום השאיבה או ההחזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014המחזור מופיע 14 יום לערך ממועד השאיבה,מתן זריקות האוביטרל עלול לעכב קבלת מחזור גם בהעדר הריון עקב פעילות עודפת של הגופיף הצהוב
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)